X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
Odpowiedz

W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕

Oceń ten wątek:
  • smoothie Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_naturelover wrote:
    Moje Drogie... ❤️
    Przepraszam za moją nieobecność przez cały miesiąc, ale było mi trudno odnaleźć się tutaj wiedząc, że u mnie szanse = 0 i czekam cierpliwie na zabieg histerolaparoskopii, po którym MOŻE zwiększą się moje szanse. Tak więc trochę Was podczytywałam, trochę siedziałam na wykresach. Poluzowałam TOTALNIE w tym cyklu - alkohol, fast-foody, serduszkowanie bez żadnych żeli, kubeczków. Część z Was, która zna mnie z poprzednich wątków wie, że walczyłam także o własną owulację, bo do tej pory ani razu nie dało się jej potwierdzić.
    No i tak w połowie cyklu piękny śluz, ogromny ból jajników ale to tyle, serduszkowanie 2 dni przed i przygotowanie do zabiegu.
    W czwartek miałam zabieg, w środę badali betę, oczywiście zero, bez niespodzianki. Zabieg minął, zdiagnozowali mi ADENOMIOZĘ, ale jajowody pod wysokim ciśnieniem udrożnili. MEEEGA ucieszyła mnie wiadomość o "ładnym" ciałku żółtym - PIERWSZA MOJA OWU, potwierdzona <3 Generalnie - słodko-gorzko ale pozytywnie.
    Będąc w szpitalu usłyszałam historię małego cudu - niedługo rodzi się dziecię poczęte 2 dni przed zabiegiem laparoskopii, nikt się nie spodziewał a się udało. Jakoś mnie wczoraj tknęło, w rzekomym 13-14dpo i stwierdziłam, aaa tyle tych testów to sobie siknę, chcę pozbyć się złudzeń, że cuda się zdarzają. 😂
    Siknęłam i... zobaczyłam ją, drugą kreskę. NIE CIEŃ, tylko kreskę. Zakręciło mi się w głowie a gardło ścisnęło... Za godzinę byłam już pod labo, aby poznać prawdę - oszukaniec, czy CIĄŻA. Krew oddałam, a siusiu zbierałam dzielnie dalej by sprawdzić kolejnym testem oraz testem innej firmy. I były, wyraźne kreski. Dla mnie jest to CUD. Przez obydwa niedrożne jajowody, cykl bezowulacyjny, po narkozę, zabieg i leki przeciwbólowe. I JEST, BETA 135,5 mlU/ml.
    To się może różnie skończyć, może to będzie cp, może narkoza i leki to było za dużo, może moje schorzenie okaże się zbyt dużym obciążeniem, ale kochane NIEMOŻLIWE MOŻE BYĆ MOŻLIWE.
    Słuchajcie swojego ciała, dbajcie o siebie i nie zawsze wierzcie medycynie i lekarzom w 100% ;) Ja jakbym uwierzyła, to byłabym w trakcie procedury in-vitro...
    Ja jeszcze do wczoraj wywracałam oczami na "cuda się zdarzają", ale może jednak.
    Nawet jeśli coś pójdzie nie tak, to wiem, że się DA. <3 Jutro powtórka bety, trzymajcie kciuki kochane! Dostałam najpiękniejszy prezent urodzinowy (26 marca dmuchaliśmy tort razem), lepszego nie mogłam sobie wymarzyć. ❤️ ❤️ ❤️

Pięknie :) Zaciskam kciuki za przyrost i spokojną ciążę !❤️
    Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń ! 😊😊

Domi_naturelover, Karciak lubią tę wiadomość

preg.png

👩🏼 '86
    07.2023 👧🏼❤️
    04.2020 👧🏼❤️

06.2021 - 7tc/11tc 👼💔
    06.2022- 19tc 👼💔
  • 2+3 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blond27 wrote:
    Trzymam kciuki bo ta kreska jest widoczna! A masz jakies objawy już?

