W maju zobaczę kuta*a 🍆 w styczniu urodzę bobasa 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
grazka0022 wrote:Kokosik, jak tam się dziś czujesz Słońce?
Cały czas trzymam się dobrych myśli i w czwartek zobaczę na USG swój mały cud ❤️White1, Pustynia, olaa, AnMiPe, Zosia667, ater, Marzycielka94, Justa28, Sagi, grazka0022, Gnom, Miracle25, Sylwia_G-K, cysterka95, Darrika, Loraa, S_va_88, NinaB, emciak, assialbnn, CrazyDaisy, Olisska, Wianek, AnitaK lubią tę wiadomość
31 👩34 🧔♂️
10 lat AH
05.2024 rozpoczęcie starań
11.2024 straciliśmy aniołka 7 tc 💔💔💔
01.2025 walczymy od nowa 🍀
04.05 ⏸️🥹🌷9dpo
05.05 beta 32,08 prog 40,20 🥳
07.05 beta 83,50 🥹🩷
10.05 beta 466,08 🥹🥰 prog 40,80🥰
15.05 beta 4000,48 🥰
22.05 USG puste jajo płodowe 😞
29.05 nasz mały cud 0,92 cm ❤️ ninja się chował ❤️🥷
12.06 2,2 cm fasoleczki ❤️😍
02.07 5,5 cm szalejącego bobka 😍
08.07 prenatalne ❤️ zdrowa dziewczynka 6,6 cm 🥰
☀️ zaświeciło słoneczko ☀️
-
Dziewczyny jestem przeciwniczka wczesnego testowania ale dzisiaj mam 10dpo i najczulszy test negatywny z pierwszego moczu. Czy to znaczy że mogę sobie bezpiecznie pozwolić na kilka drinków w rocznicę ?
S_va_88 lubi tę wiadomość
✨ 32 lat 🎀 | On 34 i wyniki nasienia super 🦸♂️ ✨
🌿 Hashimoto & niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!
💛 10 miesięcy starań – misja: 🍼👶
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
• 📉 Dostinex – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
• ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!
• Acard 100 mg profilaktycznie w II fazie
🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona:
– Endometrium 9–10 mm w czasie owulacji , śluz płodny 🧻
– Pęcherzyki dojrzewają i pękają 🥚💥
🌬️ Jajowody drożne – przepływ potwierdzony! ✅
🔬 MUCHA i cytologia – w normie 🧫💖
🟡 Faza lutealna: 12 dni
– Progesteron: 9 ng/ml w II fazie cyklu 💊🌕
📅 3. dzień cyklu (badania hormonalne):
– Estradiol: 40 pg/ml 💧
– FSH: 6 mIU/ml 🌱
– LH: 6 mIU/ml 🔁 -
grazka0022 wrote:Gittt, ale czekam już na maxa.
Nie mogę się doczekać i mega wolno czas mi leci, a dzisiaj ostatni dzien duphastonu, więc liczę, że w tym tygodniu się zacznie!!
A jeszcze się przed chwilą spięłam z kolegą z pracy. Rozmawiałam z koleżanką o ciążach tak ogólnie i zapytałam o coś ją, a on akurat na to wszedł i mówi "A co w ciązy jesteś?" tak wprost przy wszystkich, a ja mówie Nie, ale wiesz ze nie wypada pytać o to kobiet? A on mówi, ze nie wie no to ja "to juz wiesz" a on, że czemu... To mu powiedziałam "że nie stawia mnie w nie komfortowej sytuacji przy wszystkich i że nawet jakbym była to bym nie powiedziała i że to są prywatne sprawy"
No więc jeszcze przykrość na dzień niedoszłej matki mnie spotkała, niech się wali dziad...
