W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
cukrzyk1991 wrote:Dzień Dobry w niedzielę !
Miracle - bardzo mi przykroMożliwe, że ciąża się dopiero rozkręca i może te cienie są subiektywne ? Tak czy siak - nawet jeśli to cb to pamiętaj, że często po niej zdarza się prawidłowa ciąża. Wg mnie to dobry znak - może napiszę to teraz trochę brutalnie - ale Wy już wiecie, że podchodzę do większości rzeczy statystycznie i "naukowo" i wiadomo, że z wiekiem jakość komórek jajowych czy nawet nasienia spada - ergo ciąże biochemiczne mogą zdarzać się nawet częściej niż w latach 20-28. Co nie oznacza, że w końcu nie trafi "swój na swego" i z dobrej jakości komórek powstanie cudowny, zdrowy zarodek
! I tego się trzymaj. Ja wiem, że starania są mega ciężkie (widzę po sobie jak dobija mnie każdy kolejny cykl). Ale jak to powiedziała kiedyś moja gin : dopóki są jajniki i macica to ciąża jest możliwa
Możliwe też, że coś przeszkadza w poprawnej implantacji ? Może od kolejnego cyklu bierz w razie czego acard75 po owulacji ? Rozmawiałaś o tym kiedyś z kimś ?
Pokażesz fotki swoich cieni (nie wiem czy można już dodawać fotki ?)
Hej, dzieki.
Taaak, zdaje sobie sprawe, ze trudniej trafic w zdrowa komorke. I zdecydowanie biochem to najlepsza opcja w takiej sytuacji.
Mam wyleczone zapalenie endometrium, ktore mialam w poprzednich ciazach. I Jestem juz konkretnie obstawiona lekami- acard biore caly cykl, oprocz tego przyjmuje lek podawany przy przeszczepach, zeby nie odrzucac „przeszczepu z meza” 😅, wczoraj wzięłam heparynę oraz lek podawany przy problemach z implantacja ( brak kirow implatacyjnych), ktory mam przepisany majac te kiry, po prostu z powodu peselu 😉.
Tak wiec raczej wiecej juz nie wymysle. Bede sie trzymac tego co mam jesli chodzi o leczenie i przyjme, ze sie po prostu nie zlozylo.
Sa jeszcze inne opcje typu szczepienia limfocytami partnera, ale mam gesia skorke na sama mysl i nie zamierzam podchodzic.
Linki dalej nie wchodza.cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
👩🏼🧔🏻♂️1983 🧒🏼2021 🐕2013
Starania od 2022, 2023 💔, 2024 👼🏻👼🏻
✅ kariotypy, 4 z 5 KIROW, zesp. antyfosfolipid, ana, biopsja endo ( wyleczony stan zapalny), parametry nasienia
❓mthfr i pai hetero, allo mlr i cross match ( nie bede sie szczepic), 1 nieobecny KIR, rozjechane cytokiny, lekkie zaburzenia gospodarki cukrowej, tsh powyzej 2, niska ferrytyna
Leki- metformina, acard, prograf
Suple- nattaspin, mioinozytol, nac, kw alfa, rosweratrol, sulfasofran, laktoferyna, zelazo, homocysteine resist ( metylowane B plus foliany ) jod, d, cynk, selen, omega 3, cholina, l- karnityna, l- arginina, ubichinol, niepokalanek, wiesiolek -
Ciekawe co mówicie o tarczycy, bo ja mam podane jakos dziwnie, nie ml
Prawy płat 15,0 gr x 12,6 x do 49,0 mm
Lewy 13,2 x 12,4 x 48,4
Cieśn 2,3
Gruczoł niepowiększony, normoechogenny, jednorodny
Cokolwiek to oznaczaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja, 14:57
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
07.05 beta 83,50 🥹🩷 (przyrost 159%)
10.05 beta 466,08 🥹🥰 (201%) prog 40,80 🥰
🚺 cykle regularne, owulki potwierdzone, endometrium książkowe, hormony w normie
🚹 wszystkie parametry nasienia ponad normę oprócz morfologii 1% 😭
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️ -
Miracle25 wrote:Hej, dzieki.
Taaak, zdaje sobie sprawe, ze trudniej trafic w zdrowa komorke. I zdecydowanie biochem to najlepsza opcja w takiej sytuacji.