Jedynie jeśli mogę to podciągnąć to zmęczenie/senność, popołudniu normalnie padam na twarz, tak było w niedzielę i wczoraj.. ale to może skutki zmiany czasu i tej zmiennej pogody 😁 więc nie traktuje to jako objaw ciąży, bo jakoś nie wierzę że mogę w niej być, a może tak po prostu mam spadek formy 😉

Blond27 lubi tę wiadomość

Na pokładzie:
    💙 09.2012 sn
    💜 04.2015 cc
    💜 05.2017 cc

09.2019 cichutko marzy mi się 4...
    01.2022 starania na serio...
    03.2022 BC 💔😭

16 cykl starań po BC...
    17.05.23 15:15 szok ⏸️ ❤️🌈
    18.05.23 beta 261,90 // prog 28,10 ❤️🙏
    29.05.23 beta 29165 😲❤️ // prog 17,20 😥🙏
    30.05.23 wizyta - pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym, bez echa zarodka ❤️🙏
    13.06.23 1,5 cm dzidzi i jest serduszko ❤️
    22.06.23 [wizyta kontrolna przez plamienia] 2,44 cm i bije ❤️
    03.07.23 wizyta 4 cm i bije ❤️
    12.07 14:00 prenatalne
    preg.png
  • marrrtini Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2022, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blond27 wrote:
    To sikamy razem jutro 😁

Ojej Blond27 jeszcze mamy podobne historie / wyniki. Będziesz moją nadzieja na 10 cykl, bo my od września.

Monk@, Blond27 lubią tę wiadomość

przed 30
    starania od 9.21

eutyrox + duphaston/luteina
    cykle owulacyjne

on: morfologia 3%, ruch postępowy 6%
  • verliebtindich Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezmiennie dziękuję za wszystkie pojawiające się życzenia! 💗

Za to mam pytanie.
    Ten cykl, który się skończył był moim pierwszym cyklem z Estrofemem.
    Miesiączka od wczoraj i wcale nie powiedziałabym, że jest bardziej obfita. Moje miesiączki już od dawna nie są dla mnie uciążliwe, to zazwyczaj parę kropel na wkładce.
    No i właśnie, sądziłam, że po tym estrofemie pewnie będzie lepiej, bo endo powinno być grubsze, ale mam takie bardzo dziwne pytanie, ale gdzie mam je zadać, jeśli nie tu 🤣
    Mam wrażenie, że cała ta miesiączka zatrzymuje się "w środku" i dlatego też trwa zazwyczaj koło tygodnia, mimo tego, że nie ma intensywnego krwawienia. Chodzi mi o to, że na wkładce są jakieś małe ślady, ale na papierze toaletowym - ciągnie się już sporo krwi.
    No i mam dziwną rozkminę i niezrozumienie, czy ta krew jest za gęsta, czy o co chodzi, że nie za bardzo działa zgodnie z grawitacją.
    Kiedyś miałam "normalne" miesiączki, pamiętam, jak to jest zmieniać podpaski co parę godzin, a teraz to wygląda zupełnie inaczej. Za to przy użyciu tamponu - no przynajmniej wczoraj, w pierwszym dniu miesiączki - wygląda to normalnie, jakby krwawienie było takie całkiem normalnej obfitości. Za to na wkładce - jak plamienie.

No i podobne spostrzeżenia miałam w tym cyklu ze śluzem - ginekolog na monicie mi potwierdziła, że owszem, w okolicy szyjki jest śluz i wszystko gra, ale z pewnością nie było tak, że w majtach mokro. Tak się akurat działo dopiero przed @.

No i ja już nie wiem, czy ja mam jakieś dziwne rozkminy? Czy coś jest nie tak, że ta miesiączka "nie chce wyjść"?

Przepraszam za te wszystkie obrazowe opisy, ale ja już naprawdę nie wiem, czy nakręcam się potrzebnie czy niepotrzebnie.

preg.png

24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
  • smoothie Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2+3 wrote:
    Ja jak mówiłam testowałam.. ale mam mieszane uczucia co do tego testu 😁 bo niby tą drugą delikatnie kreseczkę widziałam po tych 3 min, ale nie wiem czy to nie fabryczna.. 😐 pierwszy raz testowałam tym testem. Jutro będę w Rossmanie to kupię coś na jutro 😁
    IMG-20220329-075650.jpg

Ponoć te testy nie kłamią, jak nie ma ciąży to tam nic nie ma. Trzymam kciuki oby się sprawdziło 😁

