W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Martyna33 wrote:A ile ma ta twoja szyjka? Podobno jeśli 16-25 tc jest ponad 2,5 to jest spoko, twoja ma mniej?👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve wrote:Na tą chwilę ma 26 mm więc jak najbardziej jest ok ale skróciła się od ostatniej wizyty a ja miałam problemy,wiec ze względu na to mam uważać , bo jest tak na granicy. Kontrola za 2 tygodnie, może się zatrzyma.
Rozumiem! Faktycznie szału nie ma i trzeba kontrolować 👌 trzymam kciuki żeby się wydłużyła 🙏🏼Eve lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Ja jeszcze przed staraniami odkupilam od znajomej bo wystawiła, czy będę używać? Jej nie robił fałszywych alarmów. Na pewno też zależy jakie jest dziecko, bo jak będzie mi się co chwilę w nocy zrywać (jakieś kołki tfu tfu) to nie będę włączać bo zaspana zapomnę wyłączyć i będzie syrena. Póki co pożyczyłam siostrze ale narazie nie zamontowała.
Malutka jest cudowna, jednak siostry to siostry, jak swoje, u koleżanki miałam inaczej. Trzymałam ciągle mała i ja grzalam 😃 nawet nakarmilam butla (siostra ma mało pokarmu póki co).
Wrzucam zdjęcie ale nie cytujcie bo usunę później
Ostatnio ścięłam włosy i dziś nie wyglądają, ale jest dzidzia to reszta nieważna 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2021, 11:24
Dip88, Papierowka, Eve, nulka_23, Rosalie, wariancja, Caro, Kasiekkk, Ves lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny możliwe żeby opryszczka zrobiła się na kości policzkowej ?? 🙈
Przed wczoraj przed spaniem swędziało mnie tam i ciągle się drapałam, chwile potem wyskoczyła mi tam jakby krostka 🤔 Wczoraj rano wstałam i było w tym miejscu kilka drobnych, dalej swędziało, ale nie zwracałam uwagi. Dopiero teraz przy kąpieli skojarzyłam, że to może być opryszczyka, bo zrobiły się troszkę większe, zaczęły już boleć i musiałam omijać to miejsce, przy dotykaniu też boli jakby to rana jakaś była i dopiero zajarzyłam, że tak samo miałam jak miałam przy ustach 🤦🏼♀️ I po kąpieli jak zaczęłam w lusterku to oglądać to zobaczyłam, że trochę wypełnione są płynem.
Jutro jeszcze zapytam położnej, ale tak mi się wydaje 🤷🏻♀️
-
Eve trzymam kciuki i niech szyjka ładnie Ci się trzyma i wydłuża. Mam nadzieje, że interwencja lekarza nie będzie potrzebna ✊
AnnWer piękny widok 🥰🥰🥰Eve lubi tę wiadomość
-
Martyna,Dipp dziękuję oby tak było. A Mała niech siedzi tam sobie grzecznie do stycznia.
AnnaWer jaka cudowna dzidzia.
Dipp mozliwe żeby się zrobiła na policzku,niestety. A może coś Cię tam ugryzło albo jakiś podstrony syf się zbudował?👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve raczej nie, bo teraz to jest kilka takich drobnych bąbelków 🤷🏻♀️ Dalej trochę swędzi, ale nie ma opcji żeby się podrapać, bo wtedy to uczucie mogłabym porównać do tarcia raną po betonie 🙈 Może trochę przesadziłam teraz, no ale boli 😂
Wrzucę wam zdjęcie, bo póki co to nie wygląda strasznie 🙈🤣🤣 Trochę nie wyraźne i nie widać, że są jakby wypełnione płynem 🤷🏻♀️
-
Dip mi to się kojarzy z takimi pryszczykami co się czasem robią w miejscu gdzie się pocisz, co jak się te wodę pozbędzie to zasychają (może gdzieś takiego miałaś, rozdrapalas i się przeniosło?). Może jakiś nowy krem czy puder uzylas? Na opryszczkę to mi nie wygląda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2021, 21:48
-
Co by nie było za spokojnie w tej ciąży, to dzisiaj byłam u tego kardiologa i EKG wyszło kiepsko, jakieś zaburzenia komorowe i jutro mam zgłosić się na oddział kardiologiczny, gdzie muszę zostać przed kilka dni a obserwacji.. jestem załamana. Już nie wiem czy mam płakać czy się śmiać z tego wszystkiego.. dopiero co wyszła z psychicznego dna przez tego krwiaka, a tu kolejna kłoda pod nogi.. mam nadzieję, że nic niepokojącego nie wyjdzie.. Nigdy nie miałam problemów z sercem, żadnych arytmii itp.. nie wiem skąd to się wzięło.. 😓😓początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dziewczyny obyście miały racje 😂😂 Choć boli to i wygląda prawie tak samo jak miałam przy ustach na brodzie kiedyś 🤦🏼♀️
Caro przykro mi, że znów doszły ci kolejne zmartwienia 🥺 Mam nadzieje, że mimo wszystko będzie dobrze. Trzymam za was mocno kciuki ✊ -
nick nieaktualnyDip, pewnie teoretycznie możliwa jest opryszczka na policzku, ale nie wiem, czy wtedy nie wysypałoby Cię i dookoła ust i pod nosem no i szczerze policzek to mało typowe miejsce, zwłaszcza tak wysoko. Mnie to wygląda na pokrzywkę, reakcję alergiczną na podrażnionej skórze. Miałam takie kiedyś na dłoniach
-
Caro, bardzo dobrze ze Cię położą i skontrolują, tak na wszelki wypadek. Napewno się okaże ze wszystko jest ok! A w ogóle dlaczego miałaś skierowanie do kardiologa ?🧐 miałaś jakieś objawy czy coś ?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 dostałam skierowanie od gina, bo już od dłuższego czasu czułam duszności (tłumaczyłam to astma i tym, że leżę, że kondycja mi spadła) i kołatania serca, które w ostatnim czasie tak się nasiliły, że już mu o tym powiedziałam. Dotychczas myślałam, że pewnie leżę, organizm przepompowuje więcej krwi i to od tego. Ns szczęście udało się umówić wizytę na drugi dzień, a kardiolog wyskakuje mi ze skierowaniem do szpitala.. myślałam, że się w domu zapłacze.. będę tęsknić za Małą.. jeszcze on mówił jakieś rzeczy, że jak wykażą coś niebezpieczne to ciąże będzie trzeba wcześniej rozwiązać, ale ja już byłam w takim szoku, że nawet nie dopytywałam co i jak, miałam ochotę wyjść z tego gabinetu i przytulić się do Małża.. tak bardzo pragnę tego dziecka, a takie przeszkody rzuca Nam los..
nulka też mu to tłumaczyłam. Że to napewno przez kumulację stresu, że ja jestem pewna, że mam nerwicę, a on że mu to Narazie wygląda na zaburzenia pracy serca i trzeba się tym zająć..
Kiepsko spałam. Wykąpie się, spróbuję coś zjeść i ok 10 mam przyjechać do szpitala. Dobrze, że akurat (po 15latach) otworzyli w naszym mieście nowo wybudowanym szpital i kardiologia jest na parterze, a ginekologia dwa piętra wyżej. Jednak ten krwiak co dopiero się wchłonął, boję się też, żeby przez stres nic się nie podziało. Próbuje nad sobą panować, ale jest to strasznie trudne "nie myśleć". Trzymajcie kciuki.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)