W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nulka_23 wrote:
Iskra dziękuję za tą wiadomość. Mi się chusta wydaje tak skomplikowana a jednak chciałabym jej spróbować,więc każda opinia jest dla mnie cenna ☺️
Zobacz czy w Twojej okolicy nie ma jakiejś grupy chustowe, takie grupy często organizują kursy w bardzo niskich cenach.
Sama byłam na takim w 3trymestrze i potem doskonaliłam na misiu
Trudniejsze wiązania już uczyłam się od koleżanki z większym doświadczeniem
Dipp w pełni to rozumiem i popieram, bo jednak zdrowie malucha najwazniejsze może jak będziecie w Pl u rodziny to uda Ci się umowic z jakimś doradca? Takie spotkanie trwa ok 2hnulka_23 lubi tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Kinia, mocne kciuki za prenatalne ❤️🤞
Dipp, no to czekam na wieści i czy to już prenatalne 😊
W końcu powoli weekend. Jeszcze jeden dzień ciężkiej pracy (oj duuuużo tej obróbki zdjęć mam na dzisiaj 😥), a w sobotę wypad do Suntago! Będzie się działo 😁 W niedzielę sesja ślubna w Toruniu, więc znowu praca, ale dobry i jeden dzień odpoczynku
Musiałam wczoraj kupić nowy strój kąpielowy, bo w brzuch mnie za bardzo poprzedni cisnął i okazało się, że w zwykłych odzieżówkach nie ma szans na kostium dla ciężarnej. Dosłownie żaden nie chciał pomieścić ciążowych piersi. Szczerze, teraz naprawdę współczuję kobietom z naturalnie większymi kupowania ubrań.
Bylam w suntago jest rewelacyjnie 🥰 i ciężarne za darmo 🥰
Polecam wziąć swoja szamke bo kolejki za jedzonkiem straszne są.Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Hej my juz po prenatalnych 😍
Dzidzia zdrowa rośnie jak na drożdżach mamy 6,5cm
Tak się wiercil, kręcił że ciężko było zbadać malucha 😂
Jedyne co pokazał to pupkę 😂
Jedynie lekarz powiedział że jest bardzo duża możliwość stanu przedrzucawkowego 😩
nulka_23, Iskra444, Eve, Kasiekkk, wariancja, Belie, Caro, Dip88, Alis96, Rosalie, Ulka86 lubią tę wiadomość
-
Ja naiwnie zakładałam że zacznę kompletować wyprawkę jak pójdę na L4 ale zaczynam dojrzewać do wcześniejszych działań tym bardziej że czas jakoś leci i leci 🤔
Iskra, poszukam bo właśnie posłuchałam wywiadu na yt na temat chust i podoba mi się taka opcjaDip88 lubi tę wiadomość
-
Melduje się jednak po prenatalnych już ❤️ Dzidzia zdrowa, mózg, narządy wszystko ok. Ma 4,1 cm 🥰 Termin porodu oficjalnie ustawiony już na 22 styczeń, więc trzeba zmienić na głównej.
Jeszcze tylko muszę się umówić na Nifty,może na poniedziałek jeszcze się uda.
A teraz hit , aż się poryczałam 🙉 Na 70% dziewczynka 😱❤️🥰🥰🥰🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2021, 13:56
nulka_23, KaJa, Iskra444, Izi, Ariadne002, Kasienka22, Eve, Kasiekkk, wariancja, Belie, Kiniaa01, Caro, Martyna33, Alis96, Rosalie, Nunakala, Osama, AnnWer, Ulka86 lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Ja na mdłości widziałam Pregna Vomi czy jakoś tak 😅 Zawiera imbir, wit B6 i magnez, tylko to są chyba gumy do żucia 🤔 Ale nie wiem czy to dobre jest i czy pomaga coś.
