" W lutym jeszcze sexi dama 💃🏻, w październiku crazy mama🤰🏻"
-
WIADOMOŚĆ
-
Niaha wrote:Dramat jakiś ze mną.
Wróciłam do domu po badaniu krwi i oczywiście musiałam spojrzeć na ten poranny test.
No o cholera widać cień drugiej kreski, ale to po trzech godzinach więc się nie liczy.
Mogłam od razu wyrzucić ten test i najlepiej wynieść śmieci (nie raz zdarzyło mi się grzebać w koszu).
Masakra...
Pokaż!🥰 -
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Sagi też trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę, daj znać co tam 😊
Blond27 pieeeeeekne kreseczki i beta cudna Gratulacje
Natosia u mnie plan operacyjny na dziś podobny, muszę odgruzować mieszkanie, auto i zadbać o psiaki - przydałaby się im kąpiel
Kil trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie, ja sprawdzone testy wrzucam w opakowaniu do pojemniczka w danym cyklu, w ten sposob pozniej nie wiem który to ostatni i nie sprawdzam
mala_osska kciuki za betę!
Oli123 daj znać jak tam przyrost
Beezi skądś to znam.. też mam takie długie cykle i po owu bywa tak, ze nie mogę wytrzymać sama ze sobą.. Staremu wtedy obrywa się za wszystko po kolei a później mam wyrzuty. Trzymaj się cieplutko i zrób dla siebie dzisiaj coś dobregoSagi, Blond27, Kil, Beezi, mala_osska, Oli123 lubią tę wiadomość
-
Blond27 pięknie 🫶🏻
-
Kobietki, z racji tego ze zaczynam przygodę z mierzeniem tempki, proszę powiedzcie jaka tempka powinna być w czasie okresu, przed owu i w owu🫢 bo ja nie ogarniam jeszcze tego.
-
eRKow. wrote:Gratulacje! Który to dzień po owu?Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 no wspaniale !!! Raz jeszcze ogromne gratulacje mega wiadomość
12.2021r - 💒
11.2022r - początek starań o pierwsze 👶
03. 2023 - CB 4t 💔
29.05.2023 - ⏸️ (naturalny cykl) 🙏🍀🤞💕
30.05.2023 - Beta HCG - 305,8 🙏🍀💖
6.06.2023 - Beta HCG - 5071,6 🙏🍀💖🌞🤞
14.06.2023 - Kruszynka z serduszkiem ❤️🙏🍀🤞☀️😍
07.07.2023 - 3,41 cm maluszka 😍❤️🤞🍀🙏☀️❤️
20.09.2023 - połówkowe, 451 g chłopczyka, niskie ryzyka ❤️🍀🙏
17.11.2023 - 3 prenatalne ♥️🤞🍀☀️🥰 1600 g Skarba 🩵♥️
[/url] -
Carnen wrote:Cześć Kobietki!
Wszystkim z 2 kreskami serdecznie gratuluję! Mam nadzieję jak najszybciej do Was dołączyć liczymy z moim Miśkiem że marzec będzie nasz 😁
Ale ale.
Właśnie pierwszy raz w życiu przechodzę covid. Powiedzcie mi Kobietki, czy któraś z Was zmagała się z dylematem czy trzeba wstrzymać się ze staraniami?
Może omawialyscie temat z ginekologiem?
Dzis przyszla @ wiec mam nieco ponad tydzień do dni płodnych.
Pomóżcie
Wszystko zależy od tego, jak się czujesz i czy bierzesz jakieś lekarstwa. Ja byłam chora tydzień przed owulacja, ale normalnie się staraliśmy. Pęcherzyk był, więc czemu nie. -
Hej Sexi Damy!
ja dzisiaj biel wizira test 10dpo, przykro mi i jakoś trochę spadł mi entuzjazm wraz z kolejnym spadkiem temperatury dzisiaj...
chcę już @ i nie robić sobie nadziei.
Blondi, gratulacje! Zazdro!!
Rozzzi przykro mi, następny cykl Twój!
