W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Intimacy92 wrote:Jakbym siebie czytała 😁
Już próbuję sobie mówić, że akceptuję te sytuacje, że co ma być to będzie, ale dalej czekam, liczę na Cud, czyli na tę małą istotkę 🙂
No dokładnie tak... wzięłam się za porządki 🫣 poodsuwalam meble i sprzątam za nimi chyba muszę się czymś zająć. Wczoraj o 21 szorowałam łazienkę a mój chłop mówi zwariowała zamiast przyjść przytulić się obejrzeć filmik to się wzięła za sprzatanie na noc 🤣Intimacy92, AnitaK lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny 🌞
Ściskam za 🐒🫂🫂🫂🫂
U mnie zbytnio ten test nie ciemnieje, ale w nocy byłam sikać więc pewnie przez to 🙈
https://zapodaj.net/plik-h905pRYO3JIntimacy92, aszin, Blossomka, Darrika, onalola, Jasmin1517, Loraa, DreamBee, Olisska, Anulek84, Ilka96, Paula6432, Motylek93, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Jasmin1517 wrote:U mnie 11 dc i pojawił się śluz płodny za co obwiniam zioła ojca Sroki i Fertistim, które biorę od polowy zeszłego cyklu 🤭 W zeszłym cyklu przy samym wiesiu i siemieniu lnianym była totalna posucha.. Od wczoraj wdrażamy eksperyment na fokę, udało się całe 10 minut pofokować, zanim młoda nas wyczuła i się obudziła z drzemki 😅
Intimacy92 lubi tę wiadomość
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Liliuszka_2024 wrote:No dokładnie tak... wzięłam się za porządki 🫣 poodsuwalam meble i sprzątam za nimi chyba muszę się czymś zająć. Wczoraj o 21 szorowałam łazienkę a mój chłop mówi zwariowała zamiast przyjść przytulić się obejrzeć filmik to się wzięła za sprzatanie na noc 🤣
😂
Ale najważniejsze, że odciągnęłaś myśli od tematu, który teraz nam w głowie siedzi codziennie.👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
„𝘒𝘪𝘦𝘥𝘺 𝘥𝘦𝘤𝘺𝘥𝘶𝘫𝘦𝘴𝘻 𝘴𝘪ę 𝘯𝘢 𝘥𝘻𝘪𝘦𝘤𝘬𝘰, 𝘻𝘨𝘢𝘥𝘻𝘢𝘴𝘻 𝘴𝘪ę, ż𝘦 𝘰𝘥 𝘵𝘦𝘫 𝘤𝘩𝘸𝘪𝘭𝘪, 𝘵𝘸𝘰𝘫𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘤𝘦 𝘣ę𝘥𝘻𝘪𝘦 𝘱𝘳𝘻𝘦𝘣𝘺𝘸𝘢ł𝘰 𝘱𝘰𝘻𝘢 𝘵𝘸𝘰𝘪𝘮 𝘤𝘪𝘢ł𝘦𝘮.” ❤️ -
AnitaK wrote:Ale mi zrobiłaś dzień z tą foką 😅😅😅
Ja to uwielbiałam fokować od zawsze 😀 Uwielbiam spać na brzuchu 😍
U mnie więc to będzie przyjemne z pożytecznym 😀
Chyba że nie będę musiała eksperymentować, bo będą dwie kreseczki. Oby 🙂AnitaK lubi tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
„𝘒𝘪𝘦𝘥𝘺 𝘥𝘦𝘤𝘺𝘥𝘶𝘫𝘦𝘴𝘻 𝘴𝘪ę 𝘯𝘢 𝘥𝘻𝘪𝘦𝘤𝘬𝘰, 𝘻𝘨𝘢𝘥𝘻𝘢𝘴𝘻 𝘴𝘪ę, ż𝘦 𝘰𝘥 𝘵𝘦𝘫 𝘤𝘩𝘸𝘪𝘭𝘪, 𝘵𝘸𝘰𝘫𝘦 𝘴𝘦𝘳𝘤𝘦 𝘣ę𝘥𝘻𝘪𝘦 𝘱𝘳𝘻𝘦𝘣𝘺𝘸𝘢ł𝘰 𝘱𝘰𝘻𝘢 𝘵𝘸𝘰𝘪𝘮 𝘤𝘪𝘢ł𝘦𝘮.” ❤️ -
Pacynka wrote:Hej, dziewczyny, u mnie dzisiaj biało, temperatura spadła, jeszcze nie poniżej bazowej, ale już bliżej jak dalej, więc czekam na @ 😓 niech tylko przyjdzie szybko!
