W listopadzie Bolo leci w lecie będą z tego dzieci 🦩🤰👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja dołączam do Ciebie, bo widzę 😅
-
Hej dziewczyny!
Gratuluje wszystkim, którym się udało
Witalam się z wami we wrześniowym wątku. Odstawiłam wtedy antykoncepcję hormonalna i zaczęliśmy starać się o dziecko.
Niestety na usg wyszla mi duża torbiel, lekarz kazał się wstrzymać robię wszystko, żeby sama zniknęła, ale chyba nic z tego i czeka mnie laparoskopia.
Strasznie boli mnie to, ze nie możemy się starać, tak bardzo czekaliśmy do ślubu żeby odstawić tabletki a teraz problemy
Dodatkowo ostatni mój cyk trwał 38 dni. Dziś 38 dzień kolejnego cyklu, a okresu jak nie było tak nie ma… w ciąży oczywiście nie jestem bo się zabrzpieczamy + robiłam test dla pewności. Obawiam się, czy nie pojawiła się kolejna torbiel, tym razem może na 2 jajniku… wkręcam sobie, ze w każdym cyklu tak będzie
Wiem, ze to pewnie nic takiego, niektóre z was maja gorsze problemy i starają się latami, ale nie mam komu się wyżalić …
To forum jest taka dawka wiedzy a przede wszystkim ZROZUMIENIA, ze postanowiłam tu wrócić.
Cały październik i listopad was podczytywalam, ale raczej się nie odzywałam.
Trzymam za was wszystkie kciuki, pamiętajcie, ze dla każdej z was w końcu wyjdzie słońce ✊✊Tulipan lubi tę wiadomość
-
Siknęłam rano, powtórzyłam. Łatwo nie było bo mąż się kręcił non stop obok łazienki 😅 Mój P jest bardzo spostrzegawczy. Nic mu mówić nie muszę a on się domyśla, że coś kombinuje 😄
Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj.. Tam chyba jest ta ⏸️ kreska🥺
Robiłam jeszcze test 25 ale tam albo nic nie widzę, albo jest naprawdę jeszcze bardzo wcześnie.Blondyna.B, karm3lka, Meduza, Daffaqq, Ancalime, abrakadabra, Natka2, Marti1984, Moniika, Okinny, Paulina1106, Lidia, Magdaalena91, MartiMarti, Jedna_z_Wielu, Zagadka919, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Siknęłam rano, powtórzyłam. Łatwo nie było bo mąż się kręcił non stop obok łazienki 😅 Mój P jest bardzo spostrzegawczy. Nic mu mówić nie muszę a on się domyśla, że coś kombinuje 😄
Robiłam jeszcze test 25 ale tam albo nic nie widzę, albo jest naprawdę jeszcze bardzo wcześnie.
Moim zdaniem na tym zdjęciu na dole jest leciutka kreska !!!!!
Trzymam kciuki ✊✊Milixx lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Siknęłam rano, powtórzyłam. Łatwo nie było bo mąż się kręcił non stop obok łazienki 😅 Mój P jest bardzo spostrzegawczy. Nic mu mówić nie muszę a on się domyśla, że coś kombinuje 😄
Robiłam jeszcze test 25 ale tam albo nic nie widzę, albo jest naprawdę jeszcze bardzo wcześnie.Milixx lubi tę wiadomość
-
Robiłam jeszcze test 25 ale tam albo nic nie widzę, albo jest naprawdę jeszcze bardzo wcześnie.Milixx lubi tę wiadomość
-
Paulina1994 wrote:Mam małe pytanko, jak mierzycie temperaturę - rozumiem, ze od razu po przebudzeniu, jeszcze w łóżku tak ? Chciałabym zacząć od następnego cyklu, z ciekawości
Paulina1994 lubi tę wiadomość
-
Paulina1994 wrote:Mam małe pytanko, jak mierzycie temperaturę - rozumiem, ze od razu po przebudzeniu, jeszcze w łóżku tak ? Chciałabym zacząć od następnego cyklu, z ciekawości
Termometr z 2 miejscami po przecinku.
