W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Iskra444 wrote:Ja Wam polecam winka 0% 😁😁😁😁13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Kajucha95 wrote:w internecie czytałam ze tam jest zawartość alkoholu poniżej 0.5%, więc to nie do końca 0 ale w sumie kefir czy ogórki kiszone tez sie je. Sama nie wiem na piwie 0 jest napisane 0.0%
Np wbrew temu co się ogólnie w Polsce uważa, alkohol w Emiratach jest łatwo dostępny i np w Abu Dhabi ceny w sklepie monopolowym są identyczne jak w polsce (Dubaj jest trochę droższy)
ALE wiadomo że ze względu na Islam jest też bardzo szeroki wybór trunków bezalkoholowych - piwa, wina a nawet gin i whiskey i tutaj na 100000% nie ma ani ksztyny alkoholu w tych produktach.
Mnie jednak jakoś w ogóle nie ciągnie do alko i nie mam potrzeby na te napoje. Za to tęsknię za sushi i tatarem 🤪 -
Wojcinka wrote:To raczej zależy od produktu ale fakt w Europie trzeba uważać.
Np wbrew temu co się ogólnie w Polsce uważa, alkohol w Emiratach jest łatwo dostępny i np w Abu Dhabi ceny w sklepie monopolowym są identyczne jak w polsce (Dubaj jest trochę droższy)
ALE wiadomo że ze względu na Islam jest też bardzo szeroki wybór trunków bezalkoholowych - piwa, wina a nawet gin i whiskey i tutaj na 100000% nie ma ani ksztyny alkoholu w tych produktach.
Mnie jednak jakoś w ogóle nie ciągnie do alko i nie mam potrzeby na te napoje. Za to tęsknię za sushi i tatarem 🤪13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
-
Coma kiedy twoje połówkowe? Bo widzę że nie ma żadnych Twoich wizyt wpisanych na pierwszej stronie
-
Ja tutaj na ovu poznałam grupę dziewczyn z którymi przechodzilysmy na „fioletowa stronę”, w pewnym momencie ten brak prywatności tutaj zaczął przeszkadzać i mąż jednej z nich założył nam forum prywatne, na zaproszenie
I to jest bomba, forma została taka sama, mamy suwaczki drugich i trzecich dzieciaków 😂 wrzucamy sobie zdjęcia, narzekamy na mężów, spotykamy się w realu. Jak teraz miałam problemy w tej ciąży to pomogły mi jak najlepsze przyjaciółki - przywoziły mi jedzenie, dzwoniły do mnie, umawiały mi terapie.Kajucha95, Wojcinka, Iskra444 lubią tę wiadomość
-
coma wrote:Ja tutaj na ovu poznałam grupę dziewczyn z którymi przechodzilysmy na „fioletowa stronę”, w pewnym momencie ten brak prywatności tutaj zaczął przeszkadzać i mąż jednej z nich założył nam forum prywatne, na zaproszenie
I to jest bomba, forma została taka sama, mamy suwaczki drugich i trzecich dzieciaków 😂 wrzucamy sobie zdjęcia, narzekamy na mężów, spotykamy się w realu. Jak teraz miałam problemy w tej ciąży to pomogły mi jak najlepsze przyjaciółki - przywoziły mi jedzenie, dzwoniły do mnie, umawiały mi terapie.
ja odkąd jestem w ciąży to moje koleżanki poza jedna się ode mnie odsunęły. Mamy 26 lat i zadna z nich nie ma faceta, nie wspominając o ciąży i dziecku, także jestem srednin towarzystwem, ani się nie napije, ani na imprezę nie pójdę także została mi jedna przyjaciółka od piaskownicy i kilka osób z pracy, z którymi mam kontakt lepszy niż z "przyjaciółkami". Przykre ale prawdziwe.13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
-
coma wrote:Jutro mam w Medicover, ale nie wiem czy pójdę, a w poniedziałek mam takie prawdziwe połówkowe
Strasznie sram w gacie 💩coma lubi tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
-
coma wrote:Jutro mam w Medicover, ale nie wiem czy pójdę, a w poniedziałek mam takie prawdziwe połówkowe
Strasznie sram w gacie 💩coma lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Kajucha95 wrote:Ja za alkoholem też nie tęsknię, czasami w weekend wypije jakieś piwko 0, bardziej w ramach zamoczenia ust czymkolwiek innym niż woda i herbata
Zabrzmie jak alkoholiczka ale ja tęsknię za alko ale tylko za winkiem samorobnym którego litry w różnych smakach leza w piwnicy 🤪
Ostatnio dostałam cin cin bezalkoholowego na urodziny. Wypiłam trochę to zoladek dokuczał mi przez 3 dni przez to g*wno.
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Kajucha, mlodziutka jesteś jeszcze i to dość normalne ze znajomosci się zmieniaja jak ludziom sie te ścieżki życiowe rozjeżdżają. Będzie dobrze, na początek to najbardziej sie wam przyrządza ludzie w podobnej sytuacji którzy rozumieją z czym sie zmagają młodzi rodzice. A reszta tez zaraz zacznie zakładać rodziny, szybciej niż się wydaje
A potem koleżanki które chodzą na miasto tez sie przydadzą, ja strasznie lubię czasem wyjść na miasto z bezdzietnymi koleżankami i na chwile „zmienić temat” 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2021, 09:02
Kajucha95, Iskra444 lubią tę wiadomość
-
coma wrote:Kajucha, mlodziutka jesteś jeszcze i to dość normalne ze znajomosci się zmieniaja jak ludziom sie te ścieżki życiowe rozjeżdżają. Będzie dobrze, na początek to najbardziej sie wam przyrządza ludzie w podobnej sytuacji którzy rozumieją z czym sie zmagają młodzi rodzice. A reszta tez zaraz zacznie zakładać rodziny, szybciej niż się wydaje
A potem koleżanki które chodzą na miasto tez sie przydadzą, ja strasznie lubię czasem wyjść na miasto z bezdzietnymi koleżankami i na chwile „zmienić temat” 😂13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
-
Ooo Coma i taka forma zamkniętego forum dużo bardziej do mnie przemawia niż fb 👌 od fb odwróciłam się już jakiś czas temu bo najnormalniej w świecie wkurzała mnie ta platforma z masą spamu, hejtu itd
Ale takie forum podobne do ovu tylko zamknięte uważam za fajne. Zresztą sama na takim forum byłam z grupą dziewczyn tu z ovu 5 lat temu, nie pamiętam tylko już jak to forum się nazywało bo ze względu na moje zmiaby w życiu i ostateczne zaieszenie staran na blisko 5 lat usunęłam się stamtąd sama
Przyjaźń utrzymuje jednak do dzisiaj z 6 dziewczynami na messangerze (można mec messanger bez fb) 💛 takie znajomości są bezcenne 💛 -
Coma czekam z niecierpliwością na Twoje połówkowe! Ale to będzie piękny dzień jak usłyszysz kolejne dobre wieści że wszystko jest dobrze 💙
Kajucha95, coma lubią tę wiadomość