W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasienka22 wrote:Macie jedna placówkę w mieście? Jeśli nie to może spróbuj do innej się umówić, jest szansa że gdzieś będą mieć lepsze usg 😊
Rozumiem Twoje zniecierpliwie tym, że nie poznałaś płci, i tak jak dziewczyny pisały lekarz powinien się bardziej nagimnastykować 😒 czekam na Twoje połówkowe bo jestem bardzo ciekawa czy moje przeczucia się sprawdzą 🙊
Teraz jestem te, u rodzicow w malej miejscowosci i juz nawet mi sie nie chce jezdzic na kolejne wizyty, wytrzymam do tego 15 czy tam 23, na ktoryms musza to w koncu stwierdzic przeciez... -
Rosalie wrote:Niestety, bylam juz w roznych placowkach i wszedzie wyglada to podobnie... nie da sie tez umowic na wizyte w ciagu 2-3 tygodni, wszystko zajete (ja tylko do kobiet chodze)
Teraz jestem te, u rodzicow w malej miejscowosci i juz nawet mi sie nie chce jezdzic na kolejne wizyty, wytrzymam do tego 15 czy tam 23, na ktoryms musza to w koncu stwierdzic przeciez...Rosalie lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
nick nieaktualnyJa wczoraj miałam zły humor i jeszcze mnie brzuch trochę bolał.
Dziewczyny ładnie działacie z imionami dla bobasków 🙂 Super 🙂
Mi to się dziś spać chce, a dzisiaj mam dużo zajęć bo jutro czeka mnie wesele. Jakieś ostatnie zakupy, pakowanie się, ogarnianie się. Szczerze to nie wiem jak ja wytrzymam do końca wesela, a muszę wytrzymać. -
Belie wrote:Jestem w szoku dziewczyny, że tak słabo jest w tym luxmedzie ☹️ naprawdę słaby sprzęt mają.
Rosalie pokażesz kociaczki?
Nie mam za wiele zdjec, bo sa pod lozkiem i tam matce najbezpieczniej, wyciagam tylko na wazenie i jednego pilnuje przy cycuwariancja, Dip88, Ves, Eve lubią tę wiadomość
-
Hej, melduje się po wczorajszej mini wizycie, był tylko szybki podgląd co u bobo (lek sprawdziła serduszko, szyjkę, crl). Wszystko ok, ale przez to, że to był tylko szybki podgląd, nadal nie wiem kto mieszka w brzuszku. Kolejne usg to już połówkowe, więc pewnie wtedy się dowiem. Połówkowe 4.10. Jeny jak czas zasuwaaaaa....
No i mam kalafior level hard - jestem umówiona do lekarza na nfz jakoś za 2 tyg - żeby na kasę chorych zrobić usg piersi i cytologię, place składki więc pomyślałam że mogę mieć coś za free. I zapomniałam o tym i wczoraj zrobiłam usg piersi u mojej prowadzącej za gruby hajs 😬🙈
Alis, współczuję sytuacji i nerwów. Tak jak pisze Nunkala musisz to przetrawić, Jestes młoda więc spokojnie wrócisz na rynek pracy z nową energia. Ja bardzo wierzę w karmę.
Dziewczyny, gratki udanych wizyt 😀 Rosalie, mimo wszystko cieszę się, że u Twojego bobasa wszystko ok, a że nie wiadomo kto tam mieszka... No coz nie ma opcji że się nie dowiesz prędzej czy później 😉
Ja mam jakiś szalony czas teraz. W poniedziałek wylatujemy do Grecji. Bardzo się cieszę, ale my jak zawsze wszystko na ostatnią chwilę. W pracy jestem do tyłu z robota, z pakowaniem w proszku... Wszystko w niedoczasie.
A i chyba Martyna polecała spodnie ciążowe z mango, takie bez panelu ma brzuch a z gumkami po bokach. Właśnie odebrałam i są świetne, odzyskałam komfort zycia🥰 warte swojej ceny, jak coś to polecam!Alis96 lubi tę wiadomość
-
Rosalie, może będziesz miała niespodziankę i dopiero przy porodzie poznasz płeć, ale by było 🙈
jakie kociakiii! W życiu tak malutkich nie widziałam 🥺
Wariancja, tak, ja pisałam o tych spodniach! Właśnie tez chce je zakupić, ale chyba u mnie na Ukrainie nie ma Cieszę się ze fajne!
Ja dziś oddałam mocz do badania, bo poprzedni wyszedł kiepsko, ale dziś przeczytałam artykuł mamyginekolog i zrobiłam jak ona przykazała. Ciekawa jestem czy będzie różnica w wynikach25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Martyna33 wrote:Rosalie, może będziesz miała niespodziankę i dopiero przy porodzie poznasz płeć, ale by było 🙈
jakie kociakiii! W życiu tak malutkich nie widziałam 🥺
Wariancja, tak, ja pisałam o tych spodniach! Właśnie tez chce je zakupić, ale chyba u mnie na Ukrainie nie ma Cieszę się ze fajne!
Ja dziś oddałam mocz do badania, bo poprzedni wyszedł kiepsko, ale dziś przeczytałam artykuł mamyginekolog i zrobiłam jak ona przykazała. Ciekawa jestem czy będzie różnica w wynikach -
Rosalie, absolutnie nie życzę! Tak zrób i napewno poznasz płeć
Ja tez w domu śmigam w legginsach. Lubię tez sukienkę hoodie z H&M , zakładasz i idziesz 😃 wersja na zimno- ta sukienka plus legginsyBelie lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyJa kupiłąm sobie rajstopy ciążowe i mam nadzieję, że będą tak samo wygodne jak spodnie ciążowe.
Ja nie lubię rajstop, bo zawsze mnie cisną w talii, nie wiem dlaczego tak jest.
A co do płci to ja nawet słyszałam opinię, zeby nie nastawiać się na płeć, którą podają przed połówkowymi -
Rosalie ja to samo - na połówkowych muszą już podać na bank😋
Ja latam w tym co zawsze - jeszcze 🤣 ale też już się rozglądam za czymś dedykowanym ciąży.
Super info o szczepieniu, akurat miałam zacząć szukać gdzie zrobić, a tu takie info! Ja skorzystam. A za kilka miesięcy krztusiec. Pytałam swojej prowadzącej i też zaleca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2021, 11:44
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️