Muszę pójść do lekarza i sprawdzić, co może być przyczyną skurczy, okresowego bólu oraz kłucia jajnika w ciągu ostatniego tygodnia, nigdy tak nie miałam, ból okresowy przychodził dopiero w dniu okresu, a nie ponad tydzień przed
Przykro mi 😒 Tulę ❤️Pacynka lubi tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
AnitaK wrote:Hej dziewczyny 🌞
Ściskam za 🐒🫂🫂🫂🫂
U mnie zbytnio ten test nie ciemnieje, ale w nocy byłam sikać więc pewnie przez to 🙈
https://zapodaj.net/plik-h905pRYO3J
🤞🏻🤞🏻🤞🏻
AnitaK lubi tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
Pacynka wrote:Hej, dziewczyny, u mnie dzisiaj biało, temperatura spadła, jeszcze nie poniżej bazowej, ale już bliżej jak dalej, więc czekam na @ 😓 niech tylko przyjdzie szybko!
Muszę pójść do lekarza i sprawdzić, co może być przyczyną skurczy, okresowego bólu oraz kłucia jajnika w ciągu ostatniego tygodnia, nigdy tak nie miałam, ból okresowy przychodził dopiero w dniu okresu, a nie ponad tydzień przed
🫂🫂🫂 oby lekarz był w stanie coś odpowiedzieć na te pytania. U mnie tak różnie czasem boli dzień przed, albo 2-3 dni, a miałam niedawno któryś cykl taki, że już tydzień przed miałam skurcze codziennie.3erin, Pacynka lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
9 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen, chrom complex
🔬08.2024 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna(55,94), glukoza, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy(15,96), b12(393) ☑️ cholesterol całkowity❌️
🔬11.2024 TSH 2,09❌️ T4 1,06✅️anty TPO, anty TG ✅️ badania 2-5dc ✅️
Badanie nasienia✅️
🗓 08.24 usg piersi✅️cytologia płynna✅️
Nadwaga - dieta i ćwiczenia (do tej pory -6 kg)
🔜26.11 Wit D3
🔜28.11 endo konsultacja
🔜04 12 wizyta u gina -
Liliuszka_2024 wrote:No dokładnie tak... wzięłam się za porządki 🫣 poodsuwalam meble i sprzątam za nimi chyba muszę się czymś zająć. Wczoraj o 21 szorowałam łazienkę a mój chłop mówi zwariowała zamiast przyjść przytulić się obejrzeć filmik to się wzięła za sprzatanie na noc 🤣
-
AnitaK wrote:Hej dziewczyny 🌞
Ściskam za 🐒🫂🫂🫂🫂
https://zapodaj.net/plik-h905pRYO3J
🤞🤞🤞🤞🤞🤞widać 😍AnitaK lubi tę wiadomość
2 cs 🤞
21.11 Beta 6,01 mIU/ml prog 4,59 ng/ml
23.11 Beta 14,77 mIU/ml prog 4,99 ng/ml
25.11 Beta 39,94 mIU/ml prog 7,79 ng/ml 🙌
Wizyta 10.12 🤞
Pregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
Muszę pójść do lekarza i sprawdzić, co może być przyczyną skurczy, okresowego bólu oraz kłucia jajnika w ciągu ostatniego tygodnia, nigdy tak nie miałam, ból okresowy przychodził dopiero w dniu okresu, a nie ponad tydzień przedPacynka lubi tę wiadomość
-
Melduję,że u mnie biało i to już chyba ostateczny werdykt na ten miesiąc. Wczoraj (11dpo) na papierze miałam brązową plamę śluzu. Od tamtej pory cisza, ale jeśli dziś nie było nic widać na teście a termin miesiączki jest jutro więc to zapewne była jej zapowiedzi. Boli.. Czuję rezygnację. Minie pod koniec @.
Życzę Wam miłej niedzieli 🥰Intimacy92, AnitaK, NinaB, Darrika lubią tę wiadomość
👩30l.