Ale super, to się dzieje 😍😍
Odnośnie kolegi, ech 😩skąd ludzie biorą takie teksty, niektórzy nie mają wyczucia, nie przejmuj się typem, szkoda nerwów 😅grazka0022 lubi tę wiadomość
18. cykl starań o pierwsze maleństwo 🤍🤰🏻 #rodzew2026
• 14.08 – wizyta u lekarza prowadzącego 🧑🏻⚕️
• 22.08 – badanie pod kątem endometriozy 🔍
• 25.08 – klinika 🏥
👩 Ona (29 lat):
• PCOS ⚠️
• AMH: 6,94 🧪
• Jajowody udrożnione podczas HSG 👹 ✅
• MUCH ✅
• Podejrzenie endometriozy❓
👨 On (27 lat):
• mąż najlepszy we wszechświecie 🌏
• Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
• Koncentracja: 11 → 37 mln/ml 💪
• Ruchliwość A+B: 6% → 11,5% 🐢
• Morfologia: 2% 😐
• Żywotność: 74% → 32% 📉
• HBA: 43% 🥲
• Lepkość: (++) 🤷♀️
• HP i stan zapalny żołądka – antybiotykoterapia 💊
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
nick nieaktualny
-
Mam pytanko czy ten produkt będzie ok na podbicie ferrytyny?
Szelazo + Forte -
https://www.doz.pl/apteka/p184597-Szelazo__Forte_kapsulki_o_przedluzonym_uwalnianiu_60_szt.
Szelazo + Forte - to suplement diety w formie kapsułek, który w swoim składzie zawiera żelazo oraz witaminy.
Składniki
Substancja wypełniająca - celuloza mikrokrystaliczna, diglicynian żelaza (II) (żelazo w formie chelatu) ,składnik otoczki kapsułki - żelatyna wołowa, skrobia kukurydziana, substancja zagęszczająca - hydroksypropylometyloceluloza, kwas L-askorbinowy (witamina C), substancja glazurująca - szelak, pirofosforan tiaminy (witamina B1), substancja glazurująca - etyloceluloza ,chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), kwas pteroilomonoglutaminowy (kwas foliowy), cyjanokobalamina (witamina B12). Jedna kapsułka zawiera 215 mg chelatu żelaza (diglicynianu żelaza dwuwartościowego - Fe²⁺), co odpowiada 40 mg żelaza elementarnego.
Składnik 1 kapsułka %RWS*
Żelazo 40 mg 286 %
Witamina C 60 mg 75 %
Witamina B1 10 mg 909 %
Witamina B6 6 mg 429 %
Witamina B12 5 μg 200 %
Kwas foliowy 400 μg 200 %
Mam zamiar dodatkowo brać też laktoferynę:
https://www.doz.pl/apteka/p165440-Laktoferin_Nucleo_kapsulki_30_szt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja, 13:48
Starania od 10/2024
Euthyrox od luty, Duphaston od kwiecień
Cyt+hpv: luty_ok
USG tarczycy: ok
TSH: luty_2.7 | kwiecień_4.25 | kwiecień_3,62 | maj_1.75
FT3, FT4: luty_ok | kwiecien_ok | maj_ok
E, FSH, LH, T: luty_ok | kwiecień_ok
AMH: 1.340 (mediana 2.81)
D3: luty_>150 | maj_141
PROG: luty_20(7dpo) | kwiecień_19(7dpo) 8.57(9dpo) 2.51(11dpo) | maj_9.96
EST: luty_192 | maj_241 (oestrogel)
PRL: luty_ok | kwiecień_↑ | maj_ok
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
Ja: Duphaston | Acard 75 | DHEA | Melatonina | Ten Feertil Ona AMH
10cs Cud 😍
24.06 beta 410 | prog 25,40
26.06 beta 1217
02.07 beta 13.641 | prog 29,64 | TSH 2.06 | ft3 4,73 | ft4 17,8
03.07 pęcherzyk ciążowy (4t6d)
17.07 12mm ❤️
29.08 🩺 -
Chochlik12 wrote:Ale super, to się dzieje 😍😍
Odnośnie kolegi, ech 😩skąd ludzie biorą takie teksty, niektórzy nie mają wyczucia, nie przejmuj się typem, szkoda nerwów 😅
Ogólnie ludzie lubią robić komentarze bez myślenia. Mnie zawsze mnie denerwowało jak ktoś mi mówił - wyglądasz na bardzo zmęczoną albo chyba ci się przytyło.