Mam wyleczone zapalenie endometrium, ktore mialam w poprzednich ciazach. I Jestem juz konkretnie obstawiona lekami- acard biore caly cykl, oprocz tego przyjmuje lek podawany przy przeszczepach, zeby nie odrzucac „przeszczepu z meza” 😅, wczoraj wzięłam heparynę oraz lek podawany przy problemach z implantacja ( brak kirow implatacyjnych), ktory mam przepisany majac te kiry, po prostu z powodu peselu 😉.
Tak wiec raczej wiecej juz nie wymysle. Bede sie trzymac tego co mam jesli chodzi o leczenie i przyjme, ze sie po prostu nie zlozylo.
Sa jeszcze inne opcje typu szczepienia limfocytami partnera, ale mam gesia skorke na sama mysl i nie zamierzam podchodzic.
Linki dalej nie wchodza.
Teraz doczytałam Twoją stopkęWidzę, że macie już synka ? Opowiesz jak to u Was było z pierwszą ciążą ? Też byłaś tak obstawiona lekami już ?
Wg mnie masz spore szanse na zdrową ciążę skoro w 2021 się udało, po drodze są cb, leki zalecane do implantacji są, i podejrzewam że pewnie jesteś przebadana ginekologicznie typu wykluczona endo/adeno/pcos itd. Nawet stan zapalny masz wyleczony
! Mega trzymam kciuki !
Miracle25 lubi tę wiadomość
🥺 cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia
MTHFR 667tc i PAI - obie mutacje heterozygoty
Starania o pierwsze dziecko :
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
💪 starania o drugie dziecko - od sierpnia 2024
❌️ 1-6 cs
❌️ 7, 8 (cb ?), 9 cs z lamettą 💉
🍀 10cs !
✅️ FSH/LH około 5 ; oba jajowody drożne
👩34 lata, niskie AMH : 0,52 (sierpień/grudzień 2024)
🧔♂️34 lata (a+b = 5/36 %, morfo 3/4%, il. 148 /55 mln/ejakulat)
💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina -
cukrzyk1991 wrote:Hope - ja mam hashimoto i podobno widać to w obrazie tarczycy. Tsh mi skacze (w sumie nie badałam od 3-4 miesięcy). I mam stale podniesione te aTPO i trochę aTG (to ponoć typowe przy hashi). Moja endo mówiła, że przy staraniach niby warto, żeby tsh było do 1.0. Ja biorę letrox 150. Choruję od 2000 roku.
Wg mnie warto suplementować na to selen, bo gdy go biorę to widzę że spadają te p-ciała (i ponoć są badania naukowe na to). Co do jodu - zależy. Ile osób tyle opinii. Ja nigdy nie próbowałam.
Co do wit. D3 - przy chorobach autoimmunologicznych ona jest obniżona. Ja brałam po 4tys dziennie i miałam wynik 30. Więc zaczełam brać 8 tys dziennie, bo jednak chcę dobić do tych 50-60 (chyba optymalniej dla starań, aczkolwiek u nas w PL każdy ma niedobór tej witaminy a jakoś inni w ciąże zachodzą bez problemu....)
