W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa bardziej przypuszczam, że chodziło o gazy, bo się najadłam jogurtu przy nietolerancji laktozy i czułam po drodze jak mi brzuch z minuty na minutę rośnie.
No nieważne, lekarz był suepr miły, na połówkowe też bardzo chętnie do niego pójdę, w ogóle takie dobre wrażenie na nas zrobił, że miałam ochotę do niego przepisać się na prowadzenie ciąży 😁 -
nick nieaktualny
-
Nulka teraz szaleje też wirus jelitowki. U mnie dookoła ludzie łapia. Może też rzeczywiście złapałas.
Miałam do czynienia z mnóstwem ludzi i po acardzie nie mieli takich przebojów, chyba że połączenie ciąża + acard tak działa.
Kasiekk śliczny mały człowiek 😊Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maciejka wrote:Jestem w 7+4. Czy Was tez wtedy przestały bolec piersi? Nawet mdłości nie mam. I zaczynam się nakręcać 😔 dzisiaj musiałam na dosłownie 40 sęk wejść do pomieszczenia z włączonym polem magnetycznym. I już mam schizy ze mogłam zaszkodzić. No ale musiałam wejść wyjścia nie miałam bo nikt nie wie o ciąży. Chciałabym żeby wszystko było dobrze i zazdroszczę Wam ze widzicie takie duże już swoje bobaski całe i zdrowe
Ja przypomne, juz kiedys o tym pisalam, mnie piersi w ogole nie bola, bolaly mnie z 2 dni w okolicach zagniezdzenia i tyle 🤷🏼♀️ jedyme co, to sutki bola, jak facet mi scisnie to w leb dostaje, bo bol mocny 😅 takze sie nie przejmuj!
Nulka, wspolczuje wymiotow, oby szybko minelo!
Ps, przyjaciolka w ciazy tez brala acard i nie miala takich przebojow, ale u niej w ogole objawow prawie nie bylo, wiec nie wiem, czy to dobry przyklad 😅
Kasiekkk, gratuluje chlopaka!!! Z tego co pamietam, to chyba chcialas, prawda? 🥳🥳🥳Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 23:08
Kasiekkk lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ❤️❤️Ja dzis po scianach chodze znowu straszne mdlosci. I do tego smaki na slodkie a dietetyk nic mi nie pozwala. Mojego wyslalam wlasnie po parowki do lidla I chleb razowy . Moj wybor jedzenia przez te nietolerancje to tragedia. Wegle tylko bez glutenu jedynie okazjinalnie chleb z maki razowej a tak to wszystko co jaglane bataty zwykle ziemniaki I komosa ryzowa . 🤮🤮🤮🤮Jogurty tylko kokosowe mleko kokosowe . Wykoncze sie na tej diecie w ciazy. Normalnie mi to nieprzeszkadza ale teraz jest bardzo ciezko 🥺😂🤮🙈[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kasiekk, ogromne gratulacje!! Chłopaki rządzą
Z tym balsamem to tez mi się wydaje ze tydzień to przesada, ja dzień przed odpuściłam smarowanie. Ale ważne ze wszystko lekarz pomierzył! A co nie tak z przepływami?
Maciejka, nie możesz tak bardzo sugerować się zanikiem objawów, chociaż wiem ze tez bym miała złe myśli. Wyjściem jest wizyta u lekarza dla uspokojeniaKasiekkk lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Wstałam dziś jak nowo narodzona 🤩🤩 żadnych mdłości i zawrotów głowy! Na dodatek jestem wyspana i mam mniejszy katar! Co za piękne uczucie ❤️ jakoś utwierdziło mnie to w przekonaniu że jestem tą 1 na 100 osób z ulotki acardu... No nic, jem śniadanie i czuję że ono już we mnie zostanie 🤩
Dip88, Eve, Osama, Rosalie lubią tę wiadomość
-
Kasiekkk śliczny maluszek ☺️☺️☺️
Nulka to chyba faktycznie ten acard, teraz oby z górki 😃nulka_23, Kasiekkk lubią tę wiadomość
-
Nulka no i super ❤️ Tylko co teraz z tym Acardem skoro Ci on nie służy ?
-
nick nieaktualnyNulka, super, że czujesz się dzisiaj już lepiej! To są białe tabletki, czy mają jakiś kolor? Bo może to barwnik? Ja mam tak z żelazem, jak ma kolor czerwony. A jak coś, to lekarz zawsze może Ci zmienić acard na jakiś inny lek z kwasem acetylosalicylowym, może nie będzie takich rewelacji po polocardzie, polopirynie lub aspirynie?
My celowaliśmy w dziewczynkę, ale to przecież nie jest tak, że chłopca nie chcemy ❤️ Zresztą od jakichś dwóch tygodni mówiłam, że czuję,że to chłopak i już do tego przywykłam przez ten czas. Mąż już wczoraj w wyobraźni z synem po górach chodził 😂
Dziękuję Wam dziewczyny za tyle miłych słów ❤️
Życzę Wam miłego dnia! 😊Dip88, nulka_23, Axon, Rosalie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartyna, z tymi przepływami to taka sytuacja:
Lekarz mi wytłumaczył, że to działa tak, że jak te przepływy są zbyt wysokie, to łożysko starzeje się szybciej i może stać się tak, że w 3 trymestrze będzie niewydolne i spowoduje to zahamowanie wzrostu malucha. Dlatego tutaj jak ryzyko jest wysokie to podaje się profilaktycznie leki obniżające ciśnienie, bo jak już łożysko będzie niewydolne, to dużo się nie da zrobić.