Oliwia 23 ładne kreski, gratuluję :)

Fajnie tu na tym wątku 😍

Blond27, Monk@, 2+3, Oliwia23, Karciak lubią tę wiadomość

preg.png

👩🏼 '86
    07.2023 👧🏼❤️
    04.2020 👧🏼❤️

06.2021 - 7tc/11tc 👼💔
    06.2022- 19tc 👼💔
  • _Luna_ Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2022, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, kilka dni nie zaglądałam pomyślałam dzisiaj że zobaczę czy już nowe tytuły krążą i co tam słychać na pierwszej stronie a tu takie niespodzianki 🥰

Verliebtindich sto lat! 🥳

Blondyna.B super, gratulacje dobrze że wróciłaś i do tego masz takie świetne wiadomości 🥰

Domi ale wspaniała historia super gratulacje 😍

2+3 widzę kreseczkę i trzymam kciuki !

Pozostałym dziewczyną które zobaczyły || gratulacje, nie jestem w stanie was wszystkich spamiętać 😉

Aneta póki nie ma okresu to wszystko może się zdążyć 🤩 Przesyłam wiruski i uściski!
    Piękny koniec miesiąca 😀

verliebtindich, Blondyna.B, Milixx, 2+3, Domi_naturelover, cslza, Koteczka82, Aneta2506 lubią tę wiadomość

🩷 16.08.2022 👱‍♀️
  • smoothie Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verliebtindich dołączam się do życzeń. Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń ! :) :)

verliebtindich, Blond27 lubią tę wiadomość

preg.png

👩🏼 '86
    07.2023 👧🏼❤️
    04.2020 👧🏼❤️

06.2021 - 7tc/11tc 👼💔
    06.2022- 19tc 👼💔
  • Gwiazdeczka 93 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_naturelover wrote:
    Moje Drogie... ❤️
    Przepraszam za moją nieobecność przez cały miesiąc, ale było mi trudno odnaleźć się tutaj wiedząc, że u mnie szanse = 0 i czekam cierpliwie na zabieg histerolaparoskopii, po którym MOŻE zwiększą się moje szanse. Tak więc trochę Was podczytywałam, trochę siedziałam na wykresach. Poluzowałam TOTALNIE w tym cyklu - alkohol, fast-foody, serduszkowanie bez żadnych żeli, kubeczków. Część z Was, która zna mnie z poprzednich wątków wie, że walczyłam także o własną owulację, bo do tej pory ani razu nie dało się jej potwierdzić.
    No i tak w połowie cyklu piękny śluz, ogromny ból jajników ale to tyle, serduszkowanie 2 dni przed i przygotowanie do zabiegu.
    W czwartek miałam zabieg, w środę badali betę, oczywiście zero, bez niespodzianki. Zabieg minął, zdiagnozowali mi ADENOMIOZĘ, ale jajowody pod wysokim ciśnieniem udrożnili. MEEEGA ucieszyła mnie wiadomość o "ładnym" ciałku żółtym - PIERWSZA MOJA OWU, potwierdzona <3 Generalnie - słodko-gorzko ale pozytywnie.
    Będąc w szpitalu usłyszałam historię małego cudu - niedługo rodzi się dziecię poczęte 2 dni przed zabiegiem laparoskopii, nikt się nie spodziewał a się udało. Jakoś mnie wczoraj tknęło, w rzekomym 13-14dpo i stwierdziłam, aaa tyle tych testów to sobie siknę, chcę pozbyć się złudzeń, że cuda się zdarzają. 😂
    Siknęłam i... zobaczyłam ją, drugą kreskę. NIE CIEŃ, tylko kreskę. Zakręciło mi się w głowie a gardło ścisnęło... Za godzinę byłam już pod labo, aby poznać prawdę - oszukaniec, czy CIĄŻA. Krew oddałam, a siusiu zbierałam dzielnie dalej by sprawdzić kolejnym testem oraz testem innej firmy. I były, wyraźne kreski. Dla mnie jest to CUD. Przez obydwa niedrożne jajowody, cykl bezowulacyjny, po narkozę, zabieg i leki przeciwbólowe. I JEST, BETA 135,5 mlU/ml.
    To się może różnie skończyć, może to będzie cp, może narkoza i leki to było za dużo, może moje schorzenie okaże się zbyt dużym obciążeniem, ale kochane NIEMOŻLIWE MOŻE BYĆ MOŻLIWE.
    Słuchajcie swojego ciała, dbajcie o siebie i nie zawsze wierzcie medycynie i lekarzom w 100% ;) Ja jakbym uwierzyła, to byłabym w trakcie procedury in-vitro...
    Ja jeszcze do wczoraj wywracałam oczami na "cuda się zdarzają", ale może jednak.
    Nawet jeśli coś pójdzie nie tak, to wiem, że się DA. <3 Jutro powtórka bety, trzymajcie kciuki kochane! Dostałam najpiękniejszy prezent urodzinowy (26 marca dmuchaliśmy tort razem), lepszego nie mogłam sobie wymarzyć. ❤️ ❤️ ❤️
    Domi! Pytałam o Ciebie kilka razy, dużo chodzilaś mi po głowie😁🥰🥰wiedziałam!!gratuluję ślicznie 😘😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2022, 11:24