To chyba będę musiała włączyć selen do suplementów. Podbiorę trochę staremu, bo on póki co tylko brał 😅
Wit. D biorę właśnie w dawce 4 tysiące i taki wynik mam. Też pomyślę nad większą dawką w takim wypadku. Może coś ruszy w tym temacie. 🤞🏻cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
Staramy się od lipca 2024 🫶🏻🥹❤️🩹
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
👩🏻 30
· 11/24 TSH ✘, morfologia, mocz, ALT, APTT, kreatynina ✔
· 12/24 USG piersi, cytologia LBC + HPV ✔
· 01/25 zmiana ginekologa
· 04/25 wycięcie zrostów, FSH, DHEA-SO4, LH, progesteron, estradiol, testosteron, SHBG, glukoza ✔, prolaktyna (✘ → 05/25 ✔)
· 05/25 glukoza, insulina, fT3 ✔, fT4, ATPO, ATG, wit. D ✘
🧔🏻 29
· 01/25 badanie nasienia:
» morfologia 2% ✘
» ilość plemników 10mln/ml ✘
» ruch: A 6,82%, B 34,85%, C 14,39%, A+B 41,67%, A+B+C 56,06%, nieruchome 43,94% ✔
· 02/25 posiew nasienia ✔
💊 omega-3, foliany, magnez + b6, koenzym Q10, wit. C, D
👩🏻 euthyrox, kolagen, zioła Ojca Sroki
🧔🏻 L-karnityna, selen, cynk, tribulus, kwas liponowy, wit. B12, E -
Cześć dziewczyny,
Czy można dołączyć do tak zacnego grona? Sam tytuł zachęca do starań ☺️😁🤞
Myślałam, że do wątku inseminacja 2025 dołączę na krótko jednak okazało się inaczej 😏
kropka_aga, Zosia667, Darrika, Powder, ater, cukrzyk1991, Ghostler, cysterka95, Sagi, malrzrz, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
I IUI udana ❤️ córka 2019
II IUI udana ❤️córka 2021
III IUI-6.03.2025❌
IV IUI-2.04.2025❌
V IUI- ?.05.2025 -
anett13 wrote:Cześć dziewczyny,
Czy można dołączyć do tak zacnego grona? Sam tytuł zachęca do starań ☺️😁🤞
Myślałam, że do wątku inseminacja 2025 dołączę na krótko jednak okazało się inaczej 😏
Cześć 🙋♀️
Oczywiście, może tutaj zawitasz krócej 🩷anett13 lubi tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️ -
cukrzyk1991 wrote:Teraz doczytałam Twoją stopkę
Widzę, że macie już synka ? Opowiesz jak to u Was było z pierwszą ciążą ? Też byłaś tak obstawiona lekami już ?
Wg mnie masz spore szanse na zdrową ciążę skoro w 2021 się udało, po drodze są cb, leki zalecane do implantacji są, i podejrzewam że pewnie jesteś przebadana ginekologicznie typu wykluczona endo/adeno/pcos itd. Nawet stan zapalny masz wyleczony
! Mega trzymam kciuki !
Dzieki
Opowiadalam Ci juz o pierwszej ciazy, pytalas w kontekscie immuno, ale pewnie gdzies umknelo 😊
Pierwsza ciaza byla bezproblemowa, 5cs w wieku 37 lat. Schody sie zaczely pozniej. Najpierw rok zupelnie nic, potem biochem i 2 poronienia. Mnóstwo diagnostyki i nielatwy wybor podejscia w leczeniu immuno ( 3 lekarzy przeczacych sobie nawzajem 🥴). Wybralam najlagodniejsze podejscie z przekonaniem, ze jak ma byc to drugie to bedzie. A immunologia to cyrk na kolkach 😅👩🏼🧔🏻♂️1983 🧒🏼2021 🐕2013
✅ kariotypy, 4 z 5 KIROW, zesp. antyfosfolipid, ana, biopsja endo ( wyleczony stan zapalny), parametry nasienia
❓mthfr i pai hetero, allo mlr i cross match ( nie bede sie szczepic), 1 nieobecny KIR, rozjechane cytokiny, lekkie zaburzenia gospodarki cukrowej, tsh powyzej 2, niska ferrytyna
Suple- nattaspin, mioinozytol, nac, kw alfa, rosweratrol, sulfasofran, laktoferyna, zelazo, homocysteine resist ( metylowane B plus foliany ) jod, d, cynk, selen, omega 3, cholina, l- karnityna, l- arginina, ubichinol, niepokalanek, wiesiolek -
Hej
Nie mogłam się na forum zalogować, ale widzę, że nie tylko ja miałam problemy 🤦♀️😅
Już zapomniałam do czego miałam się odnieść oczywiście 🤷♀️
Przytulam za biele i @
Miracle bardzo mi przykroWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja, 15:27
