W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Blond27 wrote:Cześć dziewczynki 💙 Nadrobiłam Was. Powiedziałam mojej przyjaciółce - to aż się popłakała 😭😂 Bardzo się różnimy bo ona nie chce mieć dzieci ale naprawdę się cieszyła bo wiedziała, że już chwilę się staramy.
Strasznie mnie wysyfiło 😭😭 miałam już teleporade z dermatologiem moim bo mialam maść ale już mi zmieniła na samo benzace w małym stężeniu więc to też pewnie nic nie da.... Tribioticu nie można stosować 😭😭 macie jakieś pomysły jak sobie z tym radzić?
Mnie właśnie tez strasznie wysypało…
Bardzo męczyłam się z trądzikiem trzy lata temu od jakiegoś roku cera niemowlaka, a w tamtym tygodniu znów mnie strasznie wysypało. Tyle ze teraz na czole i na brodzie.
Wcześniej miałam mocny trądzik na żuchwie i policzkach.
Wizytę u dermatologa mam dopiero po świętachBlond27 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Mnie właśnie tez strasznie wysypało…
Bardzo męczyłam się z trądzikiem trzy lata temu od jakiegoś roku cera niemowlaka, a w tamtym tygodniu znów mnie strasznie wysypało. Tyle ze teraz na czole i na brodzie.
Wcześniej miałam mocny trądzik na żuchwie i policzkach.
Wizytę u dermatologa mam dopiero po świętachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2022, 12:23
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Domi_naturelover wrote:Hej hej dziewczyny 😇
Nadrobiłam Was, wczoraj ciężki dzień - odsypiałam imprezkę 😂 Powiedzieliśmy po południu teściom - wniebowzięci 🥰 Wieczorkiem jeszcze skoczyliśmy na miasto z moim M. 😊
U mnie zaczyna się alergia… Jestem uczulona na pyłki traw i drzew i bardzo się boję jak to będzie wyglądać w tym roku… Zawsze męczy mnie katar, który powoduje również napuchnięcie twarzy, ból głowy, gardła, ucha, zatok 😔 z tego co widzę do nosa to mogę sobie wodą morską psiknąć co najwyżej, a nie lekiem, który zawsze się u mnie sprawdzał 😔
Kiepsko się czuję. Nie zdziwię się jak to alergia da mi popalić w ciąży, a nie typowe objawy ciążowe 😔
Może macie coś sprawdzonego, któraś z Was boryka się z alergią sezonową? 😔
Ja mam straszną alergię i się męczę. Jutro idę do lekarza to może coś wymyśli, z tego co czytałam to można stosować leki starej generacji, te po których chce się spać, np zyrtec. Wezmę cokolwiek byle mi pomogło, oczy mam czerwone i napuchnięte i wyglądam jak kret -
milam wrote:Ja mam straszną alergię i się męczę. Jutro idę do lekarza to może coś wymyśli, z tego co czytałam to można stosować leki starej generacji, te po których chce się spać, np zyrtec. Wezmę cokolwiek byle mi pomogło, oczy mam czerwone i napuchnięte i wyglądam jak kret
Nie wiem jak My damy radę, chyba też umówię jakąś teleporadę 😞Blond27 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Dziewczyny ale mam dzisiaj znowu spadek nastroju 😔 Już było lepiej i znowu smutek 😔 ale nie będę Wam tu smucić. Mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej.
Miłego popołudnia 😊Blond27 lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Dziewczyny ale mam dzisiaj znowu spadek nastroju 😔 Już było lepiej i znowu smutek 😔 ale nie będę Wam tu smucić. Mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej.
Miłego popołudnia 😊
A czemuż to? Coś się dzieje?Blond27, Milixx lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Właśnie.. co się dzieje?
Po to jesteśmy żeby się wspierać 🥰Blond27, Milixx lubią tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Milixx wrote:Dziewczyny ale mam dzisiaj znowu spadek nastroju 😔 Już było lepiej i znowu smutek 😔 ale nie będę Wam tu smucić. Mam nadzieję, że jutro już będzie lepiej.
Miłego popołudnia 😊
W ciąży wszystko bardziej odczuwamy i psychika często wysiada. Wygadaj się, jeśli Ci to pomoże. 😊Blond27, Milixx lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Miłego popołudnia 😊
Tule 💙 jak potrzebujesz się wygadać to śmiało pisz, po to tutaj jesteśmy💙Blond27, Milixx lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊
Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻
-
Hej laski !
