W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaraJa ależ się cieszę, że wszystko dobrze 💜🙏
Grażyna, współczuję Ci sytuacji w pracy, ale niczym się nie przejmuj ... małpa, a nie kierowniczka 🤦♀️
Milix spełniaj marzenia, sto lat! 🤞 🎂🎂
Nati, trzymam kciukasy za jutrzejszy sik i wrzucaj nam zdj dwóch kreseczkę 🤞 skoro coś majączyło to musi się udać! 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2022, 22:04
Olo323, KlaraJa, Milixx, Magdak, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Nati94 wrote:Sikałam na doza i coś świta ale pewnie fabryczna. Nie wiem czy jest sens rano powtarzać czy czekać znowu do wieczora
Olo323, Blond27 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Nati 🥺 Sikaj i pokazuj! ❤️
Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Nati94 wrote:Nic z tego. Temp nawet spadła zbyt mocno. Ale spoko, myślałam, że to fabryczna. Poczekam jeszcze do terminu @ i zatestuję pro forma ale raczej dziecko będzie z 2023 (o ile kiedyś się uda 🙂)
Czyli nie testowałaś? A 9dpo to baaardzo wcześnieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2022, 07:51
Blond27, 910608 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:9dpo spada Ci na 🐵?? Nie patrz na temperaturę - z niej nie wywnioskujesz czy się udało - ważne że był skok i owulacja a nie jak dalej się zachowuje temperatura! 😉
Czyli nie testowałaś?
Może spada bo może będzie już @, może ta druga owulacja przypuszczalna się nie odbyła(właśnie, dlaczego mi wychodzą tak te testy lh, raz były takie same kreski, wszystkie objawy owu i 5 dni później to samo, z tym że kreski już takie, że druga bordowa ale po tej ,pierwszej, próg nie potwierdził owu.). Jeśli dziś dostanę @ to znak, że owu raczej w ogóle nie było prawdopodobnie a dziś termin @ wg ,pierwszej owu,
Mam nadzieję, że napisałam zrozumiale🙂Blond27 lubi tę wiadomość
-
Nati94 pokazuj nam ten test! Przecież Ty nie możesz mnie zostawić. Miałyśmy umowę i ja wierzę że zaraz do mnie dołączysz 🍀
Dziewczyny, powiem Wam, że ta ciąża jest inna niż poprzednie. Nie obędzie się bez objawów - to nie będzie bezobjawowa ciąża 🤭😂. Już chyba wiem co to są te mdłości 🤦♀️ i do tego ogromne zmęczenie, i zgaga 😔 Ale to chyba dobrze, chciałam zobaczyć jak to jest z objawami i mam co chciałam 😂 Wczoraj robiąc ciasto tak mi się w głowie zakręciło, że aż mroczki miałam przed oczami - nie wiem na ile to objaw ciąży, a na ile to zmęczenie ale nie było to przyjemne 😔
Czy Wy też byście najlepiej o 19.00 były już w łóżku i spały? 🙈😅 Bo powiem Wam, że wczoraj zamiast świętować urodziny to przed 21.00 już spałam - staruszka ze mnie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2022, 09:16
Olo323 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati94 wrote:Testowałam. Jest kreska fabryczna, bo taka sama jak wczoraj wieczorem(swoją drogą testy doz wyglądają identycznie jak nordy, ktoś coś 🤔?)to na pewno nie jest ciążowa, widzę.
Może spada bo może będzie już @, może ta druga owulacja przypuszczalna się nie odbyła(właśnie, dlaczego mi wychodzą tak te testy lh, raz były takie same kreski, wszystkie objawy owu i 5 dni później to samo, z tym że kreski już takie, że druga bordowa ale po tej ,pierwszej, próg nie potwierdził owu.). Jeśli dziś dostanę @ to znak, że owu raczej w ogóle nie było prawdopodobnie a dziś termin @ wg ,pierwszej owu,
Mam nadzieję, że napisałam zrozumiale🙂
Trzymam kciuki caly czas zebys do nas szybko dolaczyla🍀 moze jeszcze za szybko na testowanie🤔
-
Ja z objawów mam OGROMNE PRAGNIENIE i pije przeróżne soki (ofc naturalne) , których wcześniej wcale nie piłam ale mam taką ochotę straszną. Wkurza mnie to, bo chodzę taka napełniona przez to ciągle 😆 a zmęczenie mi przeszło jakoś, na początku tylko byłam senna.
Babka cytrynowa już siedzi w piekarniku 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2022, 11:16
Olo323 lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Nati94 wrote:
Na zdjęciu DOZ nie widzę, ale na facelle widzę! 😁 chociaż wiem, ze swojego ostatniego doświadczenia, że kreseczki na żywo wychodzą ciemniejsze niż na zdjęciu, także wygląda to obiecująco ✊🍀Nati94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNati94 wrote:
Ja tez widze! Czesto takie kreski wychodza na poczatku, chyba kazda z nas takie widziala, szczegolnie te ktore testuja za szybko (czyli ja😅)
Trzymam kciuki🍀🍀 bo dobrze sie zapowiada❤️
Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 na facella widzę II kreskę przez powiększania zdjęcia 😊 Trzymam mocno kciuki żeby to była ciąża i żeby ciemniały dalej 🍀🍀
Olo323, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:
Ja widzę na obu 🍀 oby to nie oszusty 😣
Czekam na powtórkę ✊15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Ja to w ogóle widzę na dwóch 😍
Mam nadzieje ze widzimy dobrze ✊✊🍀♥️
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Blond27 wrote:Ja z objawów mam OGROMNE PRAGNIENIE i pije przeróżne soki (ofc naturalne) , których wcześniej wcale nie piłam ale mam taką ochotę straszną. Wkurza mnie to, bo chodzę taka napełniona przez to ciągle 😆 a zmęczenie mi przeszło jakoś, na początku tylko byłam senna.
Babka cytrynowa już siedzi w piekarniku 😀
Ja mam dosłownie tak samo! Wcześniej piłam tylko zwykła czysta wodę, tylko taka umiałam się „napić”.
Teraz od zwykłej, samej wody mam straszna zgagę (wcześniej nie wiedziałam co to zgaga🙈) jeśli woda to musi być jakiś plasterek cytryny… a najchętniej to piłabym wszystkiego rodzaju soki, których wcześniej nie piłam 😂Blond27 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️