🌞W maju pełen brzuch kiełbasek🌭 niedługo zamieszka tam bobasek 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Kathrine32 Widzę cień, ja miałam właśnie takie coś 10 dpo, a na drugi dzień już była widoczna kreska.
Ogólnie polecam Wam dziewczyny testy facelle paskowe, to są te co na zdjęciu Kathrine32. W obydwóch ciążach to właśnie one pokazały mi najszybciej i najwyraźniej kreskę.
Kompotlinka, Kathrine32 lubią tę wiadomość
03/2024 syn
04/2026 rozpoczęcie starań o drugie dziecko
05/2026 ⏸️ -
Przed sekunda pisalam ze czekam na wynik bety, @ miala przyjsc dopiero 9.05, a juz mam plamienie😭💁🏼♀️35💁🏼36
Po operacji bariatrycznej SLEEVE
⬇️-30kilo
ANA2 1:1000
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
💁🏼- wszystkie badania ok -
Beta niestety 0 , wiec i plamienie to zapewne o prawie tydzien szybsza @ 😒 faktycznie w tym miesiacu nas wiele dopadla skubana..💁🏼♀️35💁🏼36
⬇️-30kilo
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
Kompotlinka wrote:🌸 majskoko 🫂🫂 ale czy aby na pewno wszystko stracone jeśli dziś 10dpo? Miewałaś już tak krótką fazę lutealną?
Wlasnie nigdy, raz mi przyszla za szybko małpa ale wtedy trez mialam duzo szybciej owulke… wedlug standardowych moich cykli powinna byc 8-9 maja dopiero. Ale moze przez chorobe tak szybko przyszla
chociaz na razie to tylko plamienie
💁🏼♀️35💁🏼36
⬇️-30kilo
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
Kompotlinka wrote:Może faktycznie choroba namieszała, albo to implantacja. 😉🤞
Teoretycznie rzecz biorąc mogloby tak byc, ale jakos mocno wątpie i czekam az @ sie rozkreci
Chociaz dopóki sie nie rozkrecila to cień nadziei jest. Dobrze ze nie mam testow w domu, to nie swiruje, bo gdyby to nawet byla implantacja, to test jutro by nic nie wykazal. Takze zobaczymy, czy jutro obudze sie z widokiem małpiszona czy dalszą nadzieją🙈
Dziekuje za kciuki!💁🏼♀️35💁🏼36
⬇️-30kilo
ANA3 - ok 🤷🏼♀️
06.2025 biochem 👼
08.2025 IUI
2.2026 lipiodol
TSH po lipiodolu 3,57
Euthyrox 25 1x1
Hej dziewczyny, dopiero odgruzowywuje się po majówce i nadrabiam wiadomości
Przytulam za wstrętne małpiska❤️
W kontekście testów - ja w sumie może i nie doszukuje się tego cienia kreski, ale za to ZAWSZE nagrywam każdy jeden test...
Za każdym razem łudze się że złapie akurat swoją reakcje na dwie hahah i juz galerie mam nieźle zapełnioną 😆
BillieJean, Kathrine32, Agi96 lubią tę wiadomość
👩24 🧔♂️26
6 lat antykoncepcji, odstawiona 10.2025
starania od 01.2026
💊euthyrox n75, concor cor 1,25
suple: fertistim, omega3, wit D, floradix (żelazo), witC, lakoferyna
ferrytyna 8 -> 53 ✅
TSH 0,2 -> 0,4 -> 0,7✅️
podwyższone ATG -> 270 (norma do 115)
Testosteron ⬆️
AMH ⬆️ -
A ja od razu widzę kreskę na tym górnym teście. Pozwoliłam sobie trochę pomajstrować filtrami. Trzymam kciuki żeby była coraz mocniejsza 🤞 Moim zdaniem ciąża jak nic.Kathrine32 wrote:Ja też tak mam, że oglądam testy pod każdym kątem i doszukuje się kreski🤦♀️ No nic zatestuje jeszcze za dwa dni i wtedy się okaże, czy to były oszukańce czy nie 😉