Miracle25, Powder, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👱♀️ 32
👨 37
🐈🐈
Euthyrox N50
Cykle 29-30 dni
Wit. D 4000
Cytrynian Magnezu
B-Complex
ferrytyna 23 (04.25) 😡
TSH - 1.8 (04.25)
FT4 1.25 (04.25)
wit. D - 27,8 (03.25)
01.05 ⏸️ -
Miracle25 wrote:Dzieki
Opowiadalam Ci juz o pierwszej ciazy, pytalas w kontekscie immuno, ale pewnie gdzies umknelo 😊
Pierwsza ciaza byla bezproblemowa, 5cs w wieku 37 lat. Schody sie zaczely pozniej. Najpierw rok zupelnie nic, potem biochem i 2 poronienia. Mnóstwo diagnostyki i nielatwy wybor podejscia w leczeniu immuno ( 3 lekarzy przeczacych sobie nawzajem 🥴). Wybralam najlagodniejsze podejscie z przekonaniem, ze jak ma byc to drugie to bedzie. A immunologia to cyrk na kolkach 😅
To szybko zaszłaś w wieku 37. Ja w lipcu będę mieć 37, 6 msc starałam się naturalnie i teraz jestem po 2 inseminacjach nieudanych
Miracle25, S_va_88, S_va_88, MoniaB lubią tę wiadomość
III IUI-6.03.2025❌
IV IUI-2.04.2025❌
V IUI- ?.05.2025 -
anett13 wrote:To szybko zaszłaś w wieku 37. Ja w lipcu będę mieć 37, 6 msc starałam się naturalnie i teraz jestem po 2 inseminacjach nieudanych
Tak, tez mi sie tak teraz zdaje, choc wtedy akurat mialam wokol siebie rowiesnice zachodzace od „ pierwszego strzalu”, wiec wtedy wydawalo mi sie ze sie nastaralismy 😅anett13, S_va_88, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
👩🏼🧔🏻♂️1983 🧒🏼2021 🐕2013
Miracle25 wrote:Hej Dziewczyny
Moj cioteczny kuzyn cienia cienia z beta 3 - ma brata blizniaka dzis rano. Takze nastawiam sie, ze biochem ( potrzebuje uznac, ze cos tam drgnęło, nawet jak nie dobilo do >5). Przyjme jeszcze dzis dla spokoju sumienia leki i powtorze jutro bede, ale nastawiam sie na 💔.
Znioslam to calkiem niezle, do momentu kiedy nie spojrzalam na telefon i nie zobaczylam daty- dzis minal dokladnie rok od kiedy dowiedzialam sie, ze serce pod moim sercem przestało bic. Troche mnie zmiotlo, ale wyryczalam sie w mezowskie ramie a potem poszlam za wczorajsza moja wlasna rada dla S_va_88 i potraktowalam to jak szanse domkniecia i zrobilam to na swoj sposob.
Powiem wam, ze dla mnie te starania i straty to ogromna lekcja pokory i zaufania do sil wiekszych niz ja sama.
Patience 🫂 i kciuki za pilke w grze.
Pieknego dnia wszystkim 🌸Miracle25 lubi tę wiadomość
👩🏻 29 👦🏻 33
ANA1 (dodatni) , ANA3 - Centromer B + ---> Centromer B ++🔺😰
TSH 1,33❇️(Euthyrox 25),Ferrytyna 18,9 ---> 25,9 (po 4 miesiącach suplementacji żelaza) ,Kwas foliowy 4,29 ---> 17,10 ng/ml ❇️
(2dc): Estriadol 19,0 pg/ml ❇️, FSH 3,3 mUl/ml ❇️, LH 3,3 mUl/ml ❇️, Prolaktyna 125,9 ng/ml --> 13,53 ❇️, Prolaktyna po obciążeniu metoclopramidem 394,62🔺, Kortyzol 6,9 ug/d ❇️
Witamina D 135 ng/ml (>100 - stężenie potencjalnie toksyczne)🔺
Zobacz wykres
👦🏻
🚑2009r. - skręt jądra -> amputacja lewego jądra ✂️
🔻ilość - 37.27 mln
🔻koncentracja: 13.31 mln/ml
🔻ruch postępowy (a+b) - 13.7%
🔻ruch całkowity (a+b+c) - 26%
🔆żywotność - 78%
🔻morfologia - 0% (100% nieprawidłowych główek)
TSH 4,539 µIU/ml 🔺(Euthyrox 25), reszta hormonów ok ❇️ -
Miracle25 wrote:Tak, tez mi sie tak teraz zdaje, choc wtedy akurat mialam wokol siebie rowiesnice zachodzace od „ pierwszego strzalu”, wiec wtedy wydawalo mi sie ze sie nastaralismy 😅
Nie wyobrażam sobie jak można zajść w 1cs. Ale Twoja historia napawa mnie dużym optymizmem 🤞❤️Miracle25, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
III IUI-6.03.2025❌
IV IUI-2.04.2025❌
V IUI- ?.05.2025 -
Cześć dziewczyny 🙂
U mnie już po obiedzie, wolne popołudnie, staram się nie myśleć o pracy jutro na tą mnie na max dobija.
