W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny,
zachęciłyście mnie już ostatnim razem do ziół Sroki, a teraz już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła je wypróbować. Ciekawe jak na mnie zadziałają.
Buziaki i Miłej NiedzieliIntimacy92, DreamBee, AnitaK lubią tę wiadomość
starania o pierwsze od czerwca 2023
34l.👱🏻♀️ 31l.👨
03.2024 poronienie 9tc 💔
07.24 cytologia, hpv negatywny ✅️
10.24 hormony ✅️ jajowody drożne✅️
11.24 wymazy ❔🤞
12.24 histeroskopia z biopsją ❔🤞
09.24 Badanie nasienia ❌️ (morfo ❌, ruchliwość ❌)
11.24 Badanie nasienia ❌️ (morfo ✅, ruchliwość🔻😔) -
Hej dziewczyny, podczytuję Was od miesiąca, w końcu zdecydowałam się dołączyć, żeby nie być taką stalkerką. Dodajecie otuchy i wiedzy! 🍀
Wczoraj zaczęłam nowy cykl, więc humor mocno spadł, ale jeszcze jedna szansa przede mną na koniec miesiąca i gorąco liczę, na szczęśliwy grudzień 😍. Zamówione suple z Waszych rekomendacji, także pozytywne nastawienie i do przodu🤞.Podrożniczka, Intimacy92, kitka_, DreamBee, Płotka, Izkawik, Maniaaa., AnitaK, Darrika, cysterka95, Kinia92, dailydamn, Olalexa, Monini15 lubią tę wiadomość
-
kitka_ wrote:Dzień dobry dziewczyny,
zachęciłyście mnie już ostatnim razem do ziół Sroki, a teraz już się nie mogę doczekać kiedy będę mogła je wypróbować. Ciekawe jak na mnie zadziałają.
Buziaki i Miłej Niedzieli
Też zamierzam brać od nowego cyklu. Chyba że nie dostanę 🐒 Bo nie wiem, czy w ciazy, można brać zioła Sroki, raczej nie?Blossomka lubi tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
„𝘒𝘪𝘦𝘥𝘺 𝘥𝘦𝘤𝘺𝘥𝘶𝘫𝘦𝘴𝘻 𝘴𝘪ę 𝘯𝘢 𝘥𝘻𝘪𝘦𝘤𝘬𝘰, 𝘻𝘨𝘢𝘥𝘻𝘢𝘴𝘻 𝘴𝘪ę, ż𝘦 𝘰𝘥 𝘵𝘦𝘫 𝘤𝘩𝘸𝘪𝘭𝘪, 𝘵𝘸𝘰𝘫𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘤𝘦 𝘣ę𝘥𝘻𝘪𝘦 𝘱𝘳𝘻𝘦𝘣𝘺𝘸𝘢ł𝘰 𝘱𝘰𝘻𝘢 𝘵𝘸𝘰𝘪𝘮 𝘤𝘪𝘢ł𝘦𝘮.” ❤️ -
Blossomka wrote:Hej dziewczyny, podczytuję Was od miesiąca, w końcu zdecydowałam się dołączyć, żeby nie być taką stalkerką. Dodajecie otuchy i wiedzy! 🍀
Wczoraj zaczęłam nowy cykl, więc humor mocno spadł, ale jeszcze jedna szansa przede mną na koniec miesiąca i gorąco liczę, na szczęśliwy grudzień 😍. Zamówione suple z Waszych rekomendacji, także pozytywne nastawienie i do przodu🤞.
Jak fajnie, że dołączyłaś 🙂❤️
Myślę, że im nas tutaj więcej, tym więcej wiedzy, doświadczenia, szans, wsparcia i po prostu dobrych, ciepłych słów.
