W lipcu seksy i szaleństwa, w kwietniu rodzą się maleństwa!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
conte wrote:No to pozdro z opisem 😆
https://ibb.co/0sNLvJF
Helou, witamy w średniowieczu 🤦♀️Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Niepotrzebnie dzis testowałam... Tylko sobie humor zrypalam przez to . Ogólnie dziś mam słabszy dzień bo liczyłam bardzo na ten cykl tak jakoś miałam wrażenie, że to będzie ten miesiąc, a tu znow dupa blada ....Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Cześć dziewczyny ☺️ podczytuje Was od tego miesiąca i w końcu się muszę odezwać tym bardziej że przewija się temat który mnie ostatnio interesuje. Staramy się o drugie dziecko (syn zaraz kończy 2 lata). Przed pierwsza ciąża stwierdzone podwyższone TSH (teraz ładnie wyregulowane na 1,4) no i zdecydowanie za wysoka insulina po próbie obciążenia glukozą (86 po 1h, 84 po 2h). Brałam glucophage i po pół roku zaszłam w ciążę (w ciąży odstawiony). I teraz pytanie, w jaki sposób i jak często kontrolujcie czy z tą insulina jest wszystko w porządku?🧐09.2019 synek 😍
28.09.2021 beta 715 💙
[/url] -
nick nieaktualnyDziewczyny nie ma śladu po torbieli. Prawy jajnik ma dużo pęcherzyków jak na policystyczny ale nic na pewno. Śladów owulacji nie ma. Lekarz powiedział, że nie widzi przeciwwskazań do starań 🙃😈
Iskra444, Kasiekkk, Norka01, Blondyna.B, Nayax, Vivian, Marbella, Kajucha95, MamaMagda89, Mgdra, milam, Milkana, Lucy91, SandraMaria, MartiWa, annaanja, Zagadka919, Wojcinka, Axon, Paulina1106, abrakadabra lubią tę wiadomość
-
conte wrote:Dziewczyny nie ma śladu po torbieli. Prawy jajnik ma dużo pęcherzyków jak na policystyczny ale nic na pewno. Śladów owulacji nie ma. Lekarz powiedział, że nie widzi przeciwwskazań do starań 🙃😈
Super 🥳😁conte lubi tę wiadomość
-
conte wrote:Dziewczyny nie ma śladu po torbieli. Prawy jajnik ma dużo pęcherzyków jak na policystyczny ale nic na pewno. Śladów owulacji nie ma. Lekarz powiedział, że nie widzi przeciwwskazań do starań 🙃😈
conte lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyconte wrote:Dziewczyny nie ma śladu po torbieli. Prawy jajnik ma dużo pęcherzyków jak na policystyczny ale nic na pewno. Śladów owulacji nie ma. Lekarz powiedział, że nie widzi przeciwwskazań do starań 🙃😈
No i to jest dobra wiadomość! Dobrze, że poszłaś, niepotrzebnie byś się faszerowała i wstrzymywała starania na 3 m-ce. Do dzieła!! 😁conte lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wy sie tą drugą grupą w cytologii nie przejmujcie. Większość kobiet, które aktywnie współżyją ma 2 i to jest jak najbardziej ok. Pamiętam, że jak tylko zaczęłam współżyć i poszłam do gina to też miałam 2 a wszystko było w porządku.
conte lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Przyszly juz testy zamowione wczoraj.
Bardziej widac cien niz na pinku strumieniowym. A ten z poludniowego moczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 14:14
Ivanka93, Kajucha95, Blondyna.B, Mgdra, DeLaCruz, Norka01, MartiWa, Zagadka919, Axon, Wojcinka, Paulina1106, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie ukrywam, jest to dla mnie mega uciecha! Już nawet się nie przejmuję tym, że miesiączka może się pojawić na urlopie bo na pewno jestem dalej w poprzednim cyklu, lekarz powiedział, że organizm wraca "na stare tory" a miesiączki miałam nieregularne. Zamówiłam nowy termometr, będę dalej działać po staremu A jeśli testy owu nie kłamią to może Stary sie wyrobi z powrotem 🤭 jakby nie było, cieszę się, ze te leki będą leżały w szafce i nie będę ich brała
Nawet nie macie pojęcia jak wszystko ze mnie zeszło, cała frustracja... WRACAMY DO GRY!Ivanka93, Blondyna.B, Nayax, Marbella, MamaMagda89, milam, MałaMi*, Norka01, SandraMaria, Axon, Paulina1106 lubią tę wiadomość
-
No jest tam coś 😊🤞
-
nick nieaktualny
-
Ivanka93 wrote:Cos tu przebija 😊 który to dpo?
Dokladnie nie wiem, bo odpuscilam testy owu, chyba 2 zrobilam, ale bez wylapania piku.
Podejrzewam, ze to cos okolo 10/11dpo. -
coma wrote:no na luzie mozesz sobie brać pregna start i inofem na przykład
właśnie estradiol badasz zeby zobaczyc jakiej jakosci sa te owulacje
a czym Cie stymuluja? aromek i potem ovitrelle?
Co to znaczy "jakość owulacji"? O czym ten estradiol mówi konkretnie? Nie wystarczy że owulacja po prostu jest?