W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
melduje się po wizycie 
https://ibb.co/55CCpPv
Wielki człowiek ma 18 mm , serduszko pięknie biło 173/min
Na ten moment wszystko jest w porządku 😌
Test pappa umówiony na 6 maja, a wizyta na 19 maja
Planowana data porodu : 21.11.2022 ❤️
Kluska95, Blondyna.B, Koteczka82, Mała Mi 27, conte, KlaraJa, AlfaCentauri, Kalli95, milam, Olo323, Milixx, Blond27, Angelaaaa, AgulaM, cuddlemuffin, _Luna_, Anett93, Magdak, Aneta2506, Dominika96, Mgdra lubią tę wiadomość
-
Biedne te nasze chłopy 😂❤️Mała Mi 27 wrote:Ja znowu dzisiaj drzemka od 11:30 do 14, ale już jestem na zwolnieniu to można. Kierowniczka oczywiście zdążyła już mnie wczoraj zdenerwować, ale nie dałam się wyprowadzić z równowagi, bo znam przepisy.
Powiem Ci, że mam nadzieję że to przejdzie i Cię rozumiem, bo mój mąż się już śmieje: oho, już nic nie mówię haha
Mała Mi 27, Kalli95 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii
Historia wyjątkowa również dla lekarzy

-
Grażyna1820 wrote:Hej
melduje się po wizycie 
https://ibb.co/55CCpPv
Wielki człowiek ma 18 mm , serduszko pięknie biło 173/min
Na ten moment wszystko jest w porządku 😌
Test pappa umówiony na 6 maja, a wizyta na 19 maja
Planowana data porodu : 21.11.2022 ❤️
Super ❤️
Grażyna1820 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊

Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻

-
Domi_naturelover wrote:Faktycznie dziewczyny jutro skoczę i zbadam, dzięki

Dzisiaj pierwszy raz u mnie chyba spadek nastroju
Czuję, że hormony szaleją... Rano byłam wkurzona, potem przerodziło się to w smutek i mam ochotę się rozpłakać 😞 Jeszcze bardziej irytujące jest to, że nie mam do tego wcale powodu. Złapał mnie też dzisiaj jakiś stres, źle się czuję z tym, że nie wiem czy wszystko jest okej, czy rozwija się prawidłowo, czy jest już serduszko itp... Nawet na jedzenie mam mniejszą ochotę 😝
Rozumiem Cię doskonale, też mam taki nastrój ostatnio... jeszcze co chwilę kłócę się z mężem, co prawda dzisiaj jest trochę lepiej bo jestem spokojniejsza ale mam straszne wahania. Ale na jedzenie mam dalej ochotę 😅
Domi_naturelover, Mała Mi 27 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego maluszka od końca 08.2021r.👫
👩:
PCOS 😒; wysokie AMH 16,2 (2021rok) -> w 2025 spadło do 8,4.
wysokie androgeny ❌
🧑:
Wszystkie parametry nasienia w normie ✅
Udało się!😍
11.12.2022 - Synek jest już z nami ❤️ waga 3940g, 60cm, 10/10 😊

Starania o drugiego maluszka od kwietnia 2025 -> stymulacja hormonalna -> udało się za pierwszym razem! ❤️
16.06 - nifty ✅ niskie ryzyka, będzie drugi synek 🩵 USG 4,3cm bobasa 💪🏻

