W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
-
WIADOMOŚĆ
-
I dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje... Pewnie zaczną docierac do mojej głowy dopiero jutro jesli wysikac kolejne dwie kreski dla pewności.
Anka13 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję 😊 piękna kreskadoomi03 wrote:Kochana, chyba mam dla Ciebie pierwszy wczesny prezent...
Nie wiem co mnie naszlo zrobić test dziś i to wieczorem ale oto rezultat :
https://naforum.zapodaj.net/af8e05fafebc.jpg.html
Wciąż w to nie wierzę. Trzymajcie kciuki zeby kreska ciemniala
bo to dopiero 19dc (cykle 23-24).04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
Gratulacje! Kreseczka bardzo ładnie widoczna 🥰doomi03 wrote:Kochana, chyba mam dla Ciebie pierwszy wczesny prezent...
Nie wiem co mnie naszlo zrobić test dziś i to wieczorem ale oto rezultat :
https://naforum.zapodaj.net/af8e05fafebc.jpg.html
Wciąż w to nie wierzę. Trzymajcie kciuki zeby kreska ciemniala
bo to dopiero 19dc (cykle 23-24).Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2019, 05:41

-
nick nieaktualny
-
Przepraszam nie lubię tego, że @przyszla.Chcialam cytuj i źle naciskam 🙄Samosiowa88 wrote:Wpiszcie mi @ przyszla znowu 25 dc
Przykro mi, że @ przyszła. Mi przyjdzie za tydzień, ale się tego spodziewam.
Jagodzianka19 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
W pinkach raczej się nie spotkałam, żeby coś pokazał jak nie ma ciąży 🤔 jak już coś się pokazało na nim to ja obstawiam, że to ciąża. U mnie pinki pokazywały słabiej niz inne testy tej samej czulosci. Nawet test czulosci 25 pokazał mocniej niż pink więc obstawiam wczesna ciążę ✊dzastina2005 wrote:Kurcze dziewczyny pokusiło mnie dziś zrobić pinka z rosmana super czułego i jak by się wypatrzeć widać coś tam. Czy w pinkach też przebija kreska kontrolna? Z objawów to co jakiś czas biegunka i bol piersi po bokach przy dotyku plus dużo czerwonych drobnych żyłek na piersiach i sutkach. Czy to objawy ciazowe czy ja sobie coś wkrecam?

-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wiem co jest grane, ale dzisiaj poranne testy... No nie tego się spodziewalam. Przebija tam jakis cień cienia, ale ledwo widoczny, więc w porownaniu do wczorajszego to niebo a ziemia.
I teraz nie wiem co mam myśleć. Albo jestem jakima ewenementem i mam lepiej stezony mocz wieczorem niz rano, albo wczorajszy test tak bardzo by mnie oszukał?
Powtórzę jeszcze wieczorem i jutro i zobacze co pokażą. Ale przede wszystkim w poniedzialek beta chyba powie mi na czym stoje... Dziwne to wszystko. Może dobrze że mam gości to będę miala zajęcie żeby odciągnąć mysli. -
U mnie niestety takie bledniecie kreski oznaczało ciążę biochemicznadoomi03 wrote:Dziewczyny nie wiem co jest grane, ale dzisiaj poranne testy... No nie tego się spodziewalam. Przebija tam jakis cień cienia, ale ledwo widoczny, więc w porownaniu do wczorajszego to niebo a ziemia.
I teraz nie wiem co mam myśleć. Albo jestem jakima ewenementem i mam lepiej stezony mocz wieczorem niz rano, albo wczorajszy test tak bardzo by mnie oszukał?
Powtórzę jeszcze wieczorem i jutro i zobacze co pokażą. Ale przede wszystkim w poniedzialek beta chyba powie mi na czym stoje... Dziwne to wszystko. Może dobrze że mam gości to będę miala zajęcie żeby odciągnąć mysli.
myslalam ze sie mylą ale beta tez spadła
(
Starania od marca 2018

-
Kurczę to faktycznie dziwne. A robiłaś test z tej samej firmy? Albo piłaś więcej wieczorem i mocz był bardziej rozcieńczony?doomi03 wrote:Dziewczyny nie wiem co jest grane, ale dzisiaj poranne testy... No nie tego się spodziewalam. Przebija tam jakis cień cienia, ale ledwo widoczny, więc w porownaniu do wczorajszego to niebo a ziemia.
Powtórzę jeszcze wieczorem i jutro i zobacze co pokażą. Ale przede wszystkim w poniedzialek beta chyba powie mi na czym stoje... Dziwne to wszystko. Może dobrze że mam gości to będę miala zajęcie żeby odciągnąć mysli.15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
*KasiaS* wrote:Kurczę to faktycznie dziwne. A robiłaś test z tej samej firmy? Albo piłaś więcej wieczorem i mocz był bardziej rozcieńczony?
Test ten sam. Piłam w sumie przed spaniem somersby zerowke i przed samym snem wody trochę. No nie wiem powtórzę wieczorem, jak nic to beta w poniedziałek powie co i jak. Ale no dziwna sprawa -
Ja tym wszystkim testom do końca nie ufam. Myślę, że beta będzie najbardziej wiarygodna. Zrobisz na spokojnie w poniedziałek i będzie wszystko jasne. Trzymam kciuki!doomi03 wrote:Test ten sam. Piłam w sumie przed spaniem somersby zerowke i przed samym snem wody trochę. No nie wiem powtórzę wieczorem, jak nic to beta w poniedziałek powie co i jak. Ale no dziwna sprawa15.04.2016 synek Filipek ❤️
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Dziewczyny, listopad rozpoczęty. Mam nadzieję, że będą pojawiały się tu same pozytywne testy!
Ja jestem dzisiaj strasznie słaba, rano poleciała mi krew z nosa. Od trzech dni jestem tak senna, że jakbym mogła to chyba bym całe dnie spała. Nie wiem, czy mnie przeziębienie łapie czy jakieś przesilenie jesienne.
15.04.2016 synek Filipek ❤️
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
doomi03 wrote:Test ten sam. Piłam w sumie przed spaniem somersby zerowke i przed samym snem wody trochę. No nie wiem powtórzę wieczorem, jak nic to beta w poniedziałek powie co i jak. Ale no dziwna sprawa
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Hej dziewczyny

Bałam się znowu zapisywać na listę, jutro termin @ a dzisiaj robiłam test, poniżej zdjęcia :

Widzimy z mężem słabą kreskę, jutro powtórzę test, a może uda mi się też podjechać zrobić betę
Oby to była prawda, oby test mówił prawdę
Pszczolka36l, Kitka_87, Olga856, doomi03 lubią tę wiadomość
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka
Amelka 

-
Mishigami00 wrote:
Trzymam mocno kciuki ❤️
Mishigami00 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
Widzę cień cienia ✊✊✊ powtórz jutro
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
Też ją widzę ☺️
Beta 18.11 5085❤️
Martynka 08.06.2018 ❤️ -
nick nieaktualny