W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rosalie wrote:O matko, jestem w glebokim szoku!
Szefowa zaproponowala mi przejscie na czas nieokreslony i powrot do pracy po odchowaniu dziecka! 😲
Ogolnie byla w duzym szoku, ale pogratulowala i byla mila, wiec cisnienie juz zeszlo! Uff... 🥰Rosalie lubi tę wiadomość
-
Rosalie świetna szefowa 😁😁😁
Martyna super wyniki
A ja zaczynam stresu pt to się nie uda, za dobrze się czuje 😂 mam tylko zadyszkę i pobolewa mnie brzuchRosalie lubi tę wiadomość
-
Martyna 😅 Ty to taki nasz bidulek, najciezszy przypadek 🥺
Iskra nie boj, tez tak myslalam, a zaraz tu padne od zgagi, mdlosci, glodu i wszystkiego na raz! Poza tym nastawienie ma ogromne znaczenie! Jak tylko zaczynam myslec, ze sie nie uda, ze poronie, to w duchu krzycze na siebie i wizualizuje siebie w wyzszej ciazy albo juz z dzidzia, zeby nie przyciagac nieszczesc. Jest octym ksiazka, a teraz nawet film na netflixie - the secret, czy jakos tak. Powiem Wam, ze uwazam, ze jest sporo prawdy w tej teorii moim zdaniem! Faktycznie im lepiej mysle tym lepsze rzeczy przyciagam, a im gorzej tym gorzej sie dzieje. Moze troche to naciagane czy co, ale skoro dziala, to niech tak sie to toczy dalej 😅 a film polecam, relaksujacy i przyjemnyDip88 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:To teraz mam zagwozdkę. To moja Pappa, wyniki są dobre czy złe? Porównuję z Martyna i wychodzi że u mnie jest dużo większe prawdopodobieństwo
https://ibb.co/Zh9xvyW -
nulka_23 wrote:To teraz mam zagwozdkę. To moja Pappa, wyniki są dobre czy złe? Porównuję z Martyna i wychodzi że u mnie jest dużo większe prawdopodobieństwo
https://ibb.co/Zh9xvyW
Ej kochana, pappa każdemu wyjdzie inna! Masz inną betę, inne dane usg, inny wiek. Co nie znaczy ze Twoja pappa jest zła 😘 nie przejmujemy się tymDip88 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Iskra a ty odgoń te czarne myśli i ciesz się tą małą kruszynką która ci właśnie rośnie w brzuszku 😉 Musi być dobrze ❤️
-
A to ma jakieś przedziały? Im dłużej czytam tym jestem głupsza 😂 wczoraj doszłam do wniosku że jest dobrze a dziś już sama nie wiem. W poniedziałek mam wizyte więc się dowiem po prostu od doktor
Iskra, mam wrażenie że takie czarne myśli miała każda z nas. Niestety to wieczna walka z odganianiem ich -
nulka_23 wrote:A to ma jakieś przedziały? Im dłużej czytam tym jestem głupsza 😂 wczoraj doszłam do wniosku że jest dobrze a dziś już sama nie wiem. W poniedziałek mam wizyte więc się dowiem po prostu od doktor
Iskra, mam wrażenie że takie czarne myśli miała każda z nas. Niestety to wieczna walka z odganianiem ich
Wiesz co napewno wiek ma wpływ, np ja w wieku 23 lat będę miała mniejsze ryzyka statystycznie, niż Ty w wieku X (jeśli jesteś starsza). Dużo rzeczy ma tu wpływ
U Ciebie chyba to wciąż się kwalifikuje jako niskie ryzyka wiec jest ok ☺️Dip88 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Dzieki dziewczyny! No właśnie ja w ciąży z Iskierka już od 4tc umierałam od wiecznych wymiotów wiec teraz mi dziwnie 😁😂😂
Ale racje, od samej owulacji mówię sobie ze jest wszystko w porządku ❤️
W ogóle to Wam powiem, ze z tym testem tez były jaka. Wracam do domu z placu zabaw, jest 10dpo i sobie mówię - zrobię test i wyjdzie (z wieczornego moczu!!!). Ledwo nasikalam już żałowałam, ze zmarnowałam test 😂
Mąż się śmieje ze będzie chłopak, bo on córkę „wyczuł” już od 4dpo mówił ze się udało 😂Eve lubi tę wiadomość
-
Rosalie wrote:O matko, jestem w glebokim szoku!
Szefowa zaproponowala mi przejscie na czas nieokreslony i powrot do pracy po odchowaniu dziecka! 😲
Ogolnie byla w duzym szoku, ale pogratulowala i byla mila, wiec cisnienie juz zeszlo! Uff... 🥰Rosalie lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Nulka, mi wczoraj ta gin powiedziala, ze pesel bardzo miesza w tych wynikach. Dlatego ja nie bylam przekonana, ale chyba zrobimy i jak cos nas i lekarza bedzie martwic to wtedy zrobimy nifty.
Mysle, ze nie masz powodu do zmartwien, nie masz ryzyka rzedu 1:5 czy 1:20, aczkolwiek wiadomo, ze sie czlowiek i tak denerwuje. Nie znam sie za dobrze na wynikach pappy, ale sadze, ze wlasnie kwestia wieku mogla tu duzo namieszac lekarz pewnie w poniedzialek Cie uspokoi -
nick nieaktualny