W maju kwitną bzy 🌸🌺, spełnią się nasze sny!🤰👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale dużo nowych dziewczyn! witamy wszystkie
chludzińska, Lolka997 lubią tę wiadomość
-
Czarnusia wrote:Witam również 😊
A mam jeszcze pytanie czy beta może się mylić ?
Albo czy faktycznie jakby bylo za wcześnie nie wyszła by?
Beta wytwarza się po zagnieżdzeniu, czyli min. te 6 dni po owulacji 😊 a może być zagnieżdżenie później. Najbezpiecznej badać w dniu okresu.07.23 Misia 🩷👶 -
Dziewczyny myślicie, że to pik? 😁 Łapać Starego? 🔥🔥🤪
Co do problemu alkoholowego to nie spodziewałam się, że tyle z Nas cierpi przez to 😳
Mój ojciec jest alkoholkiem, mama osobą współuzależnioną i włożyłam mnóstwo sił i czasu na to aby im pomóc.. Ja ich dziecko - prowadziłam ich jak swoje dzieci.. I mam żal do ojca i pewnie będę miała do końca życia chociaż rozmawiam z nim w miarę normlanie to nigdy nie wybaczę mu tego, że odebrał mi to co było mi w rozwoju bardzo potrzebne - poczucie bezpieczeństwa i wzór ojcostwa.Lolka997, Kofii, Monk@, Ilaria, Kasiooola, Ekta, SandraH.97 lubią tę wiadomość
🙋🏻♀️ 28 lat 🙋🏻♂️ 29 lat
AMH 5,03 ✅
Jeden drożny jajowód ❌
Endomenda 🆘, Hashimoto 🆘
🧔🏻🆘
oligozoospermia.
1️⃣ 9️⃣.
📝 29 VII - transfer 💚🍀🤞🏻5.1.1. 🍀
❄️ 4.2.2. ✨
🤱🏻 26.04.2024r. Lilianna
👶🏻3950g, 62 cm Miłości💖
"Być może będziesz musiała stoczyć bitwę więcej niż raz, aby ją wygrać". ❤️
"Bądź tęczą w czyjejś chmurze. " 🧚🏻♀️
-
Czarnusia wrote:Właśnie jest 4 dni po defacto
A mam aplikację która niby pokazuje owulację i wypadała na 26 kwietnia
Więc jeśli by faktycznie była w tym czasie to jest 18dpo ale to mogło się przesunąć
Wyżej pisałam właśnie jak to wygląda u mnie mniej więcej
Lipcowa - tak, łapać i nie puszczać 🔥🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2022, 19:18
Lolka997, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Czarnusia wrote:Właśnie jest 4 dni po defacto
A mam aplikację która niby pokazuje owulację i wypadała na 26 kwietnia
Więc jeśli by faktycznie była w tym czasie to jest 18dpo ale to mogło się przesunąć
Wyżej pisałam właśnie jak to wygląda u mnie mniej więcej
Myślę, że 4 dni po @ to beta już by wyszła pozytywna.
Raczej aż tak się laboratorium nie pomyli 😔 ale kto to wie? Różne rzeczy się zdarzają 😉
Jeśli temperatury nie mierzyłas od początku, to takie pomiar po owu zupełnie nic Ci nie powie.
Nie wiem jak się sprawa ma jeśli chodzi o endometriozę czy inne sprawy zdrowotne...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2022, 19:21
-
Lolka, cudowne wiadomości 😍
Dziewczyny korzystajcie intensywnie z ❤️❤️❤️, liczę na wysyp ⏸️ w drugiej połowie miesiąca!
Tulę mocno te którym maj nie przyniósł szczęścia, czerwiec będzie Wasz, tego Wam życzę 😊
Mój ginekolog prowadzący zaprosił mnie na wizytę serduszkową w przyszły piątek, będę przez ten tydzień jak na szpilkach 🙈 dał mi całą litanię badań, mam nadzieję, że wyjdzie wszytsko dobrze.
