W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Byłam z córką u lekarza 🥺 tak wymiotowała i miała tak silne bóle brzucha, że musiałam ją nieść do auta.🥺 Jak nie zacznie sikać normalnie, mamy skierowanie na oddział chorób zakaźnych. Narazie nawadniac, elektrolity probiotyk..siedziałyśmy 1.5 godziny, obie wymiotowalysmy w aucie..i jeszcze byłyśmy w trójkę z Lili. Mąż w pracy. Do mycia też musiałam córkę rozebrać umyć,ubrać, a to normalnie bardzo samodzielne dziecko. Jeśli to zdrowa ciąża, to z noszenia 20 kg dziecka jej nie stracę mam nadzieję. Także taki prezent na urodziny dostała Ala- bo objawy od wczoraj 🥺
-
Blond27 wrote:Obiecuje, że nadrobię. Dziewczyny mam już założone dwie tabletki, mówili że dzisiaj koło 22 już powinnam być po ale zobaczymy. Oczywiście jestem tutaj aneksowana co daje się odczuć. Trzymajcie kciuki
😘Blond27 lubi tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Obiecuje, że nadrobię. Dziewczyny mam już założone dwie tabletki, mówili że dzisiaj koło 22 już powinnam być po ale zobaczymy. Oczywiście jestem tutaj aneksowana co daje się odczuć. Trzymajcie kciuki
😘
Trzymaj się kochana 😘🤞Blond27 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Blond27 jestem myślami z Tobą, dasz rade. Ciesze sie, że dobrze Cie traktują w szpitalu, to jakas pociecha.
Nati przykro mi, że się tak męczycie, mam nadzieję, że unikniecie szpitala i niedlugo zacznie sie wam obu poprawiać.
powiedzialam dzis mamie o ciazy. umiarkowany entuzjazm, ale przynajmniej nie powiedziala nic negatywnego to juz sukces. a pomoze mi w domu i z corka kiedy maz w delegacji, teraz kiedy miewam napady mdlosci kazda pomoc na wage zlota wiec nie marudze. rozmawialam tez z moja psycholog o napadach lęku wrecz paniki na mysl ze znow skonczy sie poronieniem albo takim koszmarnym porodem jak ostatnio. kazala mi medytowac i nauczyc sie oddechowych technik relaksacyjnych, chyba powinnam.. nie wiem jak wytrzymam jeszcze caly tydzien do usg..Blond27 lubi tę wiadomość
-
😘31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
A mi dali po 18 ... No nic 😟 Mówili, że nie ma na co czekać.... Ale wierzę, że jestem w dobrych rękach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2022, 20:27
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
😘
Kochana, mocno tule.. Musisz dac radę 😔Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Nati jejku, ale was wzięło. Mam nadzieję że od jutra będzie tylko lepiej ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2022, 22:37
Domi_naturelover, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Blond jesteśmy z Tobą, daj znac jak się czujesz.
Kurde skończyłam 16tc i znów mam jakieś mdłości 🥴 nie cały dzień ale na wieczórBlond27 lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Blond, czyli miałaś bez łyżeczkowania? Ściskam i mam nadzieję, że już po tej najcięższej części.
My zasnęliśmy jakoś po 20, teraz czekam do endokrynologa. Córka póki co nie wymiotowała. Siusia, więc nie będę jej ciągać po oddziałach.
Ja przywitałam dzień oczywiście tym co zawsze. Nawet w maseczce nie mogę siedzieć bo mi jeszcze gorzej. No ale co zrobić..sama chciałam, lepiej, że je mam tak naprawdę i wiem, że ciąża się rozwijaBlond27 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:My zasnęliśmy jakoś po 20, teraz czekam do endokrynologa. Córka póki co nie wymiotowała. Siusia, więc nie będę jej ciągać po oddziałach.
Ja przywitałam dzień oczywiście tym co zawsze. Nawet w maseczce nie mogę siedzieć bo mi jeszcze gorzej. No ale co zrobić..sama chciałam, lepiej, że je mam tak naprawdę i wiem, że ciąża się rozwija
Koniecznie powiedz lekarzowi o wymiotach - zwykle po prostu mówimy że mamy wymioty i mdłości a jak powiemy dokładniej to lekarz wie czy ma reagować czy nie - mój akurat pytał ile razy dziennie mi się zdarza ale nie każdy spyta bo np uzna że jakby było bardzo źle to pacjentka powie -
Blond mam nadzieję, że już po wszystkim i dobrze się czujesz - daj znać
Blond27 lubi tę wiadomość
-
No to zaczynam 11tc - leci ten czas jak szalony, już po prenatalnych to będzie lepiej ☺️
Milixx, Olo323, Blond27 lubią tę wiadomość
-
A i Milixx kciuki za wizytę 🤞☺️
Milixx, Blond27 lubią tę wiadomość