W listopadzie deszcz i plucha 🌧️ w sierpniu będę mieć malucha 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Wojcinka wrote:Dzisiaj już nie rób. Kup facelle i zrób rano po nocy. W którym dpo jesteś?
Ewidetnie widać cień na tym pinku, tylko ja do cieni mam małe zaufanie zwłaszcza jeśli są już blisko terminu @
Dziś 13 dpo.
Wczoraj już myślałam że widzę cienie , ale takie turbo.
To plamienie mnie martwi. Chyba j tak pójdę na betę i proga 😪
I brzuch boli jakby zaraz @ miała przyjść. Więc na chłodno, bez nastawiania się na nicWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 07:44
Pregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
Miś wrote:Test zrobiony:
https://ibb.co/NSLmN4f
Widzicie coś?
Ja jakaś b.bladą kreskę ale raz już zostałam oszukana więc podchodzę do tego na spokojnie.
Planuje zatestować ponownie w sobotę Pinkiem
To jest nordtest?Pregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
Wojcinka wrote:Widac widać cień, który to dpo? Chyba jakoś wcześnie jeszcze jesteś prawda?
Tak. dopiero 10 lub 11 dpo. Zdaje sobie sprawę że to zbyt wcześnie żeby robić te testy bo już tak raz miałam. Blada krecha i nic z tego nie wyszło. I wtedy robiłam betę 😅. Teraz nie popelnię tego błędu i grzecznie sobie powtórzę test za dwa dni.
Biorę i tak progesteron więc pod tym względem jestem zabezpieczona 🙂Vergeet, kitka_, dailydamn, Wojcinka, cysterka95 lubią tę wiadomość
starania od 8/2023
Fertistim, Proxeed Women, Pregna Start, cynk, mangan, witamina D, witamina K, magnez+B6, omega 3
Olej lniany -
@Miś i @onalola na obu widzę cienie, a ja zazwyczaj nic nie widzę 😂 także trzymam kciuki żeby ciemniały ♥️
Miś, onalola, karczoch321, dailydamn, Olisska, Elena20 lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Starania na luzie od 08.23
Świadome starania od 05.24 👶🏻
Cykl start 30.10🩸
1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Wojcinka wrote:Dzisiaj już nie rób. Kup facelle i zrób rano po nocy. W którym dpo jesteś?
Ewidetnie widać cień na tym pinku, tylko ja do cieni mam małe zaufanie zwłaszcza jeśli są już blisko terminu @
Zrobiłam test norda bo miałam pod ręką , i tam też jest cień, ciut wyraźniejszy jak u drugiej testującej , ale zdjęcia nie mam bo moje dziecko postanowiło go rzucić jak był rozebrany 🤣Tortie, Wojcinka lubią tę wiadomość
Pregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
Jeśli chodzi o morfologię to mój mąż miał 0%
Badania te zrobiliśmy po 2 latach starań i jak przyszyły te wyniki to trochę się złamaliśmy, ale chyba w następnym cyklu zaszłam w ciążę, więc nic się nie zdarzyło zmienić. Mój syn ma już 4 lata
Dodam, że u mnie PCOS, stan przed cukrzycpwy, torbiele się tworzyły bardzo często, nie reagowałam na stymulację.
A inna sprawa
Jakie testy owulacyjne kupić? Najlepiej jakiś tani pakiet przez internetkitka_ lubi tę wiadomość
-
Widzę dziewczyny, że przewinął się też temat badania nasienia. Mojego męża też to czeka, teraz musimy odczekać miesiąc bo miał przeziębienie z gorączką ale zapytam od razu. Myślicie, żeby zrobić na początku tylko ten podstawowy seminogram i jak coś wyjdzie niepokojącego to dopiero badać pozostałe (chromatyna, HBA, MAR) czy lepiej zrobić od razu komplet?
Chochlik12 lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼
Starania na luzie od 08.23
Świadome starania od 05.24 👶🏻
Cykl start 30.10🩸
1 cykl stymulowany Lametta +Ovitrelle💊
Owulacja 13.11 (15dc)🥚
Badania 27.09
TSH 1,677
AMH 2,78
Letrox 50, Siofor 1000 -
Miś wrote:Test zrobiony:
https://ibb.co/NSLmN4f
Widzicie coś?
Ja jakaś b.bladą kreskę ale raz już zostałam oszukana więc podchodzę do tego na spokojnie.
Planuje zatestować ponownie w sobotę PinkiemMiś lubi tę wiadomość
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
Miś wrote:Tak 🙂. W sumie mogłam go rozebrać ale zapomniałam o tym rano a spieszylam się do pracy.
To na dzisiejszym przykładzie swoich cieni powiem, że w nordzie był słabszy niż na Pinku. A jakby nic nie było to biel wizira by twoje oczy oślepiła. Jak moje w innych cyklach 😅Miś, Wenka lubią tę wiadomość
Pregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
Widać dziewczyny coś nieśmiało się pokazuje 🥰🥰🥰
Co do seminogramu wystarczy zrobić podstawowy, taki mąż robił prywatnie i taki zlecili z kliniki.
Ja dzisiaj powtarzam betę i proga, chce mieć spokojną głowę, potem w sobotę plus badania na tarczycę.
