W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_naturelover ale cudny Kropek! gratulacje! super, że znalazłaś właściwego lekarza, w koncu musi przeprowadxic Cie przez jeden x najwazniejszych okresow zycia, musisz miec zaufanie.
Oliwia23 powodzenia, czekamy na wieści
a ja wypatruje owu .. 16dc temperatura nadal na podlodze, ale sluz juz " wlasciwy" i dzis pobolewa mnie podbrzusze po prawej stronie, może to to? meczyc teraz meza codziennie ?Blond27, Domi_naturelover, Angelaaaa, Oliwia23 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Dziewczyny, ja po wizycie 🥰🥺 Kropeczek rośnie książkowo, mamy maleńki zarodek! 🥰🤯🤰
Cieszę się ogromnie - Maleństwo rośnie i wreszcie chyba trafiłam na TEGO lekarza ❤️ jest świetny, w gabinecie spędziłam 25min, wypytałam o wszystko, On sam jest pod ogromnym wrażeniem mojej historii, dostałam jasne zalecenia, skierowania, bardzo ciepły człowiek i słuchajcie, czuję z nim VIBE 🤣 Nie sądziłam, że to kiedyś powiem, ale nadajemy na tych samych falach😂 Oczywiście bardzo mnie pochwalił, że tak wszystko wiem, wszystko zapisane, witaminy dobrane w odpowiednich dawkach. Powiedział, że jestem lepiej przygotowana niż niejeden lekarz lub położna 🤣
Chyba do mnie dochodzi, zalewa mnie miłość do tego Maleństwa 😭😍🥰 Patrzcie ciotki! :
Wizyta serduszkowa na spokojnie 21.04, proszę mnie zapisać 🥰
Wspaniałe wieści! 💗💗💗Blond27, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
Ah dziewczyny zapomniałam poprosić o dodanie kolejnej wizyty 27.04. Dziękuję 🙂
Aneta2506 lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Ja juz po. Wszystko ok, tydzień się zgadza z ostatnia miesiączka 5+0. Pęcherzyk 7.2mm
Poziomka9204, Nati94, Wojcinka, Mgdra, Milixx, Aneta2506, Angelaaaa, KlaraJa, Blondyna.B, milam, Blond27, Magdak, 2+3, Domi_naturelover, Koteczka82, Paulina666, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Domi_naturelover wrote:Ahhh dajcie spokój. Ja jestem tak strasznie zła na profesora, który mi robił zabieg laparo… WSZĘDZIE wielkimi literami jest, żeby robić zabieg w pierwszej połowie cyklu W RAZIE CZEGO, jakby kobieta miała być w ciąży. Ja na wizycie przed zabiegiem (która trwała kilka minut i kosztowała mnie 250zl za dwa podpisy) zapytałam czy aby na pewno nie przeszkadza nam zabieg w 26dc? Odpowiedział, że nieeee, bo ja mam przecież długie cykle, bezowulacyjne, to luz (nie sprawdził ani na usg w tym miesiącu, ani badając proga, nic)… I co? Przeprowadził zabieg u mnie we wczesnej ciąży 🤬 Pod narkozą, z przepuszczeniem kontrastu przez macice i jajowody, z lekami narkotycznymi 🤬 Naprawdę, to jest CUD, że jestem w tej ciąży, że Kropek ma taki timing, że zdążył się na ostatni moment przed zabiegiem mocno zagnieździć…
A wiecie, profesor nauk medycznych, fortuna za wizytę, taki świetny specjalista 😔 Tylko radość z powodu ciąży sprawia, że nie chodzę wkurzona i nie wparowałam tam jeszcze do tego gabinetu i mu nie nawtykałam 😤
Nawet zwykłe HSG robi się do 10d.c.👱♀️-40
5 lat starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅ -
Milix no to ja jestem pewna że Twój zły nastrój to hormony. Zobaczysz szybko minie i będziesz się dalej cieszyć z ciąży 😘 daj sobie czas i pozwól sobie na ten smutek teraz bo nie ma co z tym walczyć
Tulę mocno i obiecuje że zaraz będzie lepiej 😘Milixx lubi tę wiadomość
-
Domi ❤️❤️ już z górki, piękny kropek albo kropka ❤️❤️
Millix, uszy do góry. To normalne uczucia, masz do nich prawo. Masz 8 miesięcy, żeby ułożyć Wasz świat pod nowy cud.