Nie było mnie tu weekend . Mieliśmy z mężem wyjazd do rodziny, chciałam żeby ten czas był taki dla nas . Ale dziś wracając czuje taki zjazd samopoczucia . No nic, ciąża ma swoje prawawiem ze teraz marudzę a w środę jak zobaczę i usłyszę dzidziutka to wszystko odejdzie ❤️ Mam nadzieje ze odpoczęłyście przez weekend .
Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Ja ciągle śpię i ból głowy niesamowity. Spacer pomógł odrobinę. Teraz jeszcze brzuch doszedł. Taka kijanka, a już robi rozrubę
Przełożyłam wizytę na jutrzejsze popołudnie. Najwyżej zmarnuje pieniądze, jak nic nie wyjdzie, ale już nie daje rady i nie wiem jak mam dalej chodzić do pracy. Czuje się jak ameba, w ogóle nie mogę się skupić i robię takie głupoty, że szkoda mówić. A co do snów, to też miałam dzisiaj koszmary ;(
Blond27, Grażyna1820, cslza, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny ❤️ Wiem, że tu mogę Wam wszystko napisać i to jest piękne 😊 Spokojnie, z kropkiem jest dobrze. Czuję, że jest i ma się dobrze 👶 Po prostu jakoś psychicznie dzisiaj się załamałam.. Czuję, że to wszystko wina hormonów 😪A po za tym, tak mi chłop dzisiaj na nerwy działa, że bym go z mieszkania wygnała, do tego syn daje mocno w kość. Oj czuję, że nie będzie łatwo jak się maleństwo urodziny😪 Do tego wszystkiego czeka nas remont mieszkania a ja ani nie mam weny jak przemeblować żeby się pomieścić, ani nie mam ochoty się za niego wziąć 😔To znowu ponarzekałam. Aż mi głupio, że tak Wam marudzę 😔😔
-
Milixx wrote:Dziękuję dziewczyny ❤️ Wiem, że tu mogę Wam wszystko napisać i to jest piękne 😊 Spokojnie, z kropkiem jest dobrze. Czuję, że jest i ma się dobrze 👶 Po prostu jakoś psychicznie dzisiaj się załamałam.. Czuję, że to wszystko wina hormonów 😪A po za tym, tak mi chłop dzisiaj na nerwy działa, że bym go z mieszkania wygnała, do tego syn daje mocno w kość. Oj czuję, że nie będzie łatwo jak się maleństwo urodziny😪 Do tego wszystkiego czeka nas remont mieszkania a ja ani nie mam weny jak przemeblować żeby się pomieścić, ani nie mam ochoty się za niego wziąć 😔To znowu ponarzekałam. Aż mi głupio, że tak Wam marudzę 😔😔
U mnie to samo.. kryzys mam, ledwo mam siłę na cokolwiek a dzieckiem trzeba się zająć 🙈🙈 ja nie wiem jak zniosę końcówkę ciąży..Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Dziś chyba coś się dzieje w powietrzu, bo ja też mam psychiczny zjazd. Jakoś tak nawet M. zauważył że nie jestem rozmowna a jutro trzeba iść do pracy...
Mam nadzieję, że ten tydzień będzie lepszy i pogoda też od razu będzie chciało się żyćBlond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny widzę, że samopoczucie w weekend kiepskie
Ja już nie wiem czy u mnie to alergia, czy przeziębienie, ale kondycja fizyczna dzisiaj rzeczywiście kiepska... Mam nadzieję, że z początkiem tygodnia wszystkim nam się poprawi
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Oj dziewczyny widzę, że samopoczucie w weekend kiepskie
Ja już nie wiem czy u mnie to alergia, czy przeziębienie, ale kondycja fizyczna dzisiaj rzeczywiście kiepska... Mam nadzieję, że z początkiem tygodnia wszystkim nam się poprawi
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Oj mam nadzieję, że od nowego tygodnia wyjdzie dla nas słońce i te źle chumory z weekendu pójdą w niepamięć 😔 A jak ja sobie myślę, że jutro poniedziałek i trzeba iść do pracy a tam stos papierów to najlepiej bym przespała ten poranek 😔
-
Milixx wrote:Oj mam nadzieję, że od nowego tygodnia wyjdzie dla nas słońce i te źle chumory z weekendu pójdą w niepamięć 😔 A jak ja sobie myślę, że jutro poniedziałek i trzeba iść do pracy a tam stos papierów to najlepiej bym przespała ten poranek 😔
Ale dla nas wszystkich najlepiej byłoby relaksować się w domowym zaciszu.
-
nick nieaktualny