W maju zatestowane ⏸️ zimą będą rozpakowane 👶👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Iskra444 wrote:Dzieki ❤️ Ja te rady znam z pierwszej ciąży 😉 nie dzialaja 😂😂😂😂
Wobec tego jedna rada - przeżyć 😬Iskra444 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nulka_23 wrote:A wiesz kiedy planuje wrócić? Może zdążysz do tego czasu uciec na zwolnienie z tego co pamiętam to pracujesz w księgowości?
Ona poszla na wychowawczy do sierpnia 2022 ale i obawiam sie ze gdy ja pójdę na zwolnienie zmusza ją do powrotu i zostane bez macierzyńskiego. 😳 -
Martyna33 wrote:Wobec tego jedna rada - przeżyć 😬
Dip88 lubi tę wiadomość
-
Alis96 wrote:Ona poszla na wychowawczy do sierpnia 2022 ale i obawiam sie ze gdy ja pójdę na zwolnienie zmusza ją do powrotu i zostane bez macierzyńskiego. 😳
Alis96 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Nie mogą jej zmusić do powrotu... A nawet jeśli to Ty już będziesz na zwolnieniu i Twoje wyplaty przejmie po prostu ZUS
-
Alis96 wrote:Wiem wiem, ale jesli wróci to bede miala tylko zasiłek po ustaniu zatrudnienia do dnia porodu, a macierzyńskiego wtedy juz nie. Ale daja chyba z państwa kosiniakowe wtedy 1000 zlotych
-
nulka_23 wrote:Kosniakowe jest uzależnione od dochodu chyba więc to zależy. Moim zdaniem jest kednak szansa na zwykły macierzyński. Poród masz w marcu a osoba którą zastępujesz ma wrócić w sierpniu. Jakoś wątpię żeby wróciła tylko po to by przerwać Twoją umowę
takich mam ludzi niestety w pracy i ciężko mi przez to -mogą tak zrobić na złość . Kosiniakowe nie jest od dochodu zasilek rodzinny jest od dochodu -
Serio? Myślałam że kosniakowe też 😳 no ale jego tematem się nie interesowałam dokładnie więc przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Nie lubie takich ludzi robiących na złość... Ale też nie martw się na zapas bo i tak nie masz tu na nic wpływuAlis96 lubi tę wiadomość
-
nulka_23 wrote:Już!? Ale super! 😲😲😲
No chyba ze zwariowałam Ale No nie były to jelita, leżałam sobie z ręką na brzuchu i tu takie PUK i do oczu od razu łzy mi napłynęły ☺️
Aczkolwiek jest jeszcze tak wcześnie ze pewnie kolejne puknięcie będzie za kilka tygodni 😂
Polecam leżenie z ręką na brzuchu 😂Rosalie, Eve lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nulka_23 wrote:Serio? Myślałam że kosniakowe też 😳 no ale jego tematem się nie interesowałam dokładnie więc przepraszam za wprowadzenie w błąd.
Nie lubie takich ludzi robiących na złość... Ale też nie martw się na zapas bo i tak nie masz tu na nic wpływu
To prawda nie zależy to juz ode mnie 😊