W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_naturelover wrote:
Ft4 powinno być w górnej granicy, ale jak zwiększona dawka leku to szybko skoczy do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2022, 21:02
Domi_naturelover, Blond27 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Domi_naturelover, Oliwia23, Blond27, Nati94, verliebtindich, Olo323, Kalli95, cslza lubią tę wiadomość
-
Martwiłam się testem doz, bo wyszedł jakiś taki dziwny po południu, powtórzyłam teraz i nie wiem, jak to możliwe, ale mega ściemniał. On jest chyba słabszy niż bobo albo nie wiem, mocz miałam bardziej rozcieńczony
Od dzisiaj testy robię już rzadziej, obiecuję 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2022, 22:00
malinowamamba95, verliebtindich, Domi_naturelover, Poziomka9204, Blondyna.B, Milixx, milam lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:
A robiłaś powtórkę bety? Bo widzę że do lekarza idziesz 😊😊 po receptę czy już coś będzie? 🍀🍀🍀15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Milixx, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2022, 22:12
-
A mnie albo jakieś choróbsko bierze, albo coś się zaczyna dziać bo czuje ciągnięcie w podbrzuszu, i mam stan podgorączkowy 37,4... A to dopiero 6 dpo. Chyba potrzebuje sprowadzenia na ziemie 😊
Ale mam nadzieję że to nie choróbsko, bo byłam dzisiaj u noworodka 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2022, 22:19
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Aneta2506 wrote:A mnie albo jakieś choróbsko bierze, albo coś się zaczyna dziać bo czuje ciągnięcie w podbrzuszu, i mam stan podgorączkowy 37,4... A to dopiero 6 dpo. Chyba potrzebuje sprowadzenia na ziemie 😊
Ale mam nadzieję że to nie choróbsko, bo byłam dzisiaj u noworodka 😒Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, stalo sie, mam plamienia😒 strasznie sie boje bo mialam dzis sporo stresu i boje sie, ze moze to byc tym spowodowane… czy ktoras z Was miala? Jak odroznic te „normalne” plamienia od tych zwiazanych z poronieniem? 🥺 dodam, ze maja kolor bardziej brazowy i troche zabrudzilo mi bielizne (sorry za detale) Jakis wiekszych bolow nie czuje.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2024, 18:45
Magdak, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Magdak wrote:Hej dziewczyny, stalo sie, mam plamienia😒 strasznie sie boje bo mialam dzis sporo stresu i boje sie, ze moze to byc tym spowodowane… czy ktoras z Was miala? Jak odroznic te „normalne” plamienia od tych zwiazanych z poronieniem? 🥺 dodam, ze maja kolor bardziej brazowy i troche zabrudzilo mi bielizne (sorry za detale) Jakis wiekszych bolow nie czuje.
Jeżeli nie ma żywej krwi to myślę że na razie na spokojnie, bierzesz luteine bądź duphaston?
Edit. Widzę że bierzesz, może dawkę trzeba zwiększyć? Masz kontakt ze swoim lekarzem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2022, 22:47
Magdak, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Aneta2506 wrote:A mnie albo jakieś choróbsko bierze, albo coś się zaczyna dziać bo czuje ciągnięcie w podbrzuszu, i mam stan podgorączkowy 37,4... A to dopiero 6 dpo. Chyba potrzebuje sprowadzenia na ziemie 😊
Ale mam nadzieję że to nie choróbsko, bo byłam dzisiaj u noworodka 😒Aneta2506, Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualnyabrakadabra wrote:Brazowe plamienie może byc od krwiaka, stara zaległa krew bądź jakieś uszkodzenie naczynka. Jeśli nie ma żywej krwi to nic złego sie nie dzieje. Ja tez mialam takie plamienie tylko moje było takie, że lecialo ze mnie ciurkiem w nocy i też myśl była jedna i od razu jazda na IP, na szczęście wszystko było dobrze a plamienie okazalo sie, że było z jakiegoś krwiaczka który był z daleka od dzieciątka i wcześniej nikt tego nie zauważył.
Jeśli bierzesz acard bądź coś podobnego to warto przy takich plamieniach go odstawić dopoki nie minął bo bedzie tylko nasilał to plamienie.
Ale pamiętaj, że jeśli coś Cie niepokoi to jedź na IP i nie czekaj na nic, bedziesz na pewno spokojniejsza bo stres nie pomoże
Dzieki za pocieszenie❤️ u mnie okreslilaby jak ostatni dzien okresu (na razie). Przeczekam i zobacze co bedzie rano, napisze maila do ginekolog z PL, w czwartek mam usg (w UK) wiec chociaz bede miec potwierdzenie czy jest sie o co martwic. Jak bedzie zle to pojedziemy do szpitala, ale mam nadzieje, ze to tylko chwilowe.
Blond27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneta2506 wrote:Jeżeli nie ma żywej krwi to myślę że na razie na spokojnie, bierzesz luteine bądź duphaston?
Edit. Widzę że bierzesz, może dawkę trzeba zwiększyć? Masz kontakt ze swoim lekarzem?
Nie bylo to takie czerwone krwawienie na szczescie, mam nadzieje, ze nie zapowiada sie nic powazniejszego.
Dzieki, napisze maila do pani ginekolog, na razie biore 2x1, ale moze przy moim wzroscie i wadze moze to za mala dawka. Dobrze, ze w czwartek mam wizyte (u innego lekarza na miejscu) to sprawdze czy nie jest przypadkiem pozamaciczna.Blond27 lubi tę wiadomość
-
Ale mam nadzieję że to nie choróbsko, bo byłam dzisiaj u noworodka 😒Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
Ale mam nadzieję że to nie choróbsko, bo byłam dzisiaj u noworodka 😒Blond27, Grażyna1820, Nati94, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Magdak wrote:Nie bylo to takie czerwone krwawienie na szczescie, mam nadzieje, ze nie zapowiada sie nic powazniejszego.
Dzieki, napisze maila do pani ginekolog, na razie biore 2x1, ale moze przy moim wzroscie i wadze moze to za mala dawka. Dobrze, ze w czwartek mam wizyte (u innego lekarza na miejscu) to sprawdze czy nie jest przypadkiem pozamaciczna.Magdak lubi tę wiadomość
-
Niestety niektórym utrzyma się 8 dni innym i 12 😔
A który dpo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2022, 07:26
verliebtindich lubi tę wiadomość