Ja staram się nigdy nikomu takich personalnych komentarzy nie robić. Jak widzę że ktoś schudł to chętnie powiem że świetnie wygląda ale jak widać że przytył to nigdy bym się nie odważyła tego powiedzieć. Albo jak ktoś jakoś gorzej wygląda, ma gorszy dzień podkreślanie tego, wcale nie pomoże…
Nie wiem czy to jest brak empatii, ktoś chce być śmieszny czy po prostu mówi co mu ślina na język przyniesie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja, 13:47
AnMiPe, grazka0022, ater, cysterka95, S_va_88, olaa lubią tę wiadomość
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
• ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona:
Wrzuciłam u dr GPT:
Twoje wyniki laboratoryjne mieszczą się w większości w normie, z jednym elementem, który warto monitorować:
1. Ferrytyna: 24,3 ng/ml (norma: 4,6 — 204,0 ng/ml)
Wynik w normie, ale na dolnej granicy wartości optymalnych dla kobiet starających się o dziecko. Warto dążyć do poziomu ferrytyny > 30–50 ng/ml, aby wspierać prawidłową owulację i implantację.
2. Witamina D (25(OH)D): 37 ng/ml
Wynik w przedziale „stężenie wystarczające” (30–100). Dobry poziom, choć niektórzy specjaliści zalecają poziom 40–60 ng/ml przy staraniach o ciążę – można delikatnie podnieść suplementacją, jeśli lekarz wyrazi zgodę.
3. Witamina B12: 342 pg/ml (norma: 187 — 883 pg/ml)
W normie, ale podobnie jak ferrytyna – warto przy staraniach o ciążę mieć poziom bliżej górnej granicy (500–700 pg/ml), aby wspierać rozwój układu nerwowego u dziecka oraz owulację.
4. Kwas foliowy: 12,9 ng/ml (norma: 3,1 — 20,5 ng/ml)
Bardzo dobry poziom. Wystarczający dla kobiet w okresie przedkoncepcyjnym i wczesnej ciąży.
Podsumowanie:
Ogólnie wyniki są dobre.
Można rozważyć lekkie podniesienie poziomu ferrytyny i witaminy B12 – najlepiej po konsultacji z lekarzem.
Kontynuuj suplementację kwasem foliowym.
Witamina D na dobrym poziomie – jeśli nie suplementujesz, rozważ kontynuację w niewielkiej dawce.
Jeśli chcesz, mogę zaproponować konkretne dawki suplementów do rozważenia z lekarzem.
White1, MroziaMM lubią tę wiadomość
Starania od 10/2024
Euthyrox od luty, Duphaston od kwiecień
Cyt+hpv: luty_ok
USG tarczycy: ok
TSH: luty_2.7 | kwiecień_4.25 | kwiecień_3,62 | maj_1.75
FT3, FT4: luty_ok | kwiecien_ok | maj_ok
E, FSH, LH, T: luty_ok | kwiecień_ok
AMH: 1.340 (mediana 2.81)
D3: luty_>150 | maj_141
PROG: luty_20(7dpo) | kwiecień_19(7dpo) 8.57(9dpo) 2.51(11dpo) | maj_9.96
EST: luty_192 | maj_241 (oestrogel)
PRL: luty_ok | kwiecień_↑ | maj_ok
USG: luty: pecherzyk 17mm(13dc)_ciałko żółte i płyn w zatoce D.(17dc) | kwiecien : pęcherzyk 15mm(6dc)? | pęcherzyki 12mm(9dc) | maj_owu w trakcie(14dc) | czerwiec_brak owu
Pierwsza wizyta w klinice 06/2025
Ja: Duphaston | Acard 75 | DHEA | Melatonina | Ten Feertil Ona AMH
10cs Cud 😍
24.06 beta 410 | prog 25,40
26.06 beta 1217
02.07 beta 13.641 | prog 29,64 | TSH 2.06 | ft3 4,73 | ft4 17,8
03.07 pęcherzyk ciążowy (4t6d)
17.07 12mm ❤️
29.08 🩺 -
Darrika wrote:To samo pomyślałam, u nas pakowanie to jest wieczór przed wyjazdem 🤣
Sagi, ater, AnMiPe, S_va_88, Olisska, olaa lubią tę wiadomość
✨ Starania od 09/24 (11 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, PRL, progesteron, estradiol
❓ owulacja
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml + hirsutyzm
⬆️ homocysteina 10,89 umol/L
👨 36
⬆️ TSH, PRL, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
LIPIEC BĘDZIE NASZ 👶🏼🍼
🏩 1 cykl stymulowany: Letrozol + Zivafer
28.07 - 💉 beta HCG
08.25 - sono-HSG -
grazka0022 wrote:I tak się cieszę, że mnie nie wyryło tylko zwróciłam uwagę ...
