W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
AnitaK wrote:Boże, dziewczyny, kupiłam w Rosmanie test facelle i znowu wyszła delikatna różowa kreseczka 🙈🙈🙈
Czyli to jednak nie testowa🤩
Mi dzisiaj doszly inne testy owu i dobrze, bo Jak dwa porownalam to na tych co mialam nic sie kreska nie ruszyla a na nowych od razu cos lepiej. Zaczynaja mnie bolec jajniki, troche wczesniej jakos bo mam dopiero 9dc, moze owu bedzie szybciej w tym cykluAnitaK lubi tę wiadomość
-
AnitaK wrote:I u ciebie w końcu zazieleni się 💚🍀💚🍀 wiem, jak trudno jest czekać, teraz udało się dopiero w 13 cyklu 🙂
Tak, to czekanie jest najgorsze 😒
Ale dziękuję 😘
Życzę wszystkiego, co najlepsze 💚
PS A mogę wiedzieć, jakie suplementy bierzesz? Może w tym cyklu coś sprawiło, że Ci pomogło?AnitaK lubi tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
„𝘒𝘪𝘦𝘥𝘺 𝘥𝘦𝘤𝘺𝘥𝘶𝘫𝘦𝘴𝘻 𝘴𝘪ę 𝘯𝘢 𝘥𝘻𝘪𝘦𝘤𝘬𝘰, 𝘻𝘨𝘢𝘥𝘻𝘢𝘴𝘻 𝘴𝘪ę, ż𝘦 𝘰𝘥 𝘵𝘦𝘫 𝘤𝘩𝘸𝘪𝘭𝘪, 𝘵𝘸𝘰𝘫𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘤𝘦 𝘣ę𝘥𝘻𝘪𝘦 𝘱𝘳𝘻𝘦𝘣𝘺𝘸𝘢ł𝘰 𝘱𝘰𝘻𝘢 𝘵𝘸𝘰𝘪𝘮 𝘤𝘪𝘢ł𝘦𝘮.” ❤️ -
Tak czytam i zastanawiam się czy pełnia oprócz wpływu na rozpakowanie się, nie wpływa też na zapakowanie 🤪31 & 33
⛪2020r.
starania na poważnie od 2024r.
poronienie 04/24r. - 10 tydz 👼
cykle stymulowane lamettą
- 10/24r - 4.11 ⏸️
6.11: beta - 70 mIU/ml, prog - 36,6 pg/ml, e2 - 81,3 pg/ml
8.11: beta - 189 mIU/ml, prog - 39 ng/ml, e2 - 102 pg/ml
14.11: beta - 2200 mIU/ml, prog - 32,1 pg/ml, e2 - 174 pg/ml
15.11: Usg 0,63 cm pęcherzyk z żółtkiem ☺️
29.11 kolejna wizyta 🙏🙏🙏🤞
Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo
On: IO, morfologia 1%, fragmentacja DNA 16% -
AnitaK wrote:I u ciebie w końcu zazieleni się 💚🍀💚🍀 wiem, jak trudno jest czekać, teraz udało się dopiero w 13 cyklu 🙂👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Nie było mnie tu tydzień, bo pojawiły mi się problemy różne prawdopodobnie z jelitami i muszę odstawić starania, co powoduje u mnie ogromny żal. Ja mam już 37 lat i każdy miesiąc odsunięty w czasie powoduje u mnie panikę. Mam zrobić badania w kierunku sibo, bo lekarz podejrzewa zespół jelita drażliwego powikłany z sibo, ale niezależnie od wszystkiego muszę zrobić szerszą diagnostykę i leczenie. Lekarz powiedział, ze te problemy mogą powodować trudności z zajściem w ciążę, a po przeliczeniu jego pacjentkom udawało się często z ciążą, jest nadzieja. Mam nadzieję, że na tym diagnoza się zatrzyma, a nie wyjdzie nic poważniejszego. Czy któraś z Was może zmaga się z IBS lub sibo i podpowie gdzie najlepiej szukać informacji o zmianie diety?
Niestety nie wiem czy nadrobię forum, ale widziałam na pierwszej stronie sporo 🩸-każda z Was mocno przytulam i czekam z Wami na ten właściwy miesiąc. Na najmłodszego synka dlugo czekaliśmy z różnych względów, a jest bardzo udanym egzemplarzem i czasami mówiłam do męża, ze szkoda, że się wcześniej nie zdecydowałam, ale on mi odpowiadał, ze wtedy już by nie było to samo dziecko i widocznie tak musiało być, żeby z nami był właśnie on, wiec tego się trzymajmy, że każda z nas ma swój właściwy miesiąc i odpowiedni cykl po najlepszego bobasa😉Intimacy92, Siasi, NinaB, Darrika, Ilka96 lubią tę wiadomość
3 synów (2015,2017,2023)👦🏼🧑🏼👶🏼
*biochem (luty 2024)
*poronienie(maj 2024)🔬syn 👼🏼trisomia 16
📌Hashimoto, niedoczynność tarczycy
🧬Pai-1 homozygota, MTHFR heterozygota -
Liliowa wrote:A poprzednie dzieciatka w ktorym cyklu ?
Intimacy92, Siasi lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczyny witam sie w sobotni wieczór.
Ja leżę i się podnieść z łóżka nie mogę. Tak mnie zalewa 🩸 dziś ze spałam popołudniu 1.5h a bardzo rzadko mi się to zdarza. Stosujecie może termofor przy 🐒? Ja nie lubię brać tabletek przeciwbólowych i się tak zastanawiam?
