W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nulka_23 wrote:Martyna, potwierdzam, ja już mam 😁😁
https://zapodaj.net/aa521307c72cf.jpg.html
https://zapodaj.net/d1e9833c96e21.jpg.html
Kasiekkk jesteś moją bohaterka 🦸
Oo ekstra!
Ja się zarejestrowałam jeszcze w bebiclub tam podobni wysyłają termoforki z pestek wiśni 🧐Eve lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Alis96 wrote:Właśnie chyba rozstalam sie z mężem , wczoraj byliśmy na weselu icala jego rodzina na mnie naskoczyla a on z nimi. Plakalam caly czas. Powiedzial ze mnie nie kocha i ma okropnie ze mną.. czuje sie do dupy. Boje sie że przez ten stres i placz starce dzieciątko albo będzie coś nie tak.
😢😢😢😢😢😢Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2021, 11:56
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Alis, powiedział ze Cię nie kocha? To bardzo poważne słowa… dlaczego tak powiedział?
Po tym co pisałaś przed ciążą, ja miałam wrażenie ze u was z mężem nie jest najlepiej, ale może można jeszcze coś poprawic? Może terapia?
Ciężko cokolwiek powiedzieć, jak się nie zna sytuacji… skoro piszesz ze cała rodzina na Ciebie naskoczyła , to wyglada to poważnie..
daj mężowi ochłonąć i porozmawiaj z nim. Taki stres nie jest teraz mile widziany, maz powinien zdawać sobie z tego sprawę…
Skoro Cię nie kocha to dlaczego chciał mieć z Tobą dziecko? Te słowa musiały zostać wypowiedziane w jakiś ogromnych emocjach i oby były nieprawdą🙏🏼
Trzymaj się25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
nulka_23 wrote:Oo o tym nie słyszałam! To się zaraz zarejestruje 😁😁
Tylko oni wysyłają po porodzie, wiec napisałam ze data porodu na dziś 😅😅😅25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Martyna33 wrote:Tylko oni wysyłają po porodzie, wiec napisałam ze data porodu na dziś 😅😅😅
-
nulka_23 wrote:Haha to ja będę tą bardziej cierpliwą i mam wysyłkę po porodzie 😂 nie wpadłam na zmianę daty 😂 ooo ale ostrzegę Cię że na kopercie będzie niemowlak i wielki napis 😂
Mnie nie będzie w Polsce od września wiec musiałam naściemniać 😅😅25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
Alis bardzo mi przykro może jeszcze da się wyjasnic wszystko?
Odebrałam wyniki! 195mlU/ml
HCG podwaja się co 0 dni 23 godzin (23 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 207 mlU/ml (322.4%) (w normie).Rosalie, Eve, nulka_23, AnnWer, Nunakala, MałaMi*, Dip88, Belie, Alis96, Caro lubią tę wiadomość
-
Iskra, pięknie! Umawiaj wizytę na 30 dni po owulacji ☺️
EDIT: aa, ty chyba mówiłaś ze idziesz bardzo szybko, zapomniałam 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2021, 12:25
Alis, tak jak dziewczyny pisaly, musicie porozmawiac powaznie jak opadna emocje. Jak wesele, to pewnie alkohol, Twoj maz pil? Moze to jakies demony alkoholowe, tak czy siak, musicie powaznie porozmawiac i sobie wyjasnic wszystko.
Iskra gratuluje!! 🥳🥳🥳 mowilam, ze bedzie dobrze? 😀Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Iskra super! Zazdroszczę że już masz sprawdzone. Ja narazie opieram się na ciemniejący testach 😂
Dziś mój siedzi na śniadaniu i mówi "...no jasne... Tak jasne jak wyraźny był ten test dzisiaj, że nawet się nie schylalem bo widziałem z góry" a mnie wziął ryk 🙄 i siedzę jem kanapkę i płacze... 😂 No luduu... Ja mam tak na filmikach o zwierzątkach itd, ale tych hormonów teraz jest więcej i już nie wiem 😂
Alis... Bardzo mi przykro... Może tak jak dziewczyny piszą, alkohol, za dużo powiedzianych słów i powiedział coś czego nie chciał powiedzieć? Przecież gdyby Cię nie kochał to czemu świadomie decydowałby się na dziecko? Wiesz my kobiety też czasem potrafimy powiedzieć dużo i wyprowadzić z równowagi (nie mówię że tak było ale może warto przeanalizować co tam się wydarzyło?).Iskra444 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Iskierko, ja byłam w 4+2 i był już 6mm pęcherzyk, więc jak lekarz chce Cię zobaczyć to idź i będziesz już spokojna
-
AnnWer ja bym nie robiła tez przyrostu jakby mi gin nie kazał 😁 ale wczoraj miałam dzień zwątpienia za to dziś same pozytywne myśli
-
Iskra pięknie ❤️ Gratuluje jeszcze raz !!!!!!
Iskra444 lubi tę wiadomość
-
Na sinsay fajne promki i dużo rozmiarów. Zamówiłam trochę bodziakow na próbę, podobno jakość całkiem fajna
Dip88, Nunakala lubią tę wiadomość
Martyna33 wrote:Alis, powiedział ze Cię nie kocha? To bardzo poważne słowa… dlaczego tak powiedział?
Po tym co pisałaś przed ciążą, ja miałam wrażenie ze u was z mężem nie jest najlepiej, ale może można jeszcze coś poprawic? Może terapia?
Ciężko cokolwiek powiedzieć, jak się nie zna sytuacji… skoro piszesz ze cała rodzina na Ciebie naskoczyła , to wyglada to poważnie..
daj mężowi ochłonąć i porozmawiaj z nim. Taki stres nie jest teraz mile widziany, maz powinien zdawać sobie z tego sprawę…
Skoro Cię nie kocha to dlaczego chciał mieć z Tobą dziecko? Te słowa musiały zostać wypowiedziane w jakiś ogromnych emocjach i oby były nieprawdą🙏🏼
Trzymaj się
Cala jego rodzina od poczatku mnie nienawidzi.
Czemu uważasz że u nas było wcześniej nie najlepiej ? bylo ok. Tylko jego ciągle nie ma . Nie mam na to wpływu i na jego rodzine tez nie mam
Wczoraj bylo ok ha początku świetnie się bawiliśmy. Ale potem odplynal i zostawil mnie bylam totalnie sama. A jak poszedł łapać muche to peklam poplalakam sie. A cala jego rodzina na mnie naskoczyla bo jestem nienormalna i to od dawna ich irytuje ja bo nic mi niby nie pasuje. A co mialo mi pasowac jak bylam z dala od domu i maz mial mnie gleboko gdzieś i nie mialam nawet z kim pogadać.