W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 18:45
Olo323 lubi tę wiadomość
-
Mgdra wrote:A tak w ogóle słuchajcie jaki sen miałam 😂😂😂
Śniło mi się poszłam na prenatalne i musialam sie cała wysmarować żelem i wejść do worka. Lekarz patrzy i mówi o widzę chłopca. I tyle. Powiedział że nic więcej nie jest w stanie zmierzyć bo przyszlam za wcześnie i żadnych ryzyk mi nie policzy🤦🏻♀ ale kasę wziął🤦🏻♀
😂KlaraJa, Kalli95, Mgdra lubią tę wiadomość
-
Mi się ostatnio śniło ze poszłam sobie kupić nowe biustonosze i w sklepie były takie drogie ze szok. I Pani ze sklepu w gratisie zrobiła mi usg (dopochwowe) żebym mogła dzidzia sobie zobaczyć. No i wtedy kupilam ten stanik... 🤷♀️
KlaraJa, Olo323, Blond27, Mgdra, AlfaCentauri, milam, Nati94 lubią tę wiadomość
-
Angela, niby śmieszna historia, ale te nerwy i całe zamieszanie… No współczuję mocno 😔 Ważne, że się finalnie udało!
Mgdra, Ty też musiałś się nadenerwować. Bo przecież prenatalne miesiąc w tą czy w tą to bez różnicy 🤣 Dramat… dobrze, że się udało.
Aneta - 🔥🔥🔥 kciukaski, musi boleć nie bez powodu ❤️
Ale macie sny 😂 Mi się ostatnio nic nie śni, ale budzę się codziennie kilka minut przed budzikiem 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2022, 14:20
Blond27, Aneta2506, Angelaaaa lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
ale macie mocne sny dziewczyny 😂😂😂
Z aktualności to byłam dzisiaj na badaniach tarczycy + beta i prog, bo jutro wizyta u engo-gin. Wyników proga jeszcze nie mam ale beta ładnie rośnie a hormony tarczycy utrzymują się w normie dla I trymestru. Oczywiście wyniki są zupełnie inne jak przed ciążą jeżeli chodzi o ft3 i ft4, ale jak widzę że w normach się mieszczę to jestem w miarę spokojna. Resztę zinterpretuje jutro lekarz 😬 Jutro też pierwsze usg, proszę trzymajcie kciuki ✊💚Kalli95, Nati94, AlfaCentauri, Mgdra lubią tę wiadomość
-
Aneta2506 wrote:Olo323, prychlam śmiechem 😅😂
Sama już się z tego śmieje 😂
Pamietam jak mamie opowiadałam, to aż się opluła ze śmiechu 😂
Jak łatwo się domyślić, długo tam nie pracowałam 🙈😂🤷♀️👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
abrakadabra wrote:Pytam o acard bo jeśli występują takie plamienia to warto go odstawić na jakiś czas bo może właśnie potęgować to plamienie bardziej.. A większość lekarzy przy takich plamieniach nawet nie raczy o tym poinformować.
Tylko pamiętaj, że jak plamienie sie uspokoi to nie odstawiaj ani luteiny ani dupka
Aaa, kompletnie się pogubiłam 🙈 dziękuje Kochana za podpowiedz 🥰👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
KlaraJa wrote:ale macie mocne sny dziewczyny 😂😂😂
Z aktualności to byłam dzisiaj na badaniach tarczycy + beta i prog, bo jutro wizyta u engo-gin. Wyników proga jeszcze nie mam ale beta ładnie rośnie a hormony tarczycy utrzymują się w normie dla I trymestru. Oczywiście wyniki są zupełnie inne jak przed ciążą jeżeli chodzi o ft3 i ft4, ale jak widzę że w normach się mieszczę to jestem w miarę spokojna. Resztę zinterpretuje jutro lekarz 😬 Jutro też pierwsze usg, proszę trzymajcie kciuki ✊💚
Już teraz trzymamy kciuki ✊✊🍀🍀
O której jutro wizyta? 😊KlaraJa lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Domi_naturelover wrote:
Mgdra, Ty też musiałam się nadenerwować. Bo przecież prenatalne miesiąc w tą czy w tą to bez różnicy 🤣 Dramat… dobrze, że się udało.