Blond27, Domi_naturelover lubią tę wiadomość

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    TSH 1,3 (euthyrox 75/100)
    Wit.D3 na granicy

suplementacja i pozytywne myślenie 🌸💖

On:
    32 lat
    Ruchliwość i żywotność ❌❌
    Żylaki p.n. III stopnia

17.03.2022 embolizacja żylaków p.n.--‐---》czekamy na poprawę wyników

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%
    Koncentracja 4,86 mln/ml😔❌
    Ruch postępowy 10,69% (gdzie min.32%) 😔❌
    Ruchome 19,5% (gdzie min.40%)😔❌

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
  • Monk@ Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrrtini wrote:
    Jejku dziewczyny, już ostanio jakoś straciłam nadzieję że się uda w tym cyklu, że nie mam żadnych przeczuć a chciałam żeby właśnie wiara mi w tym cyklu dała ⏸️

Ale chyba nie mogę już psuć statystyk? ;) Już się nie mogę doczekać jutra, chociaż będzie dopiero 10 lub 9,5 dpo
    Jakie psucie statystyk, o czym Ty mówisz. Sikaj, nie marudź 😋

wdzięczność 🫶🏼

🔜 27.07 - wizyta ⏳

07.2024 ⏸️

02.2023 💙

preg.png
  • Blond27 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marrrtini wrote:
    Ojej Blond27 jeszcze mamy podobne historie / wyniki. Będziesz moją nadzieja na 10 cykl, bo my od września.
    Czyli niby wszystko dobrze a nie wychodzi? To sikamy jutro 😁😁🙊🙊

marrrtini lubi tę wiadomość

Ona&On: 1993 r.
    Starania od : czerwca 2021 r.

30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
    12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
    21.02.23 - ⏸🤭🙏

09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.

Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊
  • Domi_naturelover Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verliebtindich wrote:
    Niezmiennie dziękuję za wszystkie pojawiające się życzenia! 💗

Za to mam pytanie.
    Ten cykl, który się skończył był moim pierwszym cyklem z Estrofemem.
    Miesiączka od wczoraj i wcale nie powiedziałabym, że jest bardziej obfita. Moje miesiączki już od dawna nie są dla mnie uciążliwe, to zazwyczaj parę kropel na wkładce.
    No i właśnie, sądziłam, że po tym estrofemie pewnie będzie lepiej, bo endo powinno być grubsze, ale mam takie bardzo dziwne pytanie, ale gdzie mam je zadać, jeśli nie tu 🤣
    Mam wrażenie, że cała ta miesiączka zatrzymuje się "w środku" i dlatego też trwa zazwyczaj koło tygodnia, mimo tego, że nie ma intensywnego krwawienia. Chodzi mi o to, że na wkładce są jakieś małe ślady, ale na papierze toaletowym - ciągnie się już sporo krwi.
    No i mam dziwną rozkminę i niezrozumienie, czy ta krew jest za gęsta, czy o co chodzi, że nie za bardzo działa zgodnie z grawitacją.
    Kiedyś miałam "normalne" miesiączki, pamiętam, jak to jest zmieniać podpaski co parę godzin, a teraz to wygląda zupełnie inaczej. Za to przy użyciu tamponu - no przynajmniej wczoraj, w pierwszym dniu miesiączki - wygląda to normalnie, jakby krwawienie było takie całkiem normalnej obfitości. Za to na wkładce - jak plamienie.

