W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w grudniowym wątku! To już mój 3 tutaj, ale ten czas leci...
Ja co prawda dzień przed 🐒 ale już testy pozbawiły mnie nadziei, siesiepy wpisz mnie proszę wstepnie na testowanie 30.12. Obym dobrze zamknęła ten rok 😀🤞🤞
Pozostałym dziewczynom również życzę szczęścia w tym miesiacu!Anett93, SandraH.97, siesiepy, Evondita82, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Claire wrote:Tak 🥰 Ten męski na 3 tygodnie + 1 tydz. gratis z subskrybcji za newsletter, będziemy sobie rotować przez 3 miechy.Początek starań o dziecko: 04/2022
3 x IUI ❌️
➡️ IVF✨️🙏🏻
„Możliwe, że będziesz musiała stoczyć więcej niż jedną bitwę, by odnieść zwycięstwo.” -
Witam się 🤚
Nesairah, dobrze, że jesteś 💪🤞
Dziewczyny, wszystkim Wam kibicuje i wierzę w magię Świąt ❤️
Ja w grudniu nie testuje ale mam nadzieję, pozwolicie mi potowarzyszyćKil, siesiepy, Evondita82, Jagodecka lubią tę wiadomość
-
Emka06 wrote:Ja też chciałam kupić, ale fajnie jakby był taki dla dwojga 😏 Teraz robicie osobny posiłek dla męża i osobny dla Ciebie czy korzystasz z tych przepisów? Takie dwa śniadania czy kolacje bym jeszcze przeżyła, ale robić dwa obiady już gorzej 😅
Ja akurat jem razem z nim. I muszę pochwalić bo pomaga w kuchni
Jakbym miała robić osobno dla mnie i osobno dla niego to bym musiała pracę na etat rzucićWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2022, 11:52
Nataliii, Emka06 lubią tę wiadomość
-
Siesiepy, przegapiłaś moje urodzinki - 19 grudnia. Będę tutaj z Wami, bo ta społeczność daje mi morze dobrych emocji i wsparcia 🫶😊
SandraH.97, Beezi, Kil, siesiepy, Evondita82, Mart768, Vivico, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Claire wrote:Bambi czym zbijałaś prolaktynę, że tak ładnie się udało zejść? Akurat zerknęłam na Twoją stopkę
Hej Sama nie wiem, byłam zaskoczona dobrym wynikiem, bo w ogóle o to nie dbałam ostatnio. Wprowadzilam tylko magnez i witaminę B6. Chyba to ona musiała pomoc.
Mój Mąż z kolei rozbił bank w zakresie witaminy D3. Miał na początku października 22, a teraz 55 😯Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2022, 11:29
Claire, Anett93 lubią tę wiadomość
Ona: 31 lat, On: 32 lat, Starania od 1.2022
💃
✅ 11.2023 Histeroskopia i usunięcie polipa, stan zapalny endometrium
❌ Endometrioza, zajęty lewy jajnik, zrosty na jelicie cienkim i w jamie otrzewnowej
🕺
❌ morfo 2%, za mała ruchliwość, leukocyty, żylaki I/II st.
⏸️ 16.08, Beta 58, prog 17,64 19.08 beta 278, prog 34, 22.08 beta 1278 prog. 30
29.08. 2mm Cudu 😍
19.09 - następna wizyta
-
agentka93 wrote:Super ❄️❄️❄️ Dzięki za wątek 😄 Ja poproszę wolnego strzelca, bo póki co nie wiem, jak będą moje cykle teraz wyglądać, ale nieśmiało liczę, że wyłapię owu i podziałamy 🍀🍀🍀
Powodzenia dla wszystkich grudniowych staraczek!
Ja też wolny strzelec, mam zagwozdke w tym cyklu co się dzieje z owusiesiepy lubi tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za Was (i za siebie), aby zadziała się świąteczna magia i wysyp grudniowych kreseczek!!! Aby w Nowy Rok wjechać już z pasażerem na stanie 🤰
SandraH.97, siesiepy, Evondita82, ELka, Niemampomyslunanick lubią tę wiadomość
Każdy o coś walczy.
