W listopadzie lecą liście i dwie kreski na teście:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka89 wrote:Różowy śluz więc pewnie @jutro się rozkreci. Cóż nowy cykl, nowa nadzieja
O nieee oby paskuda się rozmyślila i nie przylazla jednak 😕 -
Skrzydlata wrote:U mnie dopiero 6 dzień cyklu więc starania i testowanie jeszcze przede mną. Ale ja nie jestem z tych wyrywnych 😉 Lubie robić wykresy temperatur i przeważnie już koło 7dpo wiem czy się uda czy nie. Wykres ciążowy miałam charakterystyczny, więc wiem czego się spodziewać.
Życzę Ci cierpliwości 😊 Ostatnie sytuację z testami u dziewczyn tu na wątku pokazały że lepiej czekać do okolic @ żeby się nie rozczarować...
Mam nadzieję że wszystkie już niedługo zobaczymy prawdziwe ciążowe dwie kreski 😊
A czym się konkretnie charakteryzowal ten ciążowy cykl że byl taki specyficzny?Karolkya lubi tę wiadomość
-
Karolkya wrote:Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś test niestety tylko jedna kreseczka. Także czekam na @ za tydzień. I zaczynam z ziołami i wiesiołkiem.
Jak jeszcze tydzień do @, to mozliwe ze jeszcze za wcześnie na test było.Sonia94, Ola👄, megson91 lubią tę wiadomość
-
Biedronka89 wrote:A może test był przeterminowany?
Z ciekawości właśnie przeszperalam swoj łazienkowy kubelek i znalazłam opakowanie z tamtego testu. Data przydatnosci byla ok bo do listopada 2020 roku. -
Domi a ja nadal nie wierze zeby az tak test wyszedl falszywie. Takie rzeczy sie nie zdarzaja. Owszem sa ale z cieniami a nie takimi pozytywami. Ktos napisal o ciazy biochemicznej. Nie mozliwe poniewaz nawet w ciazy biochemicznej stezenie hcg spada powoli nie z dnia na dzien.
-
nick nieaktualnySzpilkka wrote:Domi a ja nadal nie wierze zeby az tak test wyszedl falszywie. Takie rzeczy sie nie zdarzaja. Owszem sa ale z cieniami a nie takimi pozytywami. Ktos napisal o ciazy biochemicznej. Nie mozliwe poniewaz nawet w ciazy biochemicznej stezenie hcg spada powoli nie z dnia na dzien.
Jeszcze byłoby to do zrozumienia jakby to był jakiś cień cienia ale taka piękna wyraźna krecha ... -
Sonia94 wrote:Ilu dniowe masz cykle? I w którym dpo robiłaś test w październiku? 🤔4x córka😁❤️🤪
-
Mlodamezatka wrote:Czesc dziewczyny, witam nowe w watku 👋🏻
Jak juz sie przedstawiamy, to ja mam 23 lata. Staramy sie z mezem o pierwszego maluszka, aktualnie zaczelismy 4 cs. Mam za soba juz 2 ciaze biochemiczne w 1 i w 3 cyklu.
Niestety moj organizm teraz totalnie zwariowal i dzisiaj mija mi wlasnie 11 dzien okresu. W 9 dniu okresu bylam u ginki ale po usg stwierdzila ze wszystko jest okej, krwawienie jednak nie ustaje dzisiaj dwa tampony pelne krwi zeszly. Co prawda uzywam tych mini ale zwykle 2 pelne tampony mam w 3-4 dniu miesiaczki a nie w 11
Czy ktoras z Was ma za soba cos podobnego, przedluzajaca sie miesiaczka po cb/poronieniu?
Trzymam kciuki za wszystkie z Was zeby ten cykl okazal sie wlasnie tym szczesliwym 💚✊🏻❤️4x córka😁❤️🤪
-
Biedronka89 wrote:Jeszcze byłoby to do zrozumienia jakby to był jakiś cień cienia ale taka piękna wyraźna krecha ...
QUOTE=Szpilkka]Domi a ja nadal nie wierze zeby az tak test wyszedl falszywie. Takie rzeczy sie nie zdarzaja. Owszem sa ale z cieniami a nie takimi pozytywami. Ktos napisal o ciazy biochemicznej. Nie mozliwe poniewaz nawet w ciazy biochemicznej stezenie hcg spada powoli nie z dnia na dzien.[/QUOTE]
Dla mnie dziewczyny to też jest największa zagadka, bo też widziałam u innych dziewczyn wiele sytuacji z oszukanymi testami i faktycznie nie pasuje pod żaden znany mi "schemat" ze tak to ujme, to samo z ciążami biochemicznymi.
U mnie też dodatkowy dziwny czynnik ze to zadziała się tak bardzo wcześnie i szybko.
Nie wiadomo co o tym myśleć, ale po becie będziemy mogly może w koncu znaleźć odpowiedź.
Martwi mnie tez to ze dziś temperatura lekko spadła w dół wiec moze byc to też sygnal nadchodzącej za kilka dni @... No zobaczymy. -
Chociaz co dziwne to mam tyle słuzu takiego mlecznego kremowe ze ciagle mam uczucie mokrych majtek... A szyjka jak przed chwila sprawdzałam to wysoki zamknięta i jakby rozpulchniona, tak jakby inaczej niz zawsze ... Same sprzeczne sygnaly. Jeeezu normalnie niczego bym się w tym nie doszukiwala a przez tamten pozytywny test to ja już sama głupieję 🙄😑
-
doomi03 wrote:Chociaz co dziwne to mam tyle słuzu takiego mlecznego kremowe ze ciagle mam uczucie mokrych majtek... A szyjka jak przed chwila sprawdzałam to wysoki zamknięta i jakby rozpulchniona, tak jakby inaczej niz zawsze ... Same sprzeczne sygnaly. Jeeezu normalnie niczego bym się w tym nie doszukiwala a przez tamten pozytywny test to ja już sama głupieję 🙄😑Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualny
-
Evelle28 wrote:Tez bym głupiala. Test jak byk byl pozytywny. A idziesz na betę?
Tak dzisiaj po poludniu jak tylko odprowadze gosci na dworzec to pojadę do calodobowego labo zrobić ta bete bo nie daje mi to spokoju, a chciałbym mieć tą niepewność już za sobą. Nie wiem tylko czy wyniki zdążą być na stronie jeszcze dzisiaj czy dopiero jutro jak tak późno zrobię badanie. -
Sleepyhead wrote:Doomi a to naturalny cykl czy byłaś stymulowana lekami? (bo w sumie nie widzę takiej inf, a pewnie wszystkich postów nie doczytalam). Jeśli miałaś zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka testy potrafią wychodzić fałszywie pozytywne nawet do 10 dpo.
Naturalny cykl. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
doomi03 wrote:Chociaz co dziwne to mam tyle słuzu takiego mlecznego kremowe ze ciagle mam uczucie mokrych majtek... A szyjka jak przed chwila sprawdzałam to wysoki zamknięta i jakby rozpulchniona, tak jakby inaczej niz zawsze ... Same sprzeczne sygnaly. Jeeezu normalnie niczego bym się w tym nie doszukiwala a przez tamten pozytywny test to ja już sama głupieję 🙄😑4x córka😁❤️🤪
-
doomi03 wrote:Tak dzisiaj po poludniu jak tylko odprowadze gosci na dworzec to pojadę do calodobowego labo zrobić ta bete bo nie daje mi to spokoju, a chciałbym mieć tą niepewność już za sobą. Nie wiem tylko czy wyniki zdążą być na stronie jeszcze dzisiaj czy dopiero jutro jak tak późno zrobię badanie.Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA