W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasienka22 wrote:Ja wchodziłam na fioletowa cześć forum, i tam w ustawienia i społeczności 🙂
-
nulka_23 wrote:Rosalie, i jak?
Rosalie lubi tę wiadomość
-
https://ibb.co/K0TQ8h3
Dziewczyny! Wizyta rewelacja, sorki, ze tak pozno, ale musialam cos zjesc, bo bym zeszla chyba!
Dzidzia 2,6 cm, machala raczkami i nozkami jak szalona!! Serduszko bije 130/min i wszystko jest w najlepszym porzadku! 😍 w koncu moge spac spokojnie i czekac na usg pierwszego trymestru! Nawet nie wiecie jak odetchnelam z ulga!
I przez brzuch tez wylapala, wiec chlopak mogl w koncu zobaczyc dzidzie na zywo!! 😍Kasiekkk, nulka_23, Kasienka22, Eve, Osama, Caro, AnnWer, Belie, Axon, Dip88, MałaMi*, Selena, Marcelq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRany, jak ja zazdroszczę Wam wszystkim, które już widziałyście, jak się ruszają Wasze malenstwa! No naprawdę, bardziej nie mogę doczekać się tego widoku, niż poznania płci.
Błagam maleństwo, nie śpij podczas badania 🙏 Chociaż... Jak pójdzie w mamę, to na pewno będzie spać 😂😂😂Rosalie, Axon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Rosalie, super wieści i fajnie, że chłopak mógł też zobaczyć tak szybko. Przestał teraz mówić, że wcale nie jesteś w ciąży? 😁 Jak zareagował?
No, dotarlo chyba w koncu! Ogolnie mial ucieszony glos, jak lekarka do niego gadala, a potem jak szlismy do domu, to pytam, jak wrazenia, a on taki podekscytowany, ze 'ale serduszko fajnie bilo i tak szybko!', wiec powoli mysle, ze dotrze i bedzie tylko lepiej ☺ kazal sie umawiac na kolejna wizyte, zebym sie czula zaopiekowana i otoczona najlepsza opieka ❤AnnWer, Axon, Dip88, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk wrote:Rany, jak ja zazdroszczę Wam wszystkim, które już widziałyście, jak się ruszają Wasze malenstwa! No naprawdę, bardziej nie mogę doczekać się tego widoku, niż poznania płci.
Błagam maleństwo, nie śpij podczas badania 🙏 Chociaż... Jak pójdzie w mamę, to na pewno będzie spać 😂😂😂 -
nick nieaktualnyRosalie fajnie że jesteś zadowolona z wizyty ☺️
Kasiekk ja nie jestem zbyt szalona, a moje dziecko fikało jak szalone na tym USG 😁😂 ale to naprawdę jest fajny widok☺️ To jest dla mnie jeszcze coś nie do wyobrażenia, że mały człowiek we mnie rośnie. ❤️🥰Rosalie, Dip88, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Dostosowalam sobie suwaczek do malucha i danych z wizyty i teraz juz mi sie super pokrywa wszystko z terminem porodu itp, musialam sie cofnac o 2 dni. Przeanalizowalam tez sobie ponownie wykres i chyba jednak zaszlam 2 dni pozniej niz wskazywala apka 😅 taka ciekawostka dla mnie samej 🙈 calkiem inaczej sie patrzy na wykres jak sie wie kiedy pyklo 😂
Dip88, Belie, Iskra444 lubią tę wiadomość
-
Rosalie super wieści i cudowne maleństwo ❤️ Fajnie, że razem byliście na usg 😊
Kasiekkk dzidzia napewno jak coś się obudzi na prenatalnych, zazwyczaj głowica od usg je wybudza 😉 U mnie to wyglądało tak: chwile fikało,potem dosłownie 2 sek i śpi, za chwile znów fikało i znów śpi 😂😂 Nie dali dziecku pospać 🤣Rosalie, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Dip88 wrote:Rosalie super wieści i cudowne maleństwo ❤️ Fajnie, że razem byliście na usg 😊
Kasiekkk dzidzia napewno jak coś się obudzi na prenatalnych, zazwyczaj głowica od usg je wybudza 😉 U mnie to wyglądało tak: chwile fikało,potem dosłownie 2 sek i śpi, za chwile znów fikało i znów śpi 😂😂 Nie dali dziecku pospać 🤣
Tak, fajnie, ze zobaczyl, dla faceta to wtedy sie robi bardziej realne chyba 😀
A to dranie, a mala chciala pospac akurat! 😅Dip88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny