W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Milixx wrote:✊🏼✊🏼 za wizytę i czekamy na wiadomości 🍀
Ja już po wizycie. Wszystko w porządku. Pęcherzyk ciążowy widoczny, w macicy, podobno odpowiedniej wielkości. Według lekarza wszystkie wyniki i obraz książkowy. Termin na 13.12 💚 Założył mi już kartę ciąży, ale nie wiem czy będę u niego ją prowadziła.
Stwierdzam, że nie mogę czytać w necie opisów różnych USG, bo porównuje obrazy i dla mnie ten mój pęcherzyk nie jest do końca owalny ale lekko spłaszczony. Zaufam jednak lekarzowi i będę wierzyć, że jest wszystko dobrze 🍀 Następna wizyta, u innego lekarza 25.04. 🙏🍀cslza, AlfaCentauri, Aneta2506, Angelaaaa, Nati94, Blondyna.B, Grażyna1820, Domi_naturelover, Poziomka9204, Magdak, Olo323, Kalli95, Kluska95, conte, Milixx, 2+3, Mała Mi 27, Mgdra, milam, Blond27, verliebtindich, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
KlaraJa wrote:Ja już po wizycie. Wszystko w porządku. Pęcherzyk ciążowy widoczny, w macicy, podobno odpowiedniej wielkości. Według lekarza wszystkie wyniki i obraz książkowy. Termin na 13.12 💚 Założył mi już kartę ciąży, ale nie wiem czy będę u niego ją prowadziła.
Stwierdzam, że nie mogę czytać w necie opisów różnych USG, bo porównuje obrazy i dla mnie ten mój pęcherzyk nie jest do końca owalny ale lekko spłaszczony. Zaufam jednak lekarzowi i będę wierzyć, że jest wszystko dobrze 🍀 Następna wizyta, u innego lekarza 25.04. 🙏🍀
Super że wszystko dobrze, rośnij w siłę kropku ☺🥰
Zapisałam datyKlaraJa lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
KlaraJa wrote:Ja już po wizycie. Wszystko w porządku. Pęcherzyk ciążowy widoczny, w macicy, podobno odpowiedniej wielkości. Według lekarza wszystkie wyniki i obraz książkowy. Termin na 13.12 💚 Założył mi już kartę ciąży, ale nie wiem czy będę u niego ją prowadziła.
Stwierdzam, że nie mogę czytać w necie opisów różnych USG, bo porównuje obrazy i dla mnie ten mój pęcherzyk nie jest do końca owalny ale lekko spłaszczony. Zaufam jednak lekarzowi i będę wierzyć, że jest wszystko dobrze 🍀 Następna wizyta, u innego lekarza 25.04. 🙏🍀
Nie czytaj, bo spłaszczony jest serio płaski jest coś jest nie tak ale i takich są prawidłowe ciąże 😉KlaraJa, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny . Mało mnie tu jest. Mam bardzo zły czas . Niestety muszę prowadzić wojnę z moja szefowa i jeszcze chwila i będę musiała zgłosić to na policję
zazdroszczę wszystkim normalnych i wyrozumiałych szefów !
Doceniacie to !
Łącze się w bólu co tak jak ja tragicznie znoszą każdy świąteczny zapach z kuchni .
Ten weekend daje sobie totalnie na odpoczynek . Będzie mnie tu stanowczo mniej 😓 ale myślami zawsze z wami !AlfaCentauri, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Cześć dziewczyny . Mało mnie tu jest. Mam bardzo zły czas . Niestety muszę prowadzić wojnę z moja szefowa i jeszcze chwila i będę musiała zgłosić to na policję
Doceniacie to !
Łącze się w bólu co tak jak ja tragicznie znoszą każdy świąteczny zapach z kuchni .
Ten weekend daje sobie totalnie na odpoczynek . Będzie mnie tu stanowczo mniej 😓 ale myślami zawsze z wami ! -
Oj te sny to masakra, czytałam ze to może być wina wyższego progesteronu.
Ja z kolei mam bardzo krwawe i kryminalne, uśmierciłam w śnie już kilkoro znajomych, uciekałam przed zabójcami oraz tropiłem przestępców a nawet włamywałam się do urzędów 😂😂Kalli95, AlfaCentauri, Poziomka9204, milam, Blond27 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Blondyna.B wrote:A co się z szefową dzieje? 😔
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Cześć dziewczyny . Mało mnie tu jest. Mam bardzo zły czas . Niestety muszę prowadzić wojnę z moja szefowa i jeszcze chwila i będę musiała zgłosić to na policję
Doceniacie to !
Ten weekend daje sobie totalnie na odpoczynek . Będzie mnie tu stanowczo mniej 😓 ale myślami zawsze z wami ! -
Wspaniała wiadomość 😍KlaraJa lubi tę wiadomość
07.23 Misia 🩷👶 -
Grażyna1820 wrote:Na razie nie chce tu o tym pisać. Ale poszło o zwolnienie lekarskie . Kiedyś wam o tym opowiem . Ale nerwy niestety tu nie pomagają
Ja miałam cyrk i jakieś straszenie, ale ich zagięłam bo wcześniej skontaktowałam się z ZUS, a po straszeniu z inspekcją pracy. Pani okazała się bardzo pomocna i jeszcze wyśmiała moją kierowniczkę. Nie wiem o co chodzi w Twoim przypadku, ale nie denerwuj się, bo ja też się zdenerwowałam i mąż musiał mnie uspokajać. A to tylko nam szkodzi. Napisz na prywatną wiadomość jakbyś potrzebowała.Grażyna1820 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała Mi 27 wrote:Dziewczyny, w którym tygodniu miałyście założoną kartę ciąży ?
Edit. Sprawdziłam, dokładnie 9+4Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2022, 15:07
Mała Mi 27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaraJa wrote:Ja już po wizycie. Wszystko w porządku. Pęcherzyk ciążowy widoczny, w macicy, podobno odpowiedniej wielkości. Według lekarza wszystkie wyniki i obraz książkowy. Termin na 13.12 💚 Założył mi już kartę ciąży, ale nie wiem czy będę u niego ją prowadziła.
Spójrz na mój 😃 też był płaski
KlaraJa, Nati94, Olo323, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny 😘 conte piękny widok😍 macie rację, chyba faktycznie nie będę się tym teraz martwić. Dzisiaj mam 5t +3, biłam się z myślami, czy powiedzieć rodzinie o ciąży teraz w święta i po tym dzisiejszym USG zdecydowaliśmy raczej, że poczekamy przynajmniej te dwa tygodnie, do majówki, aż będzie coś więcej widać na USG.
Milixx wszystkiego najlepszego! 🎉🍀Blond27 lubi tę wiadomość
-
Mała Mi 27 wrote:Dziewczyny, w którym tygodniu miałyście założoną kartę ciąży ?
U mnie akurat wyszlo to w 8+0. I w 1 ciąży i teraz.
Mnie nie dość że nawiedzają dziwne sny to zdarzają mi się samoistne nocne orgazmy 🤪 Zarówno w 1 ciąży i jak i teraz miewam je czasami. 😂💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Dziewczyny, u mnie napięty grafik i dzień, więc będzie mnie tu ciut mniej ❤️ Smacznego jajeczka i lekkich mdłości 😄❤️
Wesołych 🐇 🐣🐏Olo323 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Mała Mi 27 wrote:Dziewczyny, w którym tygodniu miałyście założoną kartę ciąży ?