W lipcu upały 🌞rozbiera mnie Stary 👙spłodzimy bobasa🚼byle na golasa 🕺!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNowaa wrote:Cześć wszystkim Staraczkom! Chciałabym dołączyć do tak zacnego grona
Krótko o mnie staramy się od zeszłego roku, niestety pierwsza próba zakończona ciążą pozamaciczną. Strata odcisnęła troszkę swoje piętno i do aktywnych starań wróciliśmy w bieżącym miesiącu. I ku Naszemu zdziwieniu i z dużą dozą niepewności podchodzimy do sprawy ale wczorajszy test Facelle pokazał jasną różową drugą kreseczkę. Dzisiaj powtórka z testem innej firmy, jeśli wyjdzie pozytyw to w piątek oznaczę betę
Trzymam kciuki za siebie i za Was tutaj! -
izzy91 wrote:Myślę że dobry pomysł! 👍
Edit: dziewczyny 🤰 mało się tu udzielam bo jeszcze po poronieniu staram się podchodzić chłodno, ale mam nadzieję że z wami zostanę na lipcowym i będę bardziej aktywna 😉
Trzymam kciuki, żebyśmy wszystkie zostały 🤞🫂izzy91, Claire lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej
Dziewczyny, przechodzę jakiś cukorwy kryzys... starałam się ograniczać słodycze, nawet dobrze mi szło, jadłam ich dużo mniej, nutelli wcale,ale to co wyrabiam od wczoraj to jakieś szaleństwo... 🫣 zjadłam pudełko czekoladowych lodów, potem kilka czekoladek, na śniadanie bułkę z nutellą i chipsy cebulkowe, prawie całą paczkę 😱 no taką mam ochotę, że szok.
Nie wiem jakim przypadkiem one znalazły się w mojej szafce 🤣 trzeba zjeść resztę żeby nie kusiło.
Chyba zajadam stres przed wizytą, która już za tydzień. Muszę się ogarnąć, to jeszcze nie czas na smaczki przed okresem bo do niego jeszcze czas 🤪
I zwariowałam, kot ma dzisiaj urodziny 🐈❤️
Trzymam kciuki, żeby te dwie kreski to było TO ❤️
I przytulam za wredne 🐒
Miłego dnia ☀️Olalee, KarolinaAnastazja, tetyda, Lipcowa, ChocoMonster, gattina, Niaha, bialy_wilczek, Emka06, MalaEw, Amunicja, Angi90 , PustynnyKwiat, Paucia, Chantelle lubią tę wiadomość
-
Hej ja dzisiaj 5 DC zaczynam mierzenie tempki. Według wszelkich apel owulacja w następny piątek , tylko jedna się wyłamuje się w sobotę 🤣 cóż zobaczymy*starania od XI 2021
*maj 2022 beta 30
*15 sierpnia 2022 poronienie samoistne 17+3tc. (przyczyna nieznana)
*euthyrox, bromocorn, dong quai,inofem -
nick nieaktualny
-
olail wrote:Hej hej
Dziewczyny, przechodzę jakiś cukorwy kryzys... starałam się ograniczać słodycze, nawet dobrze mi szło, jadłam ich dużo mniej, nutelli wcale,ale to co wyrabiam od wczoraj to jakieś szaleństwo... 🫣 zjadłam pudełko czekoladowych lodów, potem kilka czekoladek, na śniadanie bułkę z nutellą i chipsy cebulkowe, prawie całą paczkę 😱 no taką mam ochotę, że szok.
Nie wiem jakim przypadkiem one znalazły się w mojej szafce 🤣 trzeba zjeść resztę żeby nie kusiło.
Chyba zajadam stres przed wizytą, która już za tydzień. Muszę się ogarnąć, to jeszcze nie czas na smaczki przed okresem bo do niego jeszcze czas 🤪
I zwariowałam, kot ma dzisiaj urodziny 🐈❤️
Trzymam kciuki, żeby te dwie kreski to było TO ❤️
I przytulam za wredne 🐒
Miłego dnia ☀️
kot w głowie i kot na podłodze
Najlepszego mrrrrrrdla solenizanta !
