W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pewnie też będę chodziła na USG prywatnie wiadomo, ale jednak kurcze za coś się płaci składki to chociaż ta ciążę mogli by prowadzić jak należy. Ja gdyby nie znajomość to dopiero wizytę pierwsza bym miała 5 mają 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ja też pewnie nie wytrzymam w pracy, tyle że mam umowę o pracę na czas nieokreślony i mam dużego pracodawcę więc nie robią problemów z ciąża. No niestety na zleceniu tak jest, zależy jeszcze jaki pracodawca. Ale na pewno każda umowa przedłuża się do dnia porodu więc to chociaż tyle 💜😞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2022, 14:40
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Dziewczyny, tak siedzę i się zastanawiam. Weszłam na stronę lekarza, który prowadził mi ciąże z córką (teraz ma nienajlepsze opinie 😔) i on ma wolny termin na dzisiaj na 17:15. I tak siedzę i myślę, zapisać się, nie zapisać. Koszt wizyty to 250 zł - a jak nic dziś nie zobaczę to jeszcze gorzej się dobije. Czy lepiej poczekać jeszcze i umówić się na przyszyły tydzień 🤔 Ah tam..
verliebtindich lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilixx wrote:Dzisiaj nie jest mój dzień 😔 niestety kropka nie podejrzałam 😭 siedziałam od 9.00 a o 11.0 gin wyszedł na cesarkę a ja już czekać nie mogłam 😔
Wizyty na NFZ są dla nie pracujących 😔 Zaraz Wchodzę do pracy i już widzę ten wzrok szefowej 'gdzie byłaś' A ja nic nie załatwiłam 😭 i jestem wściekła i smutna 😔
Trzymaj sie kochana❤️ Oby kropek dodal Ci duzo sil w tym czasie🍀
U mnie tez zdecydowanie nie moj dzien, poklocilam sie ze starym, nawet nic bardzo powaznego, ale chyba przez hormony jestem mega wrazliwa😔Milixx lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:Dziewczyny, tak siedzę i się zastanawiam. Weszłam na stronę lekarza, który prowadził mi ciąże z córką (teraz ma nienajlepsze opinie 😔) i on ma wolny termin na dzisiaj na 17:15. I tak siedzę i myślę, zapisać się, nie zapisać. Koszt wizyty to 250 zł - a jak nic dziś nie zobaczę to jeszcze gorzej się dobije. Czy lepiej poczekać jeszcze i umówić się na przyszyły tydzień 🤔 Ah tam..
Nati94, Milixx, Kalli95, Mgdra, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Dziewczyny, tak siedzę i się zastanawiam. Weszłam na stronę lekarza, który prowadził mi ciąże z córką (teraz ma nienajlepsze opinie 😔) i on ma wolny termin na dzisiaj na 17:15. I tak siedzę i myślę, zapisać się, nie zapisać. Koszt wizyty to 250 zł - a jak nic dziś nie zobaczę to jeszcze gorzej się dobije. Czy lepiej poczekać jeszcze i umówić się na przyszyły tydzień 🤔 Ah tam..
verliebtindich, Milixx lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Blond27 wrote:Ja bym się zapisała żeby zobaczyć co jest, czy chociażby ciąża zagnieżdżona prawidłowo. A i Ty bedziesz spokojniejsza 💜💜
Ja też bym tak zrobiła, ale ja to jestem w gorącej wodzie kąpana.
Jeśli Ci to nie da spokoju, a pewnie nie da - to idźMilixx, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
verliebtindich wrote:Dziewczyny, help, jak długo się utrzymuje Pregnyl?
Czytałam, że 10 dni i że Ovitrelle dłużej. Miałoby to sens, bo dawka jest większa.
4 dni po Ovitrelle nie było śladu, 12 dni po Pregnylu jest tak:
Będzie coś z tego? 😮
Ale powtórz jutroverliebtindich lubi tę wiadomość
-
zamowilam ostatnio taki komplet
Śpiochy i kaftanik z Mrofi bawełna 100%
z fazymazy za 40zl dwie sztuki
https://fazymazy.com/pl/p/Spiochy-i-kaftanik-Przytulasek-/13064Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2022, 15:11
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Milix kochana przytulam. Ale mam podobne odczucie na NFZ. Zapisałam się od maja na pakiet luxmed 67 zł/msc w tym prowadzenie ciazy. Będę miała lekarkę na NFZ i dodatkowo pakiet, mam nadzieję, że ogarne to w miarę.
Milixx tak gdzieś doczytałam , a może się mylę, że pracujesz na umowę zlecenie? To chyba w tym przypadku lepiej nie mówić jeszcze o ciąży, bo wiecie jak to jest z takimi umowami w naszym kraju 😞😞
Hej, tez chciałam wykupić pakiet luxmed ale jak sprawdzałam na ich stronie to prowadzenie ciąży kosztowało 230 zł. Masz jakaś opcje w pracy czy jednak w tych niższych pakietach tez można prowadzić ciąże? -
Nikakb wrote:Hej, tez chciałam wykupić pakiet luxmed ale jak sprawdzałam na ich stronie to prowadzenie ciąży kosztowało 230 zł. Masz jakaś opcje w pracy czy jednak w tych niższych pakietach tez można prowadzić ciąże?Ona&On: 1993 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
A weź zatestuj jeszcze innym 🍀 nie namawiam, ale ja już bym była w Rossmanie, zresztą widziałaś 🤣 polecam facelle paskowy, najwcześniej pokazał, że coś się kluje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2022, 15:41
verliebtindich, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:A weź zatestuj jeszcze innym 🍀 nie namawiam, ale ja już bym była w Rossmanie, zresztą widziałaś 🤣 polecam facelle paskowy, najwcześniej pokazał, że coś się kluje
Na doza siknęłam, biało, ale też już samą wodą sikam 🤣
Rano na nordzie też biało, a kreska pojawiła się po czasie.
I to mnie tak tknęło, żeby siknąć na facellaka.24.03.2023: Zosia, 1950g, 48 cm 👶🥰🌷
28.04.2025: Tadzio, 2900g, 49 cm 👶🏻😍🐣 -
Blondyna trzymam kciuki za wizytę 🤞
Blondyna.B, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Oj kochana, ile dpo owu? U mnie wg miesiączki ciąża będzie 2 tygodnie młodsza i patrzy się bardziej na owu, albo na wielkość pęcherzyka i zarodka ❤️
Nati zetknęłam na twój wykres, łomatko ile tam serduszek pod rząd 🙈 szacun za kondycję (i zazdro)verliebtindich lubi tę wiadomość