Poproszę o kciuki ☘️❤️Miś, onalola, Podrożniczka, dailydamn, Mała.mi 93, Wojcinka, Ona_39, Paula6432, Ilka96 lubią tę wiadomość
👩40 👨41
starania od II.2023
Badania ok (mucha, drożność, histero, biocenoza, wirusowe, morfo 3%, AMH 0,78->1,05)
II.2024 💔
IX.2024 start IVF
🔜 kariotypy+genetyk
🔜4.12 usg
5dni przed stymulacją do IVF niespodzianka ⏸
16.11. 10dpo beta-hcg 10,93 prog. 9,72
18.11. 12dpo beta-hcg 53,74 prog. 22,08
21.11. beta-hcg 217,59 prog. 33,22 -
Anulek84 wrote:Widać dziewczyny coś nieśmiało się pokazuje 🥰🥰🥰
Co do seminogramu wystarczy zrobić podstawowy, taki mąż robił prywatnie i taki zlecili z kliniki.
Ja dzisiaj powtarzam betę i proga, chce mieć spokojną głowę, potem w sobotę plus badania na tarczycę.
Poproszę o kciuki ☘️❤️
🤞🤞Anulek84 lubi tę wiadomość
Pregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez -
onalola wrote:To na dzisiejszym przykładzie swoich cieni powiem, że w nordzie był słabszy niż na Pinku. A jakby nic nie było to biel wizira by twoje oczy oślepiła. Jak moje w innych cyklach 😅
Wy wlałyscie w moje serce nadzieję, a mąż mi powiedział że nic nie widzi i przesłał zdjęcie testu który zostawiłam w łazience. I rzeczywiście nic nie widać... druga kreska zniknęła czy mężowi okulary kupić? 😪Chochlik12, Ona_39 lubią tę wiadomość
starania od 8/2023
Fertistim, Proxeed Women, Pregna Start, cynk, mangan, witamina D, witamina K, magnez+B6, omega 3
Olej lniany -
Wojcinka wrote:Hej Anita, powtarzasz dzisiaj betę? 🤞
Wojcinka lubi tę wiadomość
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
onalola wrote:Hej ! Miałam testować jutro, ale generalnie do poniedziałku sobie robię nadzieję. wczoraj ja straciłam, bo na wieczór pojawiło się brązowe plamienie -.-
Ale dzis wstałam, stwierdziłam robie . oto wynik Pinka
https://ibb.co/KNj6QFj
tutaj rozebrany pink
https://ibb.co/jLBZPsw
Czy tylko ja widzę cień ( zdjęcie robione w czasie 5 minut max 6 zeby ostrość złapać)
Ale plamienie nadal jest, widzę na papierze. Jeszcze pójdę po facelle jak odporwadzę młodego do przedszkola.. Ale zastanawiam się czy nie iść jeszcze na betę i proga jakby był niski i dzwonić do gina jak faktycznie będzie niski.
Jestem też zaspana i może mi się kreska urajać w oczachonalola lubi tę wiadomość
2018 👶
2019 👶
16.11.24 ⏸️
Rośnij maluszku ❤️❤️❤️ -
dailydamn wrote:Pęcherzyk dominujący w prawym jajniku 18mm ♥️
Mam brać ten Progesteron Besins 2x1. Czyli dwie tabletki na raz czy w ciągu dnia po jednej? W jakich porach najlepiej brać? Zapomniałam o to dopytać lekarza 🫣
Ja biorę ten sam progesteron i jest ok. Dobrze się po nim czuję. Biorę go rano i wieczoremdailydamn lubi tę wiadomość
Start starań: 12/2023
01/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
05/2024 - 💔 ciąża biochemiczna
06/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
07/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
08/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
09/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
10/2024 - stymulacja - lametta + Ovi ❌
11/2024 - cykl naturalny ❓❓❓
Ona:
HLA-C ✅KIR✅Trombofila wrodzona - Mutacje (acard150), CROSSMATCH ✅ALLO MLR - 34,1✅ TSH- 1,5 (euthyrox 50)
On:
Zdrowy💪
Suplamenatcja: B6,Jod,VitD,Cynk,koenzym q10,B12,Omega komplex, selen,folian,zioła Ojca Sroki -
Dzień dobry wszystkim!
Za Wasze cienie trzymam mocno kciuki, żeby przemieniły się w mocne krechy 😍
U mnie 27dc a ja dalej twardo nie testuję. Byle do jutra 👌🏻
Co do badania nasienia, mąż też będzie robił jak tylko przyjdzie @ i będziemy robić najpierw podstawowe badanieDarrika, Miś, Wojcinka, Vergeet, Kirby lubią tę wiadomość
1993 👱🏻♀️🧔🏻🐶
7 cs
💊b complex, magnez, omega+ wit DEK, inozytol, shatavari, maca, selen, cynk, laktoferyna, maślan sodu, probiotyki, witamina C, koenzym Q10, jod
USG piersi ✅
Cytologia ✅
USG tarczycy ✅
Badania 2-5 dc⏳
USG dopochwowe ⏳
Badanie nasienia ⏳
Cykle regularne 27-29 dni -
Miś wrote:Wy wlałyscie w moje serce nadzieję, a mąż mi powiedział że nic nie widzi i przesłał zdjęcie testu który zostawiłam w łazience. I rzeczywiście nic nie widać... druga kreska zniknęła czy mężowi okulary kupić? 😪
Ja wysłałam zdjęcia mojemu, te i inne co tu dałam, on też nie widział nic 🤡 niech przyjasni na maksa ekran, to wtedy. Mój w końcu zobaczył. Ale to są chłopy. Chociaż ostatni mi mówił że chłop to wzrokowiec a takiego nie widzi 🤣Ilka96 lubi tę wiadomość
Pregna start
Wit D 2 000 j
Pregna DHA
Magnez