W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiekkk cudowny Maluszek ❤️❤️
Axon kciuki za wizytę 🙂
Dziewczyny współczuję Wam tych wymiotów. Ja mam mdłości, ale nie kończą się one na szczęście w WC.Kasiekkk, Axon lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Leżę i nie mam sił po prostu. Niech ten dzień się już skończy bo chyba umrę😣 Miałam się dopakowany, tyle rzeczy zrobić, a od popołudnia leżę i nie mogę wstać, tylko wymiotuje
Żalu post normalnie 😭Alis96 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Martyna33 wrote:Leżę i nie mam sił po prostu. Niech ten dzień się już skończy bo chyba umrę😣 Miałam się dopakowany, tyle rzeczy zrobić, a od popołudnia leżę i nie mogę wstać, tylko wymiotuje
Żalu post normalnie 😭
Mam to samo dziś tylko nie wymiotuje, a ciągle mnie mdli. -
Dziewczyny jestem po wizycie. Za szybko się jednak wybrałam albo Panu doktorowi się nie chciało szukać serduszka i założył że za wcześnie. Całkiem miły, starszy pan. Za dwa tyg ide do niego założyć kartę ciąży a potem będę chodzić do Filipiak, ale do niej najbliższy termin 19 sierpnia.. tył beż serduszka nie wytrzymam 😀 mam jakies zdjęcie kropka ale nawet nie wiem ile ma mm 😀 wiem tylko że jest starszy niż myślałam bo jakiś 6tydz
Iskra444, Kasiekkk, nulka_23, Osama, Rosalie, Eve, Alis96, Caro, Dip88, wariancja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ważne ze jest kropek 😍 na tym etapie może faktycznie jeszcze nie znaleźć
Ja idę 5w1 i się nawet nie nastawiam chociaż wiadomo - jakby cokolwiek się pokazało to byłoby cudownie! -
To i ja pokaże mojego purchlaczka
Tylko jedno mnie martwi bo tętno było wczoraj 180 , lekarz nic nie powiedział tylko ze jest dobrze wszystko a ja siedzę i się zamartwiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 19:42
Iskra444, Kasienka22, AnnWer, Eve, Osama, Kasiekkk, Caro, Dip88, wariancja lubią tę wiadomość
-
To ja zas w druga strone, u nas bylo ostatnio 130 i sie martwie, ze za niskie.
Dziewczyny, trzymajcie jutro za mnie kciuki, wyskoczyl dzis bol zeba i bede szla do dentysty, a panicznie sie boje... 🥺
Axon, gratuluje malucha! Jeszcze troche i zobaczysz serduszko, czas wbrew pozorom szybko leci ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 19:37
Eve, Axon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiekkk wrote:Axon, zdecydowanie jest jeszcze czas na pokazanie się serduszka 😊 wg belly od 6+3 można na nie czatować. Ale ważne, że maluch jest na właściwym miejscu i ma się tam dobrze ❤️
-
Martyna33 wrote:Leżę i nie mam sił po prostu. Niech ten dzień się już skończy bo chyba umrę😣 Miałam się dopakowany, tyle rzeczy zrobić, a od popołudnia leżę i nie mogę wstać, tylko wymiotuje
Żalu post normalnie 😭[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Chyba mam dość tych upałów. Jak ja się cieszę że to początek ciąży a nie końcówka,ale jednocześnie mam dość. A serio kocham ciepło... Tylko teraz to już dla mnie przesada. A jak chce wieczorem wyjść z nadzieją na lekką ochłodę to komary zjadają człowieka jeszcze to przeziębienie mnie wykończy. To nie jest dobry dzień...
Martyna, trzymasz się? -
Ja w domu sprawdzam I mam miedzy 175-180 . Pytalam dziewczyny na forum i mowily ze to normalnie. Trzeba pamietac ze malenstwo sie tez rusza i to tez podbila tentno 💚 I gratulacje pieknej kruszynki ❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 22:47
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dip kochana mam pytanie co do badania NIPT. Bo jestem na etapie szukania kliniki. Wiekszosc oferuje badanie razem ze specialnym usg …, Nie wiem czy ty to badanie roisz prywatnie ale . Tu jest pare obcji . Co twoje badanie zawiera. Nie znam sie na tym totalnie . Wiem tylko ze podstawa to badanie chromosomu 21 18 i 13 ale tam są dodatki na płeć potem jeszcze jakieś jak dobrze zrozumiałam inne 6 chromosomów płciowych i możesz rozszerzyć do 24 …🙈🙈🙈[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kalcia ja nie wiem jak w Pl to się odbywa wszystko 😅 Ja u swojej położnej miałam do wyboru zwykłe Nifty, które obejmowało tylko 3 podstawowe trisomie (21,18, 13), albo rozszerzone, w Pl widzę że to jest to Pro i tam jest badanych 6 trisomii, mikrodelecje itp. Ja robiłam to rozszerzone, łącznie na 94 choroby. Tylko u mnie płci nie badają, bo prawo tego zabrania 🤦🏼♀️
Dokładnie miałam to badane jak w tym linku:
https://badanienifty.pl/
Mi położna wystawiła po wyborze skierowanie i z tym musiałam pójść do punktu pobierania krwi, wynik został do niej wysłany i tyle 😅 Co do usg to mi moja położna robiła poprostu pozatym zwykłe prenatalne. Nie wiem czy coś ci pomogłam, ale jakby coś to pytaj 😉