Cham. Jeszcze sie na mnie obraził i wyszedł i dobrze, bo go dziś oglądać nie chce
O ja też dziś miałam wymianę zdań, ale dla odmiany była bardzo kulturalna, nie poczułam się obrażona. Wiem, ze ta dziewczyna też długo się starała, więc po prostu pogadalysmy chwilę.S_va_88, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
starania na luza od 2/24; 📣 1szy cykl Clostilbegyt i monitoring cyklu
⏸️ 10.07.2025 🤩
beta hcg: 60,60 (11.07.2025) ---> 258 (14.07)
tsh: 3,08 ---> 1,8
prog: 13,06 ---> 13,9 (wjeżdża Cyclogest)
👩34 / ; nieregularne cykle, bezowulacyjne; hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, inozytol, selen, tran, potas, magnez, wątroba wołowa sproszkowana, pyłek pszczeli, chlorofil, laktoferyna, acerola /
żelazo 94,4 (50 - 170 ug/dL) ✔️
ferrytyna 18,8 (4,6 - 204) ng/mL 🔻🔻
HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
🥸 41 / seminogram ✔️ ten fertil on, wit D, probiotyki
🐕4 / niedobór masła -
Ssilvia wrote:Ogólnie ludzie lubią robić komentarze bez myślenia. Mnie zawsze mnie denerwowało jak ktoś mi mówił - wyglądasz na bardzo zmęczoną albo chyba ci się przytyło.
Ja staram się nigdy nikomu takich personalnych komentarzy nie robić. Jak widzę że ktoś schudł to chętnie powiem że świetnie wygląda ale jak widać że przytył to nigdy bym się nie odważyła tego powiedzieć. Albo jak ktoś jakoś gorzej wygląda, ma gorszy dzień podkreślanie tego, wcale nie pomoże…
Nie wiem czy to jest brak empatii, ktoś chce być śmieszny czy po prostu mówi co mu ślina na język przyniesie.
Ja sama się zastanawiam i obstawiam brak empatii 😅 + brak jakiejś takiej umiejętności wczucia się w drugą osobę i nierozumienie społecznych zachowań 🤣S_va_88 lubi tę wiadomość
18. cykl starań o pierwsze maleństwo 🤍🤰🏻 #rodzew2026
• 14.08 – wizyta u lekarza prowadzącego 🧑🏻⚕️
• 22.08 – badanie pod kątem endometriozy 🔍
• 25.08 – klinika 🏥
👩 Ona (29 lat):
• PCOS ⚠️
• AMH: 6,94 🧪
• Jajowody udrożnione podczas HSG 👹 ✅
• MUCH ✅
• Podejrzenie endometriozy❓
👨 On (27 lat):
• mąż najlepszy we wszechświecie 🌏
• Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
• Koncentracja: 11 → 37 mln/ml 💪
• Ruchliwość A+B: 6% → 11,5% 🐢
• Morfologia: 2% 😐
• Żywotność: 74% → 32% 📉
• HBA: 43% 🥲
• Lepkość: (++) 🤷♀️
• HP i stan zapalny żołądka – antybiotykoterapia 💊
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Darrika wrote:To samo pomyślałam, u nas pakowanie to jest wieczór przed wyjazdem 🤣
To mnie pocieszyłyście, bo się taką nierozgarnięta poczułam. W zeszłym roku spakowałam się w jedno popołudnie, wszystko popakowane w woreczki strunowe itp. A teraz bym pojechała bez strojow hahaha. W ogole nie wiem gdzie mam termometr i jeszcze musze sprawdzić stan apteczek. Dżizassss 🤣S_va_88 lubi tę wiadomość
-
Ssilvia wrote:Dziewczyny jestem przeciwniczka wczesnego testowania ale dzisiaj mam 10dpo i najczulszy test negatywny z pierwszego moczu. Czy to znaczy że mogę sobie bezpiecznie pozwolić na kilka drinków w rocznicę ?
