W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalli95 wrote:
Ja juz po wizycie i to juz nie jest kropek a dziecko! Rusza co chwile raczkami i nóżkami. Ma 2,6 cm i serduszko mu bije 190 razy na minutę. Strasznie to dziwne ale cudowne uczucie 🥰
Maz też juz byl na usg. Niestety przez brzuch nie dało rady bo mam tyłozgięcie macicy.
Jestem juz dalej niż byłam kiedykolwiek z ciążą 🥰🥰🥰 teraz wizyta za 4 tygodnie.
Serce mam teraz tak uskrzydlone jak nigdy w życiu 🥰🥰
Ale chyba jeszcze po drodze USG 1 trymestru? ☺️ -
Dziewczyny nie było mnie parę godzin na wątku a tu takie dobre wiadomości!
Oliwia super, że wszystko jest dobrze 💜
Kalii95 kawał dzieciaczka, piękności 💙
Anetka trzymam kciuki za monitoring 🙏🤞
Krew spuszczona czekamy na wyniki beta i prog. Troszkę jeszcze " kawy z mlekiem" Się pojawiło dzisiaj na wkładce....... Ciekawe czy na Jutrzejszej wizycie coś on zobaczy, bo ostatnia miesiączka 4 marca ale podobno ten lekarz jest super w USG.....
Ps. Pierwszy raz idę do ginekologa faceta 😞Kalli95, Oliwia23, Aneta2506 lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 wrote:Krew spuszczona czekamy na wyniki beta i prog. Troszkę jeszcze " kawy z mlekiem" Się pojawiło dzisiaj na wkładce....... Ciekawe czy na Jutrzejszej wizycie coś on zobaczy, bo ostatnia miesiączka 4 marca ale podobno ten lekarz jest super w USG.....
Ps. Pierwszy raz idę do ginekologa faceta 😞
Ja chodzę tylko do facetów, nie lubię chodzić do kobiet. Nawet USG piersi do faceta 😅Blond27 lubi tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Dziewczyny nie było mnie parę godzin na wątku a tu takie dobre wiadomości!
Oliwia super, że wszystko jest dobrze 💜
Kalii95 kawał dzieciaczka, piękności 💙
Anetka trzymam kciuki za monitoring 🙏🤞
Krew spuszczona czekamy na wyniki beta i prog. Troszkę jeszcze " kawy z mlekiem" Się pojawiło dzisiaj na wkładce....... Ciekawe czy na Jutrzejszej wizycie coś on zobaczy, bo ostatnia miesiączka 4 marca ale podobno ten lekarz jest super w USG.....
Ps. Pierwszy raz idę do ginekologa faceta 😞Mgdra, Blond27 lubią tę wiadomość
-
cuddlemuffin wrote:Kalli95 jakie cudne zdjecie! Też sie wzruszylam, rośnijcie zdrowo. I rozsiej troche wirusków, może sie " zarażę"
A dla dziewczyn tutaj zaglądających specjalna dedykacja 😅😄😄😄
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2022, 19:30
Blond27, cslza, Aneta2506, Koteczka82, Paulina666, Mała Mi 27, KlaraJa lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Będą jeszcze dziś wyniki czy już jutro??