-
Ja swojemu współczuję bo czasem to o byle co się wydre na niego 😂🙃 szczególnie teraz przed świętami wytykam wszystko co mial zrobic pol roku temu 🤪Domi_naturelover wrote:Biedne te nasze chłopy 😂❤️
Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Już po wizycie, wszystko ok, maluch 4,5mm, wczoraj/dziś zaczęło bić serduszko i bije 100/min
21.04 mam USG na pakiet w luxmedzie, kazał iść i podglądać. Kolejna wizyta dopiero 01.06 (o ile nic się nie będzie dziać). Wtedy od razu USG genetyczne.
Chyba jestem zbyt rozjechana ciążowymi objawami żeby się cieszyć 😂
Grażyna1820, milam, Kalli95, Blondyna.B, Koteczka82, Olo323, Milixx, Domi_naturelover, Blond27, AlfaCentauri, Angelaaaa, conte, cuddlemuffin, Magdak, Anett93, Aneta2506, Dominika96, Mgdra lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Już po wizycie, wszystko ok, maluch 4,5mm, wczoraj/dziś zaczęło bić serduszko i bije 100/min
21.04 mam USG na pakiet w luxmedzie, kazał iść i podglądać. Kolejna wizyta dopiero 01.06 (o ile nic się nie będzie dziać). Wtedy od razu USG genetyczne.
Cudne wiadomości ❤️
Jak to kolejna wizyta 1.06, czyli że w maju całkiem nic? 😳
cslza, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
Super ze z maluszkiem wszystko dobrze ❤ trzymam kciuki za kolejna wizytę 😘cslza wrote:Już po wizycie, wszystko ok, maluch 4,5mm, wczoraj/dziś zaczęło bić serduszko i bije 100/min
Olo323, cslza lubią tę wiadomość
-
Ja dziś mam dość mocne brązowe plamienie, wzięłam po dwie tabletki duphaston jak kazał mi lekarz.
Jeśli do jutra nic się nie zmieni, to będę pisać do lekarza
Blond27 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 30 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
06.2025- PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
😂Kalli95 wrote:Ja swojemu współczuję bo czasem to o byle co się wydre na niego 😂🙃 szczególnie teraz przed świętami wytykam wszystko co mial zrobic pol roku temu 🤪
To powiem Wam, że mój działa na mnie raczej uspokajająco, jeszcze 🤣
cslza piękne wiadomości ❤️❤️❤️ Ten maj bez wizyty pewnie będzie ciężki, ja bym chyba ześwirowała 🤣 Nie wiem jak doczekam do mojej wizyty jeszcze tydzień 😅
Olo323 dobrze, że wzięłaś❤️ Obserwuj się i spokojnie, a w razie czego kontaktuj się z lekarzem 😇
cslza, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii
Historia wyjątkowa również dla lekarzy

-
milam wrote:Cudne wiadomości ❤️
Jak to kolejna wizyta 1.06, czyli że w maju całkiem nic? 😳
Powiedział, że jeśli nic mi się nie będzie dziać to nie ma co naciągać na kasę. 09.05 mam wizytę na pakiet luxmed. W razie co mam do niego nr telefonu i mam dzwonić/pisać, jeśli będę czuć niepokój to umówimy się wcześniej. I tyle
ja mam ogromne zaufanie do tego faceta, także skoro on jest spokojony i zadowolony to ja też
Domi_naturelover, Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
nick nieaktualny
-
haha no to jest niesamowite uczucie te ruchy dzidziulka gdzies tak do 30tc, potem masz wrazenie ze masz w brzuchu obcego:) mam nawet taki filmik mojego brzucha z konca ciazy i widac jak mloda wystawia rozme czesci ciala i sie tam kitłasi.. obłęd.
conte, Olo323, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
Hej my już po imprezie, wyobraźcie sobie że proboszcz zapomniał o chrzcie 😂😂 jechaliśmy mi przypomnieć do innego kościoła gdzie spowiadał 😂 no ale wszystko się udało z małym opóźnieniem 🙈
Rodzina wie o ciąży większość mówiła że się domyślała 😜
Kluska95, Grażyna1820, Blondyna.B, Dominika96, Domi_naturelover, cslza, Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cslza wrote:Powiedział, że jeśli nic mi się nie będzie dziać to nie ma co naciągać na kasę. 09.05 mam wizytę na pakiet luxmed. W razie co mam do niego nr telefonu i mam dzwonić/pisać, jeśli będę czuć niepokój to umówimy się wcześniej. I tyle
ja mam ogromne zaufanie do tego faceta, także skoro on jest spokojony i zadowolony to ja też 
Aaaaa czyli nie tak całkiem nic, to dobrze 👍