W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem już jestem! Przepraszam, że dopiero teraz, ale zaraz po badaniu poszliśmy do niedalekiej restauracji w piwnicy i nie mogłam napisać nawet zdania przez brak zasięgu... 🙃 Potem zakupy, paczkomaty i jestem już ogarnięta! Dopiero przyjrzałam się bliżej pamiątkom z dzisiejszej wizyty (zdjęciom) 😁😁
Ostatecznie stanęło na godzinie... Nawet dzidzia zaczęła kopać jakby w oznace buntu 😋- albo położna coś lekarzowi szepnęła albo usłyszał moje zabójcze powoli myśli 🤣🤣🤣hahaha
Wybaczam mu to czekanie, bo otrzymałam dobre wieści 🥰 i był naprawdę miły podczas badania. Trwało chyba niecałe 20 min!😲 Spodziewałam się więcej, ale chyba dziecko nie było tak źle ułożone - wcześniejszy snickers chyba dał radę 😋
A teraz do rzeczy...
W końcu to usłyszałam - zdrowy chłopiec 😊 wszystko prawidłowo - lekarz nie miał się do czego przyczepić. Waży 339g 😅 i w sumie chyba nic więcej do szczęścia mi nie trzeba 🥰
Zaraz wrzucam kilka fotek😉nulka_23, Rosalie, Alis96, Papierowka, Kasiekkk, wariancja, Eve, Caro, Dip88 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
5.2020 - 8tc - puste jajo
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
MTHFR A1298C i C677T heterozygotyczny
TSH, Glikemia, PRG, Immunofenotyp ✔️
💊Pregna Plus, Pregna DHA, Acard, Neoparin, Sorbifer
-
nulka_23, Rosalie, Alis96, Kasiekkk, wariancja, kalcia64, Eve, Caro, Dip88 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
-
Gratulacje!! No to kolejny chlopak do naszej kolekcji 😍 piekne zdjecia! Naczekalas sie biedna, ale sytuacja bardzo podobna do mojej. Najwazniejsze, ze wizyta udana, a i wizyty w restauracji to zazdroszcze! 😍
Kurcze u mnie mala dzis tez malo aktywna, pukam do niej, ale poki co zero reakcji 🤷🏼♀️ mam nadzieje, ze cos tam pokopie zanim zasne, zebym sie nie martwila. Chociaz dzisiaj akurat mialam bardzo aktywny dzien, moze dlatego taka spokojna 🤔 -
Martyna33 wrote:Kalcia, jaki bujaczek wybrałaś ?
Rosalie, polubiłam za stylowe opierdzielanie na kanapie 🤣 Uwielbiam kapcie, dresiki, piżamki i ciepłe wełniane skarpetki, nikt tego nie widzi ale mi jest w tym tak dobrze i milusio ze nie szkoda kasy ☺️
AnnWer, super wieści ☺️
Ves, czekamy na relacje!
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Teraz ja Was nadrobiłam 😉
Annwer gratulacje z wizyty dobrze że wszystko w porządku - również dołączam do grona z chłopakami 😉
Nulka też myślę jak dziewczyny, że dzidzia czasem musi się polenić jak my (wydaje mi się że czasem też ruchów może nie czujemy jak jesteśmy aktywne, a są one nieraz delikatniejsze? 🤔) także ważne żeby się co jakiś czas odzywało dzieciątko 🙂 super ze masz pozwolenie - to start na wiosnę 😁 i się zacznie działanie aktywniejsze 😏
Kasiek słyszałam właśnie od znajomej - nie w ciąży- że ta piłka jest mega na kręgosłup i bardzo poleca ogólnie🙂
Rosalie zazdroszczę trochę tych dziewczęcych ciuszków! Znalazłam nkedawno śliczną kiecuszke i czekałam do dzis na werdykt czy ją kupować czy nie 🤣 i niestety nie jest mi dane, ale jest piękna...
Ja jutro będę przymierzać ubrania ciążowe które zamówiłam. Dziś robiłam generalny przegląd połowy szafy (jutro 2 połowa) i mam pogląd w ile się mieszczę, jest lepiej niż myślałam, ale też duży brzuch jeszcze przede mną i pewnie coś dokupię. Dobrze że kupiłam spodnie bo już tylko w 1 swoje się mieszczę 😱
Zamówiłam też płaszczyk przejściowy za 6 dyszek😅 i akurat, bo w swój już się opinam a nigdy nie był obcisły 🙃 aha i kurtkę zimową z Ali za stówkę wydaje mi się że tanio- najwyżej zwrócę jak nie będzie pasować a przyjdzie dopiero za 5 tygodni także do tego czasu coś urosnę🤣🤣Dip88 lubi tę wiadomość
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
-
nick nieaktualnyVes, przede wszystkim gratuluję chłopca ❤️ Cieszę się, że ostatecznie masz pozytywne odczucia po wizycie 😊 Podrzucisz linka do kurtki?
