W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Dziewczyny.
Przyszłam się przywitać, zaznaczyć swoją obecność i powiedzieć, że trzymam kciuki. Mało się udzielam, ale cały czas czytam.
Ja mam trochę chora głowe, która lubi wpadać w obsesje 😐 obecnie jestem po zastrzyku ovitrelle w sobotę rano i dzisiaj drugi. Teraz muszę czekać do testu, a moja chora głowa wariuje 😐 bo nie mam objawow żadnych, bo nie czułam chyba boli owulacyjnych, bo nie miałam plamienia.
Na szczęście jestem wśród swoich i wiem, że nie jestem jedyna, i mnie rozumiecie ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2022, 18:14
Kalli95, Anka1312, Blond27, verliebtindich, Gwiazdeczka 93, pluto_nova, Nati94, Anett93, Kluska95 lubią tę wiadomość
👩🦱84 - niewydolnosc przysadki (wtórna niewydolność tarczycy, nadnerczy, gonad)
👨🦱85 wyniki siusiakowe OK. HLAC ❌
AMH -1,01 ->1,59
Mutacja MTHFR 677C-T i PAI-1 4G ❌
Kir AA ❌, białko S - 58% ❌
Kariotypy OK, brak stanu zapalnego endometrium.
12.2021 cb 😭
08.2023 start ivf
30.08 transfer 3BB 💔😭
11.2023 II podejście do ivf
❄️❄️❄️ na zimowisku
05.02 transfer 4AA (accofil, intralipid, encorton, prograf, bryophyllum, acard, heparyna)
5dpt - beta 24; 7dpt - beta 93; 9dpt - beta 214; 11 dpt - beta 600 22dpt mamy ♥️
8tc - 1,72 cm 🐣
21.08 - III prenatalne, zdrowa Amelka -
Kalli95 wrote:Dziewczyny, nie wiem co mam ze sobą zrobić. Serce mi wali jak mlot. To co się u mnie stało to chyba jakas popieprzona pomyłka i nie chce robić sobie nadziei ale nie wiem. Co o tym myślicie?
Bylam tydzień temu na becie: poniżej 0,1. To było 8dpo. Nie mierzyłam wtedy temp ani nie robiłam testu owulacyjnego. Wcześniej jak robiłam testy to zawsze miałam w 14 dc. Miałam w tym cyklu juz dość testowania.
Wczoraj powinnam dostać @.
Dzisiaj dalej nie dostałam.
Zaczęłam się już wkurzać bo czekam na następny cykl. Pilam juz sobie winko i drinksowalam. Troche mam uczucie takie przedokresowe.
Zrobilam test ciążowy bo ile mogę czekać nigdy mi się okres nie spoznial juz się zaczęłam martwic. Chyba pozytywny.... proszę zgaście moje oczekiwania... zaraz wstawie fotkę....Troche się nie mogę uspokoic👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Boli mnie w krzyżu od 3 dni. Bo moich przeżyciach czuje ze to nie może być nic dobrego. Nie chce się cieszyć dopóki nie uspokoi mnie lekarz. Ale to dopiero jutro się z nim skontaktuje. Powtórzę tez betę. Chyba warto zrobić tez progesteron co myślicie?
Ekta lubi tę wiadomość
-
Miphuhiz wrote:Dzień dobry Dziewczyny.
Przyszłam się przywitać, zaznaczyć swoją obecność i powiedzieć, że trzymam kciuki. Mało się udzielam, ale cały czas czytam.
Ja mam trochę chora głowe, która lubi wpadać w obsesje 😐 obecnie jestem po zastrzyku ovitrelle w sobotę rano i dzisiaj drugi. Teraz muszę czekać do testu, a moja chora głowa wariuje 😐 bo nie mam objawow żadnych, bo nie czułam chyba boli owulacyjnych, bo nie miałam plamienia.
Na szczęście jestem wśród swoich i wiem, że nie jestem jedyna, i mnie rozumiecie ♥️
Oczywiście że Cię rozumiemy 💜Miphuhiz lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Melduję się po wizycie. Szłam tam dzisiaj spokojna i na szczęście usłyszałam chyba dobre wiadomości. Gin powiedział, że jest płyn który świadczy że owulacja wystąpiła. Pęcherzyk pękł, gin mówi że jest poszarpany więc owulacja mogłabyć niedawno. Mówi że są duże szanse na ciążę jeżeli działaliśmy 🥳 Tylko, zastanawia mnie fakt czemu nie było widać ciałka żółtego 🤔 Kiedy ono występuje.
