W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNayax wrote:Polecam zrobić te krzywe. Aczkolwiek u mnie już sama insulina naczczo wyszła fatalna i homa było 11 🙄 ale IO to też jedna z pierwszych rzeczy, które bym zbadała. Często nawet jak wyniki naczczo są ok to po glukozie potrafią wyjść kwiatki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanka wrote:A mierzysz sobie glukometrem cukier? to ja insuline na czczo mam 23 a glukozę 108
Lekarz mi nie kazał mierzyć, bo z cukrami nie było tragedii, bardziej o insulinę się rozchodziło. Ostatnio badałam cukier to naczczo miałam 77.To też masz podwyższone. Dostałaś jakieś leki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2021, 08:59
-
Drdczs wrote:Cześć dziewczyny 🙂 Proszę o wpisanie ⏸
Dzisiaj robiłam test i taka niespodzianka 😁
Jutro idę na betę potwierdzić 😁Życie na pustyni📍Abu Dhabi
34 👩 🧔♂️31
2015-2017 - starania z ex: 17cs, 2 poronienia
2021 - powrót do starań po 4 latach przerwy
🌸 córeczka z 2cs 💛
2024 - starania o rodzeństwo
🌸 4cs - 20/11 ⏸️
17/01 - CRL 6,4 ♥️ 153bpm
Usg prenatalne prawidłowe
czekamy na wyniki PAPP-A i NIPT 🤞
12/02 - następna wizyta 🤞
-
Nayax wrote:Blondyna a jak tam przeczucia na ten cykl? Podejrzewasz coś? 😊
Nayax, DeLaCruz, milam, KaJa, Mgdra, Kajucha95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNayax wrote:Lekarz mi nie kazał mierzyć, bo z cukrami nie było tragedii, bardziej o insulinę się rozchodziło. Ostatnio badałam cukier to naczczo miałam 77.To też masz podwyższone. Dostałaś jakieś leki?
-
nick nieaktualnyanka wrote:A krzywe jak? Indulina jest powiązana z glukoza jak glukoza jest wysoko to insulina tez ja na pewno dostane leki na to bo wyniki wskazują na stan przedcukrzycowy i hiperinsulinemia jutro mam wizytę )
Krzywe insuliny mam w stopce a glukozy 96/189/161, stwierdził stan przedcukrzycowy. Mimo, że nie zalecił mierzenia to na początku mierzyłam glukometrem ale wychodziły dobre cukry więc przestałam. Myślę, że dostaniesz leki, dietę wprowadzisz i wróci do normy 😊 Czytałam, że ponoć berberyna jako suplement też dobrze reguluje cukry ale nie zagłębiałam się w temat. -
nick nieaktualny
-
Nayax wrote:Takie podejrzenia są dobre 🤭 kiedy powtarzasz test?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNayax wrote:Krzywe insuliny mam w stopce a glukozy 96/189/161, stwierdził stan przedcukrzycowy. Mimo, że nie zalecił mierzenia to na początku mierzyłam glukometrem ale wychodziły dobre cukry więc przestałam. Myślę, że dostaniesz leki, dietę wprowadzisz i wróci do normy 😊 Czytałam, że ponoć berberyna jako suplement też dobrze reguluje cukry ale nie zagłębiałam się w temat.
Jak ja cukry teraz mierze to tez mam okej ale to na pewno dlatego ze zadbałam o ta dietę niby tylko tydzień ale jest lepiej 🙂 a krzywe będę powtarzać dopiero w styczniu -
nick nieaktualny
-
Blondyna ja jestem przykładem że testy w 9 dpo nie wychodzą 😅 a 2 dni później już tak
Blondyna.B lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.