Chyba nikt nas tak dobrze nie zrozumie jak tu 🙂
A który to Twój cykl starań?Blossomka, AnitaK lubią tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
„𝘒𝘪𝘦𝘥𝘺 𝘥𝘦𝘤𝘺𝘥𝘶𝘫𝘦𝘴𝘻 𝘴𝘪ę 𝘯𝘢 𝘥𝘻𝘪𝘦𝘤𝘬𝘰, 𝘻𝘨𝘢𝘥𝘻𝘢𝘴𝘻 𝘴𝘪ę, ż𝘦 𝘰𝘥 𝘵𝘦𝘫 𝘤𝘩𝘸𝘪𝘭𝘪, 𝘵𝘸𝘰𝘫𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘤𝘦 𝘣ę𝘥𝘻𝘪𝘦 𝘱𝘳𝘻𝘦𝘣𝘺𝘸𝘢ł𝘰 𝘱𝘰𝘻𝘢 𝘵𝘸𝘰𝘪𝘮 𝘤𝘪𝘢ł𝘦𝘮.” ❤️ -
Dziękuję bardzo! Naprawdę macie (mamy 🤗) tutaj super społeczność. U mnie początki, zaczynamy 3 cs, w tym nie nastawiałam się na nic, bo był mocno chorobowy… ale pojawił się nietypowy śluz z krwią idealnie w terminie możliwego krwawienia implementacyjnego. Dodam, że u mnie nic takiego normalnie nie występuje a cykle mam super regularne, więc zrobiło swoje w głowie 🙈.
Intimacy92, AnitaK lubią tę wiadomość
-
Intimacy92 wrote:Też zamierzam brać od nowego cyklu. Chyba że nie dostanę 🐒 Bo nie wiem, czy w ciazy, można brać zioła Sroki, raczej nie?
najlepiej tylko w pierwszej fazie cyklu,
w ciąży na pewno nie wolnoIntimacy92 lubi tę wiadomość
starania o pierwsze od czerwca 2023
34l.👱🏻♀️ 31l.👨
03.2024 poronienie 9tc 💔
07.24 cytologia, hpv negatywny ✅️
10.24 hormony ✅️ jajowody drożne✅️
11.24 wymazy ❔🤞
12.24 histeroskopia z biopsją ❔🤞
09.24 Badanie nasienia ❌️ (morfo ❌, ruchliwość ❌)
11.24 Badanie nasienia ❌️ (morfo ✅, ruchliwość🔻😔) -
Blossomka wrote:Dziękuję bardzo! Naprawdę macie (mamy 🤗) tutaj super społeczność. U mnie początki, zaczynamy 3 cs, w tym nie nastawiałam się na nic, bo był mocno chorobowy… ale pojawił się nietypowy śluz z krwią idealnie w terminie możliwego krwawienia implementacyjnego. Dodam, że u mnie nic takiego normalnie nie występuje a cykle mam super regularne, więc zrobiło swoje w głowie 🙈.
3erin, Blossomka, NinaB, siesiepy, liwka lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 34l. 👩🦰
On 34l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3 dojrzałe 🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27->16.06 263,26-> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy GS 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm Misia Haribo
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹 🔹15.10 21+6 574 g 🥥
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
Walcz maluszku 🙏❤️🫶
-
Blossomka wrote:Dziękuję bardzo! Naprawdę macie (mamy 🤗) tutaj super społeczność. U mnie początki, zaczynamy 3 cs, w tym nie nastawiałam się na nic, bo był mocno chorobowy… ale pojawił się nietypowy śluz z krwią idealnie w terminie możliwego krwawienia implementacyjnego. Dodam, że u mnie nic takiego normalnie nie występuje a cykle mam super regularne, więc zrobiło swoje w głowie 🙈.
Tak, jest super tu.
I najpiękniejsze jest to, że wszystkie sobie tak kibicujemy 💚
Jak czytam, że któraś z nas ma dwie kreseczki, to aż się śmieje; tak mi to humor poprawia, tak ogromnie się cieszę.
Bo choć u mnie ta droga jest krotka to wyobrażam sobie, jakie to jest ciężkie wyzwanie i podziwiam siłę kobiet ❤️
I jak u którejś sa dwie kreseczki, to mamy nadzieję, że i nam się w końcu uda 🙂
U mnie, za każdym razem, jak są początki okresu, to sobie wmawiam, że to może krwawienie implantacyjne 🙈
A jak się rozkręca, to mam załamanie.
Dużo sobie umiemy wmawiać, ale też mam wrażenie, że odkąd się staram, ciało właśnie zachowuje się inaczej, płata figle, stąd w głowie wtedy pojawiają się nadzieję.