Widzę że dziś mamy dwie świetne informacje. Ciesze się razem z Wami tym bardziej że miałyśmy testować w tym samym dniu. U mnie 🐒 ale cieszę się ze u Was pozytywnie. Trzymam kciuki za piękne bety 🤞Intimacy92, AnitaK, Paula6432 lubią tę wiadomość
🧩 6cs naturalnych 🩸15.11 ⏸️x0
✅ 5cs monitorowany+badania 3dc, 7dpo, tsh, ft3, ft4, antyTPO, antyTg, witaminy
✅ szczęśliwa żona
💊 suplementacja: foliany, centrum complex, b6+b12, C1000, D4000, magnez, A+K. Od tego cyklu fertistim.
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
Siasi wrote:Cześć dziewczyny witam sie w sobotni wieczór.
Ja leżę i się podnieść z łóżka nie mogę. Tak mnie zalewa 🩸 dziś ze spałam popołudniu 1.5h a bardzo rzadko mi się to zdarza. Stosujecie może termofor przy 🐒? Ja nie lubię brać tabletek przeciwbólowych i się tak zastanawiam?
Widzę że dziś mamy dwie świetne informacje. Ciesze się razem z Wami tym bardziej że miałyśmy testować w tym samym dniu. U mnie 🐒 ale cieszę się ze u Was pozytywnie. Trzymam kciuki za piękne bety 🤞
Też tabletek nie biorę. Termofor rzadko stosuję, ale jak już biorę, to mi pomaga. Pomaga mi też lezenie z nogami zgiętymi, tj. skulona jak precelek. Ale każdy może mieć inny bol, inna wytrzymałość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada, 20:19
patience, Siasi lubią tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
„𝘒𝘪𝘦𝘥𝘺 𝘥𝘦𝘤𝘺𝘥𝘶𝘫𝘦𝘴𝘻 𝘴𝘪ę 𝘯𝘢 𝘥𝘻𝘪𝘦𝘤𝘬𝘰, 𝘻𝘨𝘢𝘥𝘻𝘢𝘴𝘻 𝘴𝘪ę, ż𝘦 𝘰𝘥 𝘵𝘦𝘫 𝘤𝘩𝘸𝘪𝘭𝘪, 𝘵𝘸𝘰𝘫𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘤𝘦 𝘣ę𝘥𝘻𝘪𝘦 𝘱𝘳𝘻𝘦𝘣𝘺𝘸𝘢ł𝘰 𝘱𝘰𝘻𝘢 𝘵𝘸𝘰𝘪𝘮 𝘤𝘪𝘢ł𝘦𝘮.” ❤️ -
Gratulacje kreseczek i tego pięknego proga Aszin 🥰
aszin, AnitaK, Intimacy92, Anulek84 lubią tę wiadomość
-
Intimacy92 wrote:Tak, to czekanie jest najgorsze 😒
Ale dziękuję 😘
Życzę wszystkiego, co najlepsze 💚
PS A mogę wiedzieć, jakie suplementy bierzesz? Może w tym cyklu coś sprawiło, że Ci pomogło?Intimacy92 lubi tę wiadomość
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczyny nadrabiam teraz forum, ale dziś dzień ❤️ Gratulacje dla dziewczyn z ⏸️
Z racji tego, że lekarza mam dopiero w styczniu, analizuje sobie moje wyniki z Chatem GPT, stwierdził, że mój wynik estradiolu w 7 dpo jest trochę niski ( 110 NG/ml, progesteron 10,20), co może świadczyć o zbyt cienkim endometrium uniemożliwiającym zajście w ciążę. Niby z kalkulatora wychodzi przewaga estrogenowa, ale wyniki niskieAnitaK lubi tę wiadomość
-
brilka wrote:Jestem po monitoringu, pęcherzyk w lewym jajniku ma 21 mm, zalecenia to produkcja bejbika przez 3 dni i w poniedziałek kolejny podgląd. 😁 Nowa lekarka mnie zachwyciła, myślałam, że zrobi mi tylko USG, a ona przejrzała cała moją historię badań, wypytała o wszystko i przedstawiła plan diagnostyki. Na poniedziałkowy podgląd mam przynieść powtórzone wyniki badań, żeby skontrolować TSH, glukozę, ferrytynę i witaminę D, dodatkowo zleciła mi badania na przeciwciała przeciw toksoplazmozę, różyczkę itd. Zainteresowała się też moją zeszłoroczną konizacją szyjki macicy! Jak w tym cyklu nie zajdę w ciążę to w kolejnym robimy wymazy MUCHa, jakieś brakujące badania hormonalne, do rozważenia będzie też badanie drożności szyjki i jajowodów, bo podejrzała moją szyjkę i powiedziała że po konizacji mam wąskie ujście i tu może być nasz problem. Przejrzała też wyniki nasienia męża i zgodziła się z andrologiem, że nie jest jednak tak źle. Absolutnie nie spodziewałam się, że z tej wizyty wyjdę taka zaopiekowana, potraktowana poważnie, z konkretnym planem 🙈
-
Siasi wrote:Cześć dziewczyny witam sie w sobotni wieczór.
Widzę że dziś mamy dwie świetne informacje. Ciesze się razem z Wami tym bardziej że miałyśmy testować w tym samym dniu. U mnie 🐒 ale cieszę się ze u Was pozytywnie. Trzymam kciuki za piękne bety 🤞
U mnie termofor praktycznie co miesiac -
Intimacy92 wrote:Dziewczyny, stosujecie zioła ojca Sroki? Widzicie jakieś efekty? 😉
Intimacy92 lubi tę wiadomość
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Loraa wrote:Ja na razie zioła ojca Klimuszki, pierwszy cykl dopiero. Jak na razie nie widzę nic, ale to chyba za wcześnie♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