No i podobne spostrzeżenia miałam w tym cyklu ze śluzem - ginekolog na monicie mi potwierdziła, że owszem, w okolicy szyjki jest śluz i wszystko gra, ale z pewnością nie było tak, że w majtach mokro. Tak się akurat działo dopiero przed @.

No i ja już nie wiem, czy ja mam jakieś dziwne rozkminy? Czy coś jest nie tak, że ta miesiączka "nie chce wyjść"?

Przepraszam za te wszystkie obrazowe opisy, ale ja już naprawdę nie wiem, czy nakręcam się potrzebnie czy niepotrzebnie.
    hmm, u mnie w cyklu z estrofemem miesiączka potrzebowała 2-3 dni aby się rozkręcić. Potem faktycznie była dosyć obfita.
    Może jest dosyć sporo śluzu, który nie wypływa tak swobodnie

verliebtindich lubi tę wiadomość

💁‍♀️24,💁🏼‍♂️28
    ❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
    ❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
    24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩

28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii <3 Historia wyjątkowa również dla lekarzy

age.png

Wysłany: 29 marca 2022, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verliebtindich dużo zdrówka, spełnienia marzeń oraz mnóstwo uśmiechu 😘😘😘🤩
    Z pytaniem niestety nie pomogę,bo się na tym nie znam🤨ale jest nas wiele na pewno któraś Ci pomoże znaleźć odpowiedzi na nurtujące kwestie 🙃😉

Blondynko naszą Kochana bardzo trzymam kciuki, by wreszcie Wam się udało utrzymać kropka 😘😘🥰gratuluję II kresek 😘😘😘

Oliwia jak nic ciemnieje jesteśmy z Tobą dobrej myśli 😘😘😘pięknie!

Mnie aż głowa rozbolała od tej dawki cudownych wieści od Was 🤩🤩🤩

Boziu, takie CUDA napawają optymizmem i nadzieją, że nie ma rzeczy niemożliwych 🤩😍🥰🥰🥰

Blond27, Blondyna.B, verliebtindich, Monk@, Domi_naturelover, Oliwia23, Milixx, pluto_nova lubią tę wiadomość

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    Wit.D3 na granicy

On:
    32 lat
    Żylaki p.n. III stopnia

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
  • Magdaalena91 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju ile się tu dzieje 😍
    Gratulacje dla wszystkich ⏸️ ❤

Rośnijcie zdrowo 🤗

A reszcie dziewczyn i sobie życzę takich samych pięknych dwóch kresek na teście 🤞🍀

Blondyna.B, marrrtini, 2+3, Blond27, Monk@, Domi_naturelover, Gwiazdeczka 93, Anett93, Grażyna1820, Chrupka lubią tę wiadomość

👩🏻 32l. 🧔🏻 34l.

Starania o pierwsze maleństwo od 08.2020👶

09.04.23. ⏸️
    11.04 beta 118🥰
    13.04 beta 274 💖
    26.04 3mm kropka z serduszkiem ❤️ (5+6)
    10.05 1.72 cm dzidzi 💓
    17.05 2.48 cm człowieczka 💓
    12.06 prenatalne - niskie ryzyka - 7.03 cm człowieczka 🩵 (13+1)
    05.07 - 150 g chłopca 🩵(16+3)
    26.07 - 292 g maluszka 🩵 (19+3)
    07.08 - połówkowe-wszystko dobrze- 397 g Misia 🐨 🩵 ( 21+1)
    16.08 - 466 g wstydnisia 🩵 (22+3)
    06.09 - 903 g 🧸 (25 +3)
    27.09 -1372 g 🧸 (28+3)
    17.10 -1970 g 🐻 (31+2)
    07.11 - 2786 g 🐻 (34+2)
    21.11 - 3050 g 🧸 (36 +2)
    03.12 - 3300 g 🧸 (38+0) szpital- przyjęcie na indukcję porodu ✊🏻
    11.12 - Miłosz 3660 g, 55cm 💙

age.png
  • Kori Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2022, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ależ pieknie 😍😍 uwielbiam widok dwóch kresek, jasne czy ciemniejsze i tak są piękne 😁😁
    Ja czekam na kwietniowe testowanie 😁😁😁