Mimo wszystko, jestem zadowolona z wizyty i terez zaczynam odliczanie w II fazie cyklu🤞 Marzec będzie Nasz 🍀Kalli95, smoothie, Angelaaaa, Aneta2506, MałaStokrotka, Paulina666, Anka1312, Livka, verliebtindich, daruśka, _Luna_, 2+3, Gwiazdeczka 93, MałaMk, Zamieszana93, pluto_nova, Namisa, Ekta, Emii lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Melduję się po wizycie. Szłam tam dzisiaj spokojna i na szczęście usłyszałam chyba dobre wiadomości. Gin powiedział, że jest płyn który świadczy że owulacja wystąpiła. Pęcherzyk pękł, gin mówi że jest poszarpany więc owulacja mogłabyć niedawno. Mówi że są duże szanse na ciążę jeżeli działaliśmy 🥳 Tylko, zastanawia mnie fakt czemu nie było widać ciałka żółtego 🤔 Kiedy ono występuje.
Mimo wszystko, jestem zadowolona z wizyty i terez zaczynam odliczanie w II fazie cyklu🤞 Marzec będzie Nasz 🍀
Milix ciałko żółte powstaje 24-36 h po ovu więc jak była niedawno to jeszcze mogło nie powstać. Ono powstaje ze strzępków pecherzyka więc jak go jeszcze widać to wszystko jest ok 😉
Trzymam kciuki za ciebie ✊✊✊Milixx, Blond27, 2+3 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Miphuhiz wrote:Dzień dobry Dziewczyny.
Na szczęście jestem wśród swoich i wiem, że nie jestem jedyna, i mnie rozumiecie ♥️
Witaj w klubie. Moje drugie imię to stres. Do tego jestem hipopochondrykiem.Miphuhiz lubi tę wiadomość
👩💼36
Badania etap I i II ok.
Tsh -2,9 -> 1,9 ->2,6 -
Kalli95 wrote:Laboratorium kiedyś się pomyliło z waszymi wynikami?
Moj test bobo test z Rossmann
https://ibb.co/NrYkBJ7
Cała się trzęsęKalli95 lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
Kariotyp✅
-
Milixx wrote:Melduję się po wizycie. Szłam tam dzisiaj spokojna i na szczęście usłyszałam chyba dobre wiadomości. Gin powiedział, że jest płyn który świadczy że owulacja wystąpiła. Pęcherzyk pękł, gin mówi że jest poszarpany więc owulacja mogłabyć niedawno. Mówi że są duże szanse na ciążę jeżeli działaliśmy 🥳 Tylko, zastanawia mnie fakt czemu nie było widać ciałka żółtego 🤔 Kiedy ono występuje.
Mimo wszystko, jestem zadowolona z wizyty i terez zaczynam odliczanie w II fazie cyklu🤞 Marzec będzie Nasz 🍀
Bardzo się cieszę że chociaż Ty usłyszałaś świetne wieści 😍 kciuki ✊15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Mimo wszystko, jestem zadowolona z wizyty i terez zaczynam odliczanie w II fazie cyklu🤞 Marzec będzie Nasz 🍀👱♀️-39
4 lata starań
Kariotyp✅
-
Dziewczyny nie chcę się nakręcać ale mam przeczucie że się udało 🤪😝
Piersi bolą mnie tak jak by miały mi eksplodować, pojawiło się zmęczenie (serducho aż mnie kłuje tak mi się chce spać a jest 19:00 i spałam 7h) i ciągnięcie w pachwinie.
Sprowadźcie mnie na ziemię że mam siedzieć i cierpliwie czekać do soboty na test. 🙏🙏🙏Kalli95, Blond27, Milixx, Angelaaaa, Okinny, Paulina666, 2+3, Gwiazdeczka 93, MałaMk, MałaStokrotka, Zamieszana93, Nesska, Ekta, Emii lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Dziewczyny nie chcę się nakręcać ale mam przeczucie że się udało 🤪😝
Piersi bolą mnie tak jak by miały mi eksplodować, pojawiło się zmęczenie (serducho aż mnie kłuje tak mi się chce spać a jest 19:00 i spałam 7h) i ciągnięcie w pachwinie.