Dziewczyny przytulam ze biele i małpy... oby kolejny cykl był wasz!
Kinia197, baassiia, monii00, Kathrine32 lubią tę wiadomość
31&36
💔 05.25
🧬 Mutacja PAI-1 w układzie homozygotycznym -
Dziewczyny a myślicie że jest sens robić prolaktynę w 9dc? Bo zaleca się na początku cyklu ale wcześniej nie dam rady a od 1,5 miesiąca biorę dostinex i chciałbym sprawdzić co tam się dzieje.
Ma w ogóle któraś z was doświadczenie z podwyższona prolaktyna i jej obniżaniem?
Ona: 31
- hiperprolaktynemia - dostinex 0,5 tabletki na tydzień
- TSH, LH, FSH, FT3, FT4, progesteron ✅
Sumplementy: mioinozytol, D3, B6, B9, B12, omega 3, magnez, jod, cholina, laktoferyna
On: 34
- morfologia 2%❗
- podwyższona agregacja❗
- koncentracja w 1ml - 67 mln / w całości 173mln ✅
- ruch całkowity - 55% ✅
- ruch postępowy - 43%✅
- plemniki żywe - 80% ✅
Suplementy: fertistim, omega 3, D3, magnez -
Dziewczyny jako, że wczoraj randomowo zmierzyłam sobie temperaturę w ciągu dnia (tak wiem, że taki pomiar o dupe roztrzaść) i termometr pokazał mi 37 stopni a ja zawsze mam dużo mniej to postanowiłam zatestowac dziś rano. No i tym razem kreska jest i nie zniknęła. Jest najbledsza na świecie, nawet aparat jej nie chce uchwycić ale jest widoczna gołym okiem, nie muszę swiecić latarką 🤣 Trzymajcie kciuki żeby to nie było moje delulu albo oszukaniec, bo dziś 9 dpo i boję się strasznie 😥
Wątpię, że coś widać ale wstawiam, musicie mi zaufać, że coś tam jest 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja, 06:27
baassiia, Tofuszka, monii00, Annette., Kathrine32, Lisia00, Kompotlinka, Karolaxoxo, Monia•, majskoko, Agi96, KamilaAnt2026, Kinia197, BillieJean, Cerva, Esbe, Stokrotka94 lubią tę wiadomość
🌱Starania o pierwsze dziecko od 08.2025🌱
⏸️ 11.2025
💔12.2025 poronienie zatrzymane, łyżeczkowanie
Powrót do starań od 02.2026 🍀
⏸️ 05.2026 🤞🌈
🌈W oczekiwaniu na tęczę po deszczu🌈 -
Gratulacje! Ja widzę cień na tym zdjęciu 😊_Dysia_ wrote:Dziewczyny jako, że wczoraj randomowo zmierzyłam sobie temperaturę w ciągu dnia (tak wiem, że taki pomiar o dupe roztrzaść) i termometr pokazał mi 37 stopni a ja zawsze mam dużo mniej to postanowiłam zatestowac dziś rano. No i tym razem kreska jest i nie zniknęła. Jest najbledsza na świecie, nawet aparat jej nie chce uchwycić ale jest widoczna gołym okiem, nie muszę swiecić latarką 🤣 Trzymajcie kciuki żeby to nie było moje delulu albo oszukaniec, bo dziś 9 dpo i boję się strasznie 😥

Maj nieźle się zaczyna, dużo dobrych wieści.
U mnie teraz najgorszy czas, czyli oczekiwanie na 10dpo - w poniedziałek następny. Objawów brak więc choć nie wmawiam sobie 🤣
_Dysia_ lubi tę wiadomość
3.2016 dziewczynka
9.2017 chlopiec -
Oby to było to!! 🤞_Dysia_ wrote:Dziewczyny jako, że wczoraj randomowo zmierzyłam sobie temperaturę w ciągu dnia (tak wiem, że taki pomiar o dupe roztrzaść) i termometr pokazał mi 37 stopni a ja zawsze mam dużo mniej to postanowiłam zatestowac dziś rano. No i tym razem kreska jest i nie zniknęła. Jest najbledsza na świecie, nawet aparat jej nie chce uchwycić ale jest widoczna gołym okiem, nie muszę swiecić latarką 🤣 Trzymajcie kciuki żeby to nie było moje delulu albo oszukaniec, bo dziś 9 dpo i boję się strasznie 😥

♀️1994
♂️1988
12/2025 💔 5t
5/2026 ⏸️ -
Stokrotka94 i _Dysia_ też widzę kreski u mnie były takie na początku ciąży, testy też różnie się wybarwiają.. ja lubiłam Pinki, ale już się wkurzyłam, że o czułości 5 nie ma 🤪
Gratulacje, trzymam kciuki za betę ✊️🍀
👧 30 l. 🧔♂️ 35 l. 👶🏻💙
Rozpoczęcie starań ➡️wrzesień 2023
10.2023 - ⏸️
10.2023 - 6 tydz 💔 poronienie samoistne
03.2024 - wznowienie starań
04.2024 - ⏸️
05.2024 - 5 tydz 💔 poronienie samoistne
06.2024 - ⏸️
11.02.2025 - cc 💙 3120 g, 56 cm
👧 - zespół antyfosfolipidowy, PAI-1 układ homozygotyczny, mięśniak 0,5 cm ➡️ acard 150
🧔♂️ - ❌️ cholesterol

-
Dziewczyny u mnie 33 dc, nie miałam żadnych bóli przed okresem jak to mam zawsze, ginekolog spisał u mnie ten cykl na straty bo pęcherzyk dominujący nie wzrastał.
Budzę się dziś i nie czuję żadnego bólu, mówię do męża a sikne i zobaczę. I jest druga kreska po minucie, na pinku strumieniowym😭😭😭😭😭
nie wiem czy to oszukaniec czy o co chodzi
Annette., Kathrine32, _Dysia_, Lisia00, Kompotlinka, Karolaxoxo, Monia•, Agi96, Tofuszka, baassiia, Kinia197, BillieJean, Cerva lubią tę wiadomość
🙎♀️25
Endometrioza, adenomioza, pcos, anemia, hashimoto
👨💼27