W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
Iskra444 wrote:Cześć dziewczyny! Witam Was we wtorkowy poranek 😁
Nie śpię dziś od 2… i to nie moja Iskierka jest to winowajcą. Obudziła się o2:11 co prawda, ale sprawnie wrocila do spania. A ja siedzę i myśle od tego czasu 🙈 poszłam spać o 20:30 wczoraj tak byłam wykończona. Przeżywałam strasznie to jej niespanie. Potem zaczęłam myśleć o pieniądzach (najgorszy pomysł!), zaczęłam sprawdzać czy wszystkie rachunki zapłacone, paranoja 😂 No i mam nos zawalony i gardło 😕 wiec co próbowałam zasnąć to zaczynałam o czymś innym rozmyślać i tak w kółko…
Wiec tak w natłoku tych rozmyślań postanowiłam Was o coś zapytac widziałam, ze podobnie zrobiły dziewczyny z majowego testowania i podoba mi się ten pomysł. Mianowicie co byście powiedziały aby zrobic sobie zamkkietą, ukrytą grupę na fb taką tylko dla nas? Jest nas tutaj niewiele, grono byłoby kameralne, a myśle ze czesc z nas (na pewno ja) miałaby mniejsze opory przed wstawianiem zdjęć czy pisaniem wyników z wizyt. A pozniej jak się dzieci urodzą to tez łatwiej pisać o nich gdzieś gdzie widza tylko ci co mają No i chyba byłoby się łatwiej połapać we wszystkim jakbyśmy robiły wątki tematyczne albo dzienne
Dajcie znac co myślicie, nie wiem tez czy wszystkie mamy fb. Nic na siłę, jeśli pomysł się nie przyjmie to zostaniemy tutaj
My mamy taką grupę z kwietnia 2020. Super się to sprawdza także jestem za 😄😁Iskra444 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Wojcinka wrote:No weź... Nawet bezalkoholowego piccolo mi żałujesz? 😅 🤪😂Biochem - 2017 r
Iskra super ten projektor! Mam nadzieję że pomoże wam i Iskierce
-
Wojcinka wrote:Iskra super ten projektor! Mam nadzieję że pomoże wam i Iskierce
Kajucha95 lubi tę wiadomość
-
Iskra444 wrote:Ja Wam polecam winka 0% 😁😁😁😁13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
Czekamy na Ciebie, Synku 💙
-
Kajucha95 wrote:w internecie czytałam ze tam jest zawartość alkoholu poniżej 0.5%, więc to nie do końca 0 ale w sumie kefir czy ogórki kiszone tez sie je. Sama nie wiem na piwie 0 jest napisane 0.0%
Np wbrew temu co się ogólnie w Polsce uważa, alkohol w Emiratach jest łatwo dostępny i np w Abu Dhabi ceny w sklepie monopolowym są identyczne jak w polsce (Dubaj jest trochę droższy)
ALE wiadomo że ze względu na Islam jest też bardzo szeroki wybór trunków bezalkoholowych - piwa, wina a nawet gin i whiskey i tutaj na 100000% nie ma ani ksztyny alkoholu w tych produktach.
Mnie jednak jakoś w ogóle nie ciągnie do alko i nie mam potrzeby na te napoje. Za to tęsknię za sushi i tatarem 🤪 -
Wojcinka wrote:To raczej zależy od produktu ale fakt w Europie trzeba uważać.
Np wbrew temu co się ogólnie w Polsce uważa, alkohol w Emiratach jest łatwo dostępny i np w Abu Dhabi ceny w sklepie monopolowym są identyczne jak w polsce (Dubaj jest trochę droższy)
ALE wiadomo że ze względu na Islam jest też bardzo szeroki wybór trunków bezalkoholowych - piwa, wina a nawet gin i whiskey i tutaj na 100000% nie ma ani ksztyny alkoholu w tych produktach.
Mnie jednak jakoś w ogóle nie ciągnie do alko i nie mam potrzeby na te napoje. Za to tęsknię za sushi i tatarem 🤪13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
-
Coma kiedy twoje połówkowe? Bo widzę że nie ma żadnych Twoich wizyt wpisanych na pierwszej stronie
-
Ja tutaj na ovu poznałam grupę dziewczyn z którymi przechodzilysmy na „fioletowa stronę”, w pewnym momencie ten brak prywatności tutaj zaczął przeszkadzać i mąż jednej z nich założył nam forum prywatne, na zaproszenie
I to jest bomba, forma została taka sama, mamy suwaczki drugich i trzecich dzieciaków 😂 wrzucamy sobie zdjęcia, narzekamy na mężów, spotykamy się w realu. Jak teraz miałam problemy w tej ciąży to pomogły mi jak najlepsze przyjaciółki - przywoziły mi jedzenie, dzwoniły do mnie, umawiały mi terapie.Kajucha95, Wojcinka, Iskra444 lubią tę wiadomość
-
coma wrote:Ja tutaj na ovu poznałam grupę dziewczyn z którymi przechodzilysmy na „fioletowa stronę”, w pewnym momencie ten brak prywatności tutaj zaczął przeszkadzać i mąż jednej z nich założył nam forum prywatne, na zaproszenie
I to jest bomba, forma została taka sama, mamy suwaczki drugich i trzecich dzieciaków 😂 wrzucamy sobie zdjęcia, narzekamy na mężów, spotykamy się w realu. Jak teraz miałam problemy w tej ciąży to pomogły mi jak najlepsze przyjaciółki - przywoziły mi jedzenie, dzwoniły do mnie, umawiały mi terapie.
ja odkąd jestem w ciąży to moje koleżanki poza jedna się ode mnie odsunęły. Mamy 26 lat i zadna z nich nie ma faceta, nie wspominając o ciąży i dziecku, także jestem srednin towarzystwem, ani się nie napije, ani na imprezę nie pójdę także została mi jedna przyjaciółka od piaskownicy i kilka osób z pracy, z którymi mam kontakt lepszy niż z "przyjaciółkami". Przykre ale prawdziwe.13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
-
coma wrote:Jutro mam w Medicover, ale nie wiem czy pójdę, a w poniedziałek mam takie prawdziwe połówkowe
Strasznie sram w gacie 💩coma lubi tę wiadomość
13.07 ⏸️ 💕🤰🏼
-
coma wrote:Jutro mam w Medicover, ale nie wiem czy pójdę, a w poniedziałek mam takie prawdziwe połówkowe
Strasznie sram w gacie 💩coma lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Kajucha95 wrote:Ja za alkoholem też nie tęsknię, czasami w weekend wypije jakieś piwko 0, bardziej w ramach zamoczenia ust czymkolwiek innym niż woda i herbata
Zabrzmie jak alkoholiczka ale ja tęsknię za alko ale tylko za winkiem samorobnym którego litry w różnych smakach leza w piwnicy 🤪
Ostatnio dostałam cin cin bezalkoholowego na urodziny. Wypiłam trochę to zoladek dokuczał mi przez 3 dni przez to g*wno.
Biochem - 2017 r
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.