W listopadzie Bolo leci w lecie będą z tego dzieci 🦩🤰👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja dołączam do Ciebie, bo widzę 😅
-
Hej dziewczyny!
Gratuluje wszystkim, którym się udało
Witalam się z wami we wrześniowym wątku. Odstawiłam wtedy antykoncepcję hormonalna i zaczęliśmy starać się o dziecko.
Niestety na usg wyszla mi duża torbiel, lekarz kazał się wstrzymać
robię wszystko, żeby sama zniknęła, ale chyba nic z tego i czeka mnie laparoskopia.
Strasznie boli mnie to, ze nie możemy się starać, tak bardzo czekaliśmy do ślubu żeby odstawić tabletki a teraz problemy
Dodatkowo ostatni mój cyk trwał 38 dni. Dziś 38 dzień kolejnego cyklu, a okresu jak nie było tak nie ma… w ciąży oczywiście nie jestem bo się zabrzpieczamy + robiłam test dla pewności. Obawiam się, czy nie pojawiła się kolejna torbiel, tym razem może na 2 jajniku… wkręcam sobie, ze w każdym cyklu tak będzie
Wiem, ze to pewnie nic takiego, niektóre z was maja gorsze problemy i starają się latami, ale nie mam komu się wyżalić …
To forum jest taka dawka wiedzy a przede wszystkim ZROZUMIENIA, ze postanowiłam tu wrócić.
Cały październik i listopad was podczytywalam, ale raczej się nie odzywałam.
Trzymam za was wszystkie kciuki, pamiętajcie, ze dla każdej z was w końcu wyjdzie słońce ✊✊
Tulipan lubi tę wiadomość

-
Siknęłam rano, powtórzyłam. Łatwo nie było bo mąż się kręcił non stop obok łazienki 😅 Mój P jest bardzo spostrzegawczy. Nic mu mówić nie muszę a on się domyśla, że coś kombinuje 😄

Na górze z wczoraj, na dole z dzisiaj.. Tam chyba jest ta ⏸️ kreska🥺
Robiłam jeszcze test 25 ale tam albo nic nie widzę, albo jest naprawdę jeszcze bardzo wcześnie.
Blondyna.B, karm3lka, Meduza, Daffaqq, Ancalime, abrakadabra, Natka2, Marti1984, Moniika, Okinny, Paulina1106, Lidia, Magdaalena91, MartiMarti, Jedna_z_Wielu, Zagadka919, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Siknęłam rano, powtórzyłam. Łatwo nie było bo mąż się kręcił non stop obok łazienki 😅 Mój P jest bardzo spostrzegawczy. Nic mu mówić nie muszę a on się domyśla, że coś kombinuje 😄

Robiłam jeszcze test 25 ale tam albo nic nie widzę, albo jest naprawdę jeszcze bardzo wcześnie.
Moim zdaniem na tym zdjęciu na dole jest leciutka kreska !!!!!
Trzymam kciuki ✊✊
Milixx lubi tę wiadomość

-
No cały czas coś tam jest ☺️Milixx wrote:Siknęłam rano, powtórzyłam. Łatwo nie było bo mąż się kręcił non stop obok łazienki 😅 Mój P jest bardzo spostrzegawczy. Nic mu mówić nie muszę a on się domyśla, że coś kombinuje 😄

Milixx lubi tę wiadomość
-
No nareszcie... Jest przecież Millix - tam jest kreska 🙆🙆🙆🙆🌻Milixx wrote:Siknęłam rano, powtórzyłam. Łatwo nie było bo mąż się kręcił non stop obok łazienki 😅 Mój P jest bardzo spostrzegawczy. Nic mu mówić nie muszę a on się domyśla, że coś kombinuje 😄