No właśnie mąż też już na niej szalał, rany jak ja mu zazdroszczę tej zwinności. Dopiero jak wygłupialiśmy się razem, to zauważyłam, jakie moje ruchy są obecnie pokraczne i powolne 😕 -
Ves, gratuluję zdrowego chłopca 🥰 sukieneczka musi zaczekać 😉 ale fakt słodka
Czy to oznacza ze z dziewczyn udzielajacych sie na tym watku tylko ja i Papierowka nie wiemy kto mieszka w brzuchu?
Heh, pilka to swietna inwestycja, teraz wspomaga prace mieśni i porod, a po porodzie usypianie bobasa 😅 wielofunkcyjny gadzet🤪Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 😊 dziwne uczucie wiedzieć że to chłopiec 😅 trzeba porządnie pomyśleć nad imieniem 🤔
Kurtka zimowa
https://pl.aliexpress.com/item/32920571513.html
Na zdjęciach zawsze wyglądają ładniej... Może nie będzie aż taka zła 😉
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
-
Ves Gratuluję Synka 💙 Szkoda, że musiałaś tyle czekać na wizytę, ale najważniejsze, że Maluszek zdrowo rośnie 🙃 Powiem Ci, że ja na H&M też miałam w ulubionych odłożonych kilka pięknych dziewczęcych ciuszków, no ale jak okazało się, że to chłopak to musiałby iść out 😄 W ogóle to jak ktoś do mnie mówi "ooo, będzie Synek", "Synek Mamusi" - to jednak do mnie to jeszcze nie dochodzi 🤭 Chyba dopiero jak zacznę zamawiać, że niebieskie ciuszki to zacznę wierzyć. Czekam grzecznie jeszcze do połówkowych, a potem myślę, że i w końcu powiemy Małej o ciąży i zaczniemy ruszać z wyprawką 💙❤️
W ogóle jeżeli byście się rozglądały za bujaczkami to rzućcie sobie okiem na Tiny Love Wielkofunkcyjny 3w1 - bujaczek, leżaczek, łóżeczko. Kupiliśmy przy Małej z wielu poleceń i naprawdę ja sama uważam go za petardę 😄 Baaardzo przydatny.
Eve kciuki za wizytę 🙂✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 07:17
Eve, Ves lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
wariancja wrote:Ves, gratuluję zdrowego chłopca 🥰 sukieneczka musi zaczekać 😉 ale fakt słodka
Czy to oznacza ze z dziewczyn udzielajacych sie na tym watku tylko ja i Papierowka nie wiemy kto mieszka w brzuchu?
Heh, pilka to swietna inwestycja, teraz wspomaga prace mieśni i porod, a po porodzie usypianie bobasa 😅 wielofunkcyjny gadzet🤪
Piłkę do ćwiczeń mam już gotową, ale w mieszkaniu mam wszytko i nic, więc czekają mnie na początku porządki a później pompowanie piłki :pwariancja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWariancja, na to nie wpadłam, że później można dziecko na niej usypiać, ale to sprytne 😁
Ves, naprawdę spoko wygląda ta kurtka na zdjęciach! Ja chyba ten kupię https://www.bonprix.pl/style/plaszcz-ciazowy-z-kapturem-z-regulacja-obwodu-337276910/
Nie jest to stricte zimowy płaszcz, ale u nas grudzień / styczeń to i tak takie mało zimowe są, może i w tym roku tak będzie.
Eve, samych dobrych wieści na wizycie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 07:41
Eve, Ves, wariancja lubią tę wiadomość
-
Eve kciuki ✊✊ oby nie było opóźnień 😉
Kalcia laktator faktycznie wygląda super😊
Kasiek bardzo ładny ten płaszcz. Nawet jeśli nie jest bardzo ciepły zawsze możesz ubrać się na cebulkę jak będzie potrzeba 🙂
Caro do mnie to dochodzi na razie że dziecko, a że chłopiec to tylko zaczęłam myśleć nad imieniem, więc na razie nie robi mi to żadnej różnicy, bo rzeczy kupuję neutralne... Czy to dziwne? 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 08:23
Eve lubi tę wiadomość
Starania od 8.2019
12.2019 - cb
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny
-
Eve trzymam kciuki ✊
Ves gratuluje synka 🥰🥰 Też miałam dodane do ulubionych ubranka dla dziewczynek zanim poznałam płeć, a tu psikus 😂😂
Dziewczyny a ja od tej wizyty u fizjo robię te ćwiczenia i ból biodra chyba przechodzi powoli, boli mniej, ale za to po nich boli mnie mocniej spojenie, momentami aż jakby piekło i paliło 🤦🏼♀️ Masakra, w poniedziałek idę znowu i niech coś wymyśli, bo chyba już wole ból biodra który jest znośny niż spojenia 🙈Ves lubi tę wiadomość
-
Dip współczuję tych bóli, bardzo uprzykrzają życie 😔... Ja miałam do tej pory tylko raz ból krocza taki rozwrywajacy kilka dni temu ... Przez kilka godzin i mam nadzieję że nie wróci 😋Starania od 8.2019
12.2019 - cb
11.2020 - cb
28.06.21 - 💓
3-5.2021 Aromek 2x1
Od 5.2021 Neoparin 1x1
Kariotypy ✔️
🧖♀️
PAI-1 heterozygotyczny