Każdy o czymś marzy.
04.2021 ⏸️ (7cs)
01.2022 👶(CC) -
To ja od razu poproszę o radę.
Dziś jest 20dc. (Cykle głównie 30-34 dniowe chociaż ostatni zdarzył się 29 dniowy) Owu wcześniej wyznaczyło mi owulację na 23.11 i faktycznie w tych dniach miałam śluz wyglądający na płodny plus właśnie 23.11 był chwilowo rozciągliwy z nitkami krwi (wtedy od paru dni zaczęłam próbować badać szyjkę więc może od tego chociaż potem już się nic takiego nie zdarzyło) testy owu raz ciemniały raz jaśniały ale piku nie było chyba że wczoraj był, albo był mega blisko.
I sprawa jest taka temperatury do tej pory mam na poziomie sprzed ewentualnej owu, zero skoku i teraz śluzu też już nie ma od paruu dni. Zero objawów spodziewanej owulacji
Nie wiem co się podziało.
Korzystaliśmy z mężem w tamtym tygodniu jak tylko przyjechał ale dziś już pojechał więc jeśli by się zdarzyło że owu jakimś cudem będzie dziś to mam nadzieję że wczorajsze wieczorne ,,żołnierze,, przetrwająWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2022, 11:38
-
Nadzieja97 wrote:To ja od razu poproszę o radę.
Dziś jest 20dc. (Cykle głównie 30-34 dniowe chociaż ostatni zdarzył się 29 dniowy) Owu wcześniej wyznaczyło mi owulację na 23.11 i faktycznie w tych dniach miałam śluz wyglądający na płodny plus właśnie 23.11 był chwilowo rozciągliwy z nitkami krwi (wtedy od paru dni zaczęłam próbować badać szyjkę więc może od tego chociaż potem już się nic takiego nie zdarzyło) testy owu raz ciemniały raz jaśniały ale piku nie było chyba że wczoraj był, albo był mega blisko.
I sprawa jest taka temperatury do tej pory mam na poziomie sprzed ewentualnej owu, zero skoku i teraz śluzu też już nie ma od paruu dni. Zero objawów spodziewanej owulacji
Korzystaliśmy z mężem w tamtym tygodniu jak tylko przyjechał ale dziś już pojechał więc jeśli by się zdarzyło że owu jakimś cudem będzie dziś to mam nadzieję że wczorajsze wieczorne ,,żołnierze,, przetrwająsiesiepy lubi tę wiadomość
Każdy o coś walczy.
Każdy o czymś marzy.
04.2021 ⏸️ (7cs)
01.2022 👶(CC) -
Nie wiem co z sobą zrobić, czy zapisywać na sylwestrowe testowanie (będzie wcześnie), wolnego strzelca, czy może na 01.12 😂.
Zakładałam, że nam się uda do końca roku i wciąż nie złożyłam broni. Także póki co tylko melduje się, że jestem, czuwam, kciukam za Was wszystkie, jak również i niezmiennie za siebie 😁.
Niech zadzieje się świąteczna magia ✨🌟💫!SandraH.97, siesiepy, Evondita82 lubią tę wiadomość
-
GlamAnonimRe wrote:Masz możliwość skoczyć do gina, żeby może sprawdził, czy była owulka? To najpewniejszy sposób. Bo tak to trochę wróżenie z fusów, ale jak wczoraj podziałaliscie to żołnierzyki przekoczują gdzieś bezpiecznie na dzisiaj 🔥😅
Musiałabym jechać dobry kawałek, a nawet nie wiem jak z terminami bo mieszkam na wsi.
A to możliwe że owu jednak będzie jeśli nie ma śluzu płodnego ? -
Nadzieja97 wrote:To ja od razu poproszę o radę.
