W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, u mnie 7 dzień @, na koniec się nie zapowiada, żywo czerwona krew… co to może oznaczać?👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
FET 🔜 🍀🙏
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
Dziewczyny, tulę Was za te biele i 🐒 😥❤️
Rozala, miałaś dość wysokiego proga, może endometrium się mocno nabudowało i teraz trwa zanim się złuszczy? W każdym razie ja bym umówiła gina na końcówkę tygodnia, jakby jednak nie skończyło się krwawienie. U mnie też w tym miesiącu dość obfita 🐒 była, ale już tylko plamienie, u mnie zawsze 4-6 dni trwa.31 & 31
12.2023 🩵
Trombofilia - czynnik II protrombiny hetero
MTHFR hetero
PAI homo -
nick nieaktualny
-
Nadzieja97 wrote:Dziewczyny odbiegnie trochę od tematu, ale mam pytanie - czy ma któraś z was suszarkę do ubrań Beko slim ? I jak się sprawuje albo wogole suszarkę która ma tylko 7kg
Ja mam Electroluxa do 8 kg więc nie wiem czy pomogę?
Tulę dziewczyny za wszystkie biele i malpiszony 😘
U mnie już po @. Wczoraj padłam spać o 21 ale dziś zamierzamy wieczorem zrobić po drinku, odpalić film więc pewnie i skończy się romantycznieAtram30, rozalaa, Anett93 lubią tę wiadomość
-
nesairah wrote:GalmAnonim a jak u Ciebie?Każdy o coś walczy.
Każdy o czymś marzy.
04.2021 ⏸️ (7cs)
01.2022 👶(CC) -
Ewiwi wrote:U mnie chyba jednak test wczorajszy był do dupy. Dorwalam dr max i biel ma czułości 10 ml
Ja zrobiłam właśnie ten 10 z południowego sika koło 16, z tym, że sporo piłam. I wyszedł znowu jakiś majak.
https://ibb.co/bXKp2HHWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2022, 18:54
Każdy o coś walczy.
Każdy o czymś marzy.
04.2021 ⏸️ (7cs)
01.2022 👶(CC) -
GlamAnonimRe wrote:Hej, u mnie na teście z Dr. Max też jakieś cienie, ale nie ciemniejsze niż na Facelle. Jutro skoczę do Rossmanna po paskowe, ale wątpię, aby się utrzymało. A jak u Ciebie? Ciemnieje coś ?
Nie. Facelle biało, Pepino ciągle pokazuje cienie, ale traktuje je jako oszukance. Brzuch boli okresowo już 3 dzień także... Lada chwila i @ przyjdzie. U Ciebie coś tam jakby przebijało... Też się pewnie okaże na dniach. -
GlamAnonimRe wrote:Ja zrobiłam właśnie ten 10 z południowego sika koło 16, z tym, że sporo piłam. I wyszedł znowu jakiś majak.
https://ibb.co/bXKp2HHWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2022, 19:08
Mart768, Sara30, GlamAnonimRe, siesiepy lubią tę wiadomość
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
Sara30 wrote:Ja mam Electroluxa do 8 kg więc nie wiem czy pomogę?
Tulę dziewczyny za wszystkie biele i malpiszony 😘
U mnie już po @. Wczoraj padłam spać o 21 ale dziś zamierzamy wieczorem zrobić po drinku, odpalić film więc pewnie i skończy się romantycznie👩 28
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
FET 🔜 🍀🙏
GlamAnonimRe wrote:Ja zrobiłam właśnie ten 10 z południowego sika koło 16, z tym, że sporo piłam. I wyszedł znowu jakiś majak.
https://ibb.co/bXKp2HH*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
Nadzieja97 wrote:Dziewczyny odbiegnie trochę od tematu, ale mam pytanie - czy ma któraś z was suszarkę do ubrań Beko slim ? I jak się sprawuje albo wogole suszarkę która ma tylko 7kg👩 28
🧔30
1 IVF VII.2024
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
FET 🔜 🍀🙏
ChocoMonster wrote:Na Twoim miejscu szybko poszłabym na USG. Jeśli od tygodnia wychodzą Ci cienie na różnych testach to coś jest mocno nie tak. Przy cb już dawno przyszłoby krwawienie, a przy zdrowej ciąży byłaby wyraźna druga kreska bez dopatrywania się.
Popieram. Coś tu nie tak jest 😔
Rozalaaa no u mnie wyjątkowo się @ uwinęła
Mąż wyjeżdża w sobotę 7.01 więc niech teraz owu się uwija
Dziś 6dcCotakoza lubi tę wiadomość
-
ChocoMonster wrote:Na Twoim miejscu szybko poszłabym na USG. Jeśli od tygodnia wychodzą Ci cienie na różnych testach to coś jest mocno nie tak. Przy cb już dawno przyszłoby krwawienie, a przy zdrowej ciąży byłaby wyraźna druga kreska bez dopatrywania się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2022, 19:38
Każdy o coś walczy.
Każdy o czymś marzy.
04.2021 ⏸️ (7cs)
01.2022 👶(CC) -
GlamAnonimRe wrote:Wiem, jestem umówiona już pojutrze, może to być związane z tarczycą, więc muszę mieć konsultację z ginekologiem- endokrynologiem, na jutro nie ma terminu.
Boli Cię brzuch/podbrzusze/jajniki? Miałaś jakieś plamienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2022, 19:51
✨ 08.23 Stasieńko 🩵 -
ChocoMonster wrote:To nie ma związku z tarczycą, możesz iść na USG do zwykłego ginekologa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2022, 19:58
Każdy o coś walczy.
Każdy o czymś marzy.
04.2021 ⏸️ (7cs)
01.2022 👶(CC) -
GlamAnonimRe wrote:Bardziej chodzi mi o to, że leki, które biorę w związku z chorobą autoimmunologiczną tarczycy, mogą fałszować wynik testów. Ale wolę właśnie się upewnić, z tym, że u mnie w mieście dobrych specjalistów jak na lekarstwo, więc wolę poczekać jeden dzień, a mieć rzetelną informację. Mam tylko nadzieję, że od ostatniej wizyty (4 tygodnie temu) nie pojawiło się coś niebezpiecznego. A teraz to już w ogóle zaczęłam się stresować...✨ 08.23 Stasieńko 🩵
-
ChocoMonster wrote:Ile czasu spóźnia Ci się okres? Masz jakieś bóle, plamienie?Każdy o coś walczy.
Każdy o czymś marzy.
04.2021 ⏸️ (7cs)
01.2022 👶(CC) -
GlamAnonimRe wrote:Teraz doczytałam, plamienia żadnego, ból raczej jak na okres, ale nie jakiś zwalający z nóg i stały, który może też być bardziej odczuwalny z powodu promieniowania do blizny po CC. Okres spóźnia mi się 5 dzień. Ale nie będę już dłużej gdybać i doszukiwać się objawów, do czasu wizyty u lekarza, żeby się nie nakręcać.✨ 08.23 Stasieńko 🩵