W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
melduje się po wizycie
https://ibb.co/55CCpPv
Wielki człowiek ma 18 mm , serduszko pięknie biło 173/min
Na ten moment wszystko jest w porządku 😌
Test pappa umówiony na 6 maja, a wizyta na 19 maja
Planowana data porodu : 21.11.2022 ❤️Kluska95, Blondyna.B, Koteczka82, Mała Mi 27, conte, KlaraJa, AlfaCentauri, Kalli95, milam, Olo323, Milixx, Blond27, Angelaaaa, AgulaM, cuddlemuffin, _Luna_, Anett93, Magdak, Aneta2506, Dominika96, Mgdra lubią tę wiadomość
-
Mała Mi 27 wrote:Ja znowu dzisiaj drzemka od 11:30 do 14, ale już jestem na zwolnieniu to można. Kierowniczka oczywiście zdążyła już mnie wczoraj zdenerwować, ale nie dałam się wyprowadzić z równowagi, bo znam przepisy.
Powiem Ci, że mam nadzieję że to przejdzie i Cię rozumiem, bo mój mąż się już śmieje: oho, już nic nie mówię hahaMała Mi 27, Kalli95 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Grażyna1820 wrote:Hej
melduje się po wizycie
https://ibb.co/55CCpPv
Wielki człowiek ma 18 mm , serduszko pięknie biło 173/min
Na ten moment wszystko jest w porządku 😌
Test pappa umówiony na 6 maja, a wizyta na 19 maja
Planowana data porodu : 21.11.2022 ❤️
Super ❤️Grażyna1820 lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Faktycznie dziewczyny jutro skoczę i zbadam, dzięki
Dzisiaj pierwszy raz u mnie chyba spadek nastrojuCzuję, że hormony szaleją... Rano byłam wkurzona, potem przerodziło się to w smutek i mam ochotę się rozpłakać 😞 Jeszcze bardziej irytujące jest to, że nie mam do tego wcale powodu. Złapał mnie też dzisiaj jakiś stres, źle się czuję z tym, że nie wiem czy wszystko jest okej, czy rozwija się prawidłowo, czy jest już serduszko itp... Nawet na jedzenie mam mniejszą ochotę 😝
Rozumiem Cię doskonale, też mam taki nastrój ostatnio... jeszcze co chwilę kłócę się z mężem, co prawda dzisiaj jest trochę lepiej bo jestem spokojniejsza ale mam straszne wahania. Ale na jedzenie mam dalej ochotę 😅Domi_naturelover, Mała Mi 27 lubią tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Biedne te nasze chłopy 😂❤️
Olo323, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Już po wizycie, wszystko ok, maluch 4,5mm, wczoraj/dziś zaczęło bić serduszko i bije 100/min
21.04 mam USG na pakiet w luxmedzie, kazał iść i podglądać. Kolejna wizyta dopiero 01.06 (o ile nic się nie będzie dziać). Wtedy od razu USG genetyczne.
Chyba jestem zbyt rozjechana ciążowymi objawami żeby się cieszyć 😂Grażyna1820, milam, Kalli95, Blondyna.B, Koteczka82, Olo323, Milixx, Domi_naturelover, Blond27, AlfaCentauri, Angelaaaa, conte, cuddlemuffin, Magdak, Anett93, Aneta2506, Dominika96, Mgdra lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Już po wizycie, wszystko ok, maluch 4,5mm, wczoraj/dziś zaczęło bić serduszko i bije 100/min
21.04 mam USG na pakiet w luxmedzie, kazał iść i podglądać. Kolejna wizyta dopiero 01.06 (o ile nic się nie będzie dziać). Wtedy od razu USG genetyczne.
Chyba jestem zbyt rozjechana ciążowymi objawami żeby się cieszyć 😂
Cudne wiadomości ❤️
Jak to kolejna wizyta 1.06, czyli że w maju całkiem nic? 😳cslza, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
cslza wrote:Już po wizycie, wszystko ok, maluch 4,5mm, wczoraj/dziś zaczęło bić serduszko i bije 100/min
Chyba jestem zbyt rozjechana ciążowymi objawami żeby się cieszyć 😂Olo323, cslza lubią tę wiadomość
-
Ja dziś mam dość mocne brązowe plamienie, wzięłam po dwie tabletki duphaston jak kazał mi lekarz.
Jeśli do jutra nic się nie zmieni, to będę pisać do lekarzaBlond27 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 19 tc 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Kalli95 wrote:Ja swojemu współczuję bo czasem to o byle co się wydre na niego 😂🙃 szczególnie teraz przed świętami wytykam wszystko co mial zrobic pol roku temu 🤪
To powiem Wam, że mój działa na mnie raczej uspokajająco, jeszcze 🤣
cslza piękne wiadomości ❤️❤️❤️ Ten maj bez wizyty pewnie będzie ciężki, ja bym chyba ześwirowała 🤣 Nie wiem jak doczekam do mojej wizyty jeszcze tydzień 😅
Olo323 dobrze, że wzięłaś❤️ Obserwuj się i spokojnie, a w razie czego kontaktuj się z lekarzem 😇cslza, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
milam wrote:Cudne wiadomości ❤️
Jak to kolejna wizyta 1.06, czyli że w maju całkiem nic? 😳
Powiedział, że jeśli nic mi się nie będzie dziać to nie ma co naciągać na kasę. 09.05 mam wizytę na pakiet luxmed. W razie co mam do niego nr telefonu i mam dzwonić/pisać, jeśli będę czuć niepokój to umówimy się wcześniej. I tyleja mam ogromne zaufanie do tego faceta, także skoro on jest spokojony i zadowolony to ja też
Domi_naturelover, Grażyna1820, Olo323 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 18:44
-
haha no to jest niesamowite uczucie te ruchy dzidziulka gdzies tak do 30tc, potem masz wrazenie ze masz w brzuchu obcego:) mam nawet taki filmik mojego brzucha z konca ciazy i widac jak mloda wystawia rozme czesci ciala i sie tam kitłasi.. obłęd.
conte, Olo323, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
Hej my już po imprezie, wyobraźcie sobie że proboszcz zapomniał o chrzcie 😂😂 jechaliśmy mi przypomnieć do innego kościoła gdzie spowiadał 😂 no ale wszystko się udało z małym opóźnieniem 🙈
Rodzina wie o ciąży większość mówiła że się domyślała 😜Kluska95, Grażyna1820, Blondyna.B, Dominika96, Domi_naturelover, cslza, Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cslza wrote:Powiedział, że jeśli nic mi się nie będzie dziać to nie ma co naciągać na kasę. 09.05 mam wizytę na pakiet luxmed. W razie co mam do niego nr telefonu i mam dzwonić/pisać, jeśli będę czuć niepokój to umówimy się wcześniej. I tyle
ja mam ogromne zaufanie do tego faceta, także skoro on jest spokojony i zadowolony to ja też
Aaaaa czyli nie tak całkiem nic, to dobrze 👍