W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalli95 wrote:Mi się ostatnio śniło ze poszłam sobie kupić nowe biustonosze i w sklepie były takie drogie ze szok. I Pani ze sklepu w gratisie zrobiła mi usg (dopochwowe) żebym mogła dzidzia sobie zobaczyć. No i wtedy kupilam ten stanik... 🤷♀️
Kalli95, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziewczyny sprowadźcie mnie do parteru 🤦 8 dpo a ja myślę o testowaniu🤦 ale mam takie bóle w odcinku lędźwiowym i bóle okresowe, które raczej nie męczą mnie przed okresem 🤷 wczoraj czułam się...dziwnie- taka niemoc i senność, trup..plus kołatanie serca..wkręcam sobie 🥺 jestem taka ,ciepła, wczoraj zamarzałam..nie jestem chora tylko czuję się dziwnie. Boże to się powinno już leczyć 🙈
Nati94, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Millix kochanie wszystkiego najlepszego 🌺 zdrowia, a w grudniu narodzin zdrowego dzidziusia ♥️
Mam nadzieję, że dobrze dojrzałam na wykresie, że to dziś 🤭
Nie no, siknę dziś pewnie wieczorem, nie wytrzymam do jutra, sorry not sorry. Jak będzie negatywny, to przecież jeszcze wcześnie😎Milixx, milam, Blond27, Mgdra lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Blondyna, nordem się opłaca zatestowac na takie wczesne testowanie? Ile dpo Ci wyszedł?
Nati94 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Dziewczyny sprowadźcie mnie do parteru 🤦 8 dpo a ja myślę o testowaniu🤦 ale mam takie bóle w odcinku lędźwiowym i bóle okresowe, które raczej nie męczą mnie przed okresem 🤷 wczoraj czułam się...dziwnie- taka niemoc i senność, trup..plus kołatanie serca..wkręcam sobie 🥺 jestem taka ,ciepła, wczoraj zamarzałam..nie jestem chora tylko czuję się dziwnie. Boże to się powinno już leczyć 🙈
Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Ja się niestety rozchorowałam 😕. Pewnie zaraził mnie chłopiec w mięsnym. Kaszlał na szyby i gdzie tylko mógł (takim strasznym kaszlem), a jak zwróciliśmy z mężem uwagę jego opiekunowi, że takiego dziecka nie targa się po sklepach i ze jak kaszle to niech chociaż usta zasłania to usłyszeliśmy „nie rozśmieszaj mnie”. Czasami mam wrażenie, że niektórzy ludzie rodzą się bez mózgu. Czuje się tragicznie, mam nadzieje, że poradzę sobie z tym bez leków
Blond27 lubi tę wiadomość
-
AlfaCentauri wrote:Ja się niestety rozchorowałam 😕. Pewnie zaraził mnie chłopiec w mięsnym. Kaszlał na szyby i gdzie tylko mógł (takim strasznym kaszlem), a jak zwróciliśmy z mężem uwagę jego opiekunowi, że takiego dziecka nie targa się po sklepach i ze jak kaszle to niech chociaż usta zasłania to usłyszeliśmy „nie rozśmieszaj mnie”. Czasami mam wrażenie, że niektórzy ludzie rodzą się bez mózgu. Czuje się tragicznie, mam nadzieje, że poradzę sobie z tym bez leków
Ja nigdy się nie przeziębiłam, zawsze jakiś wirus złapany w pracy czy w komunikacji miejskiej.. Jak rok byłam na homeoffice i L4 to nie byłam ani razu chora a jak tylko wróciłam do biura to 2-3 tygodnie i choroba była bo ktoś chory nie zostaje w domu😑Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2022, 09:01
-
Nati dziękuje za życzenia 💗💗
Dobrze widziałaś, dzisiaj jestem o rok starsza 😅 Już bliżej do 30-stki niż dalej 🙈Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Mnie też będzie kusić, ale będę starać się wytrzymać... Już mnie tyle cieni oszukali, że 8 dpo pewnie też będę się cienia doszukiwać 😒Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Dziewczyny możecie luknąć na mój wykres... Kurde brak skoku temperatury, niby lekarz widział pęcherzyk o zmienionym ksztalcie, ale jeden dzień po przypuszczalnej owulacji ciężko coś tak dokładnie zaobserwować.. kurcze...
Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Aneta2506 wrote:Dziewczyny możecie luknąć na mój wykres... Kurde brak skoku temperatury, niby lekarz widział pęcherzyk o zmienionym ksztalcie, ale jeden dzień po przypuszczalnej owulacji ciężko coś tak dokładnie zaobserwować.. kurcze...
-
Blondyna.B wrote:Jak nie będzie przechodzić to weź leki, lekarz wie co w ciąży można brać a i panie w aptece pomogą ☺️
Ja nigdy się nie przeziębiłam, zawsze jakiś wirus złapany w pracy czy w komunikacji miejskiej.. Jak rok byłam na homeoffice i L4 to nie byłam ani razu chora a jak tylko wróciłam do biura to 2-3 tygodnie i choroba była bo ktoś chory nie zostaje w domu😑
No niestety w Polsce rzadko myśli się o drugim człowieku, dlatego przychodzą chorzy do pracy🤷♀️Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Bo niestety jest też coś takiego, że jak ktoś idzie na L4 to na pewno oszukuje i najlepszy pracownik to taki który nie chodzi na zwolnienia. U mojego taty w pracy dostają dodatkowo 3 dni urlopu jak ktoś nie był na zwolnieniu .... I potem łażą chorzy.... Masakra... Takie mamy społeczeństwo.
Mam, nadzieję że szybko Wam przejdzie choróbsko!
Nati, mnie też bolał brzuch okresowo w szczęśliwym cyklu także ogromne kciuki, może za testuj jutro chyba że masz duzot testów to sikaj dzisiaj 🤞AlfaCentauri, Olo323 lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
nick nieaktualnyJa pierniczę, jeśli chodzi o sny to u mnie jest po prostu taki zjadz, że masakra... 🥴 śni mi się mój ex ciągle i jego rodzina... raz, że się kłócimy na maksa, innym, że się kumplujemy, następnym, że się zeszliśmy. Męczy mnie to okropnie bo już 2.5roku od kiedy się rozstaliśmy a ja czuję, że coś mnie nadal tam trzyma mimo, że zaczęłam od zera drugi raz... 🙄
U nas pogoda się popsuła, deszcz pada. Mam nadzieję, że w niedzielę będzie ładnie bo ruszą żużel w Lublinie i mam chrapkę na mecz 😀Blond27, Olo323, AgulaM lubią tę wiadomość
-
conte wrote:Ja pierniczę, jeśli chodzi o sny to u mnie jest po prostu taki zjadz, że masakra... 🥴 śni mi się mój ex ciągle i jego rodzina... raz, że się kłócimy na maksa, innym, że się kumplujemy, następnym, że się zeszliśmy. Męczy mnie to okropnie bo już 2.5roku od kiedy się rozstaliśmy a ja czuję, że coś mnie nadal tam trzyma mimo, że zaczęłam od zera drugi raz... 🙄
U nas pogoda się popsuła, deszcz pada. Mam nadzieję, że w niedzielę będzie ładnie bo ruszą żużel w Lublinie i mam chrapkę na mecz 😀Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
nick nieaktualny