Mam nadzieję że również sobie odpoczywacie 😉
Z nudów zmówiłam niepokalanek:
SWANSON CHASTEBERRY FRUIT 400 mg
Czy ja to biorę cały cykl? Ile tabletek na raz?
Czat gpt mnie tu straszy żeby brać po konsultacji z lekarzem👸33 🧔 33
👩❤️👨 Starania od 10/2024
👸 Cykle 26-29 dni, ⁉️Plamienia na kilka dni przed @
👸02/2025 ❗TSH-2,730
👸 ✓estradiol/LH/FSH/prolaktyna/testosteron– 3dc
👸 ✓FT3/FT4/antyTPO/antyTG
👸 ✓Cytologia/HPV
👸 💊Euthyrox 12.5
👸04/2025❗AMH 1,340😭 | WitD 150
👸❗TSH 4,25(6tyg. z Euthyrox) | TSH 3,62 (7tyg. z Euthyrox)
👸 ✓FT3/FT4/USG-tarczyca prawidłowa lecz drobnej budowy
👸 ✓estradiol/LH/FSH /testosteron/ prolaktyna 67❗(norma do 23)
👸 Progesteron: 7dpo(19.00) 9dpo(8.57) 11dpo(2.51)
👸 💊 Euthyrox 25, Duphaston
⏳ powtórka 5 tarczycowa, D3, prolaktyna
🤞badanie nasienia
⏳10.06 - wizyta w klinice -
cukrzyk1991 wrote:Hope - ja mam hashimoto i podobno widać to w obrazie tarczycy. Tsh mi skacze (w sumie nie badałam od 3-4 miesięcy). I mam stale podniesione te aTPO i trochę aTG (to ponoć typowe przy hashi). Moja endo mówiła, że przy staraniach niby warto, żeby tsh było do 1.0. Ja biorę letrox 150. Choruję od 2000 roku.
Wg mnie warto suplementować na to selen, bo gdy go biorę to widzę że spadają te p-ciała (i ponoć są badania naukowe na to). Co do jodu - zależy. Ile osób tyle opinii. Ja nigdy nie próbowałam.
Co do wit. D3 - przy chorobach autoimmunologicznych ona jest obniżona. Ja brałam po 4tys dziennie i miałam wynik 30. Więc zaczełam brać 8 tys dziennie, bo jednak chcę dobić do tych 50-60 (chyba optymalniej dla starań, aczkolwiek u nas w PL każdy ma niedobór tej witaminy a jakoś inni w ciąże zachodzą bez problemu....)
Ja też przy cborobach autoimmunologicznych (zespół raynauda, reaktywne zapalenie stawow, dodatnie ana) miałam początkowo niską witaminę D, biorąc dawkę 4tys miałam coś ok. 30. Później długo jej nie badałam(niecały rok) a jak zbadałam to okazało się, że mam poziom toksyczny 135 (mimo chorób autoimmunologicznych). Przez kilka miesięcy brałam wteddy dawkę 5 tyś. (4000 w kroplach + 1000 w mieszance witamin). Pojdejrzewam, że to od tych kropli mi tak wzrosło, bo dużo łatwiej się przyswajają (zaczynają wchłaniać się już na poziomie śluzówki). I mój narzeczony brał te krople ok. 1,5 miesięca i nie codziennie i jak badał witaminę d to wynik wyszedł 5, a wcześniej kilka lat nie brał żadnych witamin.