3xIUI wszystkie CB 💔

Kariotyp Ok
    APS

09.2022 rozpoczęcie stymulacji do in vitro
    ❄️❄️❄️❄️🥰
    10. 2022 Transfer 4aa❤️❄️🤞 6dpt beta<0,200 😭😫
    11.2022 Transfer 4BB🙏 8dpt beta <0,200 😔
    12.2022 transfer 3BB 4dpt ||
    8dpt 66,667
    10dpt 173,300
    16dpt 2853
    21dpt 7362?
    6tc pęcherzyk w macicy z bijącym serduszkiem, w tym samym dniu dochodzi do 🩸🩸i silnego bólu 💔😭
    04.2023 transfer 3cc ♥️6dpt beta 7,6 💔😞😭
    KONIEC ❄️😭
  • Aniulka1992 Przyjaciółka

Wysłany: 29 marca 2022, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś

Dziewczynki czy ten test owulacyjny jest pozytywny

https://zapodaj.net/b5dec6f234f1d.jpg.html

• AlfaCentauri Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2022, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym roku marzec jest pełen kreseczek :D może się w szpitalach zobaczymy 😅. Jak zobaczyłam kolejne dwie kreski to od razu mi się humor poprawił :D

Babova, Blond27, Monk@, Grażyna1820, Domi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 marca 2022, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do marchewek, staram się jeść je regularnie (chociaż czasem zapominam ) dzięki Kasi z wiecejnizdieta. Mi pomagają mam dużo mniejszy pms, prawie w ogóle 😉
    A żeby nie być gołosłownym podrzucam zdjęcie 😄🧡🥕

https://zapodaj.net/cd309d17b0b9d.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2022, 12:59

Kluska95, Blond27 lubią tę wiadomość

Starania od 02.2021
    Ona :
    29 lat
    Hashimoto
    Wit.D3 na granicy

On:
    32 lat
    Żylaki p.n. III stopnia

Czerwiec :
    HBA 14% 😔 ❌
    Morfologia 1%

DFI16%✅
    HDS 14%✅

Listopad:
    IVF czas start
  • Nati94 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulka1992 wrote:
    Dziewczynki czy ten test owulacyjny jest pozytywny

https://zapodaj.net/b5dec6f234f1d.jpg.html
    Taki blisko. Ale jeszcze druga lekko jaśniejsza.

Córeczka: 05.2017
    Córeczka: 08.2020
    age.png

💔11.2021 synek
  • Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RoZyCzK4 wrote:
    Pamiętasz może jaka to była l-karnityna i ile zaleca sie jej pić dziennie;)?
    firmy Biotech L-carnityne z chromem w płynie. Mój pił 15ml dziennie jeśli nie trenował a jak miał trening to dodatkowo 15ml przed treningiem 😉

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • cslza Autorytet

Wysłany: 29 marca 2022, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi_naturelover wrote:
    Podrzucam jeszcze najpiękniejszą fotkę z mojej galerii 😀
    2-D8-BA192-BE85-4-E99-80-B8-FB6-CB9-F5264-F.jpg
    Gratulacje, aż się poryczałam jak czytałam Waszą historię! Rosnijcie zdrowo i do zobaczenia na fioletowej stronie :)

Blond27, Domi_naturelover lubią tę wiadomość

31.01.2018 Synek 👦 40+3
    7tc [*] 04.2022
    25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6
‹‹ 224 225 226 227 228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciążooporna - historia kobiety, która pragnie zostać Mamą ♡

Emilia mówi o sobie, że jest ciążooporna. Jej walka o bycie Mamą trwa już kilka lat, więc sama zaczęła nazywać siebie dinozaurem ciążooporności. Przeczytaj prawdziwą historię kobiety starającej się o dziecko. Kobiety, która pomimo wielu trudnych doświadczeń nie poddaje się i nie traci nadziei. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