Dokładnie. Co za różnica czy to zwykła wizyta czy prenatalne, czy to 1, czy 2 trymestr 😂😂Domi_naturelover lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Olo323 wrote:Już teraz trzymamy kciuki ✊✊🍀🍀
O której jutro wizyta? 😊
Dzięki 😘 o 9:30 😬✊Olo323, Blond27, Magdak, cslza, Mgdra lubią tę wiadomość
-
Jak mi dziś jest nie dobrze, czuje się inaczej niż zawsze. Jestem tak senna, że bym sobie z dokumentów zrobiła poduszkę w pracy i poszła spać 😴😴 Zjadłam batona, myślałam że pomoże - jest jeszcze gorzej 😔 Chce do domu! Idę do żabki po kawę, może ona pomoże albo spacer 🙈
Blond27 lubi tę wiadomość
-
KlaraJa wrote:Dzięki 😘 o 9:30 😬✊
No to jutro od 9:30 wszystkie czekamy na dobre wieści 😁🥰✊KlaraJa, Blond27 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
Milixx wrote:Jak mi dziś jest nie dobrze, czuje się inaczej niż zawsze. Jestem tak senna, że bym sobie z dokumentów zrobiła poduszkę w pracy i poszła spać 😴😴 Zjadłam batona, myślałam że pomoże - jest jeszcze gorzej 😔 Chce do domu! Idę do żabki po kawę, może ona pomoże albo spacer 🙈
Ja dzisiaj oficjalnie zaczynam urlop, wracam do pracy dopiero w maju 😇 jakie plany świąteczne? Wyjezdzacie dziewczyny? My mamy w miarę blisko do jednej i drugiej rodzinki więc objazdowo. Jutro robię babkę cytrynowa 💜Kalli95, AlfaCentauri lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Mi dzisiaj wyjątkowo niedobrze, współodczuwam z Milixx 😁🤢 Czuję, że pierwszy 🤮 to kwestia godzin, max kilku dni 😅
My jutro jedziemy do mojej mamy, a w sobotę do teściów 😊 Całe święta poza domem. Zaraz zabieram się za ciacho marchewkowe i babeczki 😊Kalli95, Milixx, Blond27 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Olo323 wrote:Aneta jak tam po wizycie? 😊
Pecherzyk zmienił kształt, jest jakby poszarpany więc prawdopodobnie do owulacji doszło 😊😍😍😍 u endokrynologa też ok, ale dała mi lek na receptę witaminę D, bo mimo suplementacji dalej jest dosyć nisko, ale reszta też ok 😍😍 odliczam🍀💚
Najlepiej byłoby przyjść jeszcze we wtorek podgladnac, ale nie dam rady pojechać..
Tfu tfu, jakby się nie udało teraz to w przyszlym miesiącu będę miała trzy wizyty w ramach monitoringu 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2022, 20:19
Mgdra, Domi_naturelover, Olo323, cslza, Kalli95, Magdak, AlfaCentauri, Blondyna.B, Anett93 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Aneta2506 lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Dziewczyny sprowadźcie mnie do parteru 🤦 8 dpo a ja myślę o testowaniu🤦 ale mam takie bóle w odcinku lędźwiowym i bóle okresowe, które raczej nie męczą mnie przed okresem 🤷 wczoraj czułam się...dziwnie- taka niemoc i senność, trup..plus kołatanie serca..wkręcam sobie 🥺 jestem taka ,ciepła, wczoraj zamarzałam..nie jestem chora tylko czuję się dziwnie. Boże to się powinno już leczyć 🙈
Blond27, Domi_naturelover lubią tę wiadomość