Ja chodzę tylko do facetów, nie lubię chodzić do kobiet. Nawet USG piersi do faceta 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2022, 19:34
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Blond27 wrote:Będą dzisiaj po 20 tak mi panie w luxmedzie powiedziały 😁 wiecie co chyba nigdy się tak nie stresowałam o wyniki jak teraz, już mam myśli okropne 😭
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Dziewczyny, ja po wizycie 🥰🥺 Kropeczek rośnie książkowo, mamy maleńki zarodek! 🥰🤯🤰
Cieszę się ogromnie - Maleństwo rośnie i wreszcie chyba trafiłam na TEGO lekarza ❤️ jest świetny, w gabinecie spędziłam 25min, wypytałam o wszystko, On sam jest pod ogromnym wrażeniem mojej historii, dostałam jasne zalecenia, skierowania, bardzo ciepły człowiek i słuchajcie, czuję z nim VIBE 🤣 Nie sądziłam, że to kiedyś powiem, ale nadajemy na tych samych falach😂 Oczywiście bardzo mnie pochwalił, że tak wszystko wiem, wszystko zapisane, witaminy dobrane w odpowiednich dawkach. Powiedział, że jestem lepiej przygotowana niż niejeden lekarz lub położna 🤣
Chyba do mnie dochodzi, zalewa mnie miłość do tego Maleństwa 😭😍🥰 Patrzcie ciotki! :
Wizyta serduszkowa na spokojnie 21.04, proszę mnie zapisać 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2022, 20:26
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Mam wyniki
Beta : 554.06
Progesteron : 16.60 .... 😭 (mieszcze się w nocach ale niski chyba) bo po owulacji miałam 21 kurcze czemu on tak spadł 😭😭😭😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2022, 20:29
Kalli95, Grażyna1820, Milixx lubią tę wiadomość
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Oliwia23 wrote:Ja juz po. Wszystko ok, tydzień się zgadza z ostatnia miesiączka 5+0. Pęcherzyk 7.2mm
U mnie też był taki stres, ale uff, teraz byle do kolejnej wizyty!
Paulina666 wrote:Właśnie też mnie to zastanawiało dlaczego tak późno miałaś operację
Nawet zwykłe HSG robi się do 10d.c.Kalli95 wrote:
Ja juz po wizycie i to juz nie jest kropek a dziecko! Rusza co chwile raczkami i nóżkami. Ma 2,6 cm i serduszko mu bije 190 razy na minutę. Strasznie to dziwne ale cudowne uczucie 🥰
Maz też juz byl na usg. Niestety przez brzuch nie dało rady bo mam tyłozgięcie macicy.
Jestem juz dalej niż byłam kiedykolwiek z ciążą 🥰🥰🥰 teraz wizyta za 4 tygodnie.
Serce mam teraz tak uskrzydlone jak nigdy w życiu 🥰🥰Piękne Maleństwo! Bardzo się cieszę, teraz kochana nadchodzi już "pewniejszy czas", będzie tylko piękniej!
Blond27 wrote:Mam wyniki
Beta : 554.06
Progesteron : 16.60 .... 😭 (mieszcze się w nocach ale niski chyba) bo po owulacji miałam 21 kurcze czemu on tak spadł 😭😭😭😭
Dobrze, że jutro masz wizytę, wszystkiego się dowiesz. Pamiętaj, że progesteron jest wydzielany skokowo. A przyrost bety piękny!!!!
Nadrobiłam Was dziewczyny. Dzisiaj poranna wizyta mnie tak uskrzydliła, że tryskałam energią w pracy do 20Objawów jak nie było, tak nie ma
Oby jak najdłużej. A Wy jak się czujecie?
Blond27, Oliwia23 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Uspokaja mnie przyrost bety🙏
Dziewczyny a ten dupek (duphaston) to małe tabsy czy kapsulki? Jejku mam 29 l i problem z wielkimi kapsułkami których nigdy nie biorę 😭Ona&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Blond27 wrote:Uspokaja mnie przyrost bety🙏
Dziewczyny a ten dupek (duphaston) to małe tabsy czy kapsulki? Jejku mam 29 l i problem z wielkimi kapsułkami których nigdy nie biorę 😭Blond27 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Domi_naturelover wrote:Ale ze mnie ciapa 🤣 Przyznać się, kto mnie wystalkował po imieniu i nazwisku, którego wcześniej nie usunęłam? 😂 😂 😂
Co bylo to bylo po co drążyć temat jak i tak się z tym teraz nic nie zrobi, nie przejmuj się 😄Blond27, Milixx lubią tę wiadomość