Sagi ja również zaciskam kciuki na Twoja pierwszą wizytę! daj znać!
Natosia, masz rację, tworzymy tutaj kawałek historii... każdy początek zapisany w tych postach.
Wczoraj natrafiłam na jakiś wątek, w którym dziewczyna miała z dnia na dzień mega mały przyrost bety i jej gin kazał jej odstawić/ czy właśnie zacząć brać jakieś leki na wywołanie okresu. Dziewczyny z forum radziły jej, zrób 3 raz betę, ona początkowo nie chciała, ale w końcu uległa i zrobiła. A tam wynik mega wysoki, a potem okazało się, że ten drugi wynik bety, który wskazał jej gościu telefonicznie z labu, był przekręcony(czeski błąd) i w rzeczywistości był odpowiednio wysoki! Czaicie to, że jakieś "obce" laski z forum właśnie uratowały swoimi postami jej ciążę? Napisała im podziękowania, że gdyby nie one, odstawiłaby/czy tam wzieła te leki na wywołanie okresu i straciła tę ciąże. Normalnie mind blown !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2023, 12:58
Sagi, Blond27, WonderWoman, rozalaa, Akczi lubią tę wiadomość
😺31 lat
🍀starania od 12/2022
⚡️endometrioza, cechy adenomiozy
03.2023 💔 cb
07.2023 💔 cp
15.07.24 -> histero -
Niaha wrote:Na zdjęciu ledwo co widać, na żywo jest bardziej widoczna i bardziej różowa 🧐
Jak tu się nie nastawiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2023, 13:04
mala_osska lubi tę wiadomość
♀ 32
♂ 32
👩❤️👨 04.2013
💒 06.2020
2022 🐕❤️
Starania od 04.2019
👧
AMH 2,63
Wit d 33,30
Drożność ok
Endometrioza 1 stopnia
Wit D, omega 3, acard, kwas foliowy, żelazo, NAC
Mthfr homo, pai hetero
🧑🦱
Wyniki ok
07.22-06.23 AD Clinic Tychy/ Angelius Katowice /stymulacje, iui
05.2024 zmiana lekarza! Ruda Śląska dr I.J.
05.24 lametta, ovitrelle, duphaston badanie immunofenotypu
06.24 lametta, ovitrelle, duphaston Encorton
07.24 lametta, ovitrelle, duphaston, encorton
03.23 cb 💔
08.23 cb 💔
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia! -
Rozzzzi wrote:Kobietki, z racji tego ze zaczynam przygodę z mierzeniem tempki, proszę powiedzcie jaka tempka powinna być w czasie okresu, przed owu i w owu🫢 bo ja nie ogarniam jeszcze tego.Starania o pierwsze 👶 od 09.2021
📅 08.2023 IVF
Mamy: ❄️3.2.1❄️5.2.2
25.10. Transfer❄️5.1.1 🧚♀️
29.10 ⏸️✨
31.10 Beta 36🧚♀️
02.11 Beta 112 😍
06.11 Beta 950 🚀
14.11 5+4, pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym
29.11 7+5, 1.57cm Dzidziulka z pięknym ❤️
29.12 USG prenatalne, niskie ryzyka, 6cm Bąbla 🧸
29.06.24 👶3300g, 53 cm 🩵
-
Hej dziewczyny, trochę się nie odzywam ale od 1,5 tygodnia mam u siebie bratanka i siostrzenice. Przyjechali na ferie. Nastolatki to jakiś dziwny gatunek. Jestem wykończona, serio 😩
Ja czuje się zadziwiająco dobrze, aż mnie trochę to martwi. Z objawów, które mi doskwierają to częste siku i ból piersi/sutków, czasem lekkie ciągnięcia w podbrzuszu. Jutro mam wizytę, błagam trzymajcie kciuki, bo mam takie złe przeczucia 😩😩😩😩 ostatnio śniło mi sie, ze poroniłam.
