W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 wrote:Kalcia, widocznie dane jest Ci być okrążoną przez dżentelmenów!! Gratulacje 😍 Co maz na to?
Alis, piękna rączka 😍
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
wariancja wrote:Kalcia, Tobiasz, Tomasz, Antoni? Te imiona chyba maja ładnie brzmiace odpowiedniki w UK? Jeszcze mi sie podoba Teodor 😉
A ja dam sobie rękę uciąć, że widziałam takiego siusiaka na usg genetycznym 😅[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć?
Tak jak Wy spodziewam się dziecka, na ten moment lekarze mówili, że będzie chłopak 💙 ale do połówkowych jeszcze chwila. Mam nadzieje, że groszek ładnie się pokaże lekarzowi i będzie z nim wszystko ok Termin mam na początek lutego
Kalcia64-wow! Ale z Ciebie super mama! Gratki i wszystkiego najlepszego dla Ciebie i młodego! 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2021, 07:14
Ariadne002 lubi tę wiadomość
-
Witam Papierówka 😊
Życzę żeby z dzidzią było w porządku 🤞 u mnie też chyba chłopak 😉 ale czekam na jakieś potwierdzenie do połówkowych za miesiąc 🥰 nie mogę się doczekać 😅 ale na szczęście czas szybko leci 🙃
Kalcia normalnie wymiatasz z tymi chłopakami - widocznie jest Ci to pisane🤣🤣 ale faktycznie bardzo fajna gromadka - spotkania rodzinne w takim gronie to na pewno coś cudownego 😊 Gabriel - dla mnie również piękne imię, ale mam w okolicy Gabrysia i Gabrysię 😅 i najlepsze życzenia dla najstarszego młodego 😁🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2021, 08:28
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
Hej papierowka, ja już mam prawie wszystko z ciuszków 😂 od 56 do 68 a niektóre i 74.
Zaczęłam wymieniać co już mam ale usunęłam i napisze lepiej czego nie mam, będzie krócej 🤣: fotelik z bazą, wózek, prześcieradła do łóżeczka, lusterko do auta, butelki, pojemniki czy woreczki na pokarm, wanienka, cieplejsze czapeczki, najmniejsze skarpetki, apteczna wyprawka (oprócz laktatora, wkładek laktacyjnych, femaltiker, aromactive, sudocrem- to już mam). No i w sumie chyba tyle mi brakuje, chociaż pewnie coś się jeszcze nazbiera25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Papierowka wrote:Ves, wariancja- dzięki za przywitanie ☺️
Dziewczyny, jak u was wyglada wyprawka? Dopiero zamierzacie zacząć kompletować rzeczy dla maluszka, już coś macie- więcej lub mniej? 😃
Ja się trochę cykam, nie wiem dlaczego 🙈
Ja mam termin na marzec zacznę zakupy w listopadzie 😊 -
Właśnie miałam się chwalić, że zamówiłam pierwsze rzeczy 😅🥳 laktator i łóżeczko turystyczne... I nie wiem czemu od tego zaczęłam😁, ale jak już się trochę rozeznałam w temacie i znalazłam (myślę, że coś fajnego) to było mi szkoda nie zamówić... Bo wiadomo-może potem cena wzrosnąć albo co gorzej nie być i szukanie na nowo 🤣🤣 zdam oczywiście relację jak otrzymam 😉 aha i gwarancja niby dożywotnia dlatego też teraz zdecydowałam się kupić.
Listę wyprawkową mam gotową - tyle tylko, że nie mam na niej konkretnych modeli wypisanych - tylko co i ile trzeba. Myślę że tak na poważnie zacznę ja kompletować po połówkowych 😏Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2021, 13:09
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
Ves wrote:Właśnie miałam się chwalić, że zamówiłam pierwsze rzeczy 😅🥳 laktator i łóżeczko turystyczne... I nie wiem czemu od tego zaczęłam😁, ale jak już się trochę rozeznałam w temacie i znalazłam (myślę, że coś fajnego) to było mi szkoda nie zamówić... Bo wiadomo-może potem cena wzrosnąć albo co gorzej nie być i szukanie na nowo 🤣🤣 zdam oczywiście relację jak otrzymam 😉 aha i gwarancja niby dożywotnia dlatego też teraz zdecydowałam się kupić.
Listę wyprawkową mam gotową - tyle tylko, że nie mam na niej konkretnych modeli wypisanych - tylko co i ile trzeba. Myślę że tak na poważnie zacznę ja kompletować po połówkowych 😏
Oo chętnie zobaczę taką listę 😊 podzielisz sie z nami ? -
Cześć dziewczyny ! Gratulacje Kalcia, jestes prawdziwa królowa matka. Gabriel to piękne imię ! Szlachetne.
Alis super zdjęcie dzidziusia.
Ale jesteście łaski już przygotowane! Ja nie mam nic. Tylko gadżety po synku 😂 ale zamierzam poszperać na ciuchach coś w przyszłym tyg.
Ja padam po weselu, byłam świadkowa wiec musiałam się bawić i tańczyć.
Zaczynam zastanawiać się czy Lena to dobre imię l, im dłużej mówię tak do dziecka tym mniej mi się podobakalcia64 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Martyna33 to już mało Ci zostało do kupienia, podziwiam
Alis96 rozumiem, że z zakupami czekasz mniej więcej do badań połówkowych, tak?
nulka_23 termin porodu mam na 4.02, połówkowych jeszcze nie podaję, bo nie wiem czy nie będę musiała zmienić terminu 🤦🏻♀️ Umawiacie badania połówkowe w okolicy 20 tygodnia czy po 20 tygodniu a może jeszcze inaczej wam wychodzi? :p
Ves- jakbyś chciała podzielić się lista to również chętnie spojrzę 😀 jestem taka zielona 🙈
Nunakala a macie jeszcze jakieś wybrane imiona? Jeśli masz wątpliwości to możesz śmiało wypróbować inne, ale mi osobiście Lena bardzo się podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2021, 15:38
-
Papierowka wrote:Martyna33 to już mało Ci zostało do kupienia, podziwiam
Alis96 rozumiem, że z zakupami czekasz mniej więcej do badań połówkowych, tak?
nulka_23 termin porodu mam na 4.02, połówkowych jeszcze nie podaję, bo nie wiem czy nie będę musiała zmienić terminu 🤦🏻♀️ Umawiacie badania połówkowe w okolicy 20 tygodnia czy po 20 tygodniu a może jeszcze inaczej wam wychodzi? :p
Ves- jakbyś chciała podzielić się lista to również chętnie spojrzę 😀 jestem taka zielona 🙈
Nunakala a macie jeszcze jakieś wybrane imiona? Jeśli masz wątpliwości to możesz śmiało wypróbować inne, ale mi osobiście Lena bardzo się podoba[link=https://www.suwaczki.com/][/link]