W grudniu ☃️ seks na każdym kroku ❤️🔥, będę mamą w nowym roku! 🤰
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Zawsze były jak w zegarku 28 dni, to pierwszy cykl X czasu który mi się tak przeciągnął🤷🏽♀️ChocoMonster wrote:Ile trwają Twoje cykle?
- 

Ja za Ciebie też trzymam!ChocoMonster wrote:Trzymam kciuki, by tempka odbiła
 Jeszcze tylko kilkanaście h i się dowiem😅😂
 Jajo idzie znieść
- 

Księgowa wrote:Potwierdzam, u mnie 25dpo dopiero były ladne, ciemne kreski. A w dniu @ bylo cos widac, ale slaba ta kreska byla, przy czym beta byla wtedy juz ponad 100.
 U mnie podobnie w pierwszej ciąży. 14dpo, beta w stopce grubo ponad 100 i miałam blada druga kreskę. Robiłam owulaka dla potwierdzenia bo wyczytałam, ze wychodzą pozytywne. Wyszły dwie dość grube kreski i poleciałam na betę. Pamietam, ze kilka dni później robiłam test na pamiątkę i te kreski dalej szałowe nie były, blade   Księgowa, siesiepy lubią tę wiadomość
                                8 cs - ten szczęśliwy 🤱🏻: Księgowa, siesiepy lubią tę wiadomość
                                8 cs - ten szczęśliwy 🤱🏻:
 25.04 - 12 dpo - Beta 37,40, Progesteron - 27,20,
 27.04 - 14 dpo - Beta 150,90, Progesteron - 31,43,
 29.04 - 16 dpo - Beta 403,60,
 02.05 - 19 dpo - Beta 1090,30, Progesteron - 21,91,
 04.05 - 21 dpo - Beta 1710,10, Progesteron - 21,33,
 08.05 - pęcherzyk ciążowy i pęcherzyk żółtkowy 🍀
 15.05 - 3 mm dzidzia i ❤️
 29.05 - 1,89 cm 🦄 (8w2d)
 26.06 - 6 cm
 30.06 - 6,5 cm ryzyka niskie i na 80% 👦🏻💙
 27.07 - wizyta 🍀

01.2023 - CB 💔

Historia z forum 02.2018:
 Beta: 14 dpo - 189, 16 dpo - 382, 20 dpo - 1830, 24 dpo - 7300
- 

Marcheweczka wrote:Witajcie ,ja dzisiaj zatestowalam i sama nie wiem co o tym myśleć bo niby bladziochy są ,ale nie chce się nakręcać....🙄
 Wrzuć zdjęcie, ocenimy 😊. Marcheweczka lubi tę wiadomość
                                🧔🏻39 & 👩🏻33 & 🩷1 & 🩵 Marcheweczka lubi tę wiadomość
                                🧔🏻39 & 👩🏻33 & 🩷1 & 🩵

🍀⏳📅:
 03 grudnia 2022 - ⏸️
 16 stycznia 2023 - 💔 9t4d/7t4d - poronienie samoistne

🍀⏳📅:
 20 maja 2023 - ⏸️ - rośnij mój tęczowy Maluszku 🙏🌈
 21 stycznia 2024 - Antosia już z nami 🩷 3410g, 54cm, 10/10pkt 🥹

🍀⏳📅:
 12 listopada 2024 - ⏸️
 4 lipca 2025 - Jasiek już z nami 🩵 3400g, 54cm, 9/10pkt 🥹 PPROM 36t5d 🥲

- 

Słuchajcie😂 Założyłam się ze starym, że będzie 3:1 i gol będzie w drugiej połowie po karnym.
 No i mówię- jak tak będzie to jestem w ciąży.
 Oczywiście wszystko dla śmiechu, ale…
 Mecz właśnie tak się zakończył😅😂 Niemampomyslunanick, ChocoMonster, Amunicja, ELka, agentka93, Jagodecka, Ancalime, Mart768, czarneniebo, rozalaa, Biedronka@, Aleksandra_joanna_p, Marteczka92, Madziq6, siesiepy, Anett93, Evondita82, .aś., Zapominajka lubią tę wiadomość Niemampomyslunanick, ChocoMonster, Amunicja, ELka, agentka93, Jagodecka, Ancalime, Mart768, czarneniebo, rozalaa, Biedronka@, Aleksandra_joanna_p, Marteczka92, Madziq6, siesiepy, Anett93, Evondita82, .aś., Zapominajka lubią tę wiadomość
- 

Tez mi się dłuży 😂 Ale zajęłam się sobą, obejrzałam 5 odcinków serialu Wednesday na Netfliksie, zrobiłam sobie maseczkę, zadbałam trochę o siebie i czas zleciałBialeekk wrote:Ja za Ciebie też trzymam!
 Jeszcze tylko kilkanaście h i się dowiem😅😂
 Jajo idzie znieść jutro do pracy to też dni będą lecieć jak oszalale, zanim się obejrzysz już bedziesz testować jutro do pracy to też dni będą lecieć jak oszalale, zanim się obejrzysz już bedziesz testować   Bialeekk, Mart768, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
                                08.23 Stasieńko 🩵 Bialeekk, Mart768, siesiepy, Anett93 lubią tę wiadomość
                                08.23 Stasieńko 🩵