Stwierdzam subiektywnie, że w smaku obrzydliwe 😂
Może by i pomogło ale u mnie pobudza wymioty na etapie początku gryzienia 🙈 -
Ale cudne te wasze dzieciątka😍 dipp a myslałaś, że będzie chłopak😁
Dip88 lubi tę wiadomość
24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Kasiekkk wrote:Kinia, mocne kciuki za prenatalne ❤️🤞
Dipp, no to czekam na wieści i czy to już prenatalne 😊
W końcu powoli weekend. Jeszcze jeden dzień ciężkiej pracy (oj duuuużo tej obróbki zdjęć mam na dzisiaj 😥), a w sobotę wypad do Suntago! Będzie się działo 😁 W niedzielę sesja ślubna w Toruniu, więc znowu praca, ale dobry i jeden dzień odpoczynku
Musiałam wczoraj kupić nowy strój kąpielowy, bo w brzuch mnie za bardzo poprzedni cisnął i okazało się, że w zwykłych odzieżówkach nie ma szans na kostium dla ciężarnej. Dosłownie żaden nie chciał pomieścić ciążowych piersi. Szczerze, teraz naprawdę współczuję kobietom z naturalnie większymi kupowania ubrań.
Ja mam normalnie rozmiar 65J a teraz to nawet nie wiem 😂 Jutro jade kupić strój ale ja już od razu do braffitterki bo wiem ze w normalnych mogę sobie po gwizdać 😅😂 -
KaJa wrote:Ale cudne te wasze dzieciątka😍 dipp a myslałaś, że będzie chłopak😁
Ariadne002, Eve lubią tę wiadomość
-
Caro wrote:Hej Dziewczyny! Nieśmiało do Was dołączę. To dopiero początek, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze O córkę staraliśmy się ponad rok. W ciąży leżałam od 6 do 30tc. Przed Nią dwa razy poroniłam. We wtorek mam wizytę i decyzja jakie leki włączamy. Beta 29.06 - 179, 01.07 - 450. Trzymam za Nas wszystkie kciuki
Ah! Termin wypada na 08.03
Caro, czy ja dobrze dedukuje, że znowu się widzimy na OF? Pamiętasz jeszcze Duska002? -
Dip88 wrote:Nie uwierzę, dopóki jeszcze raz mi nie potwierdzą 😂😂 Powiedziała, że jeszcze trochę wcześnie jest, ale raczej jest w stronę dziewczynki 🤭
Dip88 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Już jest szansa więc super! Przy dwóch chłopakach mieć córeczkę to wręcz konieczność 😂
A i możesz mi zapisać następna wizytę 28.07 i połówkowe też mam już umówione na 1.09 🙂Eve lubi tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Melduje się jednak po prenatalnych już ❤️ Dzidzia zdrowa, mózg, narządy wszystko ok. Ma 4,1 cm 🥰 Termin porodu oficjalnie ustawiony już na 22 styczeń, więc trzeba zmienić na głównej.
Jeszcze tylko muszę się umówić na Nifty,może na poniedziałek jeszcze się uda.
A teraz hit , aż się poryczałam 🙉 Na 70% dziewczynka 😱❤️🥰🥰🥰🥰
Dip88 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nick nieaktualnyKinia, to już "kawał" bobasa u Ciebie
Dipp, te zdjęcia są przepiękne, napatrzeć się nie mogę!
Rosalie, ja kupiłam szare, miętowe i beżowe, ale mój ulubiony kolor to niebieski i do dziewczynki też mi jak najbardziej pasuje. Ba, raczej jakbym miała mieć córcię, to nie ubierałabym jej na różowo, takie skrzywienieDip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis96 wrote:Bylam w suntago jest rewelacyjnie 🥰 i ciężarne za darmo 🥰
Polecam wziąć swoja szamke bo kolejki za jedzonkiem straszne są.
Wiesz co, teraz z tego co widziałam, to ciężarne mają po prostu dyszkę taniej, ale to nie jest jakieś bardzo istotne Bardzo się cieszę, że spędzimy z mężem i moim rodzeństwem trochę czasu razem, bo teraz w sezonie ślubnym strasznie trudno o chwilę dla siebie i na odpoczynek.
A jedzonko obowiązkowo swoje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2021, 14:24
-
nick nieaktualny