A tak swoją droga, jak miałaś smaka to zjadłaś i już, oby poszło w cycki !olail lubi tę wiadomość
-
Cukruś wrote:Czyli co, lepiej jutro z samego rana? To będzie 4dc
Cukruś lubi tę wiadomość
-
Na pierwszej stronie Lipcowa i Angi, ja bym tak tego jeszcze nie przekreślała że nie ma kto poprowadzić 🤪
@olail ale cudny kociak 😍😍😍
@Smerfetka_1988 moja rocznikowa siostro przykro mi!!olail, Angi90 lubią tę wiadomość
-
Ja już nie zdążę zatestować ale mocne kciuki za Angi 🍀🍀🍀🤞🏻🤞🏻
Olail piękny kotek 🤩olail, Angi90 , KoKos lubią tę wiadomość
-
Hejka, proszę o kciuki dziś pierwsza wizyta, ale mam stresa😭
Niesia90, moonflower, Niaha, izzy91, balbina28, Olalee, Czekajac_nacud, Lipcowa, bialy_wilczek, tetyda, Angi90 , PustynnyKwiat, Chantelle lubią tę wiadomość
-
Zawsze można zrobić odniesienie w 1szym poście do strony na której będzie kalendarz. Ale ja wierzę że Angi i Lipcowa wysikaja krechy
Żeby się nie powtórzyła sytuacja na kolejnym wątku przez 2strony dawać tylko po 1 komentarzu bez dyskutowania to w razie co inne dziewczyny usuną swoje wpisy i te z 2giej strony w połowie wejdą na 1sza w razie co 🤣🤣🤣
Nie wiem od czego zacząć, ale mój bagaż który zaginął 15.07, zaginął znowu... tylko teraz jest oznaczony jako pozytywne zakończenie a ja go nie mam 😡 jestem tak zła że robię awantury na lotniskach a na połączenie z PL lotniskiem wydam fortunę 🤬
Kolejna sprawa że mój mikro cień na testach zniknął dziś całkowicie 😏 czyli chyba coś tam było jednak. Temp 36,6 i dziś 36dc 🤷♀️ oby @ przyszła zarazAngi90 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016
PCOS IO
👩🏻🧔🏽♂️👦🏼🐈🐈⬛
Syn 2016 ❤️ -
Rozzzzi wrote:Hejka, proszę o kciuki dziś pierwsza wizyta, ale mam stresa😭
Trzymam mocno! 🤞 Daj znać od razu po 😊Rozzzzi lubi tę wiadomość
🏩❤️ 08.2022 👩29 🧔♂️ 30
7️⃣cs o pierwszego Bąbla 💕
19.07- ⏸️ 🥹
21.07- beta 119,7 🤍
25.07- beta 1212,9 🤍😭
31.07- pęcherzyk ciążowy 😍
21.08- 1,85 cm Dzidziulka z bijącym serduszkiem❤️🥹
14.09- 5,5 cm zdrowego Okruszka 🥰 🥹
23.10- 213 g mojej malutkiej Dziewczynki 🩷
07.11- 306 g zdrowego jednak Chłopczyka 🩵😄
28.12- 1106 g Franulka 🩵
17.01- 1566 g Wstydzioszka 🤭🩵
22.02- 2741 g Słodziaka 🥹🥰
04.03- 3229 g Misia 🐻
27.03.2024 Witaj na świecie Syneczku 🥹💙
-
Niesia90 wrote:Zawsze można zrobić odniesienie w 1szym poście do strony na której będzie kalendarz. Ale ja wierzę że Angi i Lipcowa wysikaja krechy
Żeby się nie powtórzyła sytuacja na kolejnym wątku przez 2strony dawać tylko po 1 komentarzu bez dyskutowania to w razie co inne dziewczyny usuną swoje wpisy i te z 2giej strony w połowie wejdą na 1sza w razie co 🤣🤣🤣
-> Olail, putka2022, Selina, Bezdzietna, Natosia
-
Dzień dobry 😊 Jak tam dziewczyny?😁
Ja jakoś się zebrałam i zadzwoniłam do labo i umówiłam się na jutro ( dobrze że Pani zapytała kiedy chcę ) chociaż będę miała z głowy i będę mogła szybciej się umówić do lekarza żeby zobaczyć moje maluszki👶👶💟Claire, Miminka, Olalee, Angi90 , Chantelle lubią tę wiadomość
👩 - 31
👱♂️- 28
Starania- 11.2022r. 💗
CB - ( 4.06- 6t 💔 )
9.07.2023 - Tłuste kreski 🤭
12.07.2023 - Beta 6412,00 😍
14.07.2023 - Beta 13974,00
24.07.2023 - Bliźniaki 🥰👶👶 Rośnijcie Nasze Kropeczki🥰💟
5.10.2023 - Chłopaki 👶👶💙💙
11.01.2024 - Pierwszy Misiu: 1660g 🐻💙, drugi Misiu: 1950g 🐻💙
02.02.2024 - Filipek-2110💙, Franio-2550💙 🍀🤱
Ciąża 2k2o 🤰 -
moonflower wrote:Na pierwszej stronie Lipcowa i Angi, ja bym tak tego jeszcze nie przekreślała że nie ma kto poprowadzić 🤪
Lipcowa to już pewnie będzie sierpniowa mamusia, no chyba że zdecyduje się z nami jednak zostać 😍
Angi! Mocne kciuki 🤞🏻🤞🏻🤞🏻Liczymy na Ciebie 💚Miminka, Angi90 lubią tę wiadomość
-
I ja sie przywitam popołudniowo. Spytałabym co macie dzisiaj na obiad ale u mnie wygrał dzisiaj SMAKA NA KEBSA, że głowa mała
Wiec będzie czas na sprzątanko w domu i prasowanko
Korci mnie skoczyć na galery polatać ale w sumie nie mam za czym
a tak na marginesie, to się wam pochwale, ze od dwoch dni jezdze na rozowe, a ostatnio jezdziłam z dobre 7 lat temu wiec cieszę się jak dziecko z nowej atrakcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2023, 12:24
Olalee, Niesia90, Chantelle lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiaha wrote:A propo komentarzy z pierwszej strony, to była prośba o usunięcie komentarzy z pierwszej strony do wpisu Wiolety na wątku czerwcowym, więc nieśmiało o tym przypominam 😅
-> Olail, putka2022, Selina, Bezdzietna, NatosiaNiaha lubi tę wiadomość