Kiedyś tutaj w artykułach czytałam wpis z zasadami jak zaczynałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2021, 09:58
-
Abrakadabra jesteś pewna że ty u siebie nie widziałaś jakiś cieni? Albo fabrycznej kreski?Anielka❤️2018
Bruno💔 czerwiec 2021 [*]
15.11.21 ❤️beta 5.30
17.11.21 ❤️beta 24,64 🌈
22.11.21 ❤️ beta 610
26.11.21 ❤️ beta 4273 prog 25
07.12.21pięknie bijące 💓 i 0,74cm człowieka 😍
16.12.21 CRL 1,39
4.01.22 CRL 3,71😍
13.01.22 badania prenatalne pierwszego trymestru : zdrowy dzidziuś, prawdopodobnie chłopak😍
5.05.22 1126g 37cm❤️ Kazik rośnie 😍
Tarczyca- pod kontrolą (eutyrox100)
On 32
-
Blondyna.B wrote:Tak, od razu po przebudzeniu. W tym samym miejscu (najlepiej w pochwie). Po 6 godzinach snu (tu są różne opinie). O tej samej godzinie.
Termometr z 2 miejscami po przecinku.
Kiedyś tutaj w artykułach czytałam wpis z zasadami jak zaczynałam
Bardzo dziękuje za odpowiedz.
Temperatury potem wpisujecie tutaj w aplikacji ?
Przepraszam za głupie pytania, ale chce zacząć i jestem zielona w temacie.
Pamietam tylko podstawy z nauk małżeńskich, ale tam się zaznaczalo na kartce w notesie 😀 -
Rudakostka, Milixx ja też widzę te kreski 🥰✊✊✊
Milixx, karm3lka lubią tę wiadomość
32 lata
niedoczynność tarczycy
05.2020 - synek👶🏻
starania o drugie dzieciątko od 11.2020
12.2020 - cp, usunięcie lewego jajowodu
04.2021 - cb
19.04.2022 - 26 tc. synek aniołek, potwierdzony ZD
19.08.22 ⏸
22.08. beta 155 (14dpo)
24.08. beta 375 (16dpo), prog 50
01.09. jest pęcherzyk
08.09. jest ❤️
14.10. prenatalne
16.12. połówkowe
-
Dziewczyny powiedzcie jak wpisywać temperaturę jeśli jest się chorym? Od 2 dni mam po 37 stopni po przebudzeniu, wiąże się to z infekcja gardła i nie wiem co w takim przypadku robić, mierzyć, czy ten cykl nie ma sensu? Dodam, ze dzisiaj dopiero 3 dzień cykluMarzec 2021: początek starań
-
Rudakostka ja na tych twoich też widzę cień 😊😊Trzymam kciuki, żeby i u Ciebie ciemnialy ✊✊ oby się okazały prawdziwe 🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2021, 10:09
karm3lka lubi tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Fabryczne kreski to norma we wszystkich testach jak sie patrzy po czasie. Poza tym czemu mam być pewna? Przeciez nigdzie nie pisałam, że nie widziałam nigdy u siebie cieniAnielka❤️2018
Bruno💔 czerwiec 2021 [*]
15.11.21 ❤️beta 5.30
17.11.21 ❤️beta 24,64 🌈
22.11.21 ❤️ beta 610
26.11.21 ❤️ beta 4273 prog 25
07.12.21pięknie bijące 💓 i 0,74cm człowieka 😍
16.12.21 CRL 1,39
4.01.22 CRL 3,71😍
13.01.22 badania prenatalne pierwszego trymestru : zdrowy dzidziuś, prawdopodobnie chłopak😍
5.05.22 1126g 37cm❤️ Kazik rośnie 😍
Tarczyca- pod kontrolą (eutyrox100)
On 32