W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnWer wrote:Dziękuję
Na wizytę się umówiłam 27.07, mam nadzieję zobaczyć coś więcej
Kurcze tylko wywaliło mi TSH... 3,55
Przy tamtej też miałam ale 2,4 a za dwa dni już 1,2.
Będę się niecierpliwic sprawdzić znowu za dwa dni te TSH 🙄
Na razie nie zachodź w głowę.. Ja miałam 4,2 potem 3,1 a potem już 3,5.. Brałam euthyrox50 od początku 🙂 poszłam do endokrynologa i kazał brać euthyrox 75 i tarczyca spadła do 0,3🙂 -
Ja już po wizycie, wyniki krwi i moczu super. Niestety możliwe ze jakaś infekcja intymna się przyplątała, ale to częste w ciąży. Jeśli coś wyjdzie w badaniu wymazu to lekarka do mnie napisze i wezmę czopki.
Generalnie mam zielone światełko na podróż do Polski, a od razu po powrocie połówkoweOsama, Dip88, Rosalie, Eve, Axon, Alis96 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny
-
Martyna33 wrote:Ja już po wizycie, wyniki krwi i moczu super. Niestety możliwe ze jakaś infekcja intymna się przyplątała, ale to częste w ciąży. Jeśli coś wyjdzie w badaniu wymazu to lekarka do mnie napisze i wezmę czopki.
Generalnie mam zielone światełko na podróż do Polski, a od razu po powrocie połówkowe
Martynko a skąd jedziesz/lecisz? 🙂
Kurcze, ale zazdroszczę.. Tak narzekałam na tą Danie, a z chęcią bym się tam wróciła 😐 -
Ja poduchę ciążowa wyrzuciłam z pół roku temu, bo mi miejsce ciągle zajmowała 🤦🏼♀️ Ale przyznam się, że użyłam ją kilka razy tylko, bo mnie więcej wkurzała i jakoś nie umiałam z nią spać 🤷🏻♀️
-
nulka_23 wrote:Uff chyba uzupełniłam wszystkie wizyty na pierwszej stronie, jeśli widzicie jakiś brak to piszcie. Strasznie ciężko być efektywnym w pracy, nadążać z forum i przytulać toaletę jednocześnie
U mnie wszystko jak należy 😘
Dalej jesteście z toaletą nierozłączną parą? 😐 -
Jeszcze ja, jeszcze ja 💁♀️ Proszę o wpisanie na 19.07 wizytę, to już będzie 9 tydzień, idę do lekarza na NFZ. Wtedy zdecyduje gdzie będę prowadzić ciążę.
Umówiłam się już na Nifty, mimo, że lekarz radził tylko pappa ale ja swoje w 1 ciąży przeszłam i wiem jak moja głowa wymyśla choroby🤦♀️
Miałam tez rozmowę z kierownikiem, pwoeiedziam , ze jestem w ciąży i po zakończeniu wychowawczego (koniec sierpni) przejdę na zwolenie. Czeka mnie jeszcze jedna rozmowa w nowym miejscu pracy, gdzie jestem od niedawna ale są ze mnie bardzo zadowoleni. Myślałam, że popracuje dłużej, miałam tam duże perspektywy ale ze względu na ciąże zostanę zawieszona stresuje się jak nigdy bo wiem, że na mnie licząnulka_23 lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Belie wrote:Ja dostanę poduszkę ciążową od koleżanki, ale na razie to kompletnie nie czuje potrzeby jej używania 🙂 z czasem to się na pewno zmieni🙂
Belie lubi tę wiadomość
-
W pt mam wizyte wiec bardzo proszę o kciuki bo się boje… piersi znowu mnie nie bolą….
Jeśli mam wynik z lutego ze mam przeciwciała na różyczkę tzn kiedyś przechodziłam to chyba nie muszę robić świeżych?
Już się boje jaka glukoza mi wyjdzie bo ostatnio 97…Iskra444, Dip88, Rosalie lubią tę wiadomość
02.2021 ⏸
03.2021 7 tydz 💔
15.06.2021⏸ 12 dpo
21.06.2021 18 dpo beta hcg 3134,14
24.06.2021 21 dpo beta hcg 12678,64
-
maciejka wrote:W pt mam wizyte wiec bardzo proszę o kciuki bo się boje… piersi znowu mnie nie bolą….
Jeśli mam wynik z lutego ze mam przeciwciała na różyczkę tzn kiedyś przechodziłam to chyba nie muszę robić świeżych?
Już się boje jaka glukoza mi wyjdzie bo ostatnio 97…Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 17:49
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Manioka wrote:U mnie wszystko jak należy 😘
Dalej jesteście z toaletą nierozłączną parą? 😐 -
nulka_23 wrote:Niestety tak. Zaczęłam się zastanawiać czy to może być wina acardu bo wczoraj wieczorem wzięłam po raz pierwszy 🤔 co prawda udało mi się zjeść suchą bułkę i od godziny siedzi w żołądku ale ciągle mam mdłości i walczę by jej nie zwrócić
Ehhh.. Z tymi mdłościami to wiem jak jest.. I niestety nic na to cholerstwo nie chce pomóc.. 😐 Ale na pewno będzie coraz lepiej 🙂
A może troszke coli byś spróbowała żeby się poodbijało? 🤔 Takie coś mi wpadło teraz do głowy 🙂 -
Manioka wrote:Ehhh.. Z tymi mdłościami to wiem jak jest.. I niestety nic na to cholerstwo nie chce pomóc.. 😐 Ale na pewno będzie coraz lepiej 🙂
A może troszke coli byś spróbowała żeby się poodbijało? 🤔 Takie coś mi wpadło teraz do głowy 🙂 -
nulka_23 wrote:Właśnie nic nie pomaga. Po prostu muszę to przetrwać dziewczyny męczą się od początku ciąży więc ja jeden czy dwa dni też dam radę
A no pewnie! Ja przez cały pierwszy trymestr wymiotowałam to wiem co to znaczy😅
Mam nadzieję, że to już nie wróci 😂 -
Manioka wrote:Ja myślałam właśnie o poduszce, ale jednak chyba się nie skusze😅
Brzuch mam i kołdra jest ok choć nie zawsze daje rade😂Belie lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Niestety tak. Zaczęłam się zastanawiać czy to może być wina acardu bo wczoraj wieczorem wzięłam po raz pierwszy 🤔 co prawda udało mi się zjeść suchą bułkę i od godziny siedzi w żołądku ale ciągle mam mdłości i walczę by jej nie zwrócić
Solidaryzuje się z Toba, ja właśnie próbowałam zjeść pierwszy posiłek dziś (galaretka 🙈) i walczę żeby siedziała.... A tak to mąż pojechał po elektrolity i mnie tym poja bo jak to stwierdziła moja mama wyglądam jak żywy trup 🤦♀️
A już miałam nadzieję, że wymioty w tej ciąży ustały bo od tygodnia nie było 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2021, 18:32