Milixx lubi tę wiadomość
-
Mam termometr przy łóżku i o stałej porze nim wstanę mierze w ustach.Paulina1994 wrote:Mam małe pytanko, jak mierzycie temperaturę - rozumiem, ze od razu po przebudzeniu, jeszcze w łóżku tak ? Chciałabym zacząć od następnego cyklu, z ciekawości
Paulina1994 lubi tę wiadomość
-
Tak, od razu po przebudzeniu. W tym samym miejscu (najlepiej w pochwie). Po 6 godzinach snu (tu są różne opinie). O tej samej godzinie.Paulina1994 wrote:Mam małe pytanko, jak mierzycie temperaturę - rozumiem, ze od razu po przebudzeniu, jeszcze w łóżku tak ? Chciałabym zacząć od następnego cyklu, z ciekawości
Termometr z 2 miejscami po przecinku.
Kiedyś tutaj w artykułach czytałam wpis z zasadami jak zaczynałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2021, 09:58
-
Abrakadabra jesteś pewna że ty u siebie nie widziałaś jakiś cieni? Albo fabrycznej kreski?Anielka❤️2018
Bruno💔 czerwiec 2021 [*]
15.11.21 ❤️beta 5.30
17.11.21 ❤️beta 24,64 🌈
22.11.21 ❤️ beta 610
26.11.21 ❤️ beta 4273 prog 25
07.12.21pięknie bijące 💓 i 0,74cm człowieka 😍
16.12.21 CRL 1,39
4.01.22 CRL 3,71😍
13.01.22 badania prenatalne pierwszego trymestru : zdrowy dzidziuś, prawdopodobnie chłopak😍
5.05.22 1126g 37cm❤️ Kazik rośnie 😍
Tarczyca- pod kontrolą (eutyrox100)
On 32

-
Blondyna.B wrote:Tak, od razu po przebudzeniu. W tym samym miejscu (najlepiej w pochwie). Po 6 godzinach snu (tu są różne opinie). O tej samej godzinie.
Termometr z 2 miejscami po przecinku.
Kiedyś tutaj w artykułach czytałam wpis z zasadami jak zaczynałam
Bardzo dziękuje za odpowiedz.
Temperatury potem wpisujecie tutaj w aplikacji ?
Przepraszam za głupie pytania, ale chce zacząć i jestem zielona w temacie.
Pamietam tylko podstawy z nauk małżeńskich, ale tam się zaznaczalo na kartce w notesie 😀
-
Rudakostka, Milixx ja też widzę te kreski 🥰✊✊✊
Milixx, karm3lka lubią tę wiadomość
32 lata
niedoczynność tarczycy
05.2020 - synek👶🏻
starania o drugie dzieciątko od 11.2020
12.2020 - cp, usunięcie lewego jajowodu
04.2021 - cb
19.04.2022 - 26 tc. synek aniołek, potwierdzony ZD
19.08.22 ⏸
22.08. beta 155 (14dpo)
24.08. beta 375 (16dpo), prog 50
01.09. jest pęcherzyk
08.09. jest ❤️
14.10. prenatalne
16.12. połówkowe

-
Dziewczyny powiedzcie jak wpisywać temperaturę jeśli jest się chorym? Od 2 dni mam po 37 stopni po przebudzeniu, wiąże się to z infekcja gardła i nie wiem co w takim przypadku robić, mierzyć, czy ten cykl nie ma sensu? Dodam, ze dzisiaj dopiero 3 dzień cykluMarzec 2021: początek starań
-
Rudakostka ja na tych twoich też widzę cień 😊😊Trzymam kciuki, żeby i u Ciebie ciemnialy ✊✊ oby się okazały prawdziwe 🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2021, 10:09
karm3lka lubi tę wiadomość
-
Tak to zinterpretowałam jak pisałaś o one stepach. Wybaczabrakadabra wrote:Fabryczne kreski to norma we wszystkich testach jak sie patrzy po czasie. Poza tym czemu mam być pewna? Przeciez nigdzie nie pisałam, że nie widziałam nigdy u siebie cieniAnielka❤️2018
Bruno💔 czerwiec 2021 [*]
15.11.21 ❤️beta 5.30
17.11.21 ❤️beta 24,64 🌈
22.11.21 ❤️ beta 610
26.11.21 ❤️ beta 4273 prog 25
07.12.21pięknie bijące 💓 i 0,74cm człowieka 😍
16.12.21 CRL 1,39
4.01.22 CRL 3,71😍
13.01.22 badania prenatalne pierwszego trymestru : zdrowy dzidziuś, prawdopodobnie chłopak😍
5.05.22 1126g 37cm❤️ Kazik rośnie 😍
Tarczyca- pod kontrolą (eutyrox100)
On 32