Jak to mówią, póki nie ma 🐒 wszystko jest możliwe. Ja też jestem 10/11 dpo i dzisiaj i wczoraj testowałam, oczywiście biel. Teraz mniej się nastawiam, ale nadal jakaś nadzieja jest. Tak jak pisałam wczoraj - oczywiście przeglądałam wykresy (🤡🤡) i widziałam kilka takich, że 10dpo jedna kreska a za kilka dni już dwie 🤞Ssilvia, MoniaB, AnitaK lubią tę wiadomość
👩👨31 lat + 🐶 2 lata
- starania od 09.2023
ona:
- suplementacja - omega3, pyłek pszczeli, chlorofil, b complex, wit D, cynk, magnez, NAC, kwas foliowy, wsparcie wątroby
- badania krwi w normie (hormony, morfologia, homocysteina, wit D, kwas foliowy)
- regularne cykle (28-30dni), owulacja potwierdzona usg
- brak chorób przewlekłych
- walka ze stresem
on:
- suplementacja - wit D, kwas foliowy, koenzym q10, omega3, pyłek pszczeli
- WZJG (aktualnie zaostrzenie, przyjmowanie cortiment mmx)
- badanie nasienia (grudzień'24 -> kwiecień'25):
* morfologia 2% -> 1%
* ruchliwość A 1% -> 0%
* ruchliwość B 29 % -> 11,5 % -
Ssilvia wrote:Dziewczyny jestem przeciwniczka wczesnego testowania ale dzisiaj mam 10dpo i najczulszy test negatywny z pierwszego moczu. Czy to znaczy że mogę sobie bezpiecznie pozwolić na kilka drinków w rocznicę ?
Nawet jak w kolejne dni będą ⏸️ to nie zaszkodzi na tym etapie 🤍 wspaniałego świętowania!Marzycielka94 lubi tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓 -
A mnie martwią te plamienia.. 3 dni to chyba za długo (16-18 dc). Takie buro-brunatne. Jakoś się tak podłamałam w ten dzień matki.🤶 29l.
Temat dziecko od 02.2023, starania ciągłe od 5.2024 r.
🩷IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa
💊Thyrozol, Propranolol WZF, Glucophage, Euthyrox 50, suple
🎅34 l.
💙54,85 mln/ml, A+B 33,52%, morfo 0% ⬇️
💊Co-Prestarium Initio, Fertisim, suple
▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️ -
sandrac_94 wrote:Jak to mówią, póki nie ma 🐒 wszystko jest możliwe. Ja też jestem 10/11 dpo i dzisiaj i wczoraj testowałam, oczywiście biel. Teraz mniej się nastawiam, ale nadal jakaś nadzieja jest. Tak jak pisałam wczoraj - oczywiście przeglądałam wykresy (🤡🤡) i widziałam kilka takich, że 10dpo jedna kreska a za kilka dni już dwie 🤞
Dlatego nie lubię wcześnie testować, bo dużo bardziej gra na moich emocjach, cały czas sobie wmawiam, że test zły, ale jeszcze piłka w grze o gdy @ przychodzi mnie zwala z nóg. Jeżeli nie robię testów i czekam @ jakoś łatwiej przychodzi mi emocjonalnie. Pierwszy trzy cykle robiłam cały czas testy i psychicznie było ze mną źle. Później 3 cykle przestałam i jakoś było lepiej.