Korzystaliśmy z mężem w tamtym tygodniu jak tylko przyjechał ale dziś już pojechał więc jeśli by się zdarzyło że owu jakimś cudem będzie dziś to mam nadzieję że wczorajsze wieczorne ,,żołnierze,, przetrwają
Jeżeli nie ma skoku i trzech wyższych temperatur to owulacji raczej jeszcze niestety nie było. Możesz udostępnić wykres to będzie łatwiej cokolwiek powiedzieć. Często jest tak że organizm przygotowuje się do owulacji, śluz robi się płodny, a następnie z powodu np niskiego poziomu LH/innych niesprzyjających jajeczkowaniu czynników do tej owulacji nie dojdzie. Możesz w najbliższych dniach podskoczyc zbadać progesteron, to ci da pewność. Albo szybki podgląd na USG. Ale nawet jeśli owu nie było to nie jest powiedziane że już jej nie będzie w tym cyklu - może organizm podejmie jeszcze raz próbe. Jeśli dziś 20 dc, a cykle masz czasem nawet 34 dniowe to jeszcze może coś się zadziać.siesiepy, GlamAnonimRe lubią tę wiadomość
-
Nadzieja97 wrote:Musiałabym jechać dobry kawałek, a nawet nie wiem jak z terminami bo mieszkam na wsi.
A to możliwe że owu jednak będzie jeśli nie ma śluzu płodnego ?
A ten śluz badasz w środku czy tylko na zewnątrz? Może jest rozciągliwy przy szyjce? -
Nadzieja97 wrote:Musiałabym jechać dobry kawałek, a nawet nie wiem jak z terminami bo mieszkam na wsi.
A to możliwe że owu jednak będzie jeśli nie ma śluzu płodnego ?
W dniach kiedy miałam mieć normalnie „spodziewaną”-14dc
wystąpił najpierw śluz kremowy później wodnisto mleczny, było go dużo i myślałam, że owu już za rogiem.
Na drugi dzień śluzu brak i pojawił się znowu przed już tą prawidłowo spodziewaną owulacją.
Także obserwuj, możliwe, że nie wszystko stracone😃siesiepy lubi tę wiadomość
👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Namisa wrote:A ten śluz badasz w środku czy tylko na zewnątrz? Może jest rozciągliwy przy szyjce?
Od tego cyklu zaczęłam badać szyjkę i przy niej pokrywało się to co było na zewnątrz. O ile wogole dobrze badam bo to dla mnie nowość -
Nadzieja97 wrote:Od tego cyklu zaczęłam badać szyjkę i przy niej pokrywało się to co było na zewnątrz. O ile wogole dobrze badam bo to dla mnie nowość
To pozostaje dalsza obserwacja + zbadanie progesteronu, jeśli chcesz potwierdzic lub wykluczyć czy owu była. Widzę w stopce że masz problemy z tarczyca, one często zaburzają mocno pomiary temperatury, trzeba to mieć na uwadze.siesiepy, GlamAnonimRe lubią tę wiadomość
-
Namisa wrote:Jeżeli nie ma skoku i trzech wyższych temperatur to owulacji raczej jeszcze niestety nie było. Możesz udostępnić wykres to będzie łatwiej cokolwiek powiedzieć. Często jest tak że organizm przygotowuje się do owulacji, śluz robi się płodny, a następnie z powodu np niskiego poziomu LH/innych niesprzyjających jajeczkowaniu czynników do tej owulacji nie dojdzie. Możesz w najbliższych dniach podskoczyc zbadać progesteron, to ci da pewność. Albo szybki podgląd na USG. Ale nawet jeśli owu nie było to nie jest powiedziane że już jej nie będzie w tym cyklu - może organizm podejmie jeszcze raz próbe. Jeśli dziś 20 dc, a cykle masz czasem nawet 34 dniowe to jeszcze może coś się zadziać.
Niby jest nadzieja że względu na długość cykli ale dał mi do myślenia ten śluz. W niektórych cyklach też mam ból jajnika przy owu.
No nic mam nadzieję że jak będzie to dziś, bo jest nikła nadzieja że coś tam przetrwało chociaz wątpię.