W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
No, bede walczyc, ja juz mojemu zapowiedzialam, ze bedziemy chodzic tam max raz w miesiacu, bedzie miala za swoje. Jakby byla normalna to wiadomo, ze chodziloby sie czesciej itp
Bedzie okazja to jej nagadam, bo wiem, ze on tego nigdy nie zrobi, ale ja siebie i swojego dziecka bede bronicNunakala lubi tę wiadomość
-
Mysle, ze nie bedziemy z nami zle 😅
Moja mama jest np normalna wg mnie, jasne, ma swoje jakies rozne dziwne zachowania, ktore czasem mnie smiesza, a czasem zloszcza, ale szanuje nasze decyzje i sie nie wtraca.
Np zdecydowalismy sie kupic mieszkanie we wro, wiec wydatek ogromny, kredyt itp, moi jedynie co, to zebysmy sobie dobrze przeliczyli, czy nas stac. A mojego chlopaka mama? Przez kilka msc trula dupe o domach, blizniakach pod wro, ze ogrodek, ze spokoj ble ble ble, nawet zadzwonila do mojej mamy! Ze my zle wybieramy, a w zyciu sie na oczy nie widzialy, jak to uslyszalam, to bylam zazenowana, powaznie. Na szczescie moja mama zaraz jej tam dosadzila, ze to nasze zycie i nasze decyzje, bylam z niej dumna 😎
Wiec da sie byc normalna mama 😃 -
Osama ja wierze, że wszystko jest dobrze, Pappa lubi często tak straszyć. A ta nóżka jest boska 😍
Nulka śliczne ubranka ☺️ A 62 założysz szybciej niż ci się wydaje 😉Osama lubi tę wiadomość
-
My się śmiejemy ze starym ze 18 lat i wypad z chaty 😂😂😂 a na poważnie to jestem taka osoba która nie zapomina jak wół cielęciem był. Nie będę się mieszać ale jak trzeba będę służyć radą. Każdy ma prawo uczyć się na własnych błędach. Moja mama mnie tego nauczyła i tak tez będę się starać robić z moimi dziećmi. Mój mąż to na bank się nie bd mieszał hahah on jest zawsze neutralny 😅😂😂😂
Mój teść pieprzył jak kupowaliśmy mieszkanie, ze drogo bla bla bla a jak za pół roku poszły mieszkania w górę to chwalił bas za decyzje. Jak sprzedaliśmy to biadolili, ze tyle wlozylismy a mieszkanie poszło z dużym zyskiem. Oni to by najchętniej siedzieli w jednej pracy 25 lat i w jednym domu całe życie. Czasy się zmieniły 😃 moja teściowa to na bank ma pretensje ze ja poszłam na drugie studia a dziecko wysłałam do żłobka a mój mąż równo ze Mna wychowuje dziecko, ma swoje obowiązki a ja swoje. Żwawsze jak u nich jesteśmy to gada ze biedne dziecko a on ma wszystko 😂 albo lituje się, że mąż go ciagle sam kąpie. Bo ona zawsze miała tylko jego na 1 miejscu, a mąż się nie liczył. Ja tak nie mam. Dbam o siebie i swoj rozwój, z mężem jesteśmy dla siebie najważniejsi i chciałabym żeby tego nauczył się mój syn. Szanowania żony i stawiania jej na 1 miejscu🤗 mój mąż ma podobne podejście do życia. A niestety niekorzy nie rozumieją , że ktoś może inaczej kochamy nasze dziecko ale tez kochamy siebie. O związek trzeba dbać, bo dzieci kiedyś pójdą na swoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2021, 17:45
Rosalie, AnnWer, Dip88, Belie, Axon lubią tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Rosalie wrote:No, bede walczyc, ja juz mojemu zapowiedzialam, ze bedziemy chodzic tam max raz w miesiacu, bedzie miala za swoje. Jakby byla normalna to wiadomo, ze chodziloby sie czesciej itp
Bedzie okazja to jej nagadam, bo wiem, ze on tego nigdy nie zrobi, ale ja siebie i swojego dziecka bede bronic8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Dip88 wrote:A 62 założysz szybciej niż ci się wydaje 😉
Albo będzie nosić bardzo długo 😅 Moja córka należy do chudzinek. Spodnie jeansowe z H&M nosi już kolejny rok - rozmiar 68 😅
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Bardzo ladnie to ujelas, zgadzam sie w 100 procentach! Tylko jeszcze jak to chlopu wyjasnic 😂 my akurat dwa straszne uparciuchy, wiec spotkac sie nam gdzies w pol drogi jest ciezko, ale pracujemy nad tym caly czas. Gdyby sie tylko nie wtracali ci, ktorzy nie powinni 😅
Nunakala lubi tę wiadomość
-
Tak ciężko mi się wczuć w wasze problemy z teściami, naprawdę ciężko zrozumieć ze ludzie mogą tacy być…
Ja teściową poznałam po roku spotykania z M i nawet nie zdążylysmy sie dobrze poznać, zmarła na raka… bardzo fajna była kobieta, nie wiem jak by wyglądała nasza relacja ale myśle ze nieźle.
Z kolei teść zmarł w kwietniu bieżącego roku, także poznaliśmy się bliżej i naprawdę się lubiliśmy.
Smutno mi ze dziecko nie pozna dziadków… a moi rodzice mieszkają ponad 4000 km od nas.
Także tak, ja się nie ma, to się docenia 🙏🏼Nunakala lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Caro wrote:Albo będzie nosić bardzo długo 😅 Moja córka należy do chudzinek. Spodnie jeansowe z H&M nosi już kolejny rok - rozmiar 68 😅
-
Dip88 wrote:Seriooo??? 😱😱😱 Mój 2,5 latek z h&m nosi ubrania już w rozmiarze 110 🙈 Ale on wysoki po tacie jest, rośnie jak na drożdżach 🤷🏻♀️
Serio 😅 bluzki ma od 92 do 110, bo lubię jak ma luźniejsze. Ale znaleźć dobre spodenki to jakaś abstrakcja. Latem ciut łatwiej, ale przy długich gorzej, bo albo dobre w pasie, a krótkie, ale dobre na długość, a w pasie tragedia.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyNo niektóre dzieci to mają 62 praktycznie na sam start 😁 a inne trochę później ☺️
Kurcze ale macie "przeboje" z tymi tesciowymi. Ja to naprawdę nie mogę narzekać na moją, chociaż oficjalnie będzie nią dopiero we wrześniu ☺️ Znamy się długo,więc już raczej nic się nie zmieni. 🙂 -
nick nieaktualny