X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
Odpowiedz

W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2021, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzidziek fikał jak szalony a i tak lekarce się udało zobaczyć. No ale wówczas mi powiedziała chyba 🙂 ale ja po obejrzeniu filmu z prenatalnych nie miałam za bardzo wątpliwości 😂
    A teraz jak byłam to prawie że od razu po przyłożeniu sondy mówiła, że facet 😃

Alis96 lubi tę wiadomość

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja wam zazdroszczę ze juz znacie płeć 😅 moje dziecko jeszcze bezpłciowe i bezimienne 😂 a kolejna wizyta dopiero 19 😒

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • nulka_23 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis powiem szczerze że lepiej nie znać płci na pierwszych prenatalnych bo to zwykle jest chłopiec - jego łatwiej wykryć 😁😁 jak chcesz dziewczynkę to poczekaj 😁

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    Alis powiem szczerze że lepiej nie znać płci na pierwszych prenatalnych bo to zwykle jest chłopiec - jego łatwiej wykryć 😁😁 jak chcesz dziewczynkę to poczekaj 😁

Ja dalej się łudzę ze mimo że nie było widać plci to będzie chłopiec 😅

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Nunakala Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez z tego kalendarza wychodzi wymarzona dziewczynka 😍 No ale zobaczymy jak będzie:) liczę, ze skoro dziecko jest niespodzianka to właśnie tak będzie 😁😁😁

8.2019 👦
    10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
    Niespodziewanie ⏸ 17.06
    ❤️7.07

11.08 będzie 👧 test panorama 👌

34bw43r8hka2lxc7.png
  • Alis96 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:

Czyli dopiero na polowkowych na 100 %, w sumie ja tez mialam być chłopcem 🤣🤣 a tu sie okazalo w 8 msc ze jednak dziewczynka 😁 miałam być Konradem 😁 aa co do wagi ja mialam 3100 i 56 cm 😊

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już przywykłam do Alberta, nie chciałabym, żeby się okazał dziewczynką... 😱

Nulka, jakbyś miała wolną chwilę, to przepisz mi proszę wizytę z 18 na 25 sierpnia i połówkowe z 1 na 8 września :)

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wrote:
    Ja już przywykłam do Alberta, nie chciałabym, żeby się okazał dziewczynką... 😱

Nulka, jakbyś miała wolną chwilę, to przepisz mi proszę wizytę z 18 na 25 sierpnia i połówkowe z 1 na 8 września :)

Chyba więcej pomyłek jest w drugą stronę? 😀
    Chociaż dzis na grupie facebookowej się naczytałam że dziewczynka tez może wydawać się chłopcem przez wargi sromowe 🤔

Ja mam nadzieje ze juz 19 się dowiem płci a na połówkowych to tylko potwierdzę 😅 bo już bym chciała wiedzieć kogo w sobie noszę 😀

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka22 wrote:
    Chyba więcej pomyłek jest w drugą stronę? 😀
    Chociaż dzis na grupie facebookowej się naczytałam że dziewczynka tez może wydawać się chłopcem przez wargi sromowe 🤔

Ja mam nadzieje ze juz 19 się dowiem płci a na połówkowych to tylko potwierdzę 😅 bo już bym chciała wiedzieć kogo w sobie noszę 😀

Na samym początku ten jak to mówią wyrostek płciowy wygląda bardzo podobnie i dopiero później u dziewczynek zanika a u chłopców robi się z tego wyraźny siusiaczek. Na początku to maleńkie coś wygląda bardzo podobnie. Widziałam gdzieś ryciny ze starej książki medycznej, jak znajdę to podrzucę :)

• nulka_23 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż do 8 miesiąca był dziewczynką więc wiecie, różnie może być 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2021, 14:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas lekarz wydawał się dosyć pewny tego. To była pierwsza informacja, jaką usłyszeliśmy podczas badania i sam zapytał, czy chcemy wiedzieć, nie wypytywaliśmy o to, więc oby jednak... 🙏

Kasienka22 lubi tę wiadomość

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nulka_23 wrote:
    Mój mąż do 8 miesiąca był dziewczynką więc wiecie, różnie może być 😂

Moja ciocia marzyła o córeczce, miala juz dwóch chłopaków i była przeszczesliwa jak przy 3 ciąży lekarz jej powiedział, że tym razem dziewczynka 😁 i tak urodził się mój kuzyn 😂
    Ale 4 i ostatnie dziecko okazało się być ta wymarzoną córką 😅

Kasiekkk, nulka_23 lubią tę wiadomość

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wrote:
    U nas lekarz wydawał się dosyć pewny tego. To była pierwsza informacja, jaką usłyszeliśmy podczas badania i sam zapytał, czy chcemy wiedzieć, nie wypytywaliśmy o to, więc oby jednak... 🙏

Pomyłki przy usg się zdarzają ale wydaje mi się ze nie są jakieś częste 😁 nie martwiłabym się na Twoim miejscu 🙂

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka22 wrote:
    Moja ciocia marzyła o córeczce, miala juz dwóch chłopaków i była przeszczesliwa jak przy 3 ciąży lekarz jej powiedział, że tym razem dziewczynka 😁 i tak urodził się mój kuzyn 😂
    Ale 4 i ostatnie dziecko okazało się być ta wymarzoną córką 😅

Lubię takie historie ❤️ My planujemy trójkę, zobaczymy co z tego bedzie 🙊

• Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiekkk wrote:
    Lubię takie historie ❤️ My planujemy trójkę, zobaczymy co z tego bedzie 🙊

My planujemy jedno, póki co 😅
    Ale uznaliśmy że zobaczymy z czasem czy nie zmienimy zdania 😁

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Rosalie Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja mam nadzieje, ze moze na powtotnych prenatalnych cos sie dowiem 😅 w ogole w ostayniej chwili i przelozyli na wtorek i musialam przesuwac wszystkie plany 🙄 wiec bede na 13+2, moze akurat! 😅
    I tez chcielibysmy 3, chlopak nawet gada o 4, ale nie jestem przekonana 😂 zobaczymy, co zycie przyniesie

0d1yskjo8vrc1yk9.png
  • Kasienka22 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż mam ochotę iść na powtórne prenatalne 😂😂😂 tak wam zazdroszczę tego dowiadywania się plci, że dajcie spokój 😂

🙋🏽‍♀️ 25l.
    🙋🏽 27l.
    + 🐈🐈‍⬛

f2w3ikgn2nxq0ylr.png
  • Alis96 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My planujemy 2-3 jak Bóg da 😊 a jeśli byli by sami chłopcy to do skutku aż do córki 😁 taki plan, ale życie samo zweryfikuje 😊

preg.png
  • maciejka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poproszę o wpisanie wizyty 13 sierpień

nulka_23 lubi tę wiadomość

02.2021 ⏸
    03.2021 7 tydz 💔
    15.06.2021⏸ 12 dpo
    21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
    24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64

w57vs65gi8metzy8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My planujemy dwójkę, ale co z tych planów wyjdzie to czas pokaże 🙂
    Ja chciałabym mieć córeczkę 🙂

‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