Dziewczyny, kciuki, stalkuję Was ❤️
Gratuluję wizyt i bet, wybaczcie, że nie wymienię każdego ale mój mózg dziś działa w jakimś spowolnieniu dzięki nocy w pracy i szalonemu dniu. 🤷Milixx, Blondyna.B, Blond27, Domi_naturelover, Mała Mi 27 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Dziewczyny, ja po wizycie 🥰🥺 Kropeczek rośnie książkowo, mamy maleńki zarodek! 🥰🤯🤰
Cieszę się ogromnie - Maleństwo rośnie i wreszcie chyba trafiłam na TEGO lekarza ❤️ jest świetny, w gabinecie spędziłam 25min, wypytałam o wszystko, On sam jest pod ogromnym wrażeniem mojej historii, dostałam jasne zalecenia, skierowania, bardzo ciepły człowiek i słuchajcie, czuję z nim VIBE 🤣 Nie sądziłam, że to kiedyś powiem, ale nadajemy na tych samych falach😂 Oczywiście bardzo mnie pochwalił, że tak wszystko wiem, wszystko zapisane, witaminy dobrane w odpowiednich dawkach. Powiedział, że jestem lepiej przygotowana niż niejeden lekarz lub położna 🤣
Chyba do mnie dochodzi, zalewa mnie miłość do tego Maleństwa 😭😍🥰 Patrzcie ciotki! :
Wizyta serduszkowa na spokojnie 21.04, proszę mnie zapisać 🥰
Super, ciesz się ciąża 🥰Domi_naturelover lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Super, na następnej będzie maleństwo 🥰Oliwia23 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Maz też juz byl na usg. Niestety przez brzuch nie dało rady bo mam tyłozgięcie macicy.
Jestem juz dalej niż byłam kiedykolwiek z ciążą 🥰🥰🥰 teraz wizyta za 4 tygodnie.
Serce mam teraz tak uskrzydlone jak nigdy w życiu 🥰🥰Angelaaaa, KlaraJa, Nati94, Anett93, Mgdra, Milixx, Aneta2506, Wojcinka, Blondyna.B, cslza, milam, Magdak, Blond27, 2+3, Domi_naturelover, Koteczka82, Paulina666, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:
Ja juz po wizycie i to juz nie jest kropek a dziecko! Rusza co chwile raczkami i nóżkami. Ma 2,6 cm i serduszko mu bije 190 razy na minutę. Strasznie to dziwne ale cudowne uczucie 🥰
Maz też juz byl na usg. Niestety przez brzuch nie dało rady bo mam tyłozgięcie macicy.
Serce mam teraz tak uskrzydlone jak nigdy w życiu 🥰🥰
Śliczne zdjęcie 💚 wzruszyłam się 🥺🥺Kalli95, Mała Mi 27 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
cuddlemuffin wrote:Domi_naturelover ale cudny Kropek! gratulacje! super, że znalazłaś właściwego lekarza, w koncu musi przeprowadxic Cie przez jeden x najwazniejszych okresow zycia, musisz miec zaufanie.
a ja wypatruje owu .. 16dc temperatura nadal na podlodze, ale sluz juz " wlasciwy" i dzis pobolewa mnie podbrzusze po prawej stronie, może to to? meczyc teraz meza codziennie ?
Męcz męża 😈😈Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Kalli95 wrote:
Ja juz po wizycie i to juz nie jest kropek a dziecko! Rusza co chwile raczkami i nóżkami. Ma 2,6 cm i serduszko mu bije 190 razy na minutę. Strasznie to dziwne ale cudowne uczucie 🥰
Piękny widok 😍😍😍Kalli95 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
cuddlemuffin wrote:Domi_naturelover ale cudny Kropek! gratulacje! super, że znalazłaś właściwego lekarza, w koncu musi przeprowadxic Cie przez jeden x najwazniejszych okresow zycia, musisz miec zaufanie.
a ja wypatruje owu .. 16dc temperatura nadal na podlodze, ale sluz juz " wlasciwy" i dzis pobolewa mnie podbrzusze po prawej stronie, może to to? meczyc teraz meza codziennie ?Domi_naturelover, Angelaaaa lubią tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:
Serce mam teraz tak uskrzydlone jak nigdy w życiu 🥰🥰💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Mgdra wrote:9tc i takie piękne zdjęcie! A u mnie w 11tc taki dramat ze zdjęciem. Lekarz nawet nie powiększył obrazu i prawie nic u mnie nie widać 🥺
Najważniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze, nieważne zdjęcie 😘😘😘Anett93 lubi tę wiadomość
-
Kalli95 wrote:
😍😍😍Kalli95 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
A ja na poniedziałek zapisałam się na monitoring, to będzie 12 dc 😊 a jutro chyba podjadę na to badanie prolaktyny, no nie 3 dc, ale mimo wszystko zbadam czy nie gorszy wynik niż parę miesięcy temu...
Nati94, Kalli95, Blond27, Milixx, Mgdra, 2+3, Domi_naturelover, Angelaaaa lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed