W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nulka_23 wrote:Ej, brakuje mi tu Anulki. Anulka jesteś z nami? Dawno się nie odzywałaś...
-
Anulka trzymam mocno kciuki i mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze 🥰 Przypomnij kiedy masz wizytę ?
-
Caro wrote:A jakie bierzesz żelazo? Ja mam bardzo duże problem z utrzymaniem samego żelaza w ryzach. Brałam już Feroplex do picia i Tardyferon. I dopiero ta dzienna mieszanka zaczęła sprawiać, że się podniosło.
No właśnie zmieniła mi teraz na Tardyferon..
Ogólnie moja hemoglobina na dzień dzisiejszy to 10,8..😑 Kazała mi jeszcze w diecie dużo przemycać. -
Nunakala wrote:Super, ze wyniki tarczycy takie dobre !
Nie martw się na bank wszystko będzie dobrze, a po badaniu się tylko uspokoisz
Długo jesteś po cc ?
Jestem 5 lat po cc🙂
Kurcze myślałam, że ta blizna będzie grubsza a tu taka lipa.. 😞
Mm nadzieję jednak, że będzie wszystko ok i nie będzie żadnych komplikacji ✊Nunakala lubi tę wiadomość
-
Dipp przepiękny bobas! Uśmiechnęłam się jak napisałaś, że dziewczynka najprawdopodobniej, bo wiem, że ciągle mówiłaś o chłopcu 😃 będziesz w końcu sukieneczki i kokardki kupować 😃🤞
Manioka a co w wypadku jak ta blizna jest cienka ? Co się robi lub nie? Nigdy o niczym takim nie czytałam, a w najbliższej rodzinie porody naturalne były
Podczytuje Was dziewczyny, ale się nie udzielam, bo póki co tematy ciuszków, wyprawki itd to dla mnie temat abstrakcja 🤦 dziś mój 33 dzień cyklu (przed poronieniem miałam 28). 🐵 Ani widu, ani slychu, testy z jedna kreska tak oglądane, że na każdym widzę jak wyschnie kreskę fabryczna 🙈😂 te dziewczyny, które miały te wątpliwa "przyjemność" ile trwał Wasz cykl ten w którym poronilyscie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2021, 21:12
-
AnnWer wrote:Dipp przepiękny bobas! Uśmiechnęłam się jak napisałaś, że dziewczynka najprawdopodobniej, bo wiem, że ciągle mówiłaś o chłopcu 😃 będziesz w końcu sukieneczki i kokardki kupować 😃🤞
Manioka a co w wypadku jak ta blizna jest cienka ? Co się robi lub nie? Nigdy o niczym takim nie czytałam, a w najbliższej rodzinie porody naturalne były
Podczytuje Was dziewczyny, ale się nie udzielam, bo póki co tematy ciuszków, wyprawki itd to dla mnie temat abstrakcja 🤦 dziś mój 33 dzień cyklu (przed poronieniem miałam 28). 🐵 Ani widu, ani slychu, testy z jedna kreska tak oglądane, że na każdym widzę jak wyschnie kreskę fabryczna 🙈😂 te dziewczyny, które miały te wątpliwa "przyjemność" ile trwał Wasz cykl ten w którym poronilyscie?
Czy chodzi o pierwszy cykl po poronieniu? U mnie 56 dni, przed poronieniem 35 dniowe cykle. Drugi cykl 45 dni , trzeci ciąża25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
AnnWer wrote:Dipp przepiękny bobas! Uśmiechnęłam się jak napisałaś, że dziewczynka najprawdopodobniej, bo wiem, że ciągle mówiłaś o chłopcu 😃 będziesz w końcu sukieneczki i kokardki kupować 😃🤞
Podczytuje Was dziewczyny, ale się nie udzielam, bo póki co tematy ciuszków, wyprawki itd to dla mnie temat abstrakcja 🤦 dziś mój 33 dzień cyklu (przed poronieniem miałam 28). 🐵 Ani widu, ani slychu, testy z jedna kreska tak oglądane, że na każdym widzę jak wyschnie kreskę fabryczna 🙈😂 te dziewczyny, które miały te wątpliwa "przyjemność" ile trwał Wasz cykl ten w którym poronilyscie?
Jedynie co mi wtedy powiedziała to może się rozejść ta blizna i trzeba będzie wcześniej zakończyć ciążę... 😐 Mam nadzieję, że jakoś to wytrzyma wszystko..
Nic takiego się nie robi 😅 Mam uważać na siebie, nie dźwigać i się nie przeciążać 🙂
A dziś ból pleców daje o sobie znać i właśnie bol przy bliźnie 😞Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2021, 22:21
-
Co do cyklu po poronieniu to u mnie trwał ok 40 dni, od tamtej pory nieregularne cykle już zostały ze mną tzn raz 28 dni, raz 37 dni i tak w kółko 🤷🏻♀️ Wcześniej miałam jak w zegarku 27-dniowe. -
Mam mętlik od rana. Ból piersi ustał, czuję bóle miesiączkowe. Nie wiem czy już wariuje i się nakręcam, ale według mnie nie wróży to dobrze..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Manioka wrote:Jedynie co mi wtedy powiedziała to może się rozejść ta blizna i trzeba będzie wcześniej zakończyć ciążę... 😐 Mam nadzieję, że jakoś to wytrzyma wszystko..
Nic takiego się nie robi 😅 Mam uważać na siebie, nie dźwigać i się nie przeciążać 🙂
A dziś ból pleców daje o sobie znać i właśnie bol przy bliźnie 😞
Ja jestem prawie 2 lata. Jeszcze lekarz nie oceniał pod katem 2 ciąży 🤔🤔8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
nulka_23 wrote:Caro, ja przez pierwsze tygodnie też miałam bóle okresowe. U Ciebie jest to początek, spróbuj się nie stresować
Jak to jest z cc, faktycznie mogą być tylko trzy wykonane? To właśnie przez bliznę?👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Nunakala wrote:Kurczę to sporo czasu po cc.
Ja jestem prawie 2 lata. Jeszcze lekarz nie oceniał pod katem 2 ciąży 🤔🤔
U Ciebie dopiero początek 🙂
Ale mi od początku powiedziała, że mam cienką bliznę..😐 Kurcze boję się trochę, ale no cóż 😞
Zobaczymy co mi powie za 4 tygodnie🤞☺️
Na razie hemoglobine trzeba podnieść, bo jak na razie dupa😅 leci w dół ⬇️😑