Musiałam Was nadrobić, bo cały dzień w biegu i nie miałam kiedy tutaj zajrzeć, a lubię wiedzieć co u Was 😊
Witam Wszystkie nowe koleżanki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2022, 20:07
Marti_ni, Ilaria, verliebtindich, Lolka997, Monk@, peonia, Livka lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Kofii wrote:Mam pytanko, czy któraś z Was korzysta z Luxmedu? Mam tam pakiet i chciałabym zrobić badanie wymaz z pochwy (żeby sprawdzić czy nie mam jakich bakterii, bo ostatnio mnie męczyła infekcja). I zastanawiam się czy oni w ogóle takie badanie robią i czy muszę się umawiać do ginekologa i on dopiero mi da skierowanie na to, czy np. na jakiejś teleporadzie dają skierowanie... Na infolinię już dziś nie będę dzwonić, a jutro wiadomo, weekend 😅
Hej, robią robią I biocenozę i cytologię (tam wyjdzie też stan zapalny) i robią też takie badanie: Genetyczna diagnostyka chorób intymnych.Kofii lubi tę wiadomość
-
Każdej z osobna dziękuję za całe ciepło kierowane w moim kierunku, doceniam bardzo ❤️
Czuje się jakbym wzięła głęboki oddech ☺️
U mnie dzisiaj montaż okien na budowie, także grane były dźwigi, zwyżki itd 😂😵💫
Już wszystko nadrabiam 🤪
P.S. Ovi zaaplikowane, niech się dzieje magia 🥳💕verliebtindich, Kropka6, Poziomka9204, Anati, Anett93, peonia, Livka, Koteczka82, gabi5443 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Lolka997 wrote:Każdej z osobna dziękuję za całe ciepło kierowane w moim kierunku, doceniam bardzo ❤️
Już wszystko nadrabiam 🤪
P.S. Ovi zaaplikowane, niech się dzieje magia 🥳💕
Niech się dzieje ogień, a nie magia 🤣🤣🤣🔥🔥🔥Lolka997, Poziomka9204, Lipcowa lubią tę wiadomość
-
Lolka997 wrote:Każdej z osobna dziękuję za całe ciepło kierowane w moim kierunku, doceniam bardzo ❤️
Już wszystko nadrabiam 🤪
P.S. Ovi zaaplikowane, niech się dzieje magia 🥳💕
Do dzieła! I oczywiście z efektem! 🤣Lolka997 lubi tę wiadomość
-
Kladziaxxx wrote:Cześć dziewczyny. Byłam wczoraj u nowego ginekologa, poprzedni nie dawał wystarczających informacji, mało komunikatywny. Myślałam, że wszystko jest ok, dotychczas żaden lekarz nic nie wspominał, a tu bum... Podejrzenie PCOS i IO. pęcherzyki dwa, żaden bez szans na samoistne pęknięcie. Dostałam zalecenia zrobić badania i suplementację. Mam wprowadzić więcej aktywności i spożywać produkty o niskim indeksie glikemicznym. Widzimy się za dwa miesiące, pęknięcie prawdopodobnie będzie wywoływane. Czy któraś z Was miała coś takiego? Powinnam się martwić?
Nie ma się czym martwić, małe piku w brzuch i jazda 🤪
A tak poważnie to łączy się monitoring i zastrzyk Ovitrelle (najczęściej). Co ważne, po podaniu Ovi nie powinno robić się testu ciążowego przez conajmniej 10 dni, bo wynik będzie sfałszowany. I zastrzyk nie daje 100% gwarancji pęknięcia pęcherzyka.Starania o pierwszy cud od 04.2021
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Patrząc, że wczoraj jeszcze był wzrost czyli ciemnienie testu, tak myślę, że pik jest dziś- goń Męża 🤪🥰Starania o pierwszy cud od 04.2021
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
Kori wrote:Lolka suppper wieści 💪💪💪
Ps. Pamiętaj ze ovi w lodowce 😎 tak tylko wspominam bo to wiesz w walizce.. 😀😀😀AgulaM lubi tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina