W listopadzie Bolo leci w lecie będą z tego dzieci 🦩🤰👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pani Miśka wrote:A uchował się tu jeszcze ktoś bez pingwina? 😂😂😂
🙋 Ja💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Wstyd się przyznać ale ja 🙋♀️😄😄
Jednak już go 🐧 zamowilam. Tak kusiłyście tymi postami o tym pingwinku 🐧😄 tak go zachwalacie, że grzech nie sprawdzić na sobie 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2021, 18:47
Pani Miśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Conte, na pewno krzywa do zrobienia z tą insuliną. Prawdopodobnie ona też wybija Ci androgeny. Jeśli to unormujesz to i androgeny powinny spaść. Jeśli androgeny są wysokie bez przyczyny to nic z tym nie zrobisz tak jak u mnie było, po prostu od razu zalecana jest stymulacja (jeśli nie masz owu albo masz rzadko)
Możliwe też, że to klasyczny pcos, ale też sie nie załamuj bo mnóstwo dziewczyn z tym zachodzi w ciąże. Nie będzie tak źle 😊
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Conte nie pomogę co doxwyników, bo kompletnie się na tym nie znam. Mam jednak nadzieję, że nie będą złe ostatecznie -
nick nieaktualnyKaJa wrote:Conte, na pewno krzywa do zrobienia z tą insuliną. Prawdopodobnie ona też wybija Ci androgeny. Jeśli to unormujesz to i androgeny powinny spaść. Jeśli androgeny są wysokie bez przyczyny to nic z tym nie zrobisz tak jak u mnie było, po prostu od razu zalecana jest stymulacja (jeśli nie masz owu albo masz rzadko)
Możliwe też, że to klasyczny pcos, ale też sie nie załamuj bo mnóstwo dziewczyn z tym zachodzi w ciąże. Nie będzie tak źle 😊
Jak już mi w pon gin stwierdzi pcos to biję odrazu do tej z Lublina ginekolog-endokrynolog.
Zła tylko jestem, że muszę sama wszystkiego szukać, że ten pierwszy lekarz mnie zlał od początku b to już dawno powinno być zbadane... -
conte wrote:Jak już mi w pon gin stwierdzi pcos to biję odrazu do tej z Lublina ginekolog-endokrynolog.
Zła tylko jestem, że muszę sama wszystkiego szukać, że ten pierwszy lekarz mnie zlał od początku b to już dawno powinno być zbadane...
Ważne, że teraz działasz i zaraz będziesz w ciąży zobaczysz😊 u mnie sytuacja też nie była ciekawa bo miałam wysokie androgeny bez przyczyny, które z wiekiem co raz bardziej rosną. Lekarz mi powiedział, że będzie ciężko, że mam dwa lata i in vitro zostanie bo już nie bedzie szans z tymi androgenami i w tym cyklu co mi to mówił zaszłam w ciąże. Zobaczysz co lekarz powie i jak jest z Twoimi owulkami. Jeśli masz to popróbuj z suplami jakiś czas a jeśli nie masz swoich to nawet nie czekaj tylko ciśnij o stymulacje. Nie daj sobie wmówić że rok starań itd 😊24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
Dziewczyny, parę minut temu wleciał wyniki bety
<0,1, więc nic z tego W 10 dpo już coś tam powinno być.
Ale jest okej, głowa do góry i lecimy do przodu 💪🏼😇 Dziękuję za kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2021, 19:12
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Skorpionka91 wrote:Hej miala któraś z was podwyższone białko w moczu?? I co to oznacza w moim przypadku wynik 22,6
Nie wiem jakie są normy, jak niewiele przekracza to pewnie jakiś stan zapalny lekki, odwodnienie, niektóre leki też to powodują. Jak jest dużo tego białka to może być zapalenie nerek i tu też różne przyczyny są. A jak inne parametry?24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
nick nieaktualnyKaJa wrote:Ważne, że teraz działasz i zaraz będziesz w ciąży zobaczysz😊 u mnie sytuacja też nie była ciekawa bo miałam wysokie androgeny bez przyczyny, które z wiekiem co raz bardziej rosną. Lekarz mi powiedział, że będzie ciężko, że mam dwa lata i in vitro zostanie bo już nie bedzie szans z tymi androgenami i w tym cyklu co mi to mówił zaszłam w ciąże. Zobaczysz co lekarz powie i jak jest z Twoimi owulkami. Jeśli masz to popróbuj z suplami jakiś czas a jeśli nie masz swoich to nawet nie czekaj tylko ciśnij o stymulacje. Nie daj sobie wmówić że rok starań itd 😊
Właśnie z moimi owulkami jest różnie. Ale raczej są, tylko cykle rozne. Raz 36 dni a następny 49. W ostatnim cyklu był ciałko żółte więc owula była. Dwa pierwsze cykle po odstawieniu tabsów były bez owu i miały po 28dni.
-
Zauważyłam, że pojawiło mi się plamienie Biorę Duphaston, więc chyba nie powinno tak być, powinno się coś pojawić po odstawieniu. Coś ten organizm płata figle. Skąd to plamienie? ;-;💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Ja po USG i tarczyca czysta ☺️ chociaż ma powierzchnię pęcherzykowatą/gąbczastą ale powiedział lekarz że u młodych osób tak się zdarza
Domi_naturelover, Milixx, Moniika, MałaMi*, Sparky, Koteczka82, milam lubią tę wiadomość
-
Też nie mam pingwinka 😭👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.