W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
-
WIADOMOŚĆ
-
I dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje... Pewnie zaczną docierac do mojej głowy dopiero jutro jesli wysikac kolejne dwie kreski dla pewności.
Anka13 lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Kochana, chyba mam dla Ciebie pierwszy wczesny prezent...
Nie wiem co mnie naszlo zrobić test dziś i to wieczorem ale oto rezultat :
https://naforum.zapodaj.net/af8e05fafebc.jpg.html
Wciąż w to nie wierzę. Trzymajcie kciuki zeby kreska ciemniala bo to dopiero 19dc (cykle 23-24).04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
doomi03 wrote:Kochana, chyba mam dla Ciebie pierwszy wczesny prezent...
Nie wiem co mnie naszlo zrobić test dziś i to wieczorem ale oto rezultat :
https://naforum.zapodaj.net/af8e05fafebc.jpg.html
Wciąż w to nie wierzę. Trzymajcie kciuki zeby kreska ciemniala bo to dopiero 19dc (cykle 23-24).Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2019, 05:41
-
nick nieaktualny
-
Samosiowa88 wrote:Wpiszcie mi @ przyszla znowu 25 dc
Przykro mi, że @ przyszła. Mi przyjdzie za tydzień, ale się tego spodziewam.Jagodzianka19 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
dzastina2005 wrote:Kurcze dziewczyny pokusiło mnie dziś zrobić pinka z rosmana super czułego i jak by się wypatrzeć widać coś tam. Czy w pinkach też przebija kreska kontrolna? Z objawów to co jakiś czas biegunka i bol piersi po bokach przy dotyku plus dużo czerwonych drobnych żyłek na piersiach i sutkach. Czy to objawy ciazowe czy ja sobie coś wkrecam?
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wiem co jest grane, ale dzisiaj poranne testy... No nie tego się spodziewalam. Przebija tam jakis cień cienia, ale ledwo widoczny, więc w porownaniu do wczorajszego to niebo a ziemia.
I teraz nie wiem co mam myśleć. Albo jestem jakima ewenementem i mam lepiej stezony mocz wieczorem niz rano, albo wczorajszy test tak bardzo by mnie oszukał?
Powtórzę jeszcze wieczorem i jutro i zobacze co pokażą. Ale przede wszystkim w poniedzialek beta chyba powie mi na czym stoje... Dziwne to wszystko. Może dobrze że mam gości to będę miala zajęcie żeby odciągnąć mysli. -
doomi03 wrote:Dziewczyny nie wiem co jest grane, ale dzisiaj poranne testy... No nie tego się spodziewalam. Przebija tam jakis cień cienia, ale ledwo widoczny, więc w porownaniu do wczorajszego to niebo a ziemia.
I teraz nie wiem co mam myśleć. Albo jestem jakima ewenementem i mam lepiej stezony mocz wieczorem niz rano, albo wczorajszy test tak bardzo by mnie oszukał?
Powtórzę jeszcze wieczorem i jutro i zobacze co pokażą. Ale przede wszystkim w poniedzialek beta chyba powie mi na czym stoje... Dziwne to wszystko. Może dobrze że mam gości to będę miala zajęcie żeby odciągnąć mysli.Starania od marca 2018
-
doomi03 wrote:Dziewczyny nie wiem co jest grane, ale dzisiaj poranne testy... No nie tego się spodziewalam. Przebija tam jakis cień cienia, ale ledwo widoczny, więc w porownaniu do wczorajszego to niebo a ziemia.
Powtórzę jeszcze wieczorem i jutro i zobacze co pokażą. Ale przede wszystkim w poniedzialek beta chyba powie mi na czym stoje... Dziwne to wszystko. Może dobrze że mam gości to będę miala zajęcie żeby odciągnąć mysli.15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
*KasiaS* wrote:Kurczę to faktycznie dziwne. A robiłaś test z tej samej firmy? Albo piłaś więcej wieczorem i mocz był bardziej rozcieńczony?
Test ten sam. Piłam w sumie przed spaniem somersby zerowke i przed samym snem wody trochę. No nie wiem powtórzę wieczorem, jak nic to beta w poniedziałek powie co i jak. Ale no dziwna sprawa -
doomi03 wrote:Test ten sam. Piłam w sumie przed spaniem somersby zerowke i przed samym snem wody trochę. No nie wiem powtórzę wieczorem, jak nic to beta w poniedziałek powie co i jak. Ale no dziwna sprawa15.04.2016 synek Filipek ❤️
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Dziewczyny, listopad rozpoczęty. Mam nadzieję, że będą pojawiały się tu same pozytywne testy! Ja jestem dzisiaj strasznie słaba, rano poleciała mi krew z nosa. Od trzech dni jestem tak senna, że jakbym mogła to chyba bym całe dnie spała. Nie wiem, czy mnie przeziębienie łapie czy jakieś przesilenie jesienne.15.04.2016 synek Filipek ❤️
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
doomi03 wrote:Test ten sam. Piłam w sumie przed spaniem somersby zerowke i przed samym snem wody trochę. No nie wiem powtórzę wieczorem, jak nic to beta w poniedziałek powie co i jak. Ale no dziwna sprawa
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Hej dziewczyny
Bałam się znowu zapisywać na listę, jutro termin @ a dzisiaj robiłam test, poniżej zdjęcia :
Widzimy z mężem słabą kreskę, jutro powtórzę test, a może uda mi się też podjechać zrobić betę
Oby to była prawda, oby test mówił prawdęPszczolka36l, Kitka_87, Olga856, doomi03 lubią tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Mishigami00 wrote:
Trzymam mocno kciuki ❤️Mishigami00 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
Widzę cień cienia ✊✊✊ powtórz jutro
Mishigami00 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Też ją widzę ☺️
Mishigami00 lubi tę wiadomość
Beta 18.11 5085❤️
Martynka 08.06.2018 ❤️ -
nick nieaktualny