🤞🏻 za grudzień.
Miałabyś najpiękniejszy prezent na Święta 🩵Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada, 08:55
Blossomka, Podrożniczka lubią tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
Dzień dobry Kobietki 😊
Melduję, że dziś zjawiła się u mnie 🐒 także zaczynam nowy cykl starań. Mam nadzieję, że nastrój będzie dużo lepszy niż w minionym 😅
Trzymam za Nas wszystkie mocno kciuki, żeby jeszcze w tym roku każda zobaczyła upragnione ⏸❤
Miłej niedzieli 🌞Intimacy92, Podrożniczka, Paula6432, Loraa, AnitaK, Darrika, Kinia92, NinaB lubią tę wiadomość
👱♀️1986
🧔1979
Starania od 07.2023 -
kitka_ wrote:najlepiej tylko w pierwszej fazie cyklu,
w ciąży na pewno nie wolno
Tak jak myślałam.
Dziękuję za informację 🙂👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
DreamBee wrote:Dzień dobry Kobietki 😊
Melduję, że dziś zjawiła się u mnie 🐒 także zaczynam nowy cykl starań. Mam nadzieję, że nastrój będzie dużo lepszy niż w minionym 😅
Trzymam za Nas wszystkie mocno kciuki, żeby jeszcze w tym roku każda zobaczyła upragnione ⏸❤
Miłej niedzieli 🌞
Tulę i życzę dużo sił i nadziei 🙂🧡
Wejdź z przytupem w tym cyklu 💪🏼😉
DreamBee lubi tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
Haha dokładnie! I jak dobrze przeczytać, że nie tylko ja tak mam, że nagle wszystko wydaje się, że jest inaczej. W tym cyklu miałam być mądrzejsza i z chłodną głową a wyszło jak wyszło, kolejna lekcja.
Trzymam za nas wszystkie kciuki i mocno kibicuję🤞.Intimacy92, DreamBee lubią tę wiadomość
-
Liliuszka_2024 wrote:Oj aby tak było, zeby każda z nas zobaczyla upragnione 2 kreseczki.. ja dziś wstałam z bólem jak na @ a jeszcze 6 dni do niej ...
Oby listopad i grudzień był nasz!
💚🍀
Ja też 6 dni do okresu. Ale żadnych objawów, jak na razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada, 09:30
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
Blossomka wrote:Haha dokładnie! I jak dobrze przeczytać, że nie tylko ja tak mam, że nagle wszystko wydaje się, że jest inaczej. W tym cyklu miałam być mądrzejsza i z chłodną głową a wyszło jak wyszło, kolejna lekcja.
Trzymam za nas wszystkie kciuki i mocno kibicuję🤞.
Też myślałam, że już podchodzę z chodna głową i wiekszym dystansem do tego. Ale ciężko jest.
Te czekanie, niewiedza, nie wie się na czym się stoi 🙈👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
Intimacy92 wrote:Oby listopad i grudzień był nasz!
💚🍀
Ja też 6 dni do okresu. Ale żadnych objawów, jak na razie.
Mnie wczoraj kulo strasznie po jednej stronie w podbrzusza a dziś boli jak na okres. Zawsze od 22 dnia cyklu bolały mnie piersi, teraz nic.
-
Liliuszka_2024 wrote:Mnie wczoraj kulo strasznie po jednej stronie w podbrzusza a dziś boli jak na okres. Zawsze od 22 dnia cyklu bolały mnie piersi, teraz nic.
Też mnie piersi nie bolą, a od kilku miesięcy, bolały przed okresem.
Brałam olej z wiesiolka. Może dlatego. Nie wiem 🤷🏻♀️
Ale dziwny potrafi być ten nasz organizm.👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
Intimacy92 wrote:Też mnie piersi nie bolą, a od kilku miesięcy, bolały przed okresem.
Brałam olej z wiesiolka. Może dlatego. Nie wiem 🤷🏻♀️
Ale dziwny potrafi być ten nasz organizm.
A powiedz mi jak oceniasz olej z wiesiołka?
Intimacy92 lubi tę wiadomość