Sprowadźcie mnie na ziemię że mam siedzieć i cierpliwie czekać do soboty na test. 🙏🙏🙏Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny nie chcę się nakręcać ale mam przeczucie że się udało 🤪😝
Sprowadźcie mnie na ziemię że mam siedzieć i cierpliwie czekać do soboty na test. 🙏🙏🙏
Kiedy masz termin 🐵? Ile jesteś dpo no i kiedy testujesz? 😍😍😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2022, 19:04
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Dziewczyny dziś mam 11dc brzuch boli jak na okres ,przed ciążą miałam owu w 19 DC czyżby teraz było szybciej??Śluzu brak,szyjka jakby miękka ale tego się dopiero uczę....
https://ibb.co/MStqY6H12.09.2013 - pierwszy skarb
24.06.2020 - drugi skarb
walka o trzeci skarb
19.07.2022 - beta 240,7
19.07.2022 - prog. 16,5
21.07.2022 - beta 712
21.07.2022- prog. 13,4
22.07.2022 - wizyta
29.07.2022 - jest kropek
12.08.2022 - jest ♥️
13.10.2033 - będzie chłopczyk 💙 Mikołaj 💙💙💙 -
Aneta2506 wrote:Dziewczyny mam doła, ale lekkiego jakby co 😅
Po wizycie, według lekarza owulacji nie było.. Endometrium 10 mm. Mam zalecone zrobić prolaktyne w 3 dc (jak będzie podwyższona to zacząć brać Dostinex) i zrobić jutro progesteron..
Przepisał mi Proxeed Woman, czy któraś ma doświadczenie z tym lekiem/suplementem? Koszt 140 zł 🥴
Testów owulacyjnych nawet nie mam zamiaru już robić, kreski były aż bordowe.. zresztą temperatura też jakby owulacyjna.. 🤨
Dziewczyny wpisuje się na razie jako wolny strzelec..
Chociaż pewnie pod koniec marcu jeszcze zatestuje bo 🐒 pewnie przyjdzie za 5 dni..
O nie! 😢 kurczę, no to skąd te pozytywne owulaki? Miałaś kiedyś podejrzenie PCOS? Kurczę, no nie wiem, przecież zobaczyłby lekarz to ciałko żółte.. może coś przegapił?
Mam nadzieję, że to pomyłka, a jeśli nie, to że marzec przyniesie lepsze wiadomości 😘
Milixx, super, to wszystko jest na dobrej drodze. Trzymam kciuki 🤞
Milixx lubi tę wiadomość
-
Kalli95- kreska widoczna jak nic! Gratulacje
Ja tez nie chce sie za bardzo nakręcać i wkręcać sobie objawów ale tez cos w tym cyklu mam dobre przeczucia jak sie nie uda to trudno będziemy działać w kolejnym cyklu, ale nieśmiało liczę na ten cykl m. Jeszcze 4 dni do @Kalli95, Milixx, 2+3, Ekta lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️36 l., 👱🏻♂️ 38l.
Bobo nr. 2
Starania od 01/2024
19.02.24 ⏸
05.03 (6+2) wizyta : 2 zarodki 😅
15.03 (7+4) : mamy ❤️❤️
05.04 (10+5) : wizyta
15.04 (12+1): badania prenatalne, oba bobasy niskie ryzyka, prawdopodobnie 🩷💙
26.04: wizyta, bobasy rosną jak trzeba
28.05 : wizyta
Synuś 👶🏼:
Starania od 09/2021
03.08.22: ⏸
09.04.2023 (40+0) Dominis jest z nami ❤️ 11:27, 3680g., 55 cm
-
Cześć dziewczyny! Widzę, że piękna lista osób testujących się utworzyła 😊😊
Trzymam mocno za każdą z Was kciuki i dołączam się przesyłając ciążowe wiruski 🍀💚🦠🦠🦠🦠🦠🦠Kalli95, Izet, Angelaaaa, Aneta2506, cuddlemuffin, daruśka, verliebtindich, KlaraJa, 2+3, Gwiazdeczka 93, MałaMk, MałaStokrotka, Paulina666, Nesska, pluto_nova, Ekta, Namisa, Nati94, Pfry, KiniuśiKinio, Emii lubią tę wiadomość
19.02 ⏸
21.02 BetaHCG 63,2 💚
23.02 BetaHCG 223 💚💚
7+5 8,5 mm i bijące serduszko ❤️
11+6 badania genetyczne ✅ chyba chłopiec 💙
14+6 kilkanaście centymetrów zdrowego chłopaka! 💙
18+6 Ok. 274 g 💙
06.07 badania połówkowe ✊🏻
Planowany termin: 03.11.2022 💚