W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój dzidziek fikał jak szalony a i tak lekarce się udało zobaczyć. No ale wówczas mi powiedziała chyba 🙂 ale ja po obejrzeniu filmu z prenatalnych nie miałam za bardzo wątpliwości 😂
A teraz jak byłam to prawie że od razu po przyłożeniu sondy mówiła, że facet 😃Alis96 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Alis powiem szczerze że lepiej nie znać płci na pierwszych prenatalnych bo to zwykle jest chłopiec - jego łatwiej wykryć 😁😁 jak chcesz dziewczynkę to poczekaj 😁
Ja dalej się łudzę ze mimo że nie było widać plci to będzie chłopiec 😅
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Mi tez z tego kalendarza wychodzi wymarzona dziewczynka 😍 No ale zobaczymy jak będzie:) liczę, ze skoro dziecko jest niespodzianka to właśnie tak będzie 😁😁😁8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
nulka_23 wrote:Alis powiem szczerze że lepiej nie znać płci na pierwszych prenatalnych bo to zwykle jest chłopiec - jego łatwiej wykryć 😁😁 jak chcesz dziewczynkę to poczekaj 😁
Czyli dopiero na polowkowych na 100 %, w sumie ja tez mialam być chłopcem 🤣🤣 a tu sie okazalo w 8 msc ze jednak dziewczynka 😁 miałam być Konradem 😁 aa co do wagi ja mialam 3100 i 56 cm 😊 -
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Ja już przywykłam do Alberta, nie chciałabym, żeby się okazał dziewczynką... 😱
Nulka, jakbyś miała wolną chwilę, to przepisz mi proszę wizytę z 18 na 25 sierpnia i połówkowe z 1 na 8 września
Chyba więcej pomyłek jest w drugą stronę? 😀
Chociaż dzis na grupie facebookowej się naczytałam że dziewczynka tez może wydawać się chłopcem przez wargi sromowe 🤔
Ja mam nadzieje ze juz 19 się dowiem płci a na połówkowych to tylko potwierdzę 😅 bo już bym chciała wiedzieć kogo w sobie noszę 😀
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualnyKasienka22 wrote:Chyba więcej pomyłek jest w drugą stronę? 😀
Chociaż dzis na grupie facebookowej się naczytałam że dziewczynka tez może wydawać się chłopcem przez wargi sromowe 🤔
Ja mam nadzieje ze juz 19 się dowiem płci a na połówkowych to tylko potwierdzę 😅 bo już bym chciała wiedzieć kogo w sobie noszę 😀
Na samym początku ten jak to mówią wyrostek płciowy wygląda bardzo podobnie i dopiero później u dziewczynek zanika a u chłopców robi się z tego wyraźny siusiaczek. Na początku to maleńkie coś wygląda bardzo podobnie. Widziałam gdzieś ryciny ze starej książki medycznej, jak znajdę to podrzucę -
nick nieaktualny
-
nulka_23 wrote:Mój mąż do 8 miesiąca był dziewczynką więc wiecie, różnie może być 😂
Moja ciocia marzyła o córeczce, miala juz dwóch chłopaków i była przeszczesliwa jak przy 3 ciąży lekarz jej powiedział, że tym razem dziewczynka 😁 i tak urodził się mój kuzyn 😂
Ale 4 i ostatnie dziecko okazało się być ta wymarzoną córką 😅Kasiekkk, nulka_23 lubią tę wiadomość
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
Kasiekkk wrote:U nas lekarz wydawał się dosyć pewny tego. To była pierwsza informacja, jaką usłyszeliśmy podczas badania i sam zapytał, czy chcemy wiedzieć, nie wypytywaliśmy o to, więc oby jednak... 🙏
Pomyłki przy usg się zdarzają ale wydaje mi się ze nie są jakieś częste 😁 nie martwiłabym się na Twoim miejscu 🙂
🙋🏽♀️ 25l.
🙋🏽 27l.
+ 🐈🐈⬛
-
nick nieaktualnyKasienka22 wrote:Moja ciocia marzyła o córeczce, miala juz dwóch chłopaków i była przeszczesliwa jak przy 3 ciąży lekarz jej powiedział, że tym razem dziewczynka 😁 i tak urodził się mój kuzyn 😂
Ale 4 i ostatnie dziecko okazało się być ta wymarzoną córką 😅
Lubię takie historie ❤️ My planujemy trójkę, zobaczymy co z tego bedzie 🙊 -
To ja mam nadzieje, ze moze na powtotnych prenatalnych cos sie dowiem 😅 w ogole w ostayniej chwili i przelozyli na wtorek i musialam przesuwac wszystkie plany 🙄 wiec bede na 13+2, moze akurat! 😅
I tez chcielibysmy 3, chlopak nawet gada o 4, ale nie jestem przekonana 😂 zobaczymy, co zycie przyniesie -
nick nieaktualny