🧔30l.
starania od 05.2023
08.2023 👼
feel, heal, and know you're not alone. -
🫂 🫂 🫂
Takie uczucia też mi towarzyszą zawsze, gdy pojawia się 🐒 😒
I ta rezygnacja właśnie...
Ale gdy kończy się okres, czekamy niecierpliwie na owu i są nowe siły, nowe szanse.
Chyba u każdej z nas takie emocje. Żaden mezczyzna tego nie zrozumie.
Miłej niedzieli 🩵Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada, 12:37
NinaB, Pacynka lubią tę wiadomość
👩🏻👦🏻🐶
4 cs o pierwsze 👶🏻 🤞🏻
Maniaaa. wrote:Co do bólu piersi nigdy się nim nie sugerujcie 😅
W pierwszych 3 ciążach piersi bolały już po owulacji , a w tej ciąży piersi zaczęły boleć dopiero w 6tc 🤭 a byłam pewna że cykl stracony , bo cycki nie bolą 🤣
W pierwszej ciąży piesi bolały od owulacji,
W drugiej i trzeciej (z trzeciej mam dziecko) ból pojawił się dopiero w 5-6 tc 🤷♀️
Niestety te wszystkie wczesne objawy ciąży to mogą być również objawy zwykłego cyklu tak że ja się już nauczyłam niczym nie sugerować i starać się nie nakręcać (choć łatwo nie jest )Intimacy92, NinaB, 3erin, Darrika, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
-
Aurora13 wrote:Melduję,że u mnie biało i to już chyba ostateczny werdykt na ten miesiąc. Wczoraj (11dpo) na papierze miałam brązową plamę śluzu. Od tamtej pory cisza, ale jeśli dziś nie było nic widać na teście a termin miesiączki jest jutro więc to zapewne była jej zapowiedzi. Boli.. Czuję rezygnację. Minie pod koniec @.
Życzę Wam miłej niedzieli 🥰Intimacy92, NinaB, Mała.mi 93 lubią tę wiadomość
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
22.11.24 beta 348,15 ❤️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Intimacy92 wrote:🫂 🫂 🫂
Takie uczucia też mi towarzyszą zawsze, gdy pojawia się 🐒 😒
I ta rezygnacja właśnie...
Ale gdy kończy się okres, czekamy niecierpliwie na owu i są nowe siły, nowe szanse.
Chyba u każdej z nas takie emocje. Żaden mezczyzna tego nie zrozumie.
Miłej niedzieli 🩵
Dopisane po chwili:
W tym cyklu jestem tak pełna nadziei jak nigdy wcześniej, aż boję się pomyśleć co będzie za dwa tygodnie jak to wszystko znów runieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada, 12:53
Intimacy92 lubi tę wiadomość
-
W tym cyklu jestem obecnie 13-15dpo/28dc i już od ponad tygodnia bolałą mnie piersi a od kilku dni mocno.
Czekam do 32dc i jak nie przyjedzie @ to wtedy testuje.
Dzisiaj mnie bardzo bardzo krzyż boli więc oczywiście co chwilę myślę że albo @ zaraz się rozkręci albo że to ciąża 😂
Intimacy92, Ona_39, Nayeli, Darrika, DreamBee, cysterka95, Pacynka lubią tę wiadomość
-
Wojcinka wrote:W tym cyklu jestem obecnie 13-15dpo/28dc i już od ponad tygodnia bolałą mnie piersi a od kilku dni mocno.
Czekam do 32dc i jak nie przyjedzie @ to wtedy testuje.
Dzisiaj mnie bardzo bardzo krzyż boli więc oczywiście co chwilę myślę że albo @ zaraz się rozkręci albo że to ciąża 😂AnitaK lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
A z tymi ziołami to się zastanawiam czy można je włączyć w dowolnym momencie cyklu?
Zamówiłam na szybko gotową mieszankę w saszetkach firmy Pregnabonisan.
Jestem aktualnie w 9dc, owulacja wg apek za 5 lub 6 dni i zastanawiam się czy sobie nic nie rozreguluje jakbym je dzisiaj zaczęła pić :p
Z drugiej strony tak jak piszecie, że i tak nie działają od razu to może nic się nie stanie jak włączę je już teraz 🧐🙎♀️🧔♂️ 34
🧁3cs
💊 pregna, omega 3, wiesiołek, witamina D i NAC