Teraz zrobiłam test bo miałam drożność robioną i jakoś więcej nadzieji, i chciałbym jednak się zrelaksować na tych wakacjach i wiedzieć co i jak ale tak naprawdę dalej czuję niepewność✨ 32 lat 🎀 | On 34 i wyniki nasienia super 🦸♂️ ✨
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona:
Ssilvia wrote:Dlatego nie lubię wcześnie testować, bo dużo bardziej gra na moich emocjach, cały czas sobie wmawiam, że test zły, ale jeszcze piłka w grze o gdy @ przychodzi mnie zwala z nóg. Jeżeli nie robię testów i czekam @ jakoś łatwiej przychodzi mi emocjonalnie. Pierwszy trzy cykle robiłam cały czas testy i psychicznie było ze mną źle. Później 3 cykle przestałam i jakoś było lepiej.
Teraz zrobiłam test bo miałam drożność robioną i jakoś więcej nadzieji, i chciałbym jednak się zrelaksować na tych wakacjach i wiedzieć co i jak ale tak naprawdę dalej czuję niepewność
Rozumiem Cię, ja też wiem że to jest złe dla mojej głowy i nie powinnam tego robić ale nie mam silnej wolni i głupia testuję 😭😭 w poprzednich cyklach jakoś dłużej byłam wstanie wytrzymać, ale w tym narobiłam sobie większych nadziei i głupia testuję. Brajan nie odpuszcza👩👨31 lat + 🐶 2 lata
- starania od 09.2023
ona:
- suplementacja - omega3, pyłek pszczeli, chlorofil, b complex, wit D, cynk, magnez, NAC, kwas foliowy, wsparcie wątroby
- badania krwi w normie (hormony, morfologia, homocysteina, wit D, kwas foliowy)
- regularne cykle (28-30dni), owulacja potwierdzona usg
- brak chorób przewlekłych
- walka ze stresem
on:
- suplementacja - wit D, kwas foliowy, koenzym q10, omega3, pyłek pszczeli
- WZJG (aktualnie zaostrzenie, przyjmowanie cortiment mmx)
- badanie nasienia (grudzień'24 -> kwiecień'25):
* morfologia 2% -> 1%
* ruchliwość A 1% -> 0%
* ruchliwość B 29 % -> 11,5 % -
sandrac_94 wrote:Rozumiem Cię, ja też wiem że to jest złe dla mojej głowy i nie powinnam tego robić ale nie mam silnej wolni i głupia testuję 😭😭 w poprzednich cyklach jakoś dłużej byłam wstanie wytrzymać, ale w tym narobiłam sobie większych nadziei i głupia testuję. Brajan nie odpuszcza
Jak mam w domu to testuję dlatego nie kupuje. To samo ze słodyczami, jak są w domu to nie umiem zjeść trochę. Dlatego słodyczy też inna w domu nie ma, bo niemal silnej woli
sandrac_94 lubi tę wiadomość
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona:
AnMiPe wrote:A mnie martwią te plamienia.. 3 dni to chyba za długo (16-18 dc). Takie buro-brunatne. Jakoś się tak podłamałam w ten dzień matki.
Ja tak miałam właśnie owulce zawsze. Po ogarnięciu hormonów miałam np. 1 dzień tylko i troszkę. Ale na dobre minęło jak wyleczyłam ureaplasme.
Wydaje mi się, że plamień nie ma co ignorować. Chyba, że jednorazowa akcja.Marzycielka94 lubi tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, vitex, pluskwica groniasta, cynk
•aktualnie wakacyjna przerwa🍆•
ale i tak team #rodzew2026✨🍓🍓 -
sandrac_94 wrote:Rozumiem Cię, ja też wiem że to jest złe dla mojej głowy i nie powinnam tego robić ale nie mam silnej wolni i głupia testuję 😭😭 w poprzednich cyklach jakoś dłużej byłam wstanie wytrzymać, ale w tym narobiłam sobie większych nadziei i głupia testuję. Brajan nie odpuszcza
Ja sobie myślę że to czy zrobię test czy nie, nie zmieni tego czy jestem w ciąży czy nie. A jak jestem w ciąży to i tak się o tym dowiem. Jak nie jestem - zaoszczędzę negatywnych emocji.sandrac_94 lubi tę wiadomość
💊:
• 🦋 T4 – 50 mcg.
✅ Co już mam sprawdzone?
🔄 Owulacja potwierdzona: