W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDip cudowne wieści ❤️❤️❤️ i dziewuszka 😁
Kinia polubiłam za zdrowa dzidzie ❤️
Ja myślę że trzeba usuwać wizyty które się odbyły to będzie widać od razu kto w najbliższym czasie wizytuje 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2021, 14:35
Kasienka22, Kasiekkk, nulka_23, Eve, Dip88, Alis96, Ulka86 lubią tę wiadomość
-
Ariadne002 wrote:Caro, czy ja dobrze dedukuje, że znowu się widzimy na OF? Pamiętasz jeszcze Duska002?
O kurczę! Coś mi świta
Aaaa! Już wiem! Musiałam sprawdzić moją pamięć na poprzednim forum Ada No to trzymam za Nas mega mocno kciuki
Jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2021, 15:11
Ariadne002 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Halo halo!! Co słychać? ☺️
Ja od niedzieli jestem już w Polsce 🥰 próbuje przebrnąć przez upały i dzięki Bogu, że dziś chłodniej ☺️
We wtorek byłam na badaniach krwi i innych takich rzeczy 😅
Niestety hemoglobina ciągle spada.. Żelazo zostało zamienione na inne i mam brać 2 razy dziennie😐
Za to tarczyca pięknie, aż za pięknie spadła 😅 bo jest 0.3 i mam brać na zmianę euthyrox 50/75😅
Wizytę u edno mam we wtorek😁 zobaczymy co on mi powie☺️
Wczoraj byłam na USG połówkowym ☺️
Z "Marcinkiem" wszystko w porzadku🥰 waży 321g i kopie jak szalony☺️ akurat na USG było fajnie widać 😁 niestety bliznę po wcześniejszym cc mam bardzo cienką i nie wiem jak się to skończy 😐
Dostałam też skierowanie do Krakowa na echo serduszka maleństwa przez to, że wyszło mi wtedy wysokie prawdopodobieństwo z pappy.. 😑 -
Nulka myśle, że wizyty które już były możesz usuwać, bo będą nie potrzebnie zawalać stronę, a ta lista pewnie będzie rosła i rosła 😅
-
Dip, ale super wiadomość! Chociaż na tym etapie jeszcze chyba ciężko o rozpoznanie płci… No i dziewczynka często się zamienia w chłopca, a naodwrot rzadziej 😂 Ale trzymam kciuki żeby pozostała dziewczynką😍🐣
Dip88 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Dip, ale super wiadomość! Chociaż na tym etapie jeszcze chyba ciężko o rozpoznanie płci… No i dziewczynka często się zamienia w chłopca, a naodwrot rzadziej 😂 Ale trzymam kciuki żeby pozostała dziewczynką😍🐣
Eve lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Melduje się jednak po prenatalnych już ❤️ Dzidzia zdrowa, mózg, narządy wszystko ok. Ma 4,1 cm 🥰 Termin porodu oficjalnie ustawiony już na 22 styczeń, więc trzeba zmienić na głównej.
Jeszcze tylko muszę się umówić na Nifty,może na poniedziałek jeszcze się uda.
A teraz hit , aż się poryczałam 🙉 Na 70% dziewczynka 😱❤️🥰🥰🥰🥰
Do trzech razy sztuka! 💪🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2021, 16:14
Dip88, Axon lubią tę wiadomość
-
Manioka wrote:Halo halo!! Co słychać? ☺️
Ja od niedzieli jestem już w Polsce 🥰 próbuje przebrnąć przez upały i dzięki Bogu, że dziś chłodniej ☺️
Niestety hemoglobina ciągle spada.. Żelazo zostało zamienione na inne i mam brać 2 razy dziennie😐
Za to tarczyca pięknie, aż za pięknie spadła 😅 bo jest 0.3 i mam brać na zmianę euthyrox 50/75😅
Z "Marcinkiem" wszystko w porzadku🥰 waży 321g i kopie jak szalony☺️ akurat na USG było fajnie widać 😁 niestety bliznę po wcześniejszym cc mam bardzo cienką i nie wiem jak się to skończy 😐
Dostałam też skierowanie do Krakowa na echo serduszka maleństwa przez to, że wyszło mi wtedy wysokie prawdopodobieństwo z pappy.. 😑
A jakie bierzesz żelazo? Ja mam bardzo duże problem z utrzymaniem samego żelaza w ryzach. Brałam już Feroplex do picia i Tardyferon. I dopiero ta dzienna mieszanka zaczęła sprawiać, że się podniosło.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:O kurczę! Coś mi świta
Aaaa! Już wiem! Musiałam sprawdzić moją pamięć na poprzednim forum Ada No to trzymam za Nas mega mocno kciuki
Jak się czujesz?
A ja się bardzo cieszę, że znowu się tu spotykamy
Póki co w miarę dobrze, tylko standardowo tu coś ciągnie, tam coś strzyka
A Ty?Caro lubi tę wiadomość
-
Manioka wrote:Halo halo!! Co słychać? ☺️
Dostałam też skierowanie do Krakowa na echo serduszka maleństwa przez to, że wyszło mi wtedy wysokie prawdopodobieństwo z pappy.. 😑
Nie martw się na bank wszystko będzie dobrze, a po badaniu się tylko uspokoisz
Długo jesteś po cc ?8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Dip super wieści . Piękne dzieciątko . Trzymam kciuki za dziewczynkę . Bo chyba chłopiec już w domu ..Czujesz żeby ciąża była inna obecnie niż poprzednio . U mnie ta jest totalnie inna niż pozostałe 5 he he . Przede wszystkim te okropne mdłości a po drugie totalny brak apetytu , no i kiedys początki ciąży to kochałam wszystko co było związane z pomarańcza a teraz królował arbuz .
Dip88 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ariadne002 wrote:A ja się bardzo cieszę, że znowu się tu spotykamy
Póki co w miarę dobrze, tylko standardowo tu coś ciągnie, tam coś strzyka
A Ty?
Dokładnie tak samo Chociaż nie powiem, nawet się cieszę z tych objawów, bo wiadomo, już się doszukuje dziury w całym hehe. Czekam niecierpliwie na wizytę.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
kalcia64 wrote:Dip super wieści . Piękne dzieciątko . Trzymam kciuki za dziewczynkę . Bo chyba chłopiec już w domu ..Czujesz żeby ciąża była inna obecnie niż poprzednio . U mnie ta jest totalnie inna niż pozostałe 5 he he . Przede wszystkim te okropne mdłości a po drugie totalny brak apetytu , no i kiedys początki ciąży to kochałam wszystko co było związane z pomarańcza a teraz królował arbuz .