Wniosek z tego jest taki, że nawet jak początkowo jest wynik nisko to warto badać co jakiś czas, nawet jak początkowo dawka 4000 witaminy d nie działała na nas zbyt dobrze. I jak ktoś chce wypróbować te krople, to jest to marka skoczylashope♥ lubi tę wiadomość
👩🏻 29 👦🏻 33
ANA1 (dodatni) , ANA3 - Centromer B + ---> Centromer B ++🔺😰
TSH 1,33❇️(Euthyrox 25),Ferrytyna 18,9 ---> 25,9 (po 4 miesiącach suplementacji żelaza) ,Kwas foliowy 4,29 ---> 17,10 ng/ml ❇️
(2dc): Estriadol 19,0 pg/ml ❇️, FSH 3,3 mUl/ml ❇️, LH 3,3 mUl/ml ❇️, Prolaktyna 125,9 ng/ml --> 13,53 ❇️, Prolaktyna po obciążeniu metoclopramidem 394,62🔺, Kortyzol 6,9 ug/d ❇️
Witamina D 135 ng/ml (>100 - stężenie potencjalnie toksyczne)🔺
Zobacz wykres
👦🏻
🚑2009r. - skręt jądra -> amputacja lewego jądra ✂️
🔻ilość - 37.27 mln
🔻koncentracja: 13.31 mln/ml
🔻ruch postępowy (a+b) - 13.7%
🔻ruch całkowity (a+b+c) - 26%
🔆żywotność - 78%
🔻morfologia - 0% (100% nieprawidłowych główek)
TSH 4,539 µIU/ml 🔺(Euthyrox 25), reszta hormonów ok ❇️ -
Kokosik wrote:Ciekawe co mówicie o tarczycy, bo ja mam podane jakos dziwnie, nie ml
Prawy płat 15,0 gr x 12,6 x do 49,0 mm
Lewy 13,2 x 12,4 x 48,4
Cieśn 2,3
Gruczoł niepowiększony, normoechogenny, jednorodny
Cokolwiek to oznacza💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 🐶
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Staranie na pełnej od 02.2025
⏳4 cs in progress
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, euthyrox, sanprobi stress
🧔🏻♂️ on
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨ -
Hej dziewczyny, u mnie nadal biel vizira ... 24 DC i 11-12dpo znakiem tego czekam na @. Można mi już wpisać. Aby się tylko nie spóźniła i lecimy dalej...
Miracle25 trzymam za Ciebie kciuki aby to jednak nie była cb tylko mały okruszek, który się u Ciebie zadomawia ❤️ Ja chyba muszę trochę odpuścić tak jak mi mąż mówił bo zaczynam wariować... Nie powiem bo liczyłam na ten cykl... Czułam się inaczej niż zawsze.... W dodatku te bóle brzucha od owu i to cały czas po lewej stronie tam gdzie była owulka.... No nic... Wstajemy, poprawiamy koronę i lecimy dalej!😅Miracle25, klaudia00.., S_va_88 lubią tę wiadomość
-
@Lisik a jak tam u Ciebie? 🩷💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 🐶
🔮Staranie na luzie od 02.2024
🔬Staranie na pełnej od 02.2025
⏳4 cs in progress
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, euthyrox, sanprobi stress
🧔🏻♂️ on
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3
czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨ -
anett13 wrote:Nie wyobrażam sobie jak można zajść w 1cs. Ale Twoja historia napawa mnie dużym optymizmem 🤞❤️
Trzymam bardzo kciuki za Ciebieanett13 lubi tę wiadomość
👩🏼🧔🏻♂️1983 🧒🏼2021 🐕2013
Zosia667 wrote:Cześć dziewczyny 🙂
U mnie już po obiedzie, wolne popołudnie, staram się nie myśleć o pracy jutro na tą mnie na max dobija.
Mam nadzieję że również sobie odpoczywacie 😉
Z nudów zmówiłam niepokalanek:
SWANSON CHASTEBERRY FRUIT 400 mg
Czy ja to biorę cały cykl? Ile tabletek na raz?
Czat gpt mnie tu straszy żeby brać po konsultacji z lekarzemZosia667 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, p. ciała APCA i Castle, łuszczyca
◾01.24 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾KIR AA
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.24 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 st., 1% - 2 st. 😬
✨IVF
1. IMSI:
16.03 💉20🥚 - 12 zapłodnień - 1❄️
15.04 FET 5BB beta 10dpt <0,1
2. IMSI:
12.05 start stymulacji -
Powder wrote:Luxmed tak podaje. W medicoverze podają objętość. Doktor gpt wyliczył Twoją na 9ml więc powiedziałabym lekko pomniejszona, ale git?
Aaa ok czyli kwestia oznaczenia. Endo stwierdziła, że wszystko dobrze. Więc może nie ma co się doszukiwać 🩷Powder lubi tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️