W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Domi ogromnie się cieszę że jest dobrze 😁 aż mam łezki radości w oczach. A wizytę serduszkowa masz w naszą 20 rocznicę bycia razem z mężem więc będzie piękne serduszko na prezent dla ciotki 🥰
Rany, no to nie ma innej opcji! Będzie serce jak dzwon!
Koteczka82, Blond27 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Nati94 wrote:Nie ale ja codziennie robię milion.
Zdezynfekuj miejsce wkłucia, złap fałd skórny ok 3-5 cm od pępka, ja robię na 2-3 palce w raz jedną, raz drugą stronę, trzymając strzykawkę jak długopis wbij pewnym ruchem w skórę i rozpocznij podawanie, powolutku, łącznie z pęcherzykiem powietrza. Puść fałd skórny i wyjmij strzykawkę. Najważniejsze- podawać wolno i z tym powietrzem z dołu, nic nie wypuszczaj. Pamiętaj o zmianie miejsc wkłucia. Ja tak robię i pacjenci chwalą, że jako jedyna robię bezboleśnie i bez siniaczkow. Będzie dobrze, przyzwyczaisz się 🍀Nati94, Blond27 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Conte, zaglądasz tu? Mam kilka pytań dla Ciebie, ale nie związanymi ze staraniami 😅😅😅 tylko z szyna relaksujaca przy bruksizmie 😊 daj znać czy jesteś 😊
Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Zdezynfekuj miejsce wkłucia, złap fałd skórny ok 3-5 cm od pępka, ja robię na 2-3 palce w raz jedną, raz drugą stronę, trzymając strzykawkę jak długopis wbij pewnym ruchem w skórę i rozpocznij podawanie, powolutku, łącznie z pęcherzykiem powietrza. Puść fałd skórny i wyjmij strzykawkę. Najważniejsze- podawać wolno i z tym powietrzem z dołu, nic nie wypuszczaj. Pamiętaj o zmianie miejsc wkłucia. Ja tak robię i pacjenci chwalą, że jako jedyna robię bezboleśnie i bez siniaczkow. Będzie dobrze, przyzwyczaisz się 🍀
Nie wyobrażam sobie wstrzykiwać powietrza, to jakiś kosmos dla mnie 😀 -
Kalli95 wrote:I to powietrze się wpuszcza? A czemu to sluzy? Sorki ja zawsze wypuszczam bo się boje tego powietrza w strzykawce a siniaki to ostatnio tylko dwa razy mi się zrobiły gdzie zastrzyków poszło juz z ponad 45 😊
Nie wyobrażam sobie wstrzykiwać powietrza, to jakiś kosmos dla mnie 😀Kalli95 lubi tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Dobra. Zrobilam dzisiaj zastrzyk z powietrzem. Mam nadzieję że nie umre 😂😂😂Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 wrote:Na pewno będzie dobrze 💜 a zapytam bo kompletnie nie wiem dlaczego takie zastrzyki się robi?
Ogólnie to chyba chodzi o to żeby nie tworzyły się chyba zakrzepy w pępowinie miedzy dzieckiem a łożyskiem. Jak zle gadam to niech mnie ktoś poprawi 🙂Blond27 lubi tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:Mi lekarz zalecił od pozytywnego testu bo mam za sobą dwa poronienia a nie robiłam żadnych badan w kierunku nadmiernej krzepliwości krwi oprócz bialka s i bialka c.
Ogólnie to chyba chodzi o to żeby nie tworzyły się chyba zakrzepy w pępowinie miedzy dzieckiem a łożyskiem. Jak zle gadam to niech mnie ktoś poprawi 🙂Kalli95 lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Ale ze mnie ciapa 🤣 Przyznać się, kto mnie wystalkował po imieniu i nazwisku, którego wcześniej nie usunęłam? 😂 😂 😂
Ja już wszystko o Tobie wiem ❤️❤️ Fajnie wiedzieć kto jest po drugiej stronie 🥰🥰Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Blond pięknie beta rośnie 💚 a o progestonie widzę że dziewczynyny Ci już wszystko napisały 😊 o której masz wizytę? Trzymam kciuki i czekam na wiadomość ✊✊🍀🍀
-
Ja też się chętnie wymienie z Wami IG. Chętnie zobaczę kto jest po drugiej stronie 🤭💚💚 Jeżeli któraś chętna to zapraszam na priv 😄
Mgdra, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Ja też się chętnie wymienie z Wami IG. Chętnie zobaczę kto jest po drugiej stronie 🤭💚💚 Jeżeli któraś chętna to zapraszam na priv 😄
Ja również 😊 wysłałam zaproszenie, możemy się wymienić IG.
Ja to nawet myślałam o grupie na fb ale widzę na kwietniowym wątku, że ktoś założył już dla grudniowych mam z ovu, czyli ja się nie łapie niestety.Blond27, Milixx lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Ja również jestem chętna na wymiany ig tylko ja nie ogarniam wiadomość PW tutaj chyba 😂
Milixx, Aneta2506, verliebtindich lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Wizytę mam na 15:30 , ale wiecie co uspokoiła mnie beta że rośnie prawidłowo, zobaczymy co powie lekarz. Mam nadzieję że dostanę tabsy a nie dopochwowo bo chyba nawet nie będę wiedziała jak to wsadzić hahaha
Mgdra, Milixx, Angelaaaa lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Blond27 wrote:Ja również jestem chętna na wymiany ig tylko ja nie ogarniam wiadomość PW tutaj chyba 😂
Jak tak, to na stronie z wykresem, po lewej stronie jest menu. Jak go rozwiniesz to masz m.in. opcje przyjaciółki (widzisz kto jest w Twoich znajomych i możesz dana osobę wybrać i napisac do niej) oraz wiadomość do przyjaciółki czy jakoś tak ( tam znajdują się informacje kto polubił Twój post, kto wysłał Ci zaproszenie do przyjaciółek oraz kto do Ciebie napisał)😉Milixx lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Blond27 wrote:Wizytę mam na 15:30 , ale wiecie co uspokoiła mnie beta że rośnie prawidłowo, zobaczymy co powie lekarz. Mam nadzieję że dostanę tabsy a nie dopochwowo bo chyba nawet nie będę wiedziała jak to wsadzić hahaha
-
Milixx wrote:Ja też się chętnie wymienie z Wami IG. Chętnie zobaczę kto jest po drugiej stronie 🤭💚💚 Jeżeli któraś chętna to zapraszam na priv 😄
Blond27, Milixx lubią tę wiadomość