PS gratuluje kreseczek i pozytywnych bet 🥰💖rozalaa lubi tę wiadomość
-
Blabina28 też skądś kojarzę tę historię.. ciary.. najgorzej gdyby nie posłuchała, odstawiła a później dowiedziała się ze nastąpił ten głupi błąd w podawaniu wyniku telefonicznie.. dramat i dlatego forum to złoto, dosłownie. oprócz takich ekstremalnych sytuacji to duże wsparcie w takich nieprzyjemnych momentach jak np. Twój dzisiejszy zawód przez biel na teście.
Kochana, to dopiero 10 dzień po owulce, jeszcze się wszystko może zmienić
Wiele dziewczyn miało biele jeszcze później a koniec końców pokazywały się kreseczki. Rozumiem spadek nastroju, pewnie jak każda z dziewczyn tutaj. To chyba nieuniknione bo w końcu nie jesteśmy tu z przypadku tylko dlatego, że bardzo pragniemy tych pozytywnych testów
Widzę po stopce, że to Wasz 3 cs napewno się jeszcze uda jeśli ten nie okaże się szczęśliwym
Ja też jestem na początku drogi, nie staramy się jakoś długo i też siadam mocno na tyłek z każdą bielą bo żyłam w przekonaniu, że skoro jestem młoda, zdrowa to jaki problem się wstrzelić? No nic bardziej mylnego. Przytulam Cię mocno i kibicujebalbina28, WonderWoman, rozalaa lubią tę wiadomość
-
Rozzzzi wrote:Trzymam kciuki! ✊🏻🫶🏻
Mi pozostało czekać na następna owulke, ale czuje się jak dziecko we mgle😂 poprzednio niespodziewanie wyszło na wizycie kontrolnej ze mam pęcherzyk i chodziłam na monit i rzeczywiście miałam fajny śluz, bol jajnika. Teraz będę musiała sama dokładnie siebie obserwować 🤞
Ja chodzę mniej więcej w 11dc, ale cykle mam stymulowane więc zawsze ten pęcherzyk jest. Bez stymulacji pęcherzyków nie było w ogole niestety. -
Niaha wrote:Dramat jakiś ze mną.
Wróciłam do domu po badaniu krwi i oczywiście musiałam spojrzeć na ten poranny test.
No o cholera widać cień drugiej kreski, ale to po trzech godzinach więc się nie liczy.
Mogłam od razu wyrzucić ten test i najlepiej wynieść śmieci (nie raz zdarzyło mi się grzebać w koszu).
Masakra...
A co jest napisane na ulotce ? Na niektórych testach nie jest napisane, że po takim czasie wynik nie ważny. Mi by to dało do myślenia oczywiście 😁 -
Olya wrote:Hej dziewczyny, trochę się nie odzywam ale od 1,5 tygodnia mam u siebie bratanka i siostrzenice. Przyjechali na ferie. Nastolatki to jakiś dziwny gatunek. Jestem wykończona, serio 😩
Ja czuje się zadziwiająco dobrze, aż mnie trochę to martwi. Z objawów, które mi doskwierają to częste siku i ból piersi/sutków, czasem lekkie ciągnięcia w podbrzuszu. Jutro mam wizytę, błagam trzymajcie kciuki, bo mam takie złe przeczucia 😩😩😩😩 ostatnio śniło mi sie, ze poroniłam.
PS gratuluje kreseczek i pozytywnych bet 🥰💖
kochana, sny się interpretuje odwrotnie! Czyli normalnie donoszona ciąża i poród będzie dobrze na 100%, miej odwagę myśleć pozytywnie!Olya lubi tę wiadomość
😺31 lat
🍀starania od 12/2022
⚡️endometrioza, cechy adenomiozy
03.2023 💔 cb
07.2023 💔 cp
15.07.24 -> histero -
mala_osska wrote:Ja chodzę mniej więcej w 11dc, ale cykle mam stymulowane więc zawsze ten pęcherzyk jest. Bez stymulacji pęcherzyków nie było w ogole niestety.
mala_osska lubi tę wiadomość