Runda druga 🦋 🕊️

15.10.25 8dpo ⏸️✨
 28.10.25 (5+1) pęcherzyk w macicy 🫧
- 

Bialeekk wrote:Słuchajcie😂 Założyłam się ze starym, że będzie 3:1 i gol będzie w drugiej połowie po karnym.
 Mecz właśnie tak się zakończył😅😂
 To może jednak szybciej zatestujesz 😁? MimiM29 lubi tę wiadomość
                                🧔🏻39 & 👩🏻33 & 🩷1 & 🩵 MimiM29 lubi tę wiadomość
                                🧔🏻39 & 👩🏻33 & 🩷1 & 🩵

🍀⏳📅:
 03 grudnia 2022 - ⏸️

🍀⏳📅:

🍀⏳📅:
 12 listopada 2024 - ⏸️

- 

No trochę tak, tylko gol był w wyniku karnego, a nie po karnym 😜 ale oby się spełniło 😇Bialeekk wrote:Słuchajcie😂 Założyłam się ze starym, że będzie 3:1 i gol będzie w drugiej połowie po karnym.
 Mecz właśnie tak się zakończył😅😂08.23 Stasieńko 🩵

Runda druga 🦋 🕊️

15.10.25 8dpo ⏸️✨
 28.10.25 (5+1) pęcherzyk w macicy 🫧
- 

Ahh widzę, ze źle sformułowałam😅ChocoMonster wrote:No trochę tak, tylko gol był w wyniku karnego, a nie po karnym 😜 ale oby się spełniło 😇
 Właśnie o to mi chodziło🤦🏽♀️😂
- 

Zobaczę czy odbije temp i może skuszę się siknąc🙈Niemampomyslunanick wrote:To może jednak szybciej zatestujesz 😁?
 No ale to bardzo szybko, jestem jakieś 7/8dpo dopiero😅 Niemampomyslunanick lubi tę wiadomość Niemampomyslunanick lubi tę wiadomość
- 

Nadzieja97 wrote:A myślicie że jak beta jutro wyjdzie jak w ciąży a będę dalej miała takie krwawienia to się umówić do lekarza czy lepiej poczekać aż zrobię w środę i zobaczę przyrost
 Jeśli to ciąża to lekarz i tak nic ci nie pomoże na te krwawienia. Ciąży na USG nie zobaczy...

Jedyny powód plamienia, na który możesz mieć wpływ to to wynikające z niedoboru progesteronu. Jeśli jest za niski, lekarz przepisze duphaston. Ale jeśli progesteron będzie dobry, to jedyne co ktokolwiek może zalecić to odpoczywać i czekać.

Zrób jutro betę i obowiązkowo progesteron i będziemy myśleć co dalej   siesiepy lubi tę wiadomość siesiepy lubi tę wiadomość
- 

Spójrz na 1 stronę wątkuMarcheweczka wrote:Chętnie tylko powiedz jak to zrobić ...? Bo w aplikacji nie widzę tu możliwości wstawienia zdjęcia. 🤔🤔🤔 jest opisane 😊 jest opisane 😊 Marcheweczka, siesiepy lubią tę wiadomość Marcheweczka, siesiepy lubią tę wiadomość
- 

Marcheweczka wrote:Chętnie tylko powiedz jak to zrobić ...? Bo w aplikacji nie widzę tu możliwości wstawienia zdjęcia. 🤔🤔🤔
 Jak dodać całe zdjęcia? Potrzebujesz do tego tej strony:
 https://pl.imgbb.com/

po wgraniu zdjęcia wybierz kod osadzania “BBcode full”, skopiuj link, wklej na forum i gotowe! Marcheweczka lubi tę wiadomość
                                🧔🏻39 & 👩🏻33 & 🩷1 & 🩵 Marcheweczka lubi tę wiadomość
                                🧔🏻39 & 👩🏻33 & 🩷1 & 🩵

🍀⏳📅:
 03 grudnia 2022 - ⏸️

🍀⏳📅:

🍀⏳📅:
 12 listopada 2024 - ⏸️

- 

ChocoMonster wrote:Tez mi się dłuży 😂 Ale zajęłam się sobą, obejrzałam 5 odcinków serialu Wednesday na Netfliksie, zrobiłam sobie maseczkę, zadbałam trochę o siebie i czas zleciał jutro do pracy to też dni będą lecieć jak oszalale, zanim się obejrzysz już bedziesz testować jutro do pracy to też dni będą lecieć jak oszalale, zanim się obejrzysz już bedziesz testować 
 Ja wczoraj zaczęłam oglądać ten serial  
- 

Sara30 wrote:Jeśli to ciąża to lekarz i tak nic ci nie pomoże na te krwawienia. Ciąży na USG nie zobaczy...

Jedyny powód plamienia, na który możesz mieć wpływ to to wynikające z niedoboru progesteronu. Jeśli jest za niski, lekarz przepisze duphaston. Ale jeśli progesteron będzie dobry, to jedyne co ktokolwiek może zalecić to odpoczywać i czekać.

Zrób jutro betę i obowiązkowo progesteron i będziemy myśleć co dalej 
 Wiem wiem że nie zobaczy, tylko właśnie mi chodziło o te plamienia/krwawienia jeśli by nie ustały że może jakieś leki na ten czas da.

A powiedzcie mi np jeśli jutro beta wyjdzie ale w środę zły przyrost to jak to traktować już jako np poronienie bo to